Ολυμπιακός

Οι ομάδες του Ίβκοβιτς δείχνουν τις όποιες αρετές τους μετά τις γιορτές:):!:

Ακουγεται οτι θα υπογραψει ο Μορας το χειμωνα για το καλοκαιρι που ληγει το συμβολαιο του με την Μπολονια.

[SPOILER]ΟΧΙ τον Μορα ρε παιδια!!![/SPOILER]

Τι θα γινει τελικα ρε παιδια?Θα τα δωσει αυτα τα πρακτικα ο κατμαν στην δημοσιοτητα να δουμε τι ειπωθηκε στην συνεδριαση της λιγκας?Ή τουλαχιστον θα βγει μπροστα στις καμερες δημοσια να υποστηριξει οτι τελος παντων υποστηριζει ή οτι θελει να πει?Να μην τα κραταει και μεσα του και μας παθει τιποτα.Και βεβαια επειδη ειναι και …μαγκας περαιωτης αποκλειεται να κανει κοκοκο.Αναμενουμε με αγωνια…

Ό,τι γουστάρει θα κάνει και λογαριασμό δε δίνει.

Αλλά βγάζει γέλιο, παραδεχτείτε το.
Ο Πατήρ λέει τις @@ριες του αλλά δε σου βγάζει τόσο χαμόγελο στο χειλάκι όσο ο άλλος ο αλλόφρον.
Σκυλί που γαυγίζει πάντως…

Μη λες πολλά εσύ γιατί θα τον βάλω νάρθει να σε κλάσει!

Θέλω να πιστεύω ότι Ολυμπιακός και Παναθηναικός θεωρούνται ομάδες του κόσμου τους και όχι των προέδρων τους.

Πραγματικά λυπάμαι όποιον ασχολείται με αυτό το ρεσιτάλ καθυστερημένων.

Ας τους γλυτώσει κάποιος από τη μιζέρια τους.

Εντάξει, η ιστορία όλη είναι για γέλια. Σύμφωνα με όσους ήταν στη συνεδρίαση αυτά ειπώθηκαν όντως, καταγράφηκαν από τα μικρόφωνα αλλά συμφώνησαν όλοι να μη βγουν παραέξω. Στη συνέχεια ο Πατέρας κάνει το εξώδικο γιατί τα λόγια του Πατέρα διέρευσαν στο leoforos.gr!!!

εγω παλι πιστευω οτι ,

ξυπναει ας πουμε ο Βαγγελης το πρωι σκεφτεται μια μλκ που θα τσαντισει τον Νικολο,την αμολαει…μετα το μαθαινει ο Νικολος και τσαντιζεται και βγαζει ανακοινωση(κυριως μεσω καποιων κυκλων:p),μετα ο Βαγγελης ανταπανταει και ουτω καθεξης μεχρι το βραδυ…μετα, [SPOILER]πηγαινουν στο κοτερο του Πατερα και τα πινουν και γελανε με τις μλκ τους :lol::lol::lol:[/SPOILER]

[SPOILER]με λιγα λογια πιστευω οτι [B][SIZE=“3”]ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

[SPOILER]σκεφτειτε το λιγο,αν εξαιρεσεις το πεναλτι του Δαλουκα,ουσιαστικα ολες οι αλλες μανουρες γινονται χωρις λογο!!!χαλαει ετσι ευκολα μια τετοια φιλια λογω των ομαδων???:-k:-k[/SPOILER]

[SPOILER]και οχι τπτ αλλο,πεταγεται καθε φορα σαν τη σφηνοπτσα και ο Αδαμιδης και ξανα μανα μανουρα…ζηλεψε και πηρε και bodyguard ο αθεοφοβος:lol::D#-o[/SPOILER]

Λογω ομαδων δε χαλαει η φιλια, αλλα εδω εχουμε να κανουμε με μπιζνες οχι απλα οπαδικες προτιμησεις.

ρε μαζι σου ειμαι,συμφωνω,αλλα δν ειναι υπερβολικα ολα αυτα???ουσιαστικα υπαρχει φαγωμαρα χωρις καποιο λογο!!!

Αν ειναι πραγματικα τοσο γραφικοι οσο φαινονται το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε κατι να ασχολουμαστε συνεχως:p

Παντως εγω ειμαι πολυ καχυποπτος με ολα αυτα…:-s

Δε πηράζει απο το να γ@μα ο κόκκαλης το ποδόσφαιρο ας το γαμ@νε αυτοί οι δύο(όχι οτι χωρίς αυτους το ποδόσφαιρο θα ήταν υπέροχο).Να έχουμε και λίγους αντιπαναθηναϊκός ρε παιδί μου για αλλαγή.

Ποιο leoforos ρε μεγαλε?Ολες οι φυλλαδες ειχαν τις δηλωσεις.Αναμενουμε με αγωνια να δωσει τις συζητησεις.Αφου εχει λεφτα για χαλασμα και θελει να ακουει τους πικουλες,καλο θα ειναι να του φαει ο βγενο καμια 10αρια εκατομμυριακια μπας και βαλει μυαλο ο μπιφτεκας.Κανει τις μαγκιες οταν ο Πατερας ειναι χιλιαδες χλμ μακρια,αλλα στο οακα εγινε λαγος να κρυφτει με την βοηθεια του κι εκλαιγε σαν παιδακι που δεν του πηραν κοτομπιφτεκο!Ελπιζω να μην αναμενουμε πολυ,μπορει πολλοι εμπαθεις να αρχισουν να λενε οτι ειναι κοτα και χεστηκε πανω του.Πλεον,παιδια,υπαρχει διοικηση στον Παναθηναικο.Αυτα που ξερατε με τον τσικνερ καλο ειναι να ξεχασετε και να μην αναπολειτε και στενοχωριεστε…

Μας έκοψες το βήχα. :frowning:

…και εγώ που νόμιζα οτι το 13 συμβολίζει την θύρα…

πάντως είναι και οι δυο για τα μπάζα…(αν και περισσότερο ο μαρινακης γιατί μπήκε με φορά να δείξει οτι δεν μασάει…κουλαρε μεγάλε…θα πάθεις τίποτα…που να γίνει και στην πραγματικότητα κάτι)
το μόνο που βγάζουν είναι γέλιο…
λες και νοιάζει τον κόσμο τι ειπώθηκε στη σουπερ λιγκα…(εκτός απο τους χαζούς)
αυτά που λέγονται πίσω απο κλειστές πόρτες και με λίγα άτομα έχουν σημασία…
στις συνεδριάσεις τόσα χρονιά έχουν ειπωθεί και χειρότερα…απλά μερικοί διάλεξαν να τα χρησιμοποιήσουν τώρα που τους βολεύει…

στο leoforos γράφτηκε για πρώτη φορά ο διάλογος. Μετά το πήραν κάμποσα αθλητικά site και την επομένη ήταν πρωτοσέλιδο παντού. Εγώ πάντως στηρίζω Πατέρα. Το περσινό πρωτάθλημα ήταν κάργα διεφθαρμένο και η υπόθεση πρέπει να πάει στη δικαιοσύνη

Μα τι λες, το περσινό πρωτάθλημα ήταν το πρώτο καθαρό μετά από 13 χρόνια και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστούμε (να προσκυνούμε θα έλεγα) τον Μεγάλο ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ. :bow: :bow:

fixed

King diamond μην καίγεσαι ρε έτσι με τους προέδρους. Χέστηκαν αυτοί για τις ομάδες. Φράγκα βγάζουν…

Περί Πατέρα (ολο το άρθρο εδώ http://www.greekshippingnews.gr/?q=node/857)

Εκκεντρικός, θεωρείται από τους στενούς φίλους της υπουργού Εξωτερικών κ. Ντόρας Μπακογιάννη και πολλές επιχειρηματικές του κινήσεις συνδέονται με τα φιλόδοξα σχέδια της θυγατέρας του Κ. Μητσοτάκη.

Ο Μαρινάκης είναι κουμπάρος της Ντόρας. Ο πατέρας του Μαρινάκη ήταν κολλητός του Μητσοτάκη. Επίσης ο Μαρινάκης έχει και το 25 % του ΣΚΑΙ , συνεργατής δλδ του επίσης εφοπλιστή αλαφούζου.

Οπότε king diamond, ΜΗΝ ΚΑΙΓΕΣΑΙ :slight_smile:

Ξεφεύγω απ’το αποπάνω θέμα,και αναρωτιέμαι…μήπως έχουν αρχίσει να μας ξανά επισκέπτονται οι μυικοί τραυματισμοί;:):!: