Ολυμπιακός

Ρε παιδες εχει κανεις λινκ να δουμε το ματς online?
α σορυ με προλαβες ο φιλος απο πανω :stuck_out_tongue:

Εντιτ Ανεβληθη ο αγωνας

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 20:00 αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ηλιούπολη.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Ilioupoli_Olympiacos/294730.html

αυτος ο νεμεθ το εχει τυχερο του να μην παιξει μου φαινεται…

με 28 πόντους στο ημίχρονο δεν γάμησε κάνεις…
αλλά και αυτοί δεν λένε και κάτι όποτε δεν παίζει για ήττα…(νομίζω)

Οταν ενα παιχνιδι αναβαλλεται λογω καιρικων συνθηκων, δε γινεται κανονικα την επομενη μερα;;;

ειναι τεταρτη, κι εχουμε το σαββατο ματς για πρωταθλημα. οποτε οχι.

Κανονικά ναι, αλλά εμείς είμαστε νταβάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάνουμε ό,τι γουστάρουμε! :smiley:

καλα και γω εκει πιστευα ηθελε να καταληξει οταν το ειπε αλλα ειπα να μην το συνεχισω σαν εσενα… :lol:

Εγω μια ερωτηση εκανα. :roll:

Και γω μια απάντηση έδωσα. :slight_smile:

Στο μπάσκετ όλοι βλέπουμε πόσο καλό μας έκανε η φυγή των παλιοεγωιστών Κλέιζα, Τσίλντρες, Σόφο που παίζανε για την πάρτη τους και όχι για την ομάδα. Εντάξει δεν πειράζει κι αν χάσουμε από τη Μπάμπεργκ, η ομάδα είναι ανέτοιμη, τέτοια ματς μας κάνουν καλό και φυσικά… ΥΠΟΜΟΝΗ!

Ποιος τα 'λεγε αυτά να δεις… :lol:

iron χαλαρωσε αλλωστε ο βαζελος εχει ματς την τριτη για τσ.λ.

κρις εχω ξαναπει οτι η φυγη του κλειζ ειναι σημαντικη, αλλα να χαουμε απο μαμπεργκ κατανταει αηδια…

Μα ειρωνικά τα έγραψα όλα.

Ο φετινός Ολυμπιακός όταν λειτουργεί καλά το πράμα θα κάνει μεγάλα ματς, αλλά όταν στραβώνει δεν υπάρχει κανένας που να πάρει το ματς μόνος του. Ή μαλλον υπάρχει (ο Μίλος) αλλά προς το παρόν είναι σε κάκιστη κατάσταση.

Αντι να κρατήσουμε Σόφο, Κλέιζα και να πάρουμε ακόμα 2-3 ποιοτικούς σουτέρ, τους διώξαμε και φέραμε στρατιώτες που όταν η μάχη δεν πάει όπως λέει το πρόγραμμα δεν είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν.

ναι ρε το καταλαβα το ειρωνικο. τελικα χασαμε κι ευκολα. με 12 ποντους…!! προλαβαινουν να φερουν 4αρι…

τον κλειζα νομιζω οτι δεν τον διωξαμε εμεις,εκεινος προτιμησε να παει nba(οπου γαμει στα φιλικα).
τον αγωνα δεν τον ειδα αλλα φανταζομαι τα χαλια μας.

Aπό το καλοκαίρι τα λέγαμε…
Γαμώ τα “ένσημα” του Νεστέροβιτς… [-X

νεστρεροβιτς και Νίλσεν φαίνεται οτι παίζουν μόνο με την εμπειρία…
δεν λέω καλή είναι και αυτή αλλά μονο με αυτη δεν πας πουθενά…τουλάχιστον όχι εκεί που θέλεις…αν και αυτό είναι εμφανές το άλλο που ενώ είναι εμφανές κανείς δεν λεει τίποτα, ειναι το σουτ του τεοντοσιτς…
το σουτ που κανει ο σερβος είναι για την αλάνα…κάθε φορά το σώμα του ειναι σε λάθος ισορροπία…
έβαλε μερικά τρίποντα με τον παναθηναϊκό στο κύπελλο και μερικά σε 2-3 αγώνες στην ευρωλιγκα και εχει χαρακτηριστεί σουτέρ(!!!)… ο άνθρωπος δεν μπορεί να σουτάρει 2 σουτ στη σειρά σωστά…όπως και χθες…και μην πει κάνεις οτι φταίει ο τραυματισμός που λένε τα site(!!#-o)

πολλοί μπασκετμπολίστες σούταραν με περίεργη ισορροπία στην καριέρα τους αλλά πάντα μα πάντα με τον ίδιο τρόπο…
ο τεοντοσιτς σουτάρει λες και σε κάθε προσπάθεια τελειώνει ο χρόνος…αυτό δεν είναι στυλ,δεν εχει τεχνική, αυτό είναι τσαπατσουλιά…
και δεν ξέρω αν αλλάζει πλέον αυτό…

αυτά…
τώρα μπορείτε να βρίσετε άνετα…

To ματς δεν το είδα αλλά μάλλον καλύτερα απ’ότι φαίνεται.ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΛΕΟΣ!
Τέλος πάντων ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια για την ομάδα.
Αυτό που μου την δίνει στον Τεόντοσιτς είναι τα αψυχολόγητα και παράλογα σουτ που παίρνει, διαφορετικά έχει καλούτσικο σουτ και γενικά μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του

Δεν έχετε άδικο για τον Μίλος, δυστυχώς…

Από το Ευρωμπάσκετ και μετά όπου έβαλε την τριποντάρα της διοργάνωσης παίζει με μία νοοτροπίας αλάνας “το βάζω από εδώ και off balance;”

Mε την ευκαιρία: OK, o βάζελος διαμαρτύρεται ήδη για την αναβολή του ματς κυπέλλου μας… Βρέθηκε δικαιολογία για το Σάββατο!!

ε μωρέ, για το θεο…
όποτε παίζετε μεταξύ σας δεν μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο…
έβαλα να ακούσω τα ματς του κυπέλλου και βγαίναν και λέγαν διάφορα…
“γιατί δεν τον βάζαν να παίξει σε άλλο γήπεδο#-o” “ας το κάναν το ντέρμπι την κυριακη” “πάλι ο ολυμπιακός τα ίδια#-o”

ψάχνουνε άλλοθι οι άνθρωποι, τι να κάνουνε…