Πολύ ωραία τα λέει ο ChrisP!
Κάθομαι και διαβάζω τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του παο και της αεκ και νομίζω ότι ζω σε άλλο πλανήτη!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??? #-o
Έτσι είναι δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς, και για το γκολ τι να πεις, είναι καθαρά μαλακία του επόπτη:):!:
Είναι απ’αυτά τα λάθη που δύσκολα λες ανθρώπινα…πάντως πιστέυω ότι αν είχαμε την ίδια απόδοση και στο δεύτερο ημίχρονο, θα κερδίζαμε:):!:
ειναι αλήθεια οτι και εγω που ειπα για ανθρώπινο λάθος(λόγω απόστασης) οτι τον επόπτη δεν τον είχα παρατηρήσει…
Πάντως χθες με τέτοιο αγωνιστικό χώρο δείξαμε διάθεση και αυτό είναι θετικό…στο δεύτερο ημίχρον όποτε αυτό γίνει πρέπει να δείξουμε ακόμα περρισότερη διάθεση, και στα άλλα παιχνίδια και δεν έχουμε να φοβόμαστε κανένα:):!:
Παντως ηταν τελειως γελοιο, που αρχισε το ματς στο πρωτο ημιχρονο με το γηπεδο να ειναι πισινα και το διεκοψε στο δευτερο που η βροχη ειχε σταματησει και ο αγωνιστικος χωρος ηταν σε καλυτερη κατασταση… Τι να πω? Οσο για το ακυρωθεν γκολ του Τοροσιδη, οσο καλος και να θες να εισαι, δυσκολα το λες ανθρωπινο λαθος… Τρελη ταλαιπωρια για την ομαδα να ξανακατεβει Κρητη για ενα 45λεπτο, γιατι δεν ακυρωθηκε απο την αρχη, δεν μπορω να καταλαβω…
Αυτο το εγραψα την μερα που χασαμε και επειδη καποιοι το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να μας χαρακτηριζουν προβατα, καλυτερα να σκεφτονται λιγο παραπανω απ οτι βλεπουν και ηρθε η μερα που ο νιοπλιας εφυγε και απο το καλοκαιρι ελεγα οτι δεν θα βγαλει χειμωνα αλλα δεν μπορω να κανω quote τα λογια μ:lol:
Κρατήστε το Νιόπλια!!!
Εφυγε ο Νιοπλιας, κριμα και αδικο… Με ποιον θα γελαμε τωρα?
Κάποιον θα βρούμε:):!:
κι ο Γκμοχ πλακα εχει
Καμιθά φορά έχουμε κιεμείς πλάκα…ελπίζω όχι φέτος:):!:
Γκμοχ μείνε!!!
Λοιπόν ας κάνουν ότι θέλουν στον βάζελο, εμείς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς, με τον μπαουγκ θα είμαι μέσα να τραγουδάμε τα ωραία συνθήματα για την “συμπρωτεύουσα” (άκου συμπρωτεύουσα, τέσπα). Ξέρει κανείς αν με τον Εργοτέλη θα πρέπει να κατεβάσουμε την ίδια ακριβώς ομάδα?? Δηλαδή ας πούμε ότι ένας παίχτης που είναι βασικός χτυπάει τι γίνεται? Υπάρχει ανοιχτό φύλλο αγώνος αν δεν κάνω λάθος…
λογικα με την ιδια. αν ενας παιχτης χτυπησει τοτε δεν θα τον κανει αλλαγη ο προπονητης? αν τις εχει κανει τοτε δεν ξερω αν μενει με 10…
Παίδες εγώ διάβασα στο sportdog ότι και στο παρελθόν που είχαν διακοπεί για διάφορους λόγους 4 παιχνίδια (διακοπή ηλεκτορδότησης κλπ) οι ομάδες έπαιξαν άλλη μέρα το δεύτερο ημίχρονο με διαφορετικές ενδεκάδες. Δηλ είχαν ακόμα και 3 και 4 αλλαγές στη σύνθεσή τους, μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει κανονισμός που να το απαγορεύει ρητά.
Κάτι τέτοιο άκουσα κι εγώ…θα το ψάξω όταν βρω χρόνο.
Αυτά τα 45 λεπτά όποως και νά’χει είναι αρκετά δύσκολα, και χρειάζεται επίθεση , αλλά και πολύ προσοχή απ’το πρώτο λεπτό…τώρα όμως έχουμε τον ΠΑΟΚ, που έχει αρχίσει κιανεβαίνει και οι πολλές απουσίες, που περίπου την ίδια περίοδο με πέρσι μας έρχονται:?, δεν βοηθάνε:):!:
Απ οτι γνωριζω αν καποιος τραυματιστει απλα γινεται αλλαγη πρωτου ξεκινησει το ματς και χανεις μια αλλαγη αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος:wink: