Ο Νικολακόπουλος μιλούσε για νέες “κλήσεις σε απολογία”, που γράφτηκαν χθες-προχθές (κάπου τις πήρε και το δικό μου μάτι). Όχι για αυτή του Δαλούκα.
Λολ, ασχολείται φέτος κανείς με ποδόσφαιρο? :lol:
Εχουν γαμηθει να ασχολουνται με την διαιτησια ολοι φετος και κατανταει παρα πολυ κουραστικο…
Ενταξει αφου το ειπε ο Γεωργιου ο γνωστης, ετσι ειναι.#-o Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, λες και ειναι κανας τυχαιος ο Παντελιτς…
Tραγελαφικές δηλώσεις στην απολογία σήμερα… Γελάει ο κόσμος…
Συμφωνώ.
Λες όμως ΚΑΙ για τον Αδαμίδη φαντάζομαι.
Αλλά μετά τον Νάβας που έδειχνε το 1-1 με τα κωλοδάχτυλα, νομίζω ότι καμιά απολογία δεν θα μπορέσει ποτέ να τον φτάσει.
Τι να πρωτοθυμηθούμε για όλα. Ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την είσοδό τους στο γήπεδο της Ξάνθης έχασαν το δρόμο και βρήκαν ένα πορτάκι που τους οδήγησε στον αγωνιστικό χώρο; Ότι ο Νάβας τους έδειχνε το σκορ (1-1) με τα μεσαία του δάχτυλα. Ή τώρα που ο Μαρινάκης δε μίλησε σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά σαν παράγων θεσμικός. Και αν ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού διαφωνήσει με το θεσμικό παράγοντα; Τι θα γίνει; Θα στραφεί ενεντίον του; Και αν ο θεσμικός παράγων ανταπαντήσει; Θα παίξουν και ξύλο;
Oχι, δεν λέω για τον Αδαμίδη. Αν η απολογία του ήταν αστεία θα το έλεγα, να μου. Λέω για τα όσα ακούστηκαν από πλευράς Ολυμπιακού και μόνο.
Ποιός Νάβας; Εδώ ο Γκαγκάτσης μας ενημέρωσε σημερα πως δεν υπάρχει δικαιοδοσία να κρίνεται ο Μαρινάκης από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επειδή λεει είναι αντιπρόεδρος της!!! #-o:lol:
Τωρα που είπα Γκαγκάτση πιστεύω πρέπει να δωθεί μια τιμητική πλακέτα σε αυτόν τον άνθρωπο που σημερα επικαλέσθηκε και την ισονομία. Τόσα χρόνια πάλευε για την ισονομία στο ποδόσφαιρο, πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Μαρινάκη που παλεύει αυτός για την ισονομία. Ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο μου με τον αγώνα που κάνει αυτός ο άνθρωπος για το ελληνικό ποδόσφαιρο…
Και νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα… :lol:
Στην Ελλάδα ποτέ δεν τα έχεις δει όλα. Ποτέ…
Τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, που κλήθηκε σε απολογία για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τον διαιτητή Κουκουλάκη, εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος της «Ένωσης», Χάρης Γρηγορίου. «Ο κ. Αδαμίδης είχε ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί. Τη δυσφήμιση και την απαξίωση του επαγγέλματος την έκανε ο κ. Κουκουλάκης που δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι», τόνισε ο κ. Γρηγορίου, ενώ έκανε λόγο για προσπάθεια αφύπνισης των οργάνων διαιτησίας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Δικαιολογώντας τη φράση του προέδρου της ΑΕΚ, πως το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει, τόνισε ότι «? ήταν μια μεταφορική φράση και αναπαριστά την αγωνία του κ. Αδαμίδη».
Ελπίζω να μην αγωνιά πολύ ο Αδαμίδης, κακό πράμα το άγχος. :roll:
και επικαλέστηκε τη διάταξη του καταστατικού που αναφέρει ότι τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ κρίνονται μόνο από τη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας.
οπότε σαν ξανθόπουλοι του ποδοσφαίρου διαμαρτηρηθείτε γιά τη συγκεκριμένη διάταξη που προφανώς υφίσταται και αφήστε τις κλάψες γιά το γκαγκάτση και τον κάθε γκαγκάτση. κοιτάτε και καμία κιτρινόμαυρη καμπούρα που και που
Έλα ρε Κρισπ τωρα σοβαρέψου. Συγκρίνεις μια κλισεδιάρικη δήλωση με αυτόν τον τραγέλαφο του Γκαγκάτση; Ασε τις λογικές του συμψηφισμού. Δεν στέκουν στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Ναι, Τραμπάκουλά μου, μόνο που όταν ο Μαρινάκης τα έχωνε στον Δαλούκα λέγοντας “εμείς ξοδέψαμε χρόνο και χρήμα” φαντάζομαι πως μιλούσε σαν μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και όχι σαν παράγοντας της ΕΠΟ…:roll:
Κιτρινόμαυρες καμπούρες εγω προσωπικά μια χαρά κοιτάω ενώ τον Γκαγκάτση θα τον κράζω μεχρι να τον δω να εξαφανίζεται από προσωπου γης. Ελπίζω να έχω την άδειά σου και να σε κάλυψα…
μπροστά στον αθλητικό (ή οποιονδήποτε άλλο δικαστή) ο υπόλογος χρησιμοποιεί πάντα την υπερασπιστική τακτική που θα οδηγήσει στην αθώωσή του. όπως λοιπόν ο μαρινάκης επικαλείται την τροπολογία, έτσι και ο αδαμίδης επικαλείται την κακιά την ώρα… δεν βλέπω λοιπόν γιατί ο ένας είναι γελοιός και ο άλλος όχι. έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα μόνο που ο μαρινάκης έχει και ένα νομικό άλλοθι
Το νομικό του άλοθι είναι ότι όταν έλεγε (επαναλαμβάνομαι αλλά…): “εμείς ξοδεψαμε χρόνο και χρήμα” μιλούσε σαν παράγοντας της επο και όχι σαν παράγοντας του Ολυμπιακού; Sorry αλλά ναι, αυτό είναι γελοίο. Και για πολλά πολλά γέλια… Και όχι, δεν συγκρίνεται με μια (επαναλαμβάνω πάλι) κλισέ δήλωση περί αγωνίας…
τι να πω, ίσως φταίει οτι βλέπω πολύ Νόμος και Τάξη τα βράδια αλλά ο μαρινάκης βρήκε ένα νομικό παραθυράκι και μπορεί άνετα να στηρίξει την υπερασπιστική του γραμμή πάνω σε αυτό είτε μας αρέσει είτε όχι. ο αδαμίδης πάλι δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα σε ότι αφορά τη δική του μπούρδα
Δεν περιγραφω άλλο… :lol:
Έντιτ: Δες το “Damages”… Πολύ ανώτερο από μπούρδες όπως το “Νόμος και τάξη”.
και πολύ καλά θα κάνεις
Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δηλώσεων των παραγόντων του Ολυμπιακού σε σχέση με αυτών της ΑΕΚ είναι πως η άεκ είναι ηθική πρωταθλήτρια. Τι δεν καταλαβαίνετε δλδ?
“Ο Γκαγκάτσης είπε ότι μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη αυξήθηκαν τα εισιτήρια στα γήπεδα και ο Μαρινάκης δικαιώθηκε για τις δηλώσεις του. “Τον ενδιαφέρει η ισονομία” είπε.”
Γκαγκάτσης και ισονομία στην ίδια πρόταση… Δεν μπορώ άλλο λέμε… :lol::lol::lol:
μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη αυξήθηκαν τα εισιτήρια στα γήπεδα :?
Έχεις δίκιο, κακώς συγκρίνω και κακώς ασχολούμαι με μικρές ομάδες και οπαδούς τους που κλαίνε για το καθετί.