“Ο Μιραλάς είναι ένας παίκτης που έχει ικανοποιήσει τους πάντες στην ομάδα. Είναι άψογος επαγγελματίας και χαρακτήρας. Η διοίκηση θα κάνει ότι χρειάζεται και πρέπει για να τον κρατήσει στην ομάδα. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται υπό συνθήκες πίεσης και από τα ΜΜΕ και από τον μάνατζερ του. Μιλάει συνεχώς με πολλούς δημοσιογράφους και πρέπει να το σταματήσει αμέσως. Δεν θα πετύχει κάτι έτσι. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον παίκτη στην ομάδα, αλλά υπό τις δικές μας συνθήκες”.
[B]“Δεν με νοιάζει τι λένε στον Ολυμπιακό”, δήλωσε ο μάνατζερ του Μιραλάς[/B]
Για τους όρους στο συμβόλαιο του Μιραλάς:
“Τα πράγματα είναι απλά και θα πρέπει να τηρηθούν οι όροι του συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Κέβιν Μιραλάς και αν θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Απλά οφείλουν να μας ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους. Είναι δικό τους θέμα εάν θέλουν το Κέβιν στην ομάδα. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος στο θλεμα”.
Για τις δηλώσεις του Σωκράτη Κομινάκη:
“Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτό. Δεν πιέσαμε κανέναν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορούν να λένε ότι θέλουν, δεν με νοιάζει. Εμείς θα περίμενουμε να ανταποκριθούν στους όρους του συμβολαίου. Εάν πληρώσουν δεν υπάρχει κανένα θέμα να συζητάμε, εάν όχι δεν ο Κέβιν δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Είναι προφανές αυτό. Έχουν κάποιο περιθώριο να απαντήσουν, όπως προβλέπεται και θα περιμένουμε”.
αυτο που θέλετε να γλυτώσετε χρήματα…πάρτε τον και μην τον κοιτάτε στα δόντια…του πορτοφολιού του μάνατζερ
Αν ειχαμε ακομη τον Σωκρατη προεδρο θα σου λεγα οτι εχεις δικαιο αλλα ο Μαρινακης δν νομιζω οτι θα ρισκαρει να χασει τον παιχτη για 200 χιλιαρικα λιγοτερα η περισσοτερα…
Απλα νομιζω πως εχει μια (δικαιολογημενη μαλλον) απεχθεια προς τους μανατζαρεους οι οποιοι προσπαθουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγγι συνηθως και να αρπαξουν οσα περισσοτερα μπορουν(βλεπε υποθεση βουκσεβιτς το καλοκαιρι)
Εν τελει ελπιζω να ναι ετσι και στο τελος να τον παρουμε τον παιχταρα γτ σε διαφορετικη περιπτωση θα γινει το δευτερο μεγαλυτερο εγκλημα των τελευταιων ετων…μετα τη φυγη του Μπελουτσι φυσικα…
ρε συ [B]spawn7[/B] σορρυ κιόλας αλλά δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση…
υπάρχει απο πριν μια συμφωνία οτι με συγκεκριμένα χρήματα ο παίχτης κλείνει…
δεν υπάρχουν παζάρια απο μάνατζερ,τα μόνα παζάρια τα κάνετε εσείς μπας και γλυτώσετε κάποια χρήματα…
Κακη αποδοση στο πρωτο ημιχρονο το Σαββατο, αλλα μετα την [B][SIZE=“3”]ΓΚΟΛΑΡΑ[/SIZE][/B] του Μιραλας εστρωσε το πραγμα και στο δευτερο ειχαμε ουσια και 4 γκολ χωρις να παιξουμε τιποτα φοβερο. Αυτος ο Μιραλας ειναι το κατι αλλο, το καλοκαιρι μου φαινοταν ενας καλος παικτης για αλλαγη και τωρα ειναι ο καλυτερος παικτης του Ολυμπιακου χωρις αμφιβολια… Δεν νομιζω να κανει το εγκλημα ο Μαρινακης και να χασει αυτον τον παικτη… Απλα φανταστικος, γρηγορος, με καλη ντριπλα, σουτ, τελειωματα… Και ο Ριερα εχει ουσια χωρις να εντυπωσιαζει, οταν βρει και ρυθμο θα ειναι καλυτερος. Οσο για τον Φουστερ, ηταν αρνητικος, αλλα μην πεσουμε να τον φαμε, εχει κανει καλα παιχνιδια και θεωρω μεγαλη μαλακια που εκραζαν τον παικτη στο γηπεδο.
Νικη και στο μπασκετ, αν και ζοριστηκαμε πολυ. Δυσκολη εδρα του Πανιωνιου, καθε χρονο μας βγαινει το λαδι.
το ποσο δν ειναι απαγορευτικο,ισα ισα που ειναι μικρο κατα τη γνωμη μου σε σχεση με την αξια και το potentional του παιχτη
οι μανατζερ ειναι γνωστο οτι ειναι μεγαλα λαμογια και δε μου φαινεται καθολου τυχαιο οτι τωρα βγηκε η παραμετρος στην option που λεει οτι με 4,2 παιρνει τον παιχτη οποια ομαδα θελει (μπορει να χρησιμοποιηθει σα μοχλος πιεσης και γενικα κατι βρωμαει εδω)
και τελος,φυσικα ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις μας δν ξερει ποτε την πραγματικη αληθεια σ αυτα τα θεματα και δν ξερουμε τι γινεται απο πισω…
η αληθεια ειναι οτι εγω εχω αρχισει να ανησυχω λιγο με ολη αυτη την καθυστερηση αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα στο τελος…
Εγώ θα έλεγα να περιμένουμε λίγο να δούμε τον Μιραλλάς και σε βάθος χρόνου, τώρα φαίνεται να είναι σε τοπ φόρμα θα είναι όμως έτσι και σε ένα μήνα ας πούμε? Από την στιγμή που Ολυμπιακός έχει την δυνατότητα να τρενάρει το θέμα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και μάλιστα με αυτά αυτά τα καλά-κατά τη γνώμη μου-λεφτά ας το κάνει.
Δεν αμφιβάλλω για την αξία του παίχτη, ίσα ίσα που πιστεύω πως πρόκειται ίσως για τον πιο ολοκληρωμένο σεντερ φορ στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, αλλά επιμένω ας τον δούμε και σε βάθος χρόνου.
Η επόμενη τετράδα αγώνων θα μας δείξει ξεκάθαρα τι μπορεί να πετύχει ο ολυμπιακός του Βαλβέρδε. έχουμε εργοτέλη, αεκ, παοκ, καβάλα. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον πάο στο οάκα και τώρα θα φανεί αν θα το πληρώσουμε ή όχι. Γιατί καλά τα γκολ , αλλά στην βαθμολογία 1 βαθμό πίσω είναι ο Πάο…
Διαφωνώ , και ο Ρόμενταλ, πρέπει νάχει΄συμετοχές για να βρει τον καλό εαυτό του, ο Μάρκο είναι μια σπάνια περίπτωση, και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε, να παίζει δέκα λεπτά, και να βάζει συνέχεια γκολ:):!:
Ο Ρομενταλ ειναι πολυ καλος παικτης, αυτο ειναι γνωστο, αλλα απο την στιγμη που αλλοι ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση τωρα, δεν μπορεις να τους αφηνεις εξω… Θα ερθει και η ωρα του να παιξει πιο πολυ, σωστη η παρατηρηση οτι ουτε ο Παντελιτς παιζει πολυ και δεν γκρινιαζει, ενω θα μπορουσε, αφου οποτε μπαινει σκοραρει. Οσο για τον Μιραλας, εγω πιστευω οτι πρεπει να τον ‘‘δεσουμε’’ το συντομοτερο.
Βασικά δεν βλέπω πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει πολλά πράγματα φέτος. Στην ευρωλίγκα άντε να πάει 4αδα. Στην ελλάδα τώρα, αν δεν τραυματιστεί ο Διαμαντίδης στους τελικούς πάλι ο Πάο θα το πάρει. Εναλλακτικά μπορούμε να ελπίζουμε στην επάνοδο του αιώνα του Βασιλόπουλου
υπαρχει ακομα αυτος ? ? χτες η ομαδα επαιζε σαν αυτοκινητο με λοξυγγα. Γκαζι, φρενο, γκαζι, φρενο… Αλλα νωρις ειναι ακομα, μεχρι τους τελικους του πρωταθληματος και το φαιναλ φορ της ευρωλιγκας, υπαρχει χρονος.