Ολυμπιακός

Μα και φετος τον ετσουζε οτι τωρα που καθησε στην ακρη η ομαδα πηγε καλα στην Ευρωπη. Η αφορμη ομως ηταν το πρωταθλημα. Το 99 ηταν η Ευρωπη.

Εντωμεταξυ αυτο που λεει οτι ο Ολυμπιακος θα παιζει με ενα συστημα ειναι ντιπ βλακεια. Λες και υπαρχουν δεκαδες συστηματα να επιλεξει ενας προπονητης. Η 4-4-2 θα παιξει μια ομαδα (σπανια) η 4-3-3 (συχνοτερα) σε διαφορες παραλλαγες.

Εγω εχω να πω οτι αφου το ξεφτιλιζει που το ξεφτιλιζει τελειως, ας παρει τον Αλεφα παλι να γελαμε με την ψυχη μας τουλαχιστον. Αν το κανει, εγω υποσχομαι να κανω κοπανες απο το στρατο να βλεπω την ομαδα στο Καραϊσκακη.

Ωραία…Τέλος και ο Ίβιτς…Ο μόνος που απέμεινε είναι ο Σεγκούρα.Κάτι μου λέει ότι θα τον φάμε στη μάπα του χρόνου σαν προπονητής…[-X

Ω Θεοί…

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του Αντιπροέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Πέτρου Κόκκαλη, με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και συμφωνήθηκε, από κοινού, η λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.»

Καλά, την έχει χάσει τελείως ο Σώκρατες την μπάλα…

αυτο ερχομουν να γραψω !!! χαχαχαχαχαχ…

καλα τι θα κανει? θα παρει καλυτερους η θα κρατησει σεγκουρα???

Μεθυσμένος είναι και δεν ξέρει τι κάνει.
Γιατί δεν διώχνει καλύτερα τον γιό του…???

Φανταζεσαι να γινοταν κατι τετοιο…:stuck_out_tongue:
[I]
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινωνει την αποχωρηση του κ.Πετρου Κοκκαλη διοτι διαπιστωθηκε διασταση αποψεων με τον Προεδρο της ομαδας…

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ.Πετρο Κοκκαλη για την προσφορά του στην ομάδα.» [/I]

#-o :lol:

Αααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΑΧΟΑΟΧΟΑΧΑΧΟΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ!!

Διωχνει τον ανθρωπο που εκανε τις καλυτερες μεταγραφες εδω και 10 χρονια για τον Ολυμπιακο!

ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ!

Εντάξει, πλέον το ποτήρι ξεχείλισε. Ο άνθρωπος θέλει να τα κάνει όλα μόνος του. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ελπίδα, το έργο θα επαναλαμβάνεται συνεχώς: Τζάμπα πρωταθλήματα, μία πορεία στην Ευρώπη ανά δεκαετία, αλλαγές μικρομεσαίων προπονητών κάθε 6μηνο κτλ κτλ

Απογοήτευση, θλίψη, νεύρα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Τετοιον θα χουμε ομως.
Οποτε καλυτερα να το παρουμε στην πλακα.

Πιο σοβαρό μου φαίνεται απ την ανακοίνωση που βγάλανε…:stuck_out_tongue:

και μετα κοροιδευατε εμας που θελει να φυγει ο τζιγγερ…παρτε τωρα !!! :smiley:

Οπότε καλύτερα να γίνει αυτό που είπες πρόσφατα.
Φέρτε τον στην ομάδα ΤΩΡΑ:

καλά του έκανε!!! Μα ακούς εκεί να φτιάξει αξιοπρεπέστατο ρόστερ μέσα σε 2,5 εβδομάδες και να θέλει από το καλοκαίρι την αποπομπή Λεμονή, κάτι που αποφασίστηκε τελικά το Μάρτη!!!

Κάτι μου λέει πως ο λόγος της αποπομπής του, ακούει στο όνομα Σεγγούρα και το ποιον ήθελε ο καθένας για προπονητή του χρόνου…

Με Σεγγούρα και “επιθετική” ομάδα, νέος γύρος από 5άρες πλησιάζει… Μάλλον θα είναι καλύτερα να μην περάσουμε καν στους ομίλους…

Είσαι ακραίος… Μπορούμε και περισσότερα (βλέπε 7αρα με Γιούβε!)

Οπου ναναι θα διωξει και Γκαλετι, ετσι οπως παει…

Θελουμε ΑΛΕΦΑ και τον θελουμε ΤΩΡΑ!!!
Ουτε βοηθο δεν θα θελει…

Μου ήρθε έμπνευση… ο Σώκρατες θα πάρει για νέο Διευθυντή τον…

Ζιο!!!

οταν λέω ότι χριεαζόμαστε μεταγραφή προέδρου…

Αν μείνει ο Σεγκούρα ως 1ος διατητής, μόνο μπάσκετ θα βλέπω…και θα πάρω και διαρκείας…

edit : προπονητής ήθελα να πω!!! χαχαχα :lol: έχω λαλήσει με τον Socrates…

Μακαρι να μεινει ο Σεγκουρα παιδια!
Θα παιξω στο στοιχημα ολη την περιουσια μου στο να ειναι ο πρωτος προπονητης (απο ΟΣΦΠ/ΠΑΟ/ΑΕΚ) που θα απολυθει του χρονου…