Ολυμπιακός

Xαρηκαμε μπαλιτσα σημερα.Σουτ,ευκαιριες,καλη κυκλοφορια για αρκετο διαστημα.
Ιμπαγασα μαεστρος και θετικοτατοι οι περισσοτεροι παιχτες.
Ραουλ Μπραβο αψογος και αρκετοι αλλοι.Μ’αρεσε παρα πολυ και ο Μιραλας οσο
επαιξε.Ειχε παρα πολυ καλες κινησεις.

Ο Παμποριδης μου χαλαει λιγο την βραδια με την μαλακια που σφυριξε… :?

Βαίβαια όλες αυτές οι ευκαιρίες που χάσαμε, σένα άλλο παιχνίδι, θα τις πληρώναμε ακριβά:):!:

Επιτέλους ορθολογική ομάδα από Βαλβέρδε και είδαμε μπαλάρα!
Ελπίζω να διαλύθηκαν και οι τελευταίες αμφιβολίες για το αν θα πρέπει στην ενδεκάδα να είναι Μπράβο και Ρόμενταλ.

Ο πρώτος ανεβοκατέβαινε συνέχεια (μέχρι και κρυφός φορ μπήκε σε μια φάση στο Α’ που πήρε κεφαλιά λίγο άουτ) και ο δεύτερος έπαιξε όπως ΠΡΕΠΕΙ να παίζει την πλευρά ο δεξιός ακραίος έτσι ώστε να ανοίγει η αντίπαλη άμυνα. Καλά τα τσαλιμάκια του Φέτφα αλλά όσο συγκλίνει, τόσο πιο έυκολο είναι για την αντίπαλη άμυνα να κλείσει στην περιοχή της. Όσο για τον Ιμπαγάσα, σε τέτοια ματς στο Καραϊσκάκη είναι απαραίτητος.

Κρίμα που δεν βάλαμε 7-8 γκολ, κρίμα που ακύρωσε το γκολ του Αστέρα (που και αυτό να έβαζε και άλλο δεν είχε τύχη) γιατί θα μας πρήξουν και κρίμα που ο Αστέρας για μιά ακόμα χρονιά ήρθε στο Καραϊσκάκη για να σπάσει πόδια αντιπάλων και όχι για να παίξει ποδόσφαιρο. Λίγες ήταν οι 2 κόκκινες.

Επίσης στον Μιραλάς δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, είδε ότι δεν προλαβαίνει τη μπάλα και ξεκίνησε να πέφτει έτσι ώστε να βρει στο πόδι του αμυντικού.

είδα και εγω τον ολυμπιακό…
μπορώ να πω οτι ευχαριστήθηκα μπάλα…!!!
παίρνω πίσω οτι είχα πει μετά το ματς με τον πανσεραικο για τον ολυμπιακό…
μπάλα 90 λεπτά.!!
βαριέμαι να συγκρίνω καταστάσεις…αλλά θέλω να πω για τον παντελιτς. δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει 90 λεπτά(που δεν έχει παίξει) και να μην βάλει γκολ αυτός ο άνθρωπος.!!! με τίποτα…ούτε στατικός, έχει κινήσεις, βγαίνει ζητάει μπάλα, ούτε κρύβεται ούτε τίποτα…δεν συγκρίνεται με μητρογλου…καλά με τον ντιογκο ουτε καν…

καιρό(τι καιρό,χρόνια.!) ειχε ο ολυμπιακός να με κερδίσει με κάποιον παίχτη που θα δω…και χθες είχε κάμποσους…

*γιατί βρε μαλάκα ακυρώνεις το γκολ…? άστο…τώρα και καλά έδωσες ένα σφύριγμα στον ολυμπιακό? τι ζώα θεέ μου…
**δεν υπάρχει πέναλτι σε παίχτη του ολυμπιακού…έχει καταλάβει ότι έρχεται ο αντίπαλος και ήδη πέφτει

Δλδ, εγώ που είδα τον γερο-Ozzy, έχασα;

Κοίτα να δεις…

Εχασες καλη μπαλιτσα τοξικε.

Επισης γι’αυτο που λεει ο Crimson για τον Παντελιτς.
Θυμαμαι τουλαχιστον 2-3 φορες που βγηκε εκτος περιοχης
και επαιξε το 1-2 με καποιον απο τους μεσους και δημιουργηθηκαν
καλες επιθεσεις.

εντάξει μην τρελαίνεστε κιόλας γιά το ακυρωμένο γκολ. προφανώς είδε τον τοροσίδη να πέφτει και τον παίκτη του αστέρα να σηκώνεται απλά ο τοροσίδης έπεσε από σπρώξιμο συμπαίκτη και όχι αντιπάλου ενώ στη φάση είναι κουβάρι 4-5 παίκτες

ο μαλακας ο τοροσιδης με το που ενιωσε χερι στην πλατη, πεταχτηκε μπροστα, μονο που δεν ειδε πως ο αβρααμ ηταν απο πισω
ενω μου φαινεται πως μπορουσε να παρει κεφαλια αν δεν επεφτε

αντε στο διαολο με ολους τους θεατρινους πια

Μπάλα καλή μπορεί να ξαναδώ (λέμε τώρα…). Τον OZZY;

Μπορουσε δε μπορουσε,δε “παιζεις” μες στη περιοχη σου,διεκδικεις τη γαμωμπαλα…Κι ο Αντωνης αλλος απο κει,παρτε προμηθειες υπογλωσσια να χετε για φετος.

Πανως και για τον Ντουντου να πουμε οτι ηταν βελτιωμενος(και μαγκας που κρατησε τη ψυχραιμια του με τους καμικαζι που μπλεξε).

Μια απο τα ιδια και εγω, πηγα στον Ozzy και δεν ειδα το ματς. Αλλα ακουσα οτι παιξαμε μπαλαρα και με χαροποιησε ιδιαιτερα. Αντε να στρωνει σιγα σιγα η ομαδα και να ευχαριστηθουμε μπαλα φετος, γιατι εχουμε τους παικτες που μπορουν να προσφερουν θεαμα και ουσια, το θεμα ειναι να δεσουν και να λειτουργει καλα το συστημα.

Ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός προχθές, τον ευχαριστήθηκα μετά από πάρα πολύ καιρό( από τότε που είχαμε ξανά τον Ερνέστο στον πάγκο δλδ). Ταχύτητα, πίεση, γρήγορες πάσες, ανάπτυξη από παντού, πάθος και μέσα σε όλα αυτά και εκπληκτικός κόσμος. Γενικά έτσι πρέπει να παίζει η ομάδα στην έδρα της.
Το γκολ του Αστέρα κακώς δν μέτρησε αλλά ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός που δεν χωράει αμφισβητήσεις.
Τι έγινε με την πρωταθλήτρια Αυστραλίας??? Βλέπει ερυθρόλευκα και την πιάνει δέος??? :stuck_out_tongue:

Κρατάμε Χαλπερίν και μάλλον Ερτσέγκ λέει! 8O

Δηλ:

PG: Τεόντοσιτς, Παπαλουκάς, Σλούκας
SG: Σπανούλης, Λούκας, Χαλπερίν
SF: Κέσελι, Παπανικολάου, Βασιλόπουλος
PF: Νίλσεν, Μαυροκεφαλίδης, Ερτσέγκ
C: Μπουρούσης, Νεστέροβιτς, Γλυνιαδάκης

Η πιο ομάδα-γρίφος που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΝΤΟΥΝΤΑ!

ρε γμτ ενα 4αρι, δεν βγαινουμε με νιλσεν μονο. ο ερτσεγκ δεν ξερω αν μπορει.

Στο μπάσκετ έχουμε θεματάκια. Πρέπει να δούμε αν θα πιάσουν οι Νεστέροβιτς και Γλυνιαδάκης, έτσι ώστε να προσφέρουν περισσότερα από Βούισιτς και Σόφο. Ο Νίλσεν λογικά θα πάει καλά αλλά το θέμα είναι πως θα δέσει με Έρτσεγκ και Μαυροκεφαλίδη. Στο 3 και οι τρεις που έχουμε εκεί είναι ερωτηματικό. Αν σου βγουν φτιάχνεις καλή ομάδα, αν όχι είσαι πάλι κάτω από Πάο.

Καλή επιλογή να μείνει ο Χαλπερίν.
Από κει και πέρα, θέλει οπωσδήποτε ένα 4άρι βαρβάτο. Για να υπάρχει μια ισορροπία σε σχέση με την προσφορά που είχαν Κλέιζα-Τσίλντρες και αποτελούσαν βαρόμετρο της ομάδας. Βέβαια με την προσθήκη του Σπανούλη και την ορθολογική χρήση του Χαλπερίν (αν δηλαδή επιτέλους λειτουργήσει σύστημα για να βγαίνει το ελεύθερο σουτ), μπορεί από την περιφέρεια να κάνει δουλειά.

Καλά τα ελεύθερα σουτ του Χαλπερίν στα μεγάλα ματς κατέληγαν μεταξύ στεφάνης και έρμπολ αλλά τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε να αποκτήσει αρχίδια φέτος. Έτσι κι αλλιώς είτε αυτός είτε ο Ερτσέγκ θα είναι μόνο για Ευρωλίγκα.

Έδιτ: Απ’ ότι διάβασα πάει για δανεικός ο Σλούκας (κρίμα) οπότε λογικά 99% ο Ερτσέγκ για Ευρωλίγκα.

ρε τον ερτσεγκ δεν τον πολυγουσταρει ο ιβκοβιτς. διωξε τον αυτον και τον χαλπεριν κ φερε ενα 4αρι και να βαλει σλουκα να συμπηρωσει τα γκαρντ.

http://www.soccerplus.gr/article/ragdaies-ekselikseis-sta-kokkina-media

πωπωπ ακομα να βγει στη συνταξη αυτος? τι τα θελει τα λεφτα του μαρινακη? δεν του φτασαν αυτα της ερτ?