ο εισαγγελέας κάλεσε τον μαρινακη να δώσει στοιχεία για τις δηλώσεις που έκανε οτι ξέρει πως πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι ο παναθηναϊκός…
Άντε να δούμε τι θα πει…τι θα απαντήσουν…και πάει λέγοντας:):!:
τίποτα δεν θα πει…
Eτσι μπραβο.Περιμενουμε λοιπον τον προεδρο της ομαδας σου με σημα το κεφαλι,να δειξει ποσο …μαγκας περαιωτης ειναι και …πως τα λεει στα …ισα αυτα που πιστευει.Αλλωστε εκει κατω στον περαια φημιζονται για την …λεβεντια και την …ντομπροσυνη τους.
Αποκλειεται!Αφου ο μπιφτεκανθρωπος ειναι …μαγκας περαιωτης ολυμπιακος και δεν …μασαει τα λογια του.Θα τα πει στα ισα ολα ο …λεβεντης!Σιγα ρε crimson μην μας πεις κιολας οτι ειναι ενα ανθρωπακι με iq σαγιοναρας,ενα κοτοπουλο που βλεπει τον Πατερα μπροστα του και κλανει πατατες.
[SPOILER]http://www.sport-fm.gr/article/303132
Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα!
Επίσημο χαρακτήρα στη διάψευση όσων φερόταν να έχει πει στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού απέστειλε εξώδικο στην εφημερίδα «Goal News» -που προχώρησε στο εν λόγω δημοσίευμα- και αφού το χαρακτήρισε «συκοφαντικό και προσβλητικό», επιφυλάχθηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη αν δεν ανακληθεί.
Το απόσπασμα που έχει προκαλέσει την οργή του κ. Μαρινάκη είναι εκείνο που τον εμφάνιζε να έχει πει:
«ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΠΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ - ΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE, ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ…ΕΣΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ».
Αφού τονίζεται ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε έχει ειπωθεί, εντάσσεται από το εξώδικο σε «μια σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων» που -σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη- στρέφονται εναντίον του και τα οποία «είναι ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του».:lol::lol3::lol3::lol3:
[/SPOILER]
Ενταξει φιλε, ο Πατερας ειναι καλυτερος και πιο μαγκας απο τον Μαρινακη τον κεφτε. Happy now?
Για το πρωτο δεν ξερω φιλε μου.Οσο αφορα το δευτερο ειναι σιγουρα μπιφτεκι με ποδια και με iq για συμπρωταγωνιστης του κατμαν στην πανια καθε κυριακη απογευμα.
Εγω δεν εχω καταλαβει το προβλημα σου παντως.
Λες και αμα πει ο Μαρινακης οτι θελεις να πει αυριο το πρωι θα παιρνεις
7000 ευρω το μηνα και οχι 700 και η ζωη σου θα γινει πολυ καλυτερη.
Εγώ πάντως από την αρχή της χρονιάς έχω την αίσθηση πως η μερίδα των οπαδών και λοιπών που “εκφράστηκαν” μέσω του “Γαυρού” ασκούν μεγάλη επιρροή στις κινήσεις / δηλώσεις κλπ του Μαρινάκη…
Δεν διαφωνω καθολου.
Σιγουρα υπαρχουν αρκετοι καφροι στους οπαδους του Ολυμπιακου και
τους εκφραζει ο ‘Γαυρος’.Απο την αλλη αυτοι οι οπαδοι ειναι που αγοραζουν
εισητηρια και πανε στους αγωνες τακτικα.
μόνο και μόνο που πουλάει το θέμα δείχνει πόσοι οπαδοί-θύματα υπάρχουν…
Αύριο δίνουμε ένα δύσκολο αγώνα με κάμποσες απουσίες, και μάλλον αυτό πρέπει να μας απασχολεί τώρα…πιστεύω σε ανάσταση Ρόμενταλ, και φυσικά την νίκη που μας χρειάζεται:):!:
Αυτό! Κούρασε η “παραγοντιάδα” της εβδομάδας, ας συγκεντρωθούμε λίγο στη μπαλίτσα!
Πάμε με ελλείψεις σε έδρα με κακή παράδοση και γνωστό αντι-ολυμπιακό προπονητή.
Θέλει προσοχή και συγκέντρωση το παιχνίδι!
Το καλό είναι πως από όσα ακούω θα έχουμε πολύ κόσμο, όλοι οι σύνδεσμοι μας της Κρήτης είναι ξασηκωμένοι!
πεθαίνω με την εφημερίδα “γαύρος” που θυμήθηκε σήμερα οτι το γήπεδο της λαρισας γίνεται με δάνειο από την μαρφιν…
*οχι ότι δεν είναι έτσι…
ο γαυρος δεν ειναι εφημεριδα,εγχρωμο κωλοχαρτο ειναι.
:lol::lol::lol:
καλό…θα το λέω και εγώ…
EDIT:μόλις είδα εντεκάδα του ολυμπιακού για σήμερα…πάτε για φούντο.!!
Εγώ το έχω καταλάβει, λέγεται “IQ για κομπάρσος του κάτμαν στην Πάνια κάθε κυριακή απόγευμα”.
Μια φορά εγώ στον κώλο, αυτό δεν το βάζω!
Ωραία, 0-3 θα έρθει.
είσαι κακός.
χωρίς πλάκα τώρα…με Μοντέστο Χολέμπας Μοϊσές Φουστέρ δεν μαμησε κανείς…δεν παίζει και ο ιμπαγασα οπότε δεν βλέπω την μπάλα να κινείται
Θα κερδίσουμε με χατ τρικ του Χολέμπας.
είπες αυτό και παίζει μεχρι και αναβολή στο ματς…:lol:
double post…
ο chrisp πρέπει να είναι ενα βήμα πριν την αυτοκτονία…
ο βαλβερδε αποφάσισε να παίξει με μιραλας-παντελιτς αλλά ο αγώνας κατά μεγάλο ποσοστό δεν θα γίνει…