Ολυμπιακός

καταλαβαινω τι εννοεις,αλλα συμμεριζομαι και το σκεπτικο του βαλβερδε για τον αγωνα καθως και την κατασταση στην οποια βρικοταν η ομαδα τον τελευταιο καιρο.:slight_smile:

Δυστυχώς κι εμένα μου αρέσει να βλέπω καλή μπάλα από την ομάδα μου αλλά τι να το κάνω όταν η ομάδα μου είναι καλύτερη και χάνει? Και το έχουμε δει αυτό το έργο 3 φορές φέτος. Οπότε κρατάω το θετικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα σε μια έδρα που έχασαν βαθμούς αεκ και παο.
Από την άλλη νομίζω ότι σαν σύνολο αυτή η εμφάνιση ήταν η χειρότερη του φετινού Ολυμπιακού και αυτό πρέπει να προβληματίσει τον Ερνεστο.

είναι λίγο μαλακία να λες, το θέμα είναι οτι κέρδισα…ειδικά όταν είσαι μεγάλη ομάδα…
(δεν πάει σε queen rulez ή σε κάποιον άλλον…)

Νομίζω ότι πρέπει να διαχωρίσουμε το πώς αντιλαμβάνεται ένα ματς ο προπονητής με τους παίκτες τους και πώς ο φίλαθλος/οπαδός.

Ο Βαλβέρδε εφόσον κρίνει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχει το σκοπό του καλά κάνει. Εμένα όμως σαν οπαδό και φίλαθλο δε με ευχαριστεί αυτό. Έτερον εκάτερον.

Ετσι ειναι ChrisP.Kι εγω επιτελους θελω μια φορα να μην παιξω μπαλα κ να κερδισω,αλλα εδω δεν μπορω να κερδισω οταν παιζω…Και φετος εχω παιξει πολλες φορες!!!

Δεν ειναι καθολου μαλακια.

Δυστυχως, [B]ΜΟΝΟ[/B] αυτο μενει.

Η νικη.

Οποτε για μενα πρωτα απ’ ολα πρεπει να εξασφαλιζεις τη νικη και μετα να προσπαθεις για το τελειο.

τότε να σταματήσουμε την μπάλα και να αρχίσουμε το τάβλι

edit για το από κάτω…: εγώ να δεις…

Ακόμα και στο τάβλι υπάρχουν οι επαγγελματικές νίκες και οι θεαματικές νίκες και εννοείται ότι πάντα παίζω για τις δεύτερες!! :smiley:

Παρτε το περιβραχιονιο απο το Ντουντου ρε…

…και δωστε το στον Holebas:lol::lol::lol::lol:

ειρωνεια για τον Χοσε??? [SPOILER][/SPOILER] :D:D:D:p

για το ματς τωρα

-στο α δν ειμασταν κακοι παντως,στο δευτερο ημασταν τραγικα ανυπαρκτοι και αξιζαμε να το φαμε

-στο α ειδαμε πως η δεξια πλευρα με τορο ειναι αλλο πραγμα.δημιουργησαμε πολλα ρηγματα

-ελεος πια με τον Ντουντου,πονεσανε τα ματια μας…για μενα απο κει ξεκινουν ολα τα προβληματα του ολυμπιακου…ουτε κοβει και δινει και καμμια 30αρια λαθος πασες σε καθε αγωνα

-για ενα ακομα ματς οι αλλαγες του ερνεστο κανανε την ομαδα χειροτερη απ οτι ηταν,γενικα δν του βγαινουν ακομα.

-συμφωνω με κρισπ οτι θελουμε να βλεπουμε και μπαλα(με ομαδες κατωτερες παντα) και οχι να κερδιζουμε ετσι,απλα σημερα εχω την εντυπωση οτι δν ηταν θεμα τακτικης,δε μπορουσαν τα παλικαρια…

παρολα αυτα σπουδαιο διπλο,πρεπει να κανουμε το 2χ2 στα επομενα 2 ματς και ελπιζω να κανει καποια γκελα ο βαζελος(που δν γινεται να κερδιζει καθε αγωνιστικη ετσι οπως παιζει) ουτως ωστε να δικαιολογησουμε το λιγο ευκολοτερο προγραμμα του α γυρου και ταυτοχρονα να παρουμε την ψυχολογια με το μερος μας…

Ελπιζω να κανεις χαβαλε ,γιατι αντιλαμβανεσαι οτι μπορω μια χαρα να σου απαντησω!

Νομίζω ότι έχουν παρεξηγηθεί τα γραφόμενά μου.

Δεν έχω καμιά απαίτηση από τον Ολυμπιακό να παίξει αεροπλανικό ποδόσφαιρο, συντρίβοντας τους αντιπάλους του κάθε αγωνιστική. Θα μου άρεσε φυσικά, αλλά για να δούμε τέτοια ομάδα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα ακόμα.

Αυτό που με εξοργίζει είναι η απάθεια, η αδιαφορία, το να βαριούνται οι παίκτες να προσπαθήσουν και φυσικά η αλαζονεία του στυλ “είμαστε καλύτεροι, άρα η νίκη θα έρθει μόνη της”. Το τελευταίο είναι και ο λόγος που χάσαμε στα 2 ντέρμπι.

Το να λες “έκανα το 0-1, ας κάτσω πίσω να το κρατήσω” μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική στρατηγική μη ελκυστική αλλά όπως και νάχει είναι μια στρατηγική που απαιτεί ορισμένα πράγματα, όπως προσήλωση στην αμυντική λειτουργία, πάθος στα μαρκαρίσματα για να γίνουν κλεψίματα και βέβαια σωστές πάσες για μια οργανωμένη αντεπίθεση που θα σου φέρει το γκολ με το οποίο κλειδώνεις το ματς.

Όποιος είδε κάτι τέτοιο από τον Ολυμπιακό χτες ας μου το πει και εμένα που μου φυγε η ψυχή στην τελευταία φάση με το λάθος γύρισμα του παίκτη της Καβάλας. Για να μην αναφερθώ στα αμέτρητα ελευθέρα σουτ που τους άφησαν λνα κάνουν λίγο έξω από την περιοχή.

Τι ήταν αυτό ρε παιδιά, κοιμηθήκαμε. Σίγουρα, ικανοποιούμαστε όταν η ομάδα παίρνει τους 3 βαθμούς (και μάλιστα ύστερα από χαμένο ντέρμπι, όπου η ψυχολογία δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο), αλλά αν αυτό συνδυάζεται με μια καλή εμφάνιση, ακόμα καλύτερα. Χωρίς ρυθμό, χωρίς τίποτα. Το μόνο θετικό τα συν που προέκυψαν από την επάνοδο του Τόρο.

σε καταλαβαινω,καμμια φορα η ποιοτητα του [B]παιχτου[/B] δν αφηνει περιθωρια κουβεντας 8)

Χθές μας έτρωγαν τα ποπά μας και σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο…μάλλον κρατλαμε τις νίκες και συνεχίζουμε:):!:

Δύσκολή νίκη κρατήσαμε το σκόρ παρόλο που ο Ολυμπιακός είχε καλύτερο παίχτη στο Β ημίχρονο τον Πάρντο.
Στο ημίχρονο μου άρεσε ο Ιμπαγάσα και ο Φετφα
Αυτός ο Ντουντού πρέπει να πάρει τον ΠΟΥΛΟ απο την βασική 11άδα…είναι με διαφορά ο χειρότερος
Διαφωνεί κανείς???

Το γεγονος οτι ειναι ολη την ωρα δηλωσεις, πανηγυρισμους (με γκολ αλλων παιχτων), φρουφρου και αρωματα τον κανει εξτρα αντιπαθητικο για μενα… Ασε που μου γυρναει το ματι οταν τον βλεπω με το περιβραχιονιο

JUST DUDU IT

Εντιτ: “My friends , we’ll be better game by game. Next year year wiil be better but depend on our game. We are stronger now.” ταδε εφη Ντουντου εις το Τουητερ

Τι έχει πάθει αυτός ρε γαμώτο. Είναι εκνευριστικός μέσα στο γήπεδο, αργός, δεν μπορεί να πασάρει σωστά, δεν μαρκάρει, δεν μπορεί να κάνει ένα control της προκοπής. Τι σκατά???

τι σκατα? σκατα στα ποδια του εχει και δεν μπορει να κανει κοντρολ… :lol:
θελει λιγο παγκο να στρωσει. παντως το διδυμο ντουντου ουρταδο δεν παει πουθενα. πιο αργοι κι απο το παπακι του μητρογλου.