Ολυμπιακός

Αυτά είναι…Φτιάξαμε την ομάδα στο μπάσκετ και τώρα καταστρέφουμε το ποδόσφαιρο. Πάμε ρε Κόκκαλη γερά!!!

εγω πιστευω ο κοκκαλης καποια στιγμη θα αλλαξει το σημα του ολυμπιακου και θα βαλει τη φατσα του…

Χα, ναι Κοκκαλιακός :stuck_out_tongue:

Chris, τώρα που δε θα 'χουμε Ίβιτς να κλείνει τις μεταγραφές ετοιμάσου για νέα “Εξελίξεις όταν επιστρέψει ο κύριος Κόκκαλης από τη Μύκονο / Αμερική κτλ” :lol:

Αντε, Ιλια, ελα πισω! :stuck_out_tongue:

κοροϊδεύαμε τους βάζελους ότι ο τζίγκερ έχει δεσμια την ομάδα τους και δεν αφηνει να ανεβει επιπεδο με τις επιλογες του. τωρα ειμαστε ακριβως στην ιδια θέση. η μαλάκυνση σε ολο της το μεγαλειο. μεταγραφες που θέλει αυτός… (κανας 35χρονος για φανελες, “παιχταρας” για την εφημερίδα πρωταθλητης…), προπονητή φυσικά έχουμε… ολα καλά…

Μόνο μπάσκετ… ολοι μπασκετ…!!! να του φυγουν ολα τα διαρκειας και να πανε στην πορτοκαλι μπαλα ρε…

τα χουμε ξαναπει αυτα…και αν το γυρισετε στο μπασκετ τι θα καταλαβετε ???
τεσπα

1-3 η λεβαδειακαρα ρεεεε …ετσι !

οι βαζελοι ειχαν και μια πιθανοτητα να τον στριμωξουν…εσεις με τιποτα…με αρχηγους συνδεσμων που τα τσεπωνουν τους καβατζωνει και κ.τ.λ.

οχι οτι ο κοκκαλης δεν τους ξηγιεται βεβαια…ολους π.χ. που ηταν στο σκηνικο της λαυριου τους ξελασπωσε… και τον αρχιχουλιγκαν σας που υπηρχαν πολλες καταθεσεις και οτι ηταν παρων στο σκηνικο και οτι ειναι ο ηθικος αυτουργος…και πολλους αλλους βεβαια…γενικα η ολη η φαση ειναι για γελια και για κλαματα…

Επιτελους!
Μου λειψαν τοσο πολυ περσι το καλοκαιρι…

Το Sport-fm επιβεβαιώνει πως η βασική διαφωνία ήταν στο ότι ο Σώκρατες θέλει να κρατήσει τον Σεγκούρα!! Χχααχαχα.
Και το πιο αστείο ακόμα, λέει πως ίσως αυτό τελικά να ήταν η αφορμή, αφού του χρεώνουν κάποιες αποτυχημένες μεταγγραφές ααααααχαχαχαχαχαχααχα

Δεν αντιπαθώ τον Ολυμπιακό ούτε είμαι κάνας πωρωμένος βάζελος με παρωπίδες που απλά θέλει να διαιωνίζει μια “κόντρα” λόγω οπαδικού πνεύματος. Κάθε ομάδα είναι σεβαστή για την πορεία, την ιστορία της και ό,τι καταφέρνει με αγωνιστικά κριτήρια. Απλά ρε παιδιά πάντοτε αντιπαθούσα ιδιαίτερα τον Κόκκαλη. Μονίμως μου καθόταν στο στομάχι. Όπως μιλάει, όπως συμπεριφέρεται, είναι σα νονός της νύχτας… Άκου εκεί “δέσμευση της περιουσίας του Rivaldo”… Ποιός νομίζει ότι είναι; Του έθιξαν την “αξιοπρέπεια” ; #-o

Κοίτα ο κόκκαλης για μένα κατέστρεψε την ομάδα μπάσκετ πριν 10 χρόνια και τώρα πάει να κάνει το ίδιο με το ποδόσφαιρο. Καλά κάνει όμως και κυνηγάει τον Ριβάλντο γιατί δεν μπορεί να δηλώνει ότι του κατέβει επειδή τον διώξαμε…

Αχαχαχαχαχα, αποτυχημενες μεταγραφες λενε!!!

Που η πιο “αποτυχημενη” μεταγραφη του Ιβιτς ηταν ο Μπραβο, ο οποιος μια χαρα παιχτης ειναι αλλα τον εκαψε το ιατρικο τιμ!

Βασικα ελεγα οτι καλυτερα θα ηταν να κερδιζε ο Αρης στον τελικο ωστε να φυγει ο Σεγκουρα, αλλα ποιος μου λεει οτι και να φυγει θα παρουμε καλυτερο?

ΑΛΕΦΑ ελα στον Θρυλο να σηκωσεις και συ κουπα!

Λέτε να πάρουμε και τον Γκώνια τώρα? (για παίκτη ε?)

Βαλτε Γκωνια Γιαννακοπουλο να κανουν σχολιασμο στους αγωνες σας!

O Γιαννακοπουλος δεν ερχεται, το ειπε ο Δουκακος. :lol:

Εδω που ειμαστε και on-topic.
Τα πραγματα στο ποδοσφαιρικο τμημα ειναι σαν να μην περασε μια μερα.
Θα περιμενουμε την προεδραρα μας καθε φορα να δουμε τι φρουτα θα μας φερει.
Πανω που πηγαμε να γινουμε οργανωμενη ομαδα με τεχνικο διευθυντη (καλο κατα τη
γνωμη μου) τον στειλαμε σπιτι στην Πετρουλακη.Δυσοιωνα τα πραγματα μιας και οι 2 κυριοι
αντιπαλοι μας εχουν αλλαξει φιλοσοφια και ο Βαζελος παιζει να ριξει και λεφτα.

Πραγματικά χίλιες φορές ο Αλέφας, παρά ο Σεγκούρα. Όχι άλλο κάρβουνο ΡΕεΕΕεΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεΕΕΕεεε. Ακούς εκεί αποτυχημένες μεταγραφές…τι να πει και ο Λούβαρης δηλαδή για Ντάνι και Ντομί και Μπουλούτ.

Αν δεν φερει Αλεφαντο, ας φερει τουλαχιστον Σταυρο Διαμαντοπουλο!

ή Ηλία Ζούρο, που είναι κομπιούτερ και άρα δεν έχει πρόβλημα με το ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο!!

Και Γιαννάκη Κόλλια θα μπρούσε αντί Διαμαντό!!! Ταβέρνα…