Ολυμπιακός

Όταν είχε πρωτοβγεί ο Νίνης και όλοι είχαν τρελαθεί, ο Μουνιόθ τον έριξε βασικό στο Καραϊσκάκη. Ο Λεμονής του έβαλε πάνω τον τον έμπειρο Ζεβλάκοφ και ο Νίνης μετά τα πρώτα δύο μαρκαρίσματα δεν ξανακούμπησε μπάλα στο ματς.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα ότι όταν βγει ένας πιτσιρικάς με προοπτικές δεν είναι αυτομάτως έτοιμος για οποιόδηποτε ματς πόσω μάλλον για ένα ντέρμπι. Σαφώς και είναι ανακατώστρας ο Φέτφα γι αυτό και πρέπει να μπει αλλαγή όταν οι αμυντικοί του ΠΑΟ έχουν κουραστεί και ώστε να μπορέσει να τους ανακατώσει.

Και μην ξαναδιαβάσω please για την “πίεση του Φουστέρ στα αντίπαλα μπακ”. Ο μεσοεπιθετικός πρέπει πρώτιστα να δημιουργεί και ενίοτε να σκοράρει. Αν ο Φουστέρ δημιουργεί όπως στο ματς με Ξάνθη και στο πρώτο ημίχρονο με Άρη να είναι μέσα. Άμα εξαφανίζεται, να βγαίνει έξω παρακαλώ. Ο οποιοσδήποτε πειθαρχημένος παίκτης μπορεί να πιέσει τα αντίπαλα μπακ, δεν είναι επιστήμη.

Αλλο ο Νινης, αλλο ο Φετφατζιδης. Και επειδη εγινε μια φορα, δεν σημαινει οτι ισχυει σαν κανονας. Και ακριβως επειδη μεχρι τα 24 στην Ελλαδα ακομα θεωρουμε τους παικτες ‘‘ταλεντα’’ και οχι ετοιμους για μεγαλα ματς, δεν βγαζουμε πολλους νεους παικτες. Δηλαδη ποσο καλυτερος μπορει να ειναι ο Ρομενταλ απο τον Φετφατζιδη το Σαββατο, ναι εχει περισσοτερη εμπειρια αλλα αγωνιστικα αυτη την στιγμη υστερει. Και εννοειται οτι θελουμε τον Φουστερ να δημιουργει, απλα μιλαω και για την πιεση στα αντιπαλα στοπερ γιατι ειναι κατι που πολλοι το περνανε στα ψιλα αλλα παιζει μεγαλο ρολο σε ενα ματς. Τις ασιστ ολοι τις θυμουνται, την αθορυβη δουλεια, οχι.

δεν θυμασαι πως εκανε την ασσιστ στην ξανθη? και γενικοτερα ποσες φασεις εχουν βγει απο κλεμμενες μπαλες λιγο εξω απο την περιοχη?

το θεμα ειναι πως δεν υπαρχει τοσο πειθαρχημενος παικτης στο ροστερ για να κανει τη δουλεια που κανει, ο μιραλας πχ δεν προκειται να τρεξει τοσο, ο ιμπαγασα με τιποτα

πραγματικα το θεμα της πιεσης, περα απο τεραστιο δημοσιογραφικο κλισε που ακουγεται σε καθε αγωνα, ακομα και οταν δεν υπαρχει πιεση, θελει πολλη συγκεντρωση και αφοσιωση για να γινει σωστα…απο τον φουστερ αλλωστε υπαρχουν πολλοι καλυτεροι παικτες και γενικοτερα και στο ροστερ, αλλα ταιριαζει σε αυτο που τον θελει ο βαλβερδε…το προβλημα ειναι πως με τα τρεξιματα που κανει απο τα μεσα του β’ ημιχρονου σκαει
οπως και να χει θα χει ενδιαφερον αν δεν παιξει, το πως θα παραταχθει ο ολυμπιακος και πως θα λειτουργησει

συμφωνω απολυτα για το φετφατζιδη, ειδικα μια κουρασμενη-αποδιοργανωμενη αμυνα μπορει να τη σμπαραλιασει…βεβαια ολα αυτα που λεμε θα εξαρτηθουν απο το πως θα θελησει να παιξει το ματς ο βαλβερδε

Μην ξεχνάτε πως ο Φετφατζίδης όταν παίζει δεξιά συγκλίνει συνεχώς προς τον άξονα. Εκεί που ο ΠΑΟ έχει 3 αμυντικά χαφ. Από την άλλη με τον Ρόμενταλ μέσα, μπορείς να απλώσεις τον ΠΑΟ. Για μένα δε θα είναι λάθος αν παίξει ο Φετφατζίδης από την αρχή, αλλά δε θα είναι λάθος κι αν δεν παίξει. Το point μου είναι πως δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε με Φετφατζίδη και να τον θεωρούμε βαρόμετρο για την απόδοση του Ολυμπιακού. Βαρόμετρο μας δεν είναι

+1

Αν και όταν και όσο παίξει τον βλέπω να έχει το Σπυρόπουλο και όποιο κεντρικό μπακ του βάζελου πάει να πέσει πάνω του για… κώνους! 8)

Είδα χθες το βράδυ το ματς με Άρη και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα είναι πως ο Ουρτάδο επιβάλλεται να ξεκινήσει με τον ΠΑΟ και πρέπει επίσης να παίξει ο Μήτρογλου ή ο Πάντελιτς.

Ο Ουρτάδο πρέπει να παίξει γιατί αν κατέβουμε με Ντούντου - Ιμπαγάσα, ή θα αμυνόμαστε με έναν παίκτη ή ο Ιμπαγάσα θα έχει πεθάνει στο 40. Το ότι δε φάγαμε γκολ στο α’ ημίχρονο με Άρη ήταν γιατί είχαν τον πιο ηλίθιο κεντρώο, που σε επίθεση 3 με έναν, κατάφερε να τα κάνει όλα σκατά. Ο Ντουντού δε θα μπορεί να είναι παντού κι αν βγαίνει ένα από τα στόπερ για να καλύψει τα κενά προωθημένου Ιμπαγάσα, τότε ο Σισέ θα βγαίνει ένας με έναν σε ανοιχτό γήπεδο. Δε το θέλουμε αυτό.

Κατά τα άλλα, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μιραλάς και Φούστερ κάνουν όμορφα πράγματα στην επίθεση, αλλά θέλουν και 10 ευκαιρίες για να βάλουν ένα γκολ. Όπως προβλέπω τον ΠΑΟ (πάει για το “Χ”) 10 ευκαιρίες δε θα κάνουμε. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερα ποσοστά. Κάποια μέρα, αυτή η 5άδα θα ξεμπουκώσει και θα σκοράρει, αλλά ως τότε δεν είναι ανάγκη να το ρισκάρουμε. Ας παίξουν με ΠΑΟ δύο εκ των Μήτρογλου, Ρόμενταλ και Πάντελιτς, που έχουν καλύτερα τελειώματα. Βασικά, είμαι σχεδόν βέβαιος πως ο Μήτρογλου αν μπει θα το καρφώσει, αλλά αυτό είναι feeling που στηρίζεται στην πίστη που έχω στον εγωισμό του Μήτρογλου.

Συμφωνώ σε αυτά που λες.Ο Ουρτάδο χρειάζεται.Τώρα όσον αφορά την επίθεση εγω πιστεύω οτι πρέπει να παίξει Πάντελιτς στην κορυφή και αν δεν παίξει ο Φουστερ και παίξει πίσω από τον Μάρκο ο Ιμπαγάσα και Ντουντού Ουρτάδο στα χαφ τ΄τοε νομίζω επιβάλλεται να παίξει Ζαιρί στα δεξιά…Αν πάμε με αμυντικά χαφ Ντουντου/Ουρτάδο-Ιμπαγασα και μπροστά τους ο Φουστερ νομίζω είναι μονόδρομος ο Ρόμενταλ δεξιά.Και εγώ πιστεύω στον εγωισμό του Μήτρογλου αλλά ο εγωισμός έχει και την καλή και την κακή πλευρά του…Από την μία μπορεί να τον βοηθήσει να τα δώσει όλα και να βάλει γκολάκι και να κοροιδεύουμε αιώνια τους αντίπαλους μας για αυτό.Από την άλλη όμως μπορεί να μας καταστρέψει την επίθεση γτ θα έχουμε έναν επιθτεικό που ο μόνο που θα τον νοιάζει είναι να βάλει γκολ και να αποδείξει οτι θέλει να αποδείξει…

ο ζαιρι το καλυτερο του παιχνιδι με τον ολυμπιακο το εκανε απεναντι στον σπυροπουλο και στον σειταριδη

Και εγω πιστευω οτι ο Μητρογλου θα το καρφωνε το γκολ, αλλα αποκλειεται να τον βαλει βασικο μετα απο τοσο καιρο που εχει να ξεκινησει ματς. Αλλαγη ισως. Για τον Ζαιρι δεν νομιζω να τον βαλει ουτε αλλαγη. Οσο για τον Φετφατζιδη δεν ειναι βαρομετρο σιγουρα, αλλα μπορει να κανει το κατι παραπανω. Θα ειναι λαθος παντως αν παμε για το χ, τον εχουμε τον βαζελο και ειναι η ευκαιρια μας να παμε στο +7 και με ψυχολογια στα υψη…

Δεν διαφωνεί κανείς αρκεί να μπορεί και ο παίχτης… :-k

Εγώ γουστάρω Πάντελιτς για το ντέρμπυ, η παραδοσιακή σέρβικη αλητεία είναι ό,τι πρέπει για τέτοια ματς! 8)

γουσταρω και γω παντελιτς, θα ηταν καλο να βαλει φουστερ παγκο, μιραλας πισω απο παντελιτς και να βαλει ουρταδο μαζι με ντουντου και το ρομενταλ στα δεξια.

Θα ήθελα να πω πάντως, σχετικά με την πίεση του Φουστέρ στα αντίπαλα μπακ ότι εγώ βλέπω και τον Μιραλάς να πιέζει όλο το 90λεπτο και τον Ιμπαγάσα να γυρίζει μέχρι την περιοχή μας για να κόψει και τον Φέτφα να δίνει σημαντικές βοήθειες στον Τοροσίδη. Απλά αυτοί το κάνουν πιο ορθολογικά με αποτέλεσμα να μην σκάνε στο δεύτερο ημίχρονο.

Κατά τ’ άλλα αν ο Φουστέρ είναι καλά το Σάββατο, η μόνη αλλαγή που βλέπω είναι Ουρτάδο αντί Ιμπαγάσα. Θα μας αφαιρέσει αρκετή ανάπτυξη αλλά θα κλείσουν και οι χώροι στο κέντρο. Αν κάνει ένα σχετικά καλό ματς και ο Ντουντού…

Άμα δεν βάλει Ιμπαγάσα τότε όλο το βάρος της ανάπτυξης πάει στον Ντουντού και πρέπει και οι πλάγιοι μας να είναι σε καλή μέρα για να να βοηθούν τον Ντουντού γτ δεν ξέρω κατά πόσο θα τα κατάφερει σαν τον Ιμπαγάσα στην ανάπτυξη…

Βέβαια ο Βαλβέρδε μπορεί να κάνει κανά τρελό αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια…

Το σάββατο δίνουμε το πρώτο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει πως αντιδρά σε τέτοια ματς η , σαφώς ανέτοιμη ακόμα, ομάδα του Βαλβέρδε. Ο ουρτάδο δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις συνθήκες ενός τέτοιου ματς πάντως…Πάντως έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο γκολ έτσι . Ελπίζω οι φούστερ, μιραλάς, πάντελιτς να δουν κάπως μεγαλύτερο το τέρμα το σάββατο ή ο Βαλβέρδε να δώσει την ευκαιρία στον κάγκουρα που πέρσι, δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε , τους τελείωσε. Αλλιώς μας βλέπω να έχουμε πρόβλημα…

Ο πάο δεν είναι και στα καλύτερα του αλλά αυτό δεν μας δίνει απαραίτητα πλεονέκτημα. Ευρώπη πάνε χάλια, ο Νιόπλιας πάει για έξοδο, χάσανε από την άεκ, άρα θα σχιστούν με εμάς και παίζουν και στην έδρα τους.

Δεν βλέπω να μένει στον πάγκο ο Ιμπαγάσα. Αν κρίνω απο το σάββατο όταν έπεσε αυτός έπεσε και όλη η ομάδα… Και ο ντουντού ήταν χώμα…

Άσχετο, όποιος βρει κάνα λινκ για το σημερινό (γαμώ την κόννεξ τους μέσα) ας ρίξει πμ.

κιαποδώ ε!

όλος ο κόσμος αυτά τα λινκ ψάχνει…
μια διοργάνωση βλέπαμε που είχε πλάκα, πάει και αυτή…ζώα…

Κοιτάξτε αυτή την σελίδα…http://www.magicgoals.com/

Eγώ από εδώ βρίσκω πάντα link για τους αγώνες που ήθελα να δω.Έχει μια μπάρα στο κάτω μέρος την οθόνης και μία επιλογή LIVE Αγώνες και άμα πάτε live αγώνες σήμερα θα δείτε για λινκ για μπάλα και basket live υπάρχουν τα μπάσκετ

Sorry για το double-post είπα να ποστάρω μερικά λινκ που βρήκα για το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός.

1.—>http://www.livestream24.tv/de/livestream/2010_10_27/5ace081f/0/ilioupoli-olympiakos/

2.—>http://www.realsportz.net/watch/34090/1/watch-ilioupoli-ii-vs-fc-olympiakos.html

Δεν ξέρω αν θα δουλεύουν σίγουρα αλλά δοκιμάστε τα…