Ολυμπιακός

Απαράδεκτα πράγματα στο πόλο. Γενικά δεν ασχολούμαι με αυτά τα αθλήματα αλλά είναι ντροπή, και ειδικά να ζητούν μείωση 60% στα δεδουλευμένα!!! Έλεος!

Οι ομάδες τα ρίχνουν όπου θέλουν και στο κάτω κάτω “αυτη είναι η δουλειά τους”. Η αστυνομία όμως είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα; Σε λίγο θα μας πουν ότι δε φταίνε τα χουλιγκάνια που σπάνε καθίσματα αλλά οι κατασκευαστές τους γιατί τα έκαναν ελαφριά. Και το χειρότερο είναι ότι οι οπαδοί χαίρονται κιόλας: “δικαιωθήκαμε” κτλ. Έλεος.

Αυτά πάνε για όλες τις ομάδες, needless to say…

H αστυνομία πάντως έπρεπε να απολύσει σχεδόν όλους όσους ήταν υπηρεσία σε αυτό το ματς.

Υποτίθεται ότι την προηγούμενη μέρα το ΣΕΦ θα έκλεινε και θα έμπαινε μέσα ομάδα της αστυνομίας για να ελέγξει εξονυχιστικά τον χώρο, ο οποίος θα άνοιγε ξανά λίγες ώρες πριν τον αγώνα. Στο γήπεδο απέξω πρέπει να υπήρχαν πάνω από 2.000 αστυνομικοί κάθε σώματος. Προσωπικά πέρασα από 3 ελέγχους. Πώς στο καλό είναι δυνατόν να πέρασαν μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα αντικείμενα?

Επίσης το ότι προετοιμάζονταν επεισόδια μετά από το κλίμα που δημιουργήθηκε στον προηγούμενο τελικό ήταν πασίγνωστο. Τι πιο απλό από το να μπουκάρει η ΕΛΑΣ στους 5-6 πιο “μάχιμους” συνδέσμους από το πρωί εκεί που θα γινόταν όλη η προετοιμασία και θα έβρισκε άπειρους λόγους για προσαγωγές?

Το έγγραφο της ΕΛΑΣ είναι απαράδεκτο όχι γιατί πάει να αθωώσει τον Ολυμπιακό αλλά γιατί ομολογεί την απροθυμία της να κάνει σωστά τη δουλειά της. Απροθυμία που όλως τυχαίως εξαφανίζεται όταν έχουμε να κάνουμε με διαδηλώσεις και λοιπές μορφές κοινωνικής διαμαρτυρίας.

mandrake και φυσικά δεν λέω οτι είναι δουλειά της αστυνομίας να δίνει άλλοθι στις ομάδες…
αλλά και την δουλειά της δεν την κάνει…οπως λεει και ο ChrisP

εγώ θυμάμαι παλιά που πήγαινα στον γυμναστικό(λαρισα) και παίζαμε με ηρακλη -παοκ-αρη-περιστερι και είχαμε πάντα 3.500 4.000 κόσμο…πάντα μας έψαχναν μέχρι το κόκκαλο…ουτε τα κέρματα δεν μας άφηναν να πάρουμε μαζί μας.!!!
δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μας έψαχναν πάντα τότε και τώρα σε ολυμπιακός-παο(και το αντίθετο) να περνάν τα πάντα…!!

Η αστυνομια δεν μπορει να κανει σωστα τη δουλεια της ή δεν ξερει και προσπαθει με αυτο τον τροπο να κρυψει αυτη την αδυναμια της… Γνωστα αυτα, πως περασαν μεσα οσα περασαν, αν εκαναν σωστα τη δουλεια τους?

Κριμα για το πολο, ντροπη πραγματικα…

Σε αυτό το ματς, άλλοι έκαναν τρία τέταρτα να μπουν και δεν τους έψαξαν καν. ΄Αλλοι πέρασαν τρεις ελέγχους. Άλλοι έκοβαν βόλτες στις κάτω θύρες (βιπ και δημοσιογράφων) και έκαναν από εκεί ντου. Δεν λέω ότι η ΚΑΕ είναι ανεύθυνη για όλα αυτά. Σίγουρα, όμως, είχε προειδοποιήσει την αστυνομία για τον κίνδυνο των κάτω εισόδων. Παραπάνω από μία φορές…

Δε σε μέμφομαι. Απλά στέκομαι στο “τα ίδια λένε όλοι”. Η αστυνομία δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους για να λέει τα ίδια. Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ ότι η αστυνομία δεν κάνει αυτά που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνει. Από την άλλη όμως ούτε αυτό είναι δικαιολογία για κάποιον να κάνει ένα γήπεδο λαμπόγυαλο.

Να το πω και αλλιώς. Αν εμένα αύριο μου κλέψουν το σπίτι την ώρα που είναι ένα περιπολικό από κάτω παρκαρισμένο, ούτε ο κλέφτης αθωώνεται επειδή η αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, ούτε πολύ περισσότερο θέλω μετα να ακούσω ότι φταίει ο κατασκευαστής του σπιτιού γιατί δε μου έβαλε καλά αλουμίνια!

ναι έχεις δίκιο…το έθεσα κάπως λάθος…

Από την άλλη όμως ούτε αυτό είναι δικαιολογία για κάποιον να κάνει ένα γήπεδο λαμπόγυαλο. ε , εννοείτε

Τι να πει κανείς…πρέπει να βρεθούν λευτά το ταχύτερο:):!:

Γεωργιου για Παντελιτς…

Επειδη την ειδα την εκπομπη στη συνεχεια ειπε οτι εχει εφεση στο σκοραρισμα απλα δεν εχει τεχνικη

καλα πες του. λες και δεν εχει παιξει πουθενα. ελεος…

Tα είχα ξαναγράψει και εγώ όταν έφυγε ο Χατζηθεοδώρου αν θυμάσαι…
Στον ερασιτέχνη αυτή τη στιγμή γίνεται έγκλημα…

Τα γαμημένα τα τα 60ρια που πληρώνουμε με τη συνδρομή μας ως μέλη στον ερασιτέχνη δεν πάνε υποτίθεται; :-s

Μόνο που αυτή τη στιγμή τα οικονομικά ενήμερα μέλη άντε νάναι 15.000 και πολλά λέω.

το κλαιμε κοινως. εχουμε παρει και κουπα ευρωπαικη. κοιτα που την καταντανε την ομαδα.

… Ενω πχ ο Σισε ξερει μεγαλη μπαλα ξερω γω. Σημασια για το φορ εχει να τα καρφωνει και ο Παντελιτς απ’οτι φαινεται και απ’οτι δειχνει το παρελθον του, το εχει αυτο.

Οι 9 γίναν 6… Άντε, ευτυχές το 2011…

Κάτι είναι κιαυτό…αλλά όπως και νά’χει σκληρή τιμωρία…και αρκετά πιο δύσκολα τα πράγματα, αν και είναι μία καλή πρόκληση το έξι στα έξι σαυτά τα παιχνίδια:):!:

Η ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α:

«Σχετικά με άρθρα εφημερίδων και καταχωρήσεις σε ιστολόγια στο διαδίκτυο, που αναφέρονται σε «έκθεση ? πόρισμα», που εξέδωσε τις προηγούμενες ημέρες η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την 06-06-2010 σε αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, διευκρινίζονται, προς αποκατάσταση της αλήθειας, τα ακόλουθα:

Την 04-10-2010 η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, εξέδωσε έγγραφο το οποίο απέστειλε στη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας και στην Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ενώ το κοινοποίησε σε συναρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς. Το έγγραφο αυτό αφορούσε εισηγήσεις για τη βελτίωση των τεχνικών όρων ασφάλειας στο συγκεκριμένο Στάδιο, που προέκυψαν μετά από σχετική αυτοψία.

Ανάλογο έγγραφο και για τον ίδιο λόγο συνέταξαν και απέστειλαν στους αρμόδιους Φορείς και Υπηρεσίες οι περισσότερες Αστυνομικές Διευθύνσεις, στις έδρες των οποίων λειτουργούν αθλητικές εγκαταστάσεις.
Το έγγραφο, αυτό σε καμία περίπτωση, δεν σχετίζεται με την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία έκθεση, που συντάσσεται σε περιπτώσεις επεισοδίων σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η έκθεση, όσον αφορά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα την 06-06-2010 σε αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά και έχει αποσταλεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς από την 8 Ιουνίου 2010».

Μπορεί κάποιος να μου πει τι σκατά συμβαίνει το τελευταίο καιρό με τα αθλητικά παπαγαλάκια; Άκουσα το μεσημέρι ξανά Καρπετόπουλο-Πανούτσο και άκουγα πως τις “και καλά” κλήσεις του Μαρινάκη, του Γκαγκάτση κι άλλων στον εισαγγελέα, δεν έχει ακούσει για αυτές κανένας στον Ολυμπιακό. Δεν έχουν γίνει κι όμως όλος ο τύπος τις γράφει ως γεγονότα. WTF?

Δύσκολο να μην έχει ακούσει κανείς για τις κλήσεις του Μαρινάκη, διότι σήμερα απολογήθηκε αντ’ αυτού ο Γκαγκάτσης.