Ολυμπιακός

Ας τον κυνηγήσει, αλλά αυτό που είπε μου φαίνεται αρκετά υπερβολικό και δείχνει μια νοοτροπία εξαιρετικής υποτίμησης… Σα να τον υποτιμάει χειρότερα απ’ ό,τι ο Rivaldo τον Ολυμπιακό, στο κάτω-κάτω ένας παίκτης είναι και είπε μια βλακεία, έστω και λόγω εγωισμού. Ενώ ο Κόκκαλης έχει τόση δύναμη που πήρε το φετινό πρωτάθλημα στα χαρτιά και κάποια άλλα ΚΑΙ με χρήμα (τονίζω το “και” για να μην αμφισβητώ την ποιότητα της ομάδας). Θεωρώ δηλαδή τη στάση του ιδιαίτερα αλαζονική. Μη δικαιολογείτε τέτοια ρεμάλια σαν τον Κόκκαλη ρεεεε… Ξεπεράστε τον οπαδισμό!

Ε το 99% των γαβρων εδω μεσα (και εξω ελπιζω) κραζει τον Κοκκαλη για τις μαλακιες
που εχει κανει.Τον Ριμπο καλα κανει και τον κυνηγαει.

Ναι ρε παιδί μου ας τον κυνηγήσει, δεν είπα τπτ… Αλλά με λιγότερο προκλητικό τρόπο…

Καλα, πλακα μας κανεις και συ?

Εδω ειχε εναν απο τους πιο ωραιους τυπους των ελληνικων γηπεδων (Πουρσανιδης) να προπονειται με τις μπουλντοζες για να σπασει το συμβλαιο του.

Τα τελευταια νεα μιλανε για προπονητη αφου ο Σεγκουρα λεγεται οτι ΔΕΝ θελει να παραμεινει ως 1ος. :lol:

Για τα μεταγραφικα, ως συνηθως γραφονται χιλια-μυρια ονοματα.
Αντε να δουμε.

Πάντως με τις μαγκιές του Κόκκαλη και τα λεφτά που λογικά θα πέσουν σε Παναθηναϊκό του χρόνου, σας βλέπω να κυνηγάτε ακόμα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ…

το θέμα είναι ότι όλοι κράζουν τον Κόκκαλη μετά από κάθε τραβηγμένη απόφαση και όλο στο τέλος κερδίζει…
όσο για τα δικά μας λεφτά , αν δεν επενδυθούν σωστά τότε τον μπούλο πάλι…

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι τα ίδια ακούω εδώ και δέκα χρόνια: “Για τρίτοι πάτε του χρόνου”
Και η χειρότερη επίδοση μας της δωδεκαετίας είναι μία φορά δέυτεροι. 8O

Ας δούμε τι κινήσεις θα γίνουν από όλους το καλοκαίρι…

έκλεισε ο Καρντόσο

sportfm.gr

Τα «ερυθρόλευκα» θα φοράει από την επόμενη περίοδο από ό,τι φαίνεται ο Οράσιο Καρντόσο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός έχει «κλειστεί» από τον Ολυμπιακό, αφού πριν από μία εβδομάδα υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια. Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησε η πώληση του 29χρονου μέσου στη Σεβίλλη.

α λένε και για 2 εκατομμύρια η τιμή

Ναι αλλα με τη διαιτησια φιλε Μιουλ. :lol:

Κατα τ’ αλλα γραφτηκε οτι ο Σωκρατες εδιωξε Ιβιτς γιατι ηθελε προπονητη και τωρα γραφεται οτι θελει και ο ιδιος προπονητη. Αρα κατι αλλο πρεπει να παιχτηκε.

Καρντοσο καλη μεταγραφη αν κλεισει.

Αλλα πως γινεν να παιρνουμε παικτες χωρις να χουμε προπονητη ειναι μυστηριο…

μα πάντα αυτό δεν γίνεται??
ποιος προπονητής είχε λόγο στις μεταγραφές στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα?

Στο ελληνικο πρωταθλημα ειχαν και εχουν αρκετοι προπονητες λογο, αλλα στο Ολυμπιακο δεν θυμαμαι καποιον…

Εμενα δεν μου πολυαρεσει ο Καρντοσο αλλα για εφεδρικος μια χαρα ειναι!
Μακαρι να παει καλα παντως.

@ Mule,ChrisP δεν εχει σημασια τι παιχτες θα παρει η καθε ομαδα αλλα ποιος θα τους
δεσει/προπονησει/κοουτσαρει.Θυμαστε την dream team AEK πριν 3-4 χρονια ?

Προφανως και εχει σημασια τι παιχτες θα παρει η καθε ομαδα. Καθε προπονητης εχει καποιες τακτικες στο μυαλο του. Πρεπει λοιπον να παρει και τους παικτες που θα τις εφαρμοσουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο.

Εννοειται ρε.Εμεις παιρναμε/παιρνουμε παιχτες και μετα λεμε στον κοουτς παιξε ετσι!
Απλα το ειπα για αυτο που ειπε ο Μιουλ οτι οι αλλοι θα παρουν παιχτες και εμεις θα βγουμε
3οι.

Εγω παντως την θυμαμαι αψογα…! Η μεγαλυτερη αποδειξη του τι μπορει να κανει η διχονια, η γκρινια και η φαγωμαρα σε μια ομαδα. Τα ιδια εγιναν σε πολυ μικροτερο βαθμο ομως με τον Παναθηναϊκο.

Μιας κι έχω κέφια, ας κάνω μια μικρή καταγραφή της ποδοσφαιρικής ομάδας…

Τερματοφύλακες:

(Νικοπολίδης, Σηφάκης, Παναγόπουλος, Μπούτινα)

Ο Νικοπολίδης έκανε τρομερή χρονιά αλλά δύσκολα παίζει πάνω από έναν ακόμα χρόνο. Που σημαίνει ότι πρεπει να βρούμε αντικαταστάτη ίσης αξίας. Δύσκολο μεν, αναγκαίο δε. Και ο Σηφάκης δεν ειναι τέτοιος κατ εμέ. Ίσως είναι μικρός ακόμα, ας τον κρατήσουμε, αλλά να προσφέρει άμεσα το βλέπω αδύνατο. Ο Παναγόπουλος είναι ακόμα πιο άπειρος, ο Μπούτινα φεύγει. Οπότε κρατάμε Σηφάκη και αν βρεθεί κάτι καλό βλέπουμε αλλιώς του χρόνου κοιτάμε οπωσδήποτε.

Κεντρικοι αμυντικοι:

(Άντζας, Ζεβλάκοφ, Σέζαρ, Κ. Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος)

Ο Άντζας έχει πάρει φανέλα βασικού σπίτι του και για του χρόνου αλλα κι αυτός δεν έχει πάνω από 2 χρόνια καλής μπάλας. Ο Ζεβλάκοφ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Ο καριόλης ο Σέζαρ όταν θέλει είναι καλύτερος απ’ όλους. Αλλά την έχει έυκολη την γκάφα. Θέλω να μείνει. Οι δυο πιτσιρικάδες είναι ταλέντα αλλά μικροί ακόμα. Θέλουμε έναν καλό στόπερ σίγουρα, μακάρι νάναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αριστερά μπακ:

( Λεονάρντο, Ραούλ Μπράβο, Ντομί )

Ο Λεονάρντο αν μάθει άμυνα θα ναι το κορυφαίο αριστερό μπακ του επόμενου πρωταθλήματος. Ο Μπράβο μάλλον θα χρησιμοποιείται ως στόπερ, αλλά μ’ αρέσει κι αυτός για αριστερά, αμυντικά είναι πολύ καλός. Ο Ντομί δεν άξιζε ποτέ να βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Παντως με Τάσο Πάντο να δίνει βοήθειες όποτε χρειαστει είμαστε καλυμμενοι σ΄αυτην την θέση.

Δεξιά μπακ:

(Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Πάντος)

Ο Τοροσίδης φέτος πήρε ψηλά τον αμανέ και δεν βελτιώθηκε καθόλου. Αν μείνει (που θα μείνει εκτός αν κάνει εξωπραγματικο Γιούρο) θα πρέπει να στρωθεί στη δουλειά. Ο Γκαλίτσιος μ’ αρέσει αλλά μενει να δούμε αν θα ανταπεξέλθει. Ο Πάντος είναι πάντα μια αξιόπιστη λύση. Κι εδώ είμαστε καλυμμένοι.

Αμυντικά χαφ:

(Λεντέσμα, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Κατσικογιάννης)

Ο Λεντέσμα έχει προτερήματα αλλά και χτυπητές αδυναμίες. Πρέπει να μείνει πάντως. Ο Στολτίδης είναι σε πτώση τα 2 τελευταια χρόνια και πιθανότατα θα συνεχίσει έτσι και του χρόνου. Ο Πατσατζόγλου έβαλε τη ρουκέτα με την Βέρντερ και μετά βάλθηκε να μας σπάσει τα νεύρα. Βελτιώθηκε κάπως στο τέλος, αλλά πλέον είναι αποκλειστικά για λύση από τον πάγκο. Χρειαζόμαστε αμυντικό χαφ (ο Καρντόσο είναι καλή λύση) αλλά το μεγάλο στοίχημα λέγεται Κατσικογιάννης. Ο μικρός έδειξε πολύ καλά στοιχεία, θα μπορούσε να είναι και βασικός του χρόνου.

Κεντρικα χαφ:

(Μπελούτσι, Γ. Παπαδόπουλος, Μενδρινός)

Ο Μπελούτσι έδειξε λίγα αλλά αυτό έχει εξήγηση στο ότι ήταν μια ταχύτητα πίσω από τους υπόλοιπους. Του χρόνου πιστεύω ότι ειναι η ώρα του. Ο Παπαδοπουλος ειναι έτοιμος για βασικός σε κάποια ματς. Ο Μενδρινός θα μείνει μια καλή εφεδρεία. Κι εδώ είμαστε καλυμμένοι.

Αριστερα εξτρεμ:

( Τζόρτζεβιτς )

Τον αγαπώ πολύ αλλά ήρθε η ώρα του πάγκου. Θα είναι πάντα έτοιμος για να δίνει λύσεις σε κάποια ματς αλλά θέλουμε επειγόντως βασικό. Ο Ίβανσιτς θα ήταν μια ιδανική περίπτωση αλλά μοιάζει δύσκολο. Πάντως τα πολλά λεφτα θεωρώ ότι πρέπει να πέσουν εδώ.

Δεξιά εξτρέμ:

(Γκαλέτι, Σίσιτς)

Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι για τον Γκαλέτι, παρά μόνο να μείνει μακριά από τραυματισμούς. Όσο για τον Σίσιτς, ξέρει πολλή μπάλα. Αν ο επόμενος προπονητής ασχοληθεί μαζί του, θα δούμε όμορφα πράγματα. Μια χαρά είμαστε κι εδώ, σόρι Stelios.

Επιθετικοί:

(Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Νούνιες, Κωνσταντίνου, Ματσούκας)

Ο Ντάρκο δύσκολα θα κάνει τόσο καλή χρονιά όσο φέτος αλλά 12-15 γκολ συνολικά πιστεύω τα χει. Ο Λούα Λούα βλέπω νάναι ανεβασμένος, ο Μήτρογλου πρέπει να δουλέψει. Ο Νούνιες ξέρει τρομερή μπάλα, αλλά κανείς δεν ξέρει ακριβώς την θέση που του ταιριάζει. Αν όμως δουλέψει και χάσει και λίγα κιλά θα δώσει πολλές λύσεις του χρόνου. Ο Κωνσταντίνου προσωπικά μου αρέσει πολύ και θέλω να μείνει. Δύσκολα θα ξανακάνει τόσο κακή χρονιά. Ο Ματσούκας είναι μικρός ακόμα. Δεν βλέπω λόγο να γίνει μεταγραφή στην επίθεση παρά μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

Χωρις σοβαρο προπονητικο team, δεν γινεται δουλεια φιλε μου… το υλικο που κατεγραψες καλο ειναι (και καλο σχολιασμο κάνεις btw). Αλλα χρειαζεται ενας προπονητης που θα “σερνει” τους παικτες, και οχι που θα τον “σερνουν” οι παικτες. Στο θεμα του προπονητη ο Κοκκαλης συνηθως κανει ενα βημα μπροστα και μετα τρια πισω… Ειναι τοσο αλαζονας που δεν γουσταρει στον παγκο προπονητη προσωπικοτητα. Πχ φαντασου να φερναμε τον μαστορα Χιτζφελντ που εμεινε ελευθερος απο την Μπαγερν, ειμαι σιγουρος πως σε 3-4 μηνες η αυτος θα επρεπε να φυγει η ο Κοκκαλης… και ολοι ξερουμε ποιος θα εφευγε τελικα…

ΥΓ τον Νουνιεζ ξεχασες…:stuck_out_tongue:

1. Οντως ξεχασα Νουνιεζ, βλακεια μου γιατι μου αρεσει και ξερη πολλη μπαλα. Απλα χωριζα τους παικτες σε θεσεις, και ο Νουνιεζ δεν μπορεις να πεις οτι εχει και την πιο συγκεκριμενη θεση :p. Τον προσθετω στην επιθεση παντως, αλλα μπορει να παιξει και στα ακρα.

2. Περι προπονητη τα χω γραψει ρε συ ενα σωρο φορες. Προφανως και χρειαζομαστε σοβαρο ανθρωπο στον παγκο, κυριως διοτι υπαρχουν πολλοι παιχτες-ταλεντα που πρεπει να διδαχτουν πραγματα. Αντε να δουμε τι θα γινει.

Και ο Πατσατζόγλου, μην τον ξεχνάμε…