Ολυμπιακός

Επίσης, εγώ άκουσα 2-3 φορές το όνομα Ποτουρίδης. Έκοψε τίποτα ή όλα ο Αβραάμ τα έκανε; Ωραίο και το δίδυμο Αβραάμ- Ουρτάδο. Είχα φοβηθεί πολύ όταν το είδα στην αρχική σύνθεση.

Τίμιο ποστ έλμαραντ :stuck_out_tongue:
Το ματς ξεκίνησα να το βλέπω στο 3ο λεπτό και στο 25 καταλαβα ότι παίζει και ο Φούστης. Καλτίλα ο τύπος

Καθάρισε η κλάση Μιραλάς σήμερα, ο άνθρωπος είναι 100% εγγύηση.

Στα του ματς ο Βαλβέρδε έκανε πάλι το εγκληματάκι του με Ουρτάδο στόπερ και Γιαννάκη, με αποτέλεσμα να καταστρέψει δύο θέσεις αφού ούτε χαφ στο κέντρο που να κόβει υπήρχε ούτε στόπερ στην άμυνα είχαμε. Ευτυχώς που δεν φάγαμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά, μετά ο ΠΑΟΚ επιθετικά δεν υπήρχε και ας λένε ότι και καλά ήταν καλύτερος.

Για Γ. Παπαδόπουλο συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, αφήνει εδώ και πολύ καιρό ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Για Φετφαζίδη συμφωνώ με Κάρβου. Είναι πολύ βραχύσωμος και προς το παρόν μασάει στην κλωτσιά. Θα χανόταν ανάμεσα στα χαφ του ΠΑΟΚ. Αν μπορεί να μεταφερθεί κάπου, αυτό είναι το αριστερό άκρο και να μείνει στον πάγκο ο Ριέρα.

:lol::lol::lol:

Ευτυχώς που δεν την πληρώσαμε με τη χρησιμοποίηση του Ουρτάδο σαν στόπερ, που στο πρώτο έκανε κάτι τανζανιές. Τώρα την Τετάρτη έχουμε μισό αγώνα με τους Κρητικούς. Εκεί πρέπει φουλ επίθεση να καθαρίσει το ματς, δεν θα υπάρχουν χρονικά περιθώρια…

Μεγάλη μπάλα απόψε είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μου το απόδειξε σήμερα η ομάδα ψυχωμένη καβλωμένη και με τσαμπουκά δεν μάσησε μέσα στο ΝΑΟ…

ΥΓ
όλα τα λεφτά η αποθεώση του pablo garcia

Το ποστ που όλοι περιμέναμε

Όχι, τα ποστ που όλοι περιμέναμε βρίσκονται στο θρεντ του ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι δικαιωθήκαμε! :smiley:

πρέπει να είσαι τελείως άμπαλος ε?

Παντως οι περισσοτεροι γαυροι του φορουμ δεν νομιζω να ειδατε το ιδιο ματς με μας, πραγματικα τι ειναι αυτα που γραφετε;
Μονο ο samis μου φαινεται το ειδε

Καλη χωνεψη και σε σενα Αιωνιε.

σίγουρα. Εδώ ο Σαλπιγγίδης μιλάει για 3 πέναλτι, άρα σίγουρα δεν είδαμε το ίδιο ματς με τους φίλους του ΠΑΟΚ!! :lol:

Για 3 αμφισβητουμενες ειπε, για 1 πεναλτι προφανως(αντε και του βιειρινια που δεν ηταν, 2), το δικο του μιλησε, που ηταν και κανονικοτατο απλα μασησε ο παμποριδης μεσα στο τηγανι.
Anyway, μεχρι την αποβολη ειναι κοινως γνωστο οτι σας ειχαμε και ηταν παρα πολυ πιθανη η ισοφαριση

Οπως ειπα, διαβαστε ποστ samis

Κοινώς γνωστό= Μπάμπης ο πεταλούδας και Κώστας ο κοτσίδας;

Οχι, karvou ο αστειος

Εντάξει ο Σαλπιγγίδης προσπαθεί να ξανακερδίσει εναγωνίως τις καρδίες των οπαδών, είπε να βουτήξει, να κάνει και δηλώσεις για το παλιοκατεστημένο μετά μπας και τσιμπήσει κανένας. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του τι να κάνουμε…

Ε αν το λέει μέχρι και ο karvou ο αστείος πως μας είχατε, την επόμενη φορά μη μας λυπηθείτε. Βάλτε κανένα γκολ και μη σουτάρετε από το γάμο του καραγκιόζη ή βουτάτε μέσα στην περιοχή όπως ο Βιερίνια, γιατί στο τέλος μόνο στα λόγια είστε καλοί…

To πιο ωραίο με τον παιχταρά το Μιραλάς είναι πως είναι δανεικός. Κοινώς, ο Κατμαρ εν μέσω κρίσης πρέπει να πληρώσει ένα καράβι λεφτά για να τον πάρει.

Από ότι έχω καταλάβει από το ρεπορτάζ, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. 2,5 εκατομύρια είναι η ρήτρα της αγοράς, σε 3 δόσεις για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Ένα καλό συμβόλαιο είναι δηλαδή. Φαγώσιμη τιμή. Το πρόβλημα είναι πως στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κόκκαλης υπάρχει όρος μέγιστης ρήτρας τα 4,5 εκ. και αυτό παλεύει ο Μαρινάκης να αλλάξει για να μη μπορεί να φύγει ο παίκτης. Επίσης θέλει να γλιτώσει κάποια λεφτά στο μάνατζερ κι έτσι έχουν γίνει κώλος. Μέχρι 31/12 πάντως, έχουμε καιρό.

Αυτο τον Γκαρσια, μαγκα, μορτη, καραμπουζουκλη τον ανεβοκατεβαζουν αλλα ολα στα μουλωχτα τα κανει :stuck_out_tongue: Στο τελος μας εδειχνε και τι πηρε…