Ολυμπιακός

Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι έτσι κιαλιώς αργό…φαντάζεσαι μαυτούς τους δύο στα χαφ σε κανα Τσάμπιονς-Λιγκ:?..όπως και νάχει θέλουμε ένα γρήγορο χαφ:):!:

Αυτος ο καπουτζιδης ειναι για μενα οτι χειροτερο κυκλοφορει στην τιβι και ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ οσο τιποτα αλλο.Ο λογος???ΜΑ δεν γινεται ρε παιδεια να θεωρητε προτυπο ανδρα αυτην η…
σορρυ για το οφτοπικ αλλα εβλεπα ΜΕΓΚΑ και μολις ειδα οτι ειναι και βαζελος τουλαχιστον ανακουφιστικα:lol:8)

Οκ, βάζελος είναι και ο/η/το Κωστέτσος :stuck_out_tongue:

Εχει προσεξει κανενας οτι με οποια ομαδα παιζει η ΑΕΚ εμεις παιζουμε την επομενη
αγωνιστικη ? Δεν εχει γινει λιγες φορες φετος…

Κάθε φορά γίνεται βασικά, έτσι βγαίνουν τα προγράμματα κάθε χρονιά.

Κάθε χρόνο έτσι γίνεται ακολουθούμε το πρόγραμμα μιας ομάδας, φέτος της αεκ…

Δεν το ειχα προσεξει ποτε. :stuck_out_tongue:

λοιπον για να κανουμε και λιγη πλακιτσα μπειτε ολοι εδω http://www.megatv.com/championsleague/summary.asp?catid=16561&subid=2&pubid=18813756 και [B]ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΕΞΗ ΤΖΟΡΒΑ MVP[/B] να τους τρελανουμε στο Μεγκα!!!θελω να δω φατσα Θειακου να ψοφησω!!!

υ.γ δν το στελνω στο θρεντ του βαζελου αλλα οποιο βαζελι δν το χει παρει κατακαρδα, συμμετεχει στην ψηφοφορια

Το πρόγραμμα από δω και για σερί νίκες και πρέπει να το εκμεταλευτούμε…σερί νίκες, με το απαραίτητο πάθος για νίκη και καλό ποδόσφαιρο, που έχουμε δείξει αρκετές φορές φέτος:):!:

[B]Ανύπαρκτο πέναλτι, ανύπαρκτος τίτλος
[/B]

Η πανηγυρική αθώωση των υπευθύνων της αθλητικής εφημερίδας ?Μetrosport? στη μήνυση του διαιτητή Ηλία Μαζαράκου, συνοδεύτηκε από την ομολογία του Αρτινού ρέφερι ότι το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού σε ματς με τον Άρη στις 27 Φεβρουαρίου 2008 ήταν ανύπαρκτο. Πέναλτι με το οποίο οι ?ερυθρόλευκοι? κέρδισαν 1-0 στο 87΄.

Την επόμενη μέρα η ?Metrosport? δημοσίευσε φωτογραφία του διαιτητή σε νεαρή ηλικία (15 ετών) με κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού. Ήταν από ευρωπαϊκό ματς με τη Μαρσέιγ, στις αρχές της δεκαετίας του '90 στο Καραϊσκάκη, στο οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε παραστεί με φίλους του από την Άρτα ο Μαζαράκος.

Ο διαιτητής κατέθεσε τότε μήνυση εναντίον της εφημερίδας και στη χτεσινή εκδίκαση στο ποινικό εφετείο Θεσσαλονίκης, στην ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου αν είναι Ολυμπιακός, απάντησε: "Μπορεί και να είμαι…?

Για το πέναλτι στο 87’ υπέρ του Κοβάσεβιτς, όταν ρωτήθηκε στο δικαστήριο, είπε ?δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος?. Η εφημερίδα δικαιώθηκε καθώς μέσα από τετράωρη ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι ήταν γνήσια η φωτογραφία και αθωώθηκαν εκδότης, διευθυντής και δημοσιογράφοι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι Ολυμπιακού-Άρη διεξήχθη τη σεζόν που στιγματίσθηκε από την ?υπόθεση Βάλνερ?και τους 3 βαθμούς τους οποίους πήραν πίσω οι ?ερυθρόλευκοι? και κατέκτησαν στο τέλος τον τίτλο με 70 βαθμούς, έναντι 68 της ΑΕΚ και 66 του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ο αγώνας Καλαμαριάς-Ολυμπιακού 1-0 έγινε στις 3 Φεβρουαρίου 2008 και λίγο αργότερα, λόγω της αντικανονικής συμμετοχής Βάλνερ, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 το ματς στα χαρτιά. Το ματς με τον Άρη και το πέναλτι του Μαζαράκου στο 87’ έγινε στις 27 Φεβρουαρίου.

Χρυσικός: Είναι σαφές ότι είναι Ολυμπιακός

Ο εκ των νομικών εκπροσώπων της εφημερίδας “Metrosport”, κ.Χρυσικός, σε επικοινωνία του με το enet.gr δήλωσε: “Ο συνήγορος του κ. Μαζαράκου ανέφερε ότι ήταν λάθος η απόφαση να δώσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Μου είπαν ότι το είπε και ο ίδιος, παρότι δεν το άκουσα, αλλά ο κ. Μαζαράκος ήταν παρών και ένας δικηγόρος μιλάει πάντα εξ ονόματος του πελάτη του. Όσο για το αν είναι Ολυμπιακός, μπορεί να μην το παραδέχθηκε ξεκάθαρα, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αν δεν ήταν Ολυμπιακός θα απαντούσε αρνητικά. Αλλωστε και ο Εισαγγελέας στην αγόρευσή του το θεώρησε ως δεδομένο ότι ο κ. Μαζαράκος είναι φίλος του Ολυμπιακού. Ότι ήταν τουλάχιστον στα νεανικά του χρόνια”.

Βήτας: Παραποιημένη η φωτογραφία

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κ. Μαζαράκου, Κ. Βήτας, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM: “Οι μοναδικοί που πείστηκαν ήταν ο εισαγγελέας και οι τρεις δικαστές κι αυτό από μια άθλια κατασκευασμένη φωτογραφία. Στη φωτογραφία φαίνεται ένα πρόσωπο αρτινής καταγωγής με κάποιον που μοιάζει να είναι ο Μαζαράκος. Ο ένας φορούσε μια φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ υπήρχε και ένας σκούφος πεποιημένος. Εμείς προσκομίσαμε δύο παραποιημένες φωτογραφίες και αποδείξαμε τι μπορεί να κάνει κάποιος που ξέρει να χειρίζεται καλά το photoshop”.

Ευτυχώς που βάζεις και το βίντεο και ΟΠΟΙΟΣ έχει παίξει ποδόσφαιρο στη ζωή του βλέπει ότι είναι πέναλτυ και αδιαφορεί για τις πίπες της χαφιεδοτυπίας. :smiley:

καλά το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι και χωρίς να μάθουμε οτι ήταν ολυμπιακός ο διαιτητής…
αλλά είναι λίγο μουφα το θέμα…δεν νομίζω να υπάρχουν μόνο ολυμπιακοί διαιτητές…
(εκτός αν υπάρχει κάποια “σύμπτωση” :p)

Και αφού λένε όλοι ότι δεν ήταν πέναλντι τότε γιατί κανένας από τους παίχτες του άρη δεν μίλησε εκείνη τη στιγμή? Και το δεξί πόδι του αμυντικού που πατάει?

αν δεις προσεχτικά δεν ειναι ανατροπή…
απλά βάζοντας το πόδι του ο παίχτης του αρη , ο κοβασεβιτς δεν έχει χώρο να περάσει το δικό του και πέφτει…
δεν είναι κάποια καθαρή ανατροπή…

τώρα γιατί δεν μίλησε κανείς(αν είναι έτσι) τι να σου πω…δικό τους θέμα…

Γιατί οι παίχτες του Άρη είναι μπροστά και ξέρουν ότι όταν ένας παίκτης (ο Ντάρκο στην προκειμένη) έχει μαζέψει την μπάλα με το δεξί πόδι και το αριστερό του βρίσκεται στο αέρα, έχει ελάχιστη ισορροπία και αρκεί ένα μέτριο μαρκάρισμα για να τον ανατρέψει. Ο τρόπος που πέφτει ο Ντάρκο άλλωστε δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι βουτιά, αλλά πρέπει να έχει κλωτσήσει κανείς το τόπι μερικές φορές για να το καταλάβει.

Αλλά επειδή έχουμε βαρεθεί να μιλάμε για την συγκεκριμένη σεζόν, ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ :!:

Nαι ρε φίλε μπας και γλυτώσουμε από την κλάψα τους…

:lol:

ακόμη και έτσι είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει την διαφορά ένας ελληνας διαιτητής απο το κανονικό μαρκάρισμα με το λίγο μαρκάρισμα που ανατρέπει τον αντίπαλο…εκεί πάντα μετράει το όνομα…
πολύ δύσκολα θα το έδινε στη λαρισα ας πούμε…(ναι.πάλι λαρισα.!)

*εγώ δεν κλαίω για κάτι…απλά λέω…ας το πάρει και ο φουφουτος…

Δεν είσαι αεκτζης άρα δεν πάει για σένα η κλάψα…ή μήπως είσαι??? :stuck_out_tongue:

μωρε και οι βαζελοι κραζανε τοτε για εκεινο το πρωταθλημα. Οπως θα κραζανε και οι γαβροι, αν στη θεση τους ηταν ο βαζελος. :wink:

:stuck_out_tongue:

είχα κάνει όταν μπήκα στο φόρουμ μια σύγκριση διαμαντιδη-γκαλη και αρη παλιάς εποχής-παναθηναϊκό 10ετιας και εμφανίστηκα πράσινος…

στην αρχή της χρονιάς είπα οτι ο αρης θα κλείσει την χρονιά πια πάνω απο τον παοκ στο πρωτάθλημα και βάφτηκα κίτρινος…

είπα κάτι καλό για ενα ματς του ολυμπιακού φέτος και κάτι κατά του παναθηναϊκού για τις φημολογούμενες σχέσεις με άλλες ομάδες(και με την δικιά μου) και έγινα κόκκινος…

τώρα λέω για το λάθος πέναλτι του ολυμπιακού και είμαι λίγο κίτρινος…

εγώ δεν είμαι οπαδός…ουράνιο τόξο είμαι…:lol:

[SPOILER][COLOR=“Purple”][SIZE=“6”][B]
ΑΕΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ[/B][/SIZE][/COLOR][/SPOILER]