Ολυμπιακός

[B]Τουρέ: «Να κλείσω την καριέρα μου εδώ»[/B]

http://www.sport-fm.gr/article/352706

Πάντως εμένα στο πρώτο ( ειδικά ) μου φάνηκε ο πιο “αδιάφορος” και ο πιο μου_είπαν_οι_Αραβες_πως_θα_μου_κόψουν_τα_ποδια_αν_τραυματιστώ παίχτης… όχι ότι με χάλασε , αλλά κουβέντα να γίνεται … :stuck_out_tongue:

Εγώ μεγαλύτερη ήττα ( από τα συνθήματα ) έφαγα σήμερα , βλέποντας και το βόλλευ , που χάσαμε 3-2 με την Μπλεντ … 12.000 άτομα , σε αμιγώς “βολλευμπολίστικο” γήπεδο…κ ήταν Σλοβενία έτσι … (το ίδιο ισχύει και για το γήπεδο της Ολύμπια στο μπάσκετ) … κ εμείς παίζουμε στα ερείπια μεταξύ συγγενών και φίλων…και η μλκία είναι , όταν ξέρεις πως δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει κάτι απ αυτά… όταν ξέρεις , πως δεν αξίζεις κατι παραπάνω απ τους παίχτες που σου φέρνουν (ότι και να είναι … πέρα απ τα δωράκια από Μαρινάκη , Αγγελόπουλους κλπ)

Απολυτα λογικο μου φαινεται να μην επαιξε δυνατα ο Τουρε ωστε να μην ρισκαρει καποιον τραυματισμο… βασικος και αναντικαταστατος ειναι στην Σιτυ.

Post μου τον Αύγουστο :stuck_out_tongue:

και τέλη Σεπτέμβρη :stuck_out_tongue:

Έτσι για να τα βλέπουν όσοι νομίζουν πως η γκρίνια μου για τις περσινές διαιτησίες έχει την ίδια ισχύ με τη δικιά τους κλάψα όλα αυτά τα χρόνια :stuck_out_tongue:

Είδα χθες Καρεμπέ και Τουρέ και θέλω σήμερα να πάω στο Ρέντη να πλακώσω τον Ουρτάδο στις μάπες! :lol: Χωρίς να φταίει ο φουκαράς… :stuck_out_tongue:

Συγκίνηση χθες! Τζόλε, Στέλιος, Αλέκος, Καρεμπέ, Ντάρκο αλλά και Ανατόλ και Αμανατίδης!
Και άπέναντι ο Ζιντάν! 8)

Δεν έχει σημασία το θέαμα, αρκεί που είδαμε ξανά όλους αυτούς τους παίχτες στα ερυθρόλευκα και είχαμε άλλη μία ευκαιρία να τους αποθεώσουμε!

Περί συνθημάτων: Nαι, πιθανότατα να ήταν το μόνο φιλικό αυτού του είδους όπου η εξέδρα ασχολούνταν με το ποιοί “άφησαν τα μηχανάκια και έτρεχαν”. Αλλά ας μην ξεχνάμε και τις αφορμές που δίνει η Ελληνική επικαιρότητα που δικαιολογούν κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν για Μπιτσαξή κλπ.: Xθες είχαμε μία σκανδαλώση αθώωση του βάζελου για τα επεισόδια της περασμένης αγωνιστικής. Να δούμε και τι θα γίνει για αυτά της Τρίπολης…

τίποτα δεν θα γίνει…ο επίσημος παναθηναϊκός δεν πήρε εισιτήρια…οπότε…
*άσχετα που ούτε η αελαρα ειχε πάρει σε ατρόμητο και με 14 σπασμένα καθίσματα πλήρωσε ενα κάρο λεφτά…

την κυριακη παίζουμε μαζί…!! (σιγά το ματς για να ασχοληθείτε θα μου πεις…)
λείπουν: ρομεου(καλύτερος παίχτης φέτος). κανομπιο, βενετιδης, νταμπιζας…
και δεν προπονούνται : βελασκο, σιμιτς…
6 βασικοί δηλαδή…καλά πάμε…άλλες φορές ήταν και περισσότεροι…

μια που ο παο δείχνει να έχει προβλήματα, δεν μας δίνετε κανένα βαθμό…:roll:

οντως και θυμηθηκα και το μαλακα τον ελευθεροπουλο να μην μπορει να κανει μια εξοδο της προκοπης ή να διωξει την μπαλα και να μας στειλει στους 4…:(:frowning:

Αφού όμως είχε κάνει ένα σωρό επεμβάσεις που μας έστειλαν στους 8.

Χτες έλειπαν κάποιοι, ο Μπίλαρος για παράδειγμα αλλά κυρίως έλειπε ο καλύτερος…

και ο Γκογκα

ο τζιοβαννι ελειπε γιατι επρεπε να κανει το παιδι του καποια εγχειρηση αλλιως θα ειχε ερθει.

To ξέρω boy, απλά ήθελα πολύ να τον ξαναδώ με τα ερυθρόλευκα.

Ο Γκόγκα εντωμεταξύ έμαθα ότι είναι προπονητής στην Κϊνα στην τιτανομέγιστη Shenzhen Ruby FC.

Ωραία ήταν χθες, μεγάλοι παίχτες όλοι τους αλλά θέλουμε ξανά τον Τουρέ! Τώρα! :stuck_out_tongue:
Για τα συνθήματα δεν καταλαβαίνω τι σας κάνει εντύπωση, ειδικά μετά το σκάνδαλο του μεσημεριού. Και μην σας πω ότι ήταν και πολύ ήρεμα.

ενταξει ο μιχος ανετα, καποια στιγμη ειπε "αυτος ειναι ο μονος τροπος να πολεμησουμε την φτωχεια "

το 10% απο τα λεφτα που πηρε ο ζινταν για να βοηθησει το καταρ
ή το 10% του εβδομαδιαιου μισθου των τουρε και ντρογκμπα ειναι πολυ περισσοτερα απο οσα μαζευουν απο ενα παιχνιδι

Ναι και εγώ το άκουσα και έβριζα μόνος μου. Ο μαρινάκης και ο αλαφούζος που απολύουν κόσμο ή τους μειώνουν τους μισθούς καταπολεμάνε τη φτώχια?? Όταν λένε στην κυβέρνηση ( μεταξύ άλλων) να καταργήσει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας καταπολεμάνε τη φτώχια?? Στη νετ μάλιστα άκουσα να λένε για τη “μάστιγα της φτώχιας”. Λες και είναι σύφιλη η φτώχια και κολλάς αν δεν προσέξεις…

Ελπιζω ο Megyeri να μη χρειαστει ποτε να παιξει σε επισημο ματς

Ωραιο ματς χθες, με συνεχες ποδοσφαιρου χωρις διακοπες για φαουλ κτλ… Ειδαμε καποιες πολυ ομορφες ενεργειες. Αυτο με τα πανο και τα συνθηματα και εμενα με ξενερωσαν… Λογικο ηταν οτι θα ακουστουν συνθηματα, αλλα ειδικα στο δευτερο ημιχρονο το παρακαναν και καταντησε περα για περα γραφικο…

Απο εκει και περα το ευχαριστο ηταν που το γηπεδο ηταν γεματο και ετσι θα μαζευτουν αρκετα λεφτα για τον καλο αυτο σκοπο. Ειδαμε παλιους μας παικταραδες, τον Τζολε, τον Καρεμπε, τον Αλεξανδρη, τον Γιαννακοπουλο, τον Γεωργατο, τον Αμανατιδη, τον Νινιαδη, τον Τουρε, τον Κοβασεβιτς, τον Ανατολακη… Ποσες ομορφες αναμνησεις με αυτους τους παικτες περασαν απο το μυαλο μου χθες, συγκινηση… Τους αποθεωσαμε οπως τους αξιζει γιατι αυτοι οι παικτες ειναι η ζωντανη ιστορια του Ολυμπιακου. Επισης απο ολους τους ποδοσφαιριστες που αγωνιστηκαν χθες ο καλυτερος ηταν ο Ζινταν… Τι να λεμε τωρα, μαγος ο ανθρωπος, το πως μοιραζε το παιχνιδι, κατι ποδιες που εκανε, μπαλιες… Σιγουρα προπονειται καπου ακομα για την πλακα του. Και ανετα επαιζε ακομα μπαλα σαν αλλαγη σε καποια ομαδα. Οσο για τον Τουρε ευχομαι να γυρισει συντομα στην ομαδα, παικταρας και ειδικα τωρα που πασχουμε στην θεση του αμυντικου χαφ…

Να πω οτι μου εκανε πολυ καλη εντυπωση η αποδοση και η γενικοτερη διαθεση του Ζαιρι.

Υ.Γ. Οσο τραγικα και ακυρα να ηταν χθες τα συνθηματα, μην ξεχναμε την γελοια αθωωση του Παναθηναϊκου για τα επεισοδια στις Σερρες, κατι που συμβαινει και μετα τα νεα επεισοδια που εγιναν στην Τριπολη. Μην τα περναμε στα ψιλα αυτα.

Όπω και νά’χει χθες το βράδυ ήταν πολύ όμορφα:):!:

Σωστός! Θα του πήγαινε και το χαλαρό στυλ του παιχνιδιού για να κάνει μαγικά!

Αλλά αν μιλήσουμε και για όσους άλλους δεν ήταν προχθές, θα ήθελα οπωσδήποτε και Ϊβιτς - Ντέταρι!

Ρε μηπως τον κραζαμε αδικα το Ντουντου? :stuck_out_tongue:

Επαθε ρηξη μηνισκου και παει για εγχειρηση!
Με λιγα λογια τελος η φετινη σεζον… του χρονου παλι.

Τωρα γινεται ακομα πιο προφανες οτι θελουμε παιχτη στα κεντρικα χαφ το Γεναρη… ισως και δυο…
[B]
http://www.sport-fm.gr/article/352748[/B]

Γιατί κανείς δεν αναφέρει ρέζιτς -μάριτς-αμπονσά? Τόσο εύκολα τους ξεχάσαμε? :stuck_out_tongue: