Ολυμπιακός

‘‘Η μαύρη γάτα’’…πούλεγε κιο ξανθός…και μια που λέμε για άνθρωπο του μπάσκετ…μπερδεμένα μας τα λέει ο Ντούσαν:):!:

http://www.katimagiko.gr/article/954/koda-sten-epistrophe-o-ele
με το καλο να ερθει.αυτη η κινηση επρεπε να γινει απο το καλοκαιρι.

αν δεν βρουμε καλυτερο και μονο. ειναι το κλασικο παραδειγμα κοπρου ελληναρα με ταλεντο. και μιλαμε για τρελο ταλεντο στο τερμα. αλλα το πριβιλετζ ηταν γλυκο.

βέβαια το λέει και ενα site που λέγεται katimagiko…
όχι οτι τα άλλα πάνε πίσω…

η στηλη που περιμεναμε ολοι μας…

http://www.katimagiko.gr/editorial/869/o-padelits-einai-pathiasmenos-den-einai-titika

Νικος Αλεφαντος!!!

για ελευθεροπουλο ηταν σχεδον σιγουρο πως θα ακουστει, αλλα δεν νομιζω να γινει κατι, παρολο που η πλειοψηφια του κοσμου λογικα τον θελει πισω
τερματοφυλακας με προβλημα στη μεση και στα 34=τεραστιο ρισκο…αν παει τελικα, λογικα θα παρουν και αλλον ενα (αν δεν τον υπολογιζουν τον παρντο)
και γενικοτερα ειναι αστειο να διαβαζω διαδοχος του νικοπολιδη, ενας 34αρης με ποσες εγχειρησεις στη μεση, ελεος

ο τεόντοσιτς τί φλασιά έχει φάει ακριβώς και εκνευρίζεται ακόμα και σε φιλικά?

Καλά θά’ταν για τον Κωσταντόπουλο της Κέρκυρας, και δεν είναι ανέφικτο, αλλά σίγουρα πιο δύσκολο, και πιο ακριβό:):!:

Η ομαδα στο μπασκετ ειναι ικανη για το καλυτερο και για το χειροτερο. Ελπιζω σε Ιβκοβιτς…

Για Ελευθεροπουλο, μου φαινεται πολυ πιθανο παντως και αυτος θα θελει να γυρισει, αλλα δεν ξερω αν θα μπορει να προσφερει…

Tι να προσεφερει ρε σεις!34 χρονων και με τοσα προβληματα…Ουτε καν!

πραγαματικα κλαιω…!!

«Εδώ θέλω να πω κάτι για τον Βλάχο. Πού πας βρε Βλάχο! Δεν είδα τα ΜΜΕ να σου τα γράφουνε, αλλά τι να γράψουν, πού να τη μάθουν τη μπάλα. Ο Αλέφαντος έχει προπονήσει όλες τις ομάδες της Α? Εθνικής εκτός από Παναθηναϊκό και Άρη, έχει πάει τρεις διαφορετικές περιόδους στον Ολυμπιακό, στα πολύ δύσκολα, έχει ταξιδέψει κι έχει δει από κοντά τη δουλειά και τις προπονήσεις μεγάλων ξένων προπονητών. Δεν μου λες λοιπόν κύριε Βλάχο. Πας να στήσεις την ομάδα σου στο Καραϊσκάκη και βλέπεις ένα δαιμονισμένο Ολυμπιακό με έναν μέγα Ιμπαγάσα. Και κάθεσαι και τον κοιτάς; Δεν καταλαβαίνεις ότι από τον Ιμπαγάσα ξεκινάνε τα προβλήματά σου; Αυτός δίνει τις πάσες, αυτός δίνει το ρυθμό, αυτός κάνει το κουμάντο, αυτός είναι ο εγκέφαλος! Εσύ τι κάνεις; Άμα ο άνθρωπος πάθει εγκεφαλικό, σχόλασε! Εσύ τι κάνεις ως αντίπαλος προπονητής για να δημιουργήσεις «εγκεφαλικό» στον εγκέφαλο του Ολυμπιακού; Πέρναγαν τα λεπτά και περίμενα να δω ένα «μαν του μαν» ή κάποια έμφαση στο μαρκάρισμα με ντουμπλαρίσματα στον Ιμπαγάσα, αλλά τίποτα»?

ανεξάρτητα τι ομάδα είναι ο καθένας αγαπάμε νικο αλεφαντο…παλικάρι.!

ειναι θεουλης… μεγαλη μεταγραφη στο διαδικτυο o νικολας μας…

Κιεγώ πιστεύω ότι θά’ναι μόνο για το θεαθήναι μια τέτοια κίνηση:):!:

Kameni…ΜΑΚΑΡΙ…μπας και χαλαρωσουμε…

[-o<[-o<[-o<

Μια χαρά λύση είναι ο Καμενι αλλά προχθές ο Νικολακο δεν έγραφε ότι ο Ερνεστο δεν θέλει τερματοφύλακα?? :-k

Θα ακουστεί ρατσιστικό. Πιστέψτε με δεν είναι. Όχι σκούρο τερματοφύλακα…

Ελα ρε τοξικε.Μια χαρα υπαρχουν καλοι μαυροι τερματοφυλακες.
Ναι οι περισσοτεροι εχουν την γκελα στο DNA τους αλλα υπαρχουν
αρκετοι καλοι.Το μονο προβλημα με τους Αφρικανους ειναι το Κοπα Αφρικα
οπου ξεχνας τον παιχτη για κανα μηνα καθε 2 χρονια. :stuck_out_tongue:

Παντως και εμενα δεν μου καθονται καλα οι μαυροι τερματοφυλακες, καλος ειναι ο Καμενι, αλλα παιζει να μας βγει Οφορικουε να φευγει για Καμερουν και να ξεχναει να γυρισει.

Αυτό με το Κόπα Άφρικα, δεν είναι και μικρό πρόβλημα, πάντως καλός είναι ο τύπος…αλλά ας έρθει και κανάς Έλληνας…πύργος της Βαβέλ γίναιμε:):!:

χτες ο τσαρλυ ειπε οτι τον τερματοφυλακα ειναι προτιμοτερο να τον φτιαξεις παρα να παρεις εναν ετοιμο γτ δυσκολα θα σου βγει και μεσες ακρες θα συμφωνησω…εννοωντας θα προτιμουσα παραδειγμα να παρουμε ασ πουμε (ξανα) τον σηφακη που ειναι και καλος(εγω τον εχω σε εκτιμηση) και μικρος, παρα να παρουμε εναν ξενο μεσαιας ποιοτητας(αφου τοπ τερματοφυλακα δν μπορεις να παρεις)…

τωρα δν βρισκω γτ ειναι τοσο καλη περιπτωση ο Καμενι και επισης δν ειναι αναγκη να φερουμε ολη την εσπανιολ και την βιγιαρεαλ λογω βαλβερδε …η αν ειναι να γινει αυτο τουλαχιστον να φερουμε κανενα ροσι η καναν γκαρσια :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

παντως ναι ισως ειμαι εμπαθης αλλα…και ενα σακι πατατες αμα βαλουμε στο τερμα θα ναι καλυτερο απο ΑΥΤΟΝ τον νικοπολιδη:-s