αφου ειναι αποδεδειγμενο οτι οταν κανουν τσαμπουκαδες στο τελος χανουν.ακομα να μαθουν?
αφού ο κανονισμός λέει καθαρά οτι δεν γίνεται ο αγώνας…δεν χωράει χρονικά…
το ένα ματς τελειώνει 10παρα το βράδυ και το άλλο αρχίζει 7:30… είναι φανερά λιγότερο απο 48 ώρες…
ούτε στο δημοτικό να ήμασταν…
*κοιτώντας τα ποστ μου βλέπω τα τρομερά και συγκλονιστικά ελληνικά μου…σορρυ…
Εγω τα 'πα παντως πριν τους βαζελους. 8)
Δεν υπάρχει και σπουδαία διαφορά. 8)
ας εβαζαν το ντερμπυ στις 10 για να εχουν περασει 48 ωρες, αλλα βεβαια δε βολευε…
και να τελείωνε στις 01:45 ? :lol:
χωρίς πλάκα , οι κανονισμοί λένε οτι δεν αλλάζουν οι ώρες…άπλα αναβάλλονται και προγραμματίζονται τα ματς μεσα σε 15 μέρες…έτσι και αλλιώς ο ολυμπιακός ματς ευρωπης δεν εχει…άντε να σου δώσω και την χαρά…
ναι αν ξεκινουσε 10, θα τελειωνε και 10… #-o
Βασικά ας έβαζαν το ντέρμπι Κυριακή, στ’ αρχίδια μας το τσάμπιονς λίγκ του ΠΑΟ.
κ παλι δε βολευε, αφου θα επαιζε ο ολυμπιακος…
Πιωμένος?
εξαρταται τι θεωρεις πιωμα…
ας ελεγαν στον πλατινι να βαλουν το champions league την τεταρτη…8)
ρε δοκτορα αληθεια τα λες αυτα που λες?? θα μας τρελανεις?
γιατι ρε συ, θα τον κερναγε κανα μπουκαλακι ο γκοβου κ θα το κανονιζε…
σοβαρα τωρα, ας αναβληθει ολη η αγωνιστικη για να γινει δικαια…
με ποια ακριβως λογικη θα αναβαλοταν ολοκληρη αγωνιστικη?λες και εσεις φτυσατε αιμα με το μεγαθηριο που λεγετε κοζανη και θα ειναι πτωματα οι παικτες του παο…
Όχι, θα γίνει κανονικά το ματς ώστε να έχετε μειονέκτημα λόγω της κούρασης από την υπερπροσπάθεια στην Κοζάνη.
κ ποιοι ειστε εσεις που θα κρινετε ποσο κουραστηκαν οι παιχτες?? με βασικους παιξαμε κ δεν γυρισε αμεσως η αποστολη λογω κακοκαιριας…
να γινει η αγωνιστικη μια τεταρτη που δεν θα υπαρχουν ευρωπαικα ματς, να γινει [B]δικαια[/B]…ξερετε τι σημαινει αυτη η λεξη???
Δε μας ενδιαφέρουν τα προβλήματά σας.
Το ματς θα γίνει και θα κερδίσουμε με δίκαιο γκολ-οφσάιντ.
ρε συ [B]Dr Love[/B]…ζητάς στα ίσια ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ.!!! :lol::lol::lol:
και στο λέω εγω που δεν ειμαι ολυμπιακός και ξέρω λίγο τι θα πει δίκαια…
ειναι λογική το οτι παιζεις ευρωπη? ή το οτι οι κανονισμοί λένε αυτα που λένε…??
ελπιζω να κάνεις πλάκα…(πάντως εχει πλάκα)
εγω παντως καλα εκανα και τον ψηφισα στο αγαπαμε 3:p
Dr Love, δεν τα βλεπεις και πολυ καλα τα πραγματα στον παο και βρηκες ετοιμη δικαιολογια σε περιπτωση που χασεις ε?
Τα τελευταια ρεπορταζ λενε οτι το διδυμο Ντουντου - Ιμπαγασα θα ειναι παλι στην βασικη ενδεκαδα με τον Ουρταδο στον παγκο… Επισης, ο Φετφα λογικα θα ξεκινησει βασικος αντι για Ρομενταλ. Οι αλλες θεσεις λιγο πολυ ειναι γνωστες. Θα προτιμουσα παντως, να μπει αλλαγη γυρω στο 60 ο Φετφα και να τους ανακατωσει μιας και θα ειναι πολυ πιο κουρασμενος ο παο. Τωρα, για Ιμπαγασα η Ουρταδο, δεν ξερω τι ειναι καλυτερο την παρουσα φαση.