Ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Τοροσίδη, άντε τώρα να βάλεις γκολ, σε τέτοιο γήπεδο…δύσκολα σήμερα:):!:
Κανονικοτατο ηταν παντως, ειδα το ρηπλευ…
βλέπω τις ανακοινώσεις και τις γελοίες δηλώσεις να πέφτουν βροχή…(που είναι και στο κλίμα…)
ερχονται οι γελοιες δηλωσεις,αλλα πειτε με γραφικο,ο διαιτητης ειναι κακος σημερα.
Αφηστε το ακυρωθεν γκολ δεν θα γινουμε βαζελοι για καθε ευκαιρια:p
Αλλα το οτι παιζουν <<πολλυ δυναμικα>> κλασικα με ολυμπιακο τα λεει ολα…
Το ιδιο και ο αρης κοιταξτε ποσα φαουλ ειχαν κανει στην εδρα τους με ζελες κοιταξτε και μ εμας!
Κατα τα αλλα φιλικα εμεις παιζουμε μ ολλες τις ομαδες…:-k
πάντως εγω πιστεύω οτι δεν του το ακύρωσε επίτηδες το (κανονικό)γκολ…
πολύ αμφιβάλω οτι υπάρχει ελληνας επόπτης που μπορεί να δει ταυτόχρονα την εκτέλεση στο κέντρο και την κίνηση στην επίθεση…
επεσε τηλέφωνο.!!
του είπαν οτι αδίκησε τον ολυμπιακό και προσπαθεί να το φτιάξει τώρα…αντί να τους πει να καθαρίσουν το γήπεδο στο ημίχρονο το είπε αφού βγήκαν για την συνέχεια του ματς…
βλέπω ανακοινώσεις και δηλώσεις από όλες τις πλευρές…#-o
Διεκοπη…οτι να’ναι αποφαση παντως,ας μην γινοταν απ’την αρχη
κι αυριο λεει το ματς δεν γινεται να διεξαχθει λογω των εκλογων…
Τσάμπα ταλαιπωρία οι παίκτες. Πάμε για μεσοβδόμαδα τώρα δηλαδή?
δεν εχω ιδεα ποτε θα παει το ματς. παντως μαθαινοντας απο φιλους βαζελους ποσο καλη μπαλα επαιξαν σημερα, τσαντιζομαι περισοτερο για το ματς το δικο μας στο οακα.
Κρίμσον μας εξηγείς λίγο αυτό με τα τηλέφωνα στο ημίχρονο “για να μη χάσει ο Ολυμπιακός”?
ευχαρίστως…
ποιος είναι ο λόγος να βγει μετά απο 20 λεπτά απο τα αποδυτήρια ο διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο. και να δοκιμάζει αν κυλάει η μπάλα(στα σημεία που ειχε νερό).?? ποιο είναι το νόημα να ζητήσει εκείνη την στιγμή να κάνουν προσπάθειες να βγάλουν το νερό σε 10 λεπτά?? γιατι δεν το είπε να κάνουν στο ημίχρονο και με μια μικρή καθυστέρηση(όπως και έγινε) όλα να είναι καλά??
ας μην το άρχιζε…ας το σταμάταγε όταν είδε οτι έρχεται τραυματισμός από το πως γλιστρούσαν όλοι στο χορτάρι… αυτό που έκανε δεν εχει νόημα…
όλο αυτό περισσότερο συμφέρει τον ολυμπιακό που σε τέτοιο γήπεδο δεν μπορεί να κάνει το παιγνίδι του…
ξέρω οτι όλο αυτό ακούγετε τραβηγμένο…αλλά είμαι σιγουρος οτι στο ημίχρονο πήρε τηλέφωνο για να ακούσει την απόδοση του…
και το οτι άκουσε πως ακύρωσε ενα κανονικό γκολ, αυτό έπαιξε ρόλο στο να προσπαθήσει να μην συνεχιστεί το ματς…
*τα τηλέφωνα μπορεί να ειναι δυο…ενα απο φιλο/διαιτητή για την απόδοση του και ενα ακόμη που να του είπε οτι πρέπει να βρει τρόπο να φέρει τα πράγματα στα ίσια τους…
ξέρω…θεωρίες συνωμοσίας…αλλά έχουμε δει τόσα…(και ποσά δεν έχουμε δει, και δεν ξέρουμε)
crimson απο τη στιγμη που οι βαζελοι σε ειπαν κρυφοολυμπιακο μας τα λες λιγο περιεργα παντως…
:lol:
δεν μπορώ να σας ικανοποιήσω όλους…
μεχρι τώρα μου την έχουν πει παναθηναϊκοί, ολυμπιακοί, αρηανοι, παοκτζηδες…
μόνο ο βωλιοτης δεν μου την εχει πει…
όπως τα βλέπω έτσι τα λέω(ή έτσι όπως νομίζω οτι τα καταλαβαίνω)
*πάντως στην αρχή φοβόμουνα μην με περάσετε για αεκτζη…αλλά βλέπεις εκεί δεν υπάρχει αιώνιος…
ρε μπάλα να βλέπουμε να γουστάρουμε…(άντε και λίγο να μαλώνουμε,οχι οπως στο ντέρμπι που είχαμε εκκλησία μεχρι να μιλήσω…)
**ίσως να φταίει οτι με τα της ομάδας μου ασχολούνται λίγοι και δεν έχω ποιον τα τσιγκλισω
αν αρχίσετε να ασχολείστε με την αελαρα υπόσχομαι να μην λέω τίποτα για τις ομάδες σας…
Δεν ξέρω γιατί έμεινε 20 λεπτά στα αποδυτήρια αλλά τη στιγμή που:
- Ξεκίνησε ένα ματς που δεν έπρεπε, με ευνοημένο φυσικά τον Εργοτέλη που ήθελε να αμυνθεί.
- Ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Ολυμπιακού.
- Υπήρξε ανεξήγητη ανοχή (μόνο μία κάρτα) σε τόσα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.
το να ψάχνουμε ακόμα μια αγωνιστική να βγάλουμε ευνοημένο τον Ολυμπιακό καταντάει υπερβολικά κουραστικό.
μην με πας απο την αλλη μεριά τώρα…
δεν είπα οτι δεν έγινε κάτι απο αυτά ή οτι δεν έχεις δίκιο σε αυτά που λες…
εγω λεω οτι έκανε την μαλακία να το αρχίσει και αντι να το διακόψει στο 13 ας πουμε το εκανε στο ημίχρονο και μετά απο 20 λεπτά που δεν ζήτησε τίποτα απο τους ανθρώπους του γηπέδου…:?
αν βάλεις και το λάθος σφύριγμα(δύσκολα θα το έβλεπε αυτό επόπτης) στην εξίσωση μας κάνει μια μεγάλη βλακεία το λιγότερο…εως οτι μπορεί να βάλει το μυαλό του “εκπαιδευμένου” οπαδού σε τέτοια πράγματα…
*πόσο μαμαει το 2 γκολ της μπαρτσα??
**πάντως και οι απο εδω και οι απο εκεί έχετε τρελή μουρλα να υπερασπίζεστε τις ομάδες σας…
και σε κάθε τρελό σενάριο που λέω κάνετε λες και δεν έχει γίνει τίποτα παρόμοιο τόσα χρόνια…
edit…δεν ψάχνω να βρω κατι…έτσι μου φαίνονται έτσι τα λεω…
Εμένα με ενόχλησε το “να διακοπεί το ματς για να μη χάσει ο Ολυμπιακός” τη στιγμή που και καλύτερα παίζαμε (όσο μπορούσαμε) και γκολ μας είχαν ακυρώσει.
Τώρα αν τον πήρε κάποιος τηλ. και του είπε “διάκοψέ το, γελοιοποιείται το άθλημα” πολύ καλά έκανε κατά την άποψή μου.
Επίσης το οφσάιντ θα είχα όλη την καλή διάθεση να πιστέψω ότι “έτσι το είδε” αν δεν σήκωνε τη σημαία [U]μετά[/U] το σουτ του Τοροσίδη.
words was spoken
Επί λέξη ό,τι ήθελα να γράψω για τα χθεσινά, μπράβο Κρισπ.
Κανονικά ο Γιάχος θα πρέπει να τιμωρηθεί που άφησε το ματς να ξεκινήσει σε τέτοιο γήπεδο. Η μπάλα οριακά έσκαγε και δεν μπορούσε να κυλήσει πέντε μέτρα χωρίς να κολλήσει.
Τεράστιος κίνδυνος για τραυματισμούς παιχτών αλλά ο Γιάχος κόλωσε μέσα στο κλίμα των ημερών με τον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μην κατηγορηθεί για την αναβολή όπως έγινε με το ματς κυπέλλου με την Ηλιούπολη! [-X