παντως γουσταρω που χαρηκατε ολοι με την νικη σας…τα περσινα φανηκε οτι σας ετσουξαν πολυ…
ασε που την δοξα του νικητη την δινει η αξια του ηττημενου:wink:
παντως γουσταρω που χαρηκατε ολοι με την νικη σας…τα περσινα φανηκε οτι σας ετσουξαν πολυ…
ασε που την δοξα του νικητη την δινει η αξια του ηττημενου:wink:
φρεσκα κουλουρια φωναζει ο κουλουρτζης
σου έδειχνε τι πήρες πέρσυ…κ μάλιστα 2 φορές.
Οπότε λογικά να περιμένουμε τιμωρία του από τον αθλητικό δικαστή ή θα τη γλιτώσει πάλι?
εγω παντως τον γκαρσια τον γουσταρα σε μας. οταν θελει και δεν τα παιρνει ειναι μακραν απο τα καλυτερα αμυντικο χαφ στην ελλαδα. απλα εχει πολλα σκαμπανεβασματα στην αποδοση του.
Είναι πολύ προκλητικος ο Γκαρσία ρε γαμώτο και γενικά χθες ο παοκ ήρθε να πάρει το παιχνίδι με τσαμπουκά και ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο.
Από το χθεσινό παιχίδι κρατάω τον εξαιρετικό Μιραλάς που εκτός από τα γκολ έτρεχε ασταμάτητα μέχρι το τέλος, την επάνοδο του Ρομενταλ, ουσιαστικός και αποτελεσματικός, την καλη εμφάνιση του Ουρτάδο τόσο ως σεντερ μπακ, μετά όμως το πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά και στην φυσική του θέση, τον Παρντο που χθες όπου χρειάστηκε ήταν πολύ καλός, και τέλος τον Ποτουρίδη που έκανε πολύ καλό ημίχρονο. Σταθερή αξία ο Αβρααμ.
Στα αρνητικά το κακό πρώτο ημίχρονο του Ντουντου, τον αρνητικό Γιαννάκη(πόσες ευκαιρίες ακόμα??? ) και τον Ριερα που δεν πήρε πολλές ενέργεις ενώ μπορούσε απέναντι στον Ζουελα.
Οκ, ίσως κάπως πλασματικό το τελικό σκορ, αλλά αφού ήρθε καλοδεχούμενο. Ο π**κ εμφανίστηκε σαφώς καλύτερος του αναμενομένου, αλλά παρόλες τις απουσίες ο Ολυμπιακός κατάφερε και έκανε το πρώτο τρίποντο σε μια σειρά σημαντικών αγώνων.
Όπως και να’χει η νίκη έχει σημασία και η συνεχόμενη άνοδος του Μιραλάς. Η ομάδα όταν θα παίξει πλήρης και με έναν καλύτερο Ριέρα και αφού ο Ντουντού με τον Μωυσή βρουν τα πατήματά τους στο κέντρο, θα κάνει ωραία πράγματα.
Τώρα για τις “αμφισβητούμενες” φάσεις τι να πει κανείς. Πέναλτι ούτε καν. Δηλαδή και ο Σάλπι, αν το βλεπε δε θα το δινε. Και δε συζητάμε τι θα λεγόταν αν έδινε τέτοιο πέναλτι στον Ολυμπιακό. Καλά για του Βιειρίνια τι να πείς. Ίσα ίσα για να γίνει ακόμα πιο αστείο το άλλοθι περί διαιτητικής εύνοιας. Πλάκα είχαν ο ζουέλα και ο ίβιτς μέχρι να βγούν πάντως.
AYTH Η ΨΥΧΗ…ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ?
:lol:
Φωνή Μίνου: 6 καθαρά μπέναλντι δεν είδε ο κύριος Παμπορίδης, 3 αποβολές ενώ 65.000 μπουκάλια έπεσαν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Πιο γραφικός δεν γίνεται!!!
Χαχαχαχα που το θυμηθήκατε αυτό το ιερό τέρας της δημοσιογραφίας? Όχι ότι κ μεις έχουμε καλύτερους, αλλά ο άνθρωπος είναι απίστευτος…
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
Εχω ενα φιλαρακι που οταν πινει του μοιαζει!
μαγεία πάντως το μανταρίνι που έσκασε δίπλα στο πόδι του Γκαρσία όταν εκτελούσε κόρνερ! Σωστή διατροφή πάνω από όλα!!! :lol:
ε,μα να μη το τραταρουν κατιτις το παιδι?
κοτζαμ αθλητης ειναι!
μη χαλασει τη διατροφη του σε αυτη του την εξοδο με μια απερισκεψια.
ΕΠΙΣΗΣ…ΤΙ στο μπουτσο επιτελους τραγουδουσε η κερκιδα και εχουν ΦΑΓΩΘΕΙ πλεον ολοι για τα χθεσινα μπινελικια?
Τοσο ανυκουστα ηταν?:-k
Πέρα από το κλασικό με την Βουλγαρία δεν άκουσα κάτι άλλο τρομερό-και ήμουν και μέσα. Εκτός αν τους πείραξε το “οοοο στον Περαία το λιμάνι είναι βαθύ…”
Ο θεος Μινος βγηκε στην ερα μετα το ματς και μιλησε για 3 πεναλτι,1,5 μετρο οφφαιντ το δευτερο γκολ του Ολυμπιακου και για 2 κοκκινες που δε μας εδωσε 8).το αναφερω γτ καποιοι ανησυχουν για την υπαρξη του…ειναι παρων μη φοβαται κανεις.Αγαπαμε Μινο :D:D:-s
για το ματς τα ειπατε,ημασταν ΠΟΛΥ κακοι στο α ημιχρονο.Δν ξερω αν ηταν καλυτερος ο ΠΑΟΚ αφου απο μια φαση ειχαν οι δυο ομαδες και η κατοχη ηταν 57/43.Σιγουρα παντως ο Παοκ επαιξε καλυτερα το ρολο του στο γηπεδο και γι αυτο (δικαια) δημιουργησε καλυτερες εντυπωσεις.παντως στην Τουμπα αυτο το ματς δε θα το κερδιζαμε ποτε!!!τωρα,
-ουσιαστικα φανηκε οτι ακομα και ομαδες επιπεδου ΠΑΟΚ μπορεις να τις κερδισεις απλα και μονο με την ποιοτητα των μοναδων σου στο καραισκακη
αστειες ολες οι διαμαρτυριες για διαιτησια και απλα ειναι η σιγουρη(και διαχρονικη) δικαιολογια για την τριαρα.
Για τις “ομορφιες” του Γκαρσια εχω να πω πως μεχρι χτες μου την εδινε πολυ λογω του χαρακτηρα του, αλλα χτες για αλλη μια φορα φανηκε οτι ο ανθρωπος ειναι απλα γραφικος και καραγκιοζακος και ψοφησα στα γελια με τις μλκιες του(τον πηραν χαμπαρι και στην κερκιδα αλλωστε και τον αποθεωναν :lol:).ασε που πλεον ειναι σιγουρο πως ολες αυτες τις αηδιες δν τις κανει εν θερμω αλλα σκοπιμα απλα και μονο για να τον αποθεωνουν και να τον φωναζουν παοκαρα (καποιοι) πανω στη Σαλονικα.Και κοιτα να δεις που τα καταφερνει…
και για να μην ξεχνιομαστε [SPOILER][B][SIZE=“3”]ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΤΗΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΚΕΒΙΝ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]
Πάντως , απότι φαίνεται θα δούμε σχήμα με Μιραλάς(πάντελιτς) , ριέρα, ρόμενταλ και φέτφα .
Φιλαράκι ξαναδές τον αγώνα…και κάτι άλλο εγώ ήμουν στο ΝΑΟ εσύ κάτσε δέστο απο τον καναπέ σου…
Στο 2ο ημίχρονο που ανέβηκε στην θέση του ήταν καλός. Στο πρώτο έδειχνε να τα χάνει πολλές φορές, λογικό όταν ξαφνικά γυρίζεις σε μια θέση που απαιτεί διαφορετική αντίληψη χώρου απ’ ότι η κανονική σου.
ε ναι ρε σεις, η αμυνα του οσφπ στο α’ δεν ενεπνεε καμια μα καμια εμπιστοσυνη…αν και απο φασεις μονο μια εγινε με το φωτακη
νταξει ο ι.παπαδοπουλος δεν μπορει πια, με το που εβαλε ουρταδο στα χαφ ισορροπησε το κεντρο, πηρε την αποβολη και φινιτο
οσο για τον γκαλιτσιο, φαινεται ποσο πολυ δεν θελει μπακ που σε ολη την καριερα του εχει βγαλει μια (1) σεντρα της προκοπης…και καλα κανει για μενα, οσο και αν ο μοντεστο δε στριβει
εγω θελω μανιατη στον θρυλο οπωσδηποτε,τον χειμωνα.εν ενεργεια διεθνης,ταλαντουχος,παιζει και δεξια και ως αμυντικο χαφ.ειναι πολυ καλη επιλογη πιστευω.