Είναι αλήθεια ότι και ο μέτριος Ντουντού, χρειλαζεται…αυτό που πολλές φορές τον βρίζουμε είναι ότι δεν προσπαθεί…πάντως όπως και νά’χει είναι μια ακόμα απώλεια, και έτσι κιαλιώς χρειαζόμασταν εκεί παίκτη:):!:
αν ισχυουν αυτα περι καλστρομ, θα χτυπησουν τεραστια μεταγραφη, δεν υπαρχει τετοιος χαφ στην ελλαδα
edit
χαχαχα τωρα το δα, γυρναει και η μηχανη των γκολ απο το μπραζιλ
ήσουνα νιός και γέρασες περιμένοντας να ποστάρεις αυτή τη φώτο
Μπα για τους γαύρους μια χαρά πάει.
[SPOILER]γραφικος σαν το Πηλιο[-X ,Μπραβο σε Παοκ και Αρη[/SPOILER]
αλόθρησκοι ανοίχτε το ΜΟΝΟ αν έχετε χιουμορ.
[SPOILER][I]Με τις μάνες σας στον καναπέεεεεεεε…[/I][/SPOILER]
Μπράβο σε παοκ και αρη πραγματικά μεγάλες προκρίσεις και ειδικά του άρη.
Α,ναι ρε φιλε η Μακρυνιτσα ειναι!!!
Α ρε Βολαρα!!!
Πω ρε, είμαι απαράδεκτος, έχω καταγωγή (κατά 25%) από κει (Πήλιο, Πορταριά νομίζω) και δεν έχω πάει ακόμα.
αν εχεις και σπιτι εισαι 100 φορες απαραδεκτος!
Μπα, σπίτι δυστυχώς δεν υπάρχει.
ε, γι’αυτο δεν εχεις παει!
Εντάξει το χρώμα είναι κάπως…
…στον ερασιτέχνη τι γίνεται…το διαλάμε;
:):!:
Γιεκινί, τέλος! :lol::lol:
Τι άλλο θα δούμε ρε, η ομάδα που είχε να παίξει Ευρώπη μετά την πρωτοχρονιά από το '74 κουνιέται και μας ποστάρει καναπέδες επειδή προκρίθηκε από τον όμιλο της [B]δευτεροκλασσάτης[/B] Ευρωπαϊκής διοργάνωσης… #-o
Στη Λάρισα έχει ακόμα χιόνια; Κρίμσον; :-s
[QUOTE=Mule;1035385]
Τι άλλο θα δούμε ρε, η ομάδα που είχε να παίξει Ευρώπη μετά την πρωτοχρονιά από το '74 κουνιέται και μας ποστάρει καναπέδες επειδή προκρίθηκε από τον όμιλο της [B]δευτεροκλασσάτης[/B] Ευρωπαϊκής διοργάνωσης… #-o
Έλα ντε…σε λίγο θα λένε ότι είναι η πιο γνωστή ομάδα στην Ευρώπη απ’τα μέρη μας:):!:
χθες το μεσημέρι που ειχε λιώσει λίγο…
αν δεν το καθαρίσουν σήμερα δεν θα γίνει το ματς
*πάντως ο πηλαδακης είπε οτι το γρασίδι είναι ειδικό(:-k) για ακραίες καταστάσεις και δεν έχει πάθει τίποτα
Μην μου λες τέτοια ρε συ και ήρθα Λάρισα την Τετάρτη και πήρα εισιτήρια για το ματς…:-s
Να το καθαρίσουν πάραυτα…έμαθα από φίλο ότι ανέβηκε η θερμοκρασία σήμερα και οτι βρέχει.Η βροχή θα το λιώσει…
[quote="“stef,post:15675,topic:3234”]
Δεν ξέρω τι θα λένε, σίγουρα,όμως είναι η πιο γνωστή ομάδα στην Ευρώπη με έδρα στη Θεσαλλλλονίκη και που το όνομά της αρχίζει από (Μ)Π…
Έλα ναι, δείξτε οτι είστε πολύ butthurt, εμείς γουστάρουμε[SPOILER]Μην μας κάνετε και μπούμε σε άλλα θέματα τώρα, όπως π.χ γιατί εσείς κάνετε ευρωπαϊκές πορείες και μεις όχι, αφού ο μόνος δρόμος για να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε, είναι μέσα από το Ελληνικό Πρωτάθλημα σας…
Άντε λίγο[/SPOILER]
τοσα χρονια ο παοκ δεν επαιζε στο ουεφα δηλαδη?