Ολυμπιακός

εγώ λέω να βάζουμε προβοκάτορες να σφαλιαρίζουνε παίκτες των αντιπάλων στο Καραισκάκη, ώστε αυτοί να αντιδρούν και μετά να βγαίνουν με κόκκινες! μεγαλοφυές!

για να δουμε…
την επομενη αγωνιστικη στο AEL TYROSTADION θα εχουν αλλαξει τα διακριτικα μπλουζακια των παρατρεχαμενων?
:-k

Δεν υπάρχει λόγος όμως να υποβιβάζουμε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ούτε την ΑΕΛ ούτε τους οπαδούς της ούτε το γήπεδό της που είναι και μαγκιά της που το έφτιαξε.

Εγώ την θέλω στην κατηγορία.

ναι,λαθος μου.
απλα δηλωνω αυτο που ξερουμε ολοι.ο χαρακτηρισμος πηγαινει κυριως στους ανεγκεφαλους τους.
Το γηπεδο,ΚΑΙΡΟΣ ηταν να το κανουν.
δεν ειναι οτι δεν παιζουν λεφτα στον καμπο.
και οχι,προτιμω τον Πανιωνιο στη κατηγορια.

οχι τη θελουμε την ΑΕΛ,καθως ομαδες απο την επαρχια που εχουν και χιλιαδες λαο ειναι σημαντικες,αλλα ολες αυτες οι προκλησεις που εγιναν προχθες δεν πρεπει να περναν και απαρατηρητες.

Σιγά τις προκλήσεις ρε παιδιά, έχουν αδικηθεί όλη τη χρονιά, δεν τους έδωσε και το πέναλτυ προχτες και ξέσπασαν με χιονόμπαλες. Bid deal…

Έχετε ιδέα από Καραϊσκάκη στα πέτρινα χρόνια?

Χα χα, τι μου θύμησες τώρα. Τι χρόνια κι αυτά, τι είχαμε περάσει…Γι’αυτό χρωστάμε τα πάντα στο θείο (παρά τα κολοσσιαία λάθη του), γιατί τα σκεφτόμαστε και γελάμε…

χαχαχαχα…
δεν ξέρω σε ποιον να απαντήσω πρώτα…

εγώ είπα πρώτος οτι έπρεπε να κερδίσει ο ολυμπιακός…οπότε αυτά με τις άμυνες είναι για γέλια…

το βίντεο δείχνει να σκύβει ο παρατρεχάμενος-προβοκάτορας(#-o)-τρελός(:!:slight_smile: να προσπαθεί να πάρει κάτι και τον ιμπαγασα μετά να τον χτυπάει… γιατί δεν το δέχεστε?? γιατί να λέτε οτι θα κάθονταν να τις φάει?? από ποιον ?? αυτός χτυπάει τον άλλον… αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα…μου θυμίζετε λίγο οπαδούς άλλων ομάδων που κάνουν οτι θέλουν και διαμαρτύρονται κιόλας…!!
*[B] queen rulez[/B] την ώρα που παίζουν?? ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ.!!! ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ. δυο μαλάκες πάνε να πάρουν την μπάλα και πλακώθηκαν…πρώτος ο αθλητής και μετα ο βλάκας…συνέχισε το θέατρο του τοροσιδη…
την διακοπή δεν την ήθελε η λαρισα…ηταν η μόνη στιγμή στο ματς που παίζαμε καλά(5 λεπτά#-o) άμα δεν το καταλαβαίνεις και αυτό τι να πω…!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ…?? ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?? μην μου πείτε οτι έτρεξε να πάρει την μπάλα για να εκτελέσει το πλάγιο…τόση ώρα εκει μπροστά ήταν η μπάλα…δεν είχε κάνει καμιά κίνηση… μολις ειδε τον βλακα επεσε σαν αγρίμι.

τα υπόλοιπα για στάνες και τα τυριά εκτός οτι είναι λες και μιλάνε πεντάχρονα είναι και τελείως άσχετα και άκυρα…εγω είπα οτι ήμουν ενάντιων όλων αυτών…(ακόμη και αυτού που δεν έκανε κάτι) … αλλά εσείς το παίζετε μάγκες χωρίς κάνεις να σας πει τίποτα…:!:

εγώ είπα μόνο οτι έγινε… ακόμη και το πέναλτι δεν το είδα γιατί ήμουν στην ακριβώς απέναντι θύρα…
δεν ζήτησα τίποτα…
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!

συνεχίστε να τα λέτε μεταξύ σας…

*εγώ είμαι το τυρί και άλλος είναι ο βλάχος…καλά κρασιά…

[B]περίληψη…[/B]

εγω ειπα οτι αυτός που τις έφαγε είναι βλάκας…(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ… ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ…ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ #-o)
εγω είπα οτι αυτός που την επεσε στον μητροπουλο είναι βλάκας και οτι το γήπεδο εχει πρόβλημα με τις αποστολές…
εγώ είπα οτι έπρεπε να κερδίσετε
εγω ότι δεν είδα το πέναλτι
εγώ για την κόκκινη του ιγγλεσιας
εγώ οτι θα έχουμε πέσει πριν το ματς στο γήπεδο σας
εγώ δεν είπα ΤΙΠΟΤΑ εναντίων του ολυμπιακού…(όπως και στο ματς με τον παοκ)
[B]ΣΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ??[/B]
ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ??

ΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΠΑ…? ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

*ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ?? παναγια βόηθα…

:lol:

καλα εκανε ο Ισπανος.
επισης,με το να αποκαλεσω καποιον “τυρι” δεν κανω το μαγκα.
edit: η αναφορα στα πετρινα χρονια, ειναι λιγο ακαιρη.
Δηλαδη, με Καραϊσκακη προ 20+ χρονων ,με τη Τουμπα και τη Λεωφορο, πρεπει ολοι να βγαινουν αθωοι μεχρι να “ξεχαστουν” αυτα?
Ειλικρινα, τους χαρακτηρισμους (ασχετα με το πως με “χαρακτηριζει” εμενα προσωπικα μια τετοια κινηση) τους χρησιμοποιησα για να εκφρασω συναισθηματα προς συγκεκριμενα ατομα και καταστασεις. Το ΠΟΙΟΙ και ΠΟΣΟΙ μπορει τελικα να ειναι αυτοι, δε το ξερω.Εν ολιγοις, οσοι θιγονται, μαλλον παρεξηγουνται.
Επισης, εμμενω και σε αυτους αλλα και στην αποψη μου οτι εκανε καλα ο Ιμπα, μιας και ο τυπος αυτος δεν ειχε λογο να βρισκεται εκει.Οποιος νομιζει οτι ηταν απροκλητο και αναρμοστο, ας προσπαθησει να μπει στη ψυχολογια του, ως φιλοξενουμενος, ειδικα στις συγκεκριμενες χρονικες στιγμες.
Και ας μιλαμε για επαγγελματιες.
Σε λιγο θα μας μιλησετε παλι για λομπυ.

Δεν ξέρω τι δείχνουν τα τοπικά κανάλια στα βίντεό τους, αλλά αυτός που “τις έφαγε” από τον Ιμπαγάσα μπήκε στο γήπεδο και την έπεσε στον Τοροσίδη. Καλά έκανε λοιπόν ο συμπαίκτης του και του την έπεσε. Και σιγά που τον χτύπησε ένα σπρωξιματάκι ήταν.

βασικα αν δεις το βιντεο (αν θυμαμαι καλα,το ειδα μονο στο ριπλεϊ) ο κοντος δεν προλαβαινει να ανταποδωσει οπως ισως θα “αρμοζε”.
μπαινει πολυς κοσμος στη μεση.

4.03

το βίντεο δείχνει να σκύβει ο παρατρεχάμενος-προβοκάτορας()-τρελός() να προσπαθεί να πάρει κάτι και τον ιμπαγασα μετά να τον χτυπάει… γιατί δεν το δέχεστε?? γιατί να λέτε οτι θα κάθονταν να τις φάει?? από ποιον ?? αυτός χτυπάει τον άλλον… αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα…μου θυμίζετε λίγο οπαδούς άλλων ομάδων που κάνουν οτι θέλουν και διαμαρτύρονται κιόλας…!!

βιντεο-κριμσον σεζ…βιντεο…κριμσον…βιντεο…κριμσον…

ναι,τελικα εχει δικιο…τον [B][U][SIZE=“7”]χτυπαει[/SIZE][/U][/B] πρωτα ο Ιμπαγασα…
πολυ σωστος.

οτι πεις…
δηλαδή θες να μου πεις οτι επειδή ήταν σφαλιάρα του ιμπαγασα και οχι με κανένα δρεπάνι δεν μετράει…#-o
εκτός αν εννοείς οτι δεν τον χτυπάει πρώτος…δες καλύτερα…ναι την σφαλιάρα εννοώ… ή μηπως λες οτι επειδή έσπρωξε τον τοροσιδη(άλλος τραυματισμός εκεί) μπορεί ο ιμπαγασα να κάνει οτι θέλει?
η κεδ και αθλητικές εφημερίδες της αθηνας λένε το αντίθετο…

*και όσο για τον βλάκα τον εχω πει καμιά 25αρια φορές βλάκα…δεν ξέρω τι άλλο θέλετε…
**τα βίντεο στα τοπικά κανάλια δεν είναι της αγαπητής νοβα

ρε μαν…εισαι ανεκδιηγητος.
ΡΕ…πηγαινει νευριασμενος γιατι ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ οπως λες κι εσυ ενοχλει συμπαιχτη του…και τον ΠΙΕΖΕΙ σε φαση “τι κανεις/βγες εξω”…

ΚΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ?

http://www.youtube.com/watch?v=SgyLIhW0-ps

για τα περι Νοβα…δε σχολιαζω…
ΠΑΡ’ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.

πω ρε ΚΟΥΡΑΣΗ

τι καθεστε και συζητατε μωρε, καλα (πηγε) να τον κανει ο ιμπαγασα τον καθυστερημενο, ουτε επρεπε να ειναι εκει, ουτε επρεπε να παει να παρει μπαλες…αν μπορουσα να τον πιασω θα τον λιανιζα στο ξυλο

οσο για τους χαρακτηρισμους, οταν ημουν δημοτικο με πειραζε να με λενε τυρι, κεφαλοτυρι, κασερογραβιερα κτλ, πλεον το καμαρωνω

παντως σημερα για να αντισταθμισουν το πεναλτυ στον τουμερ ([B]τυχαια [/B]συγκρουση, δεν ειναι πεναλτυ :lol:), ανακαλυψαν ανατροπη στον μελμπεργκ…και μη μου πειτε πως ολες οι οπαδικες εφημεριδες ετσι ειναι, ειναι οι πρωτες εφημεριδες πανελληνιως σε κυκλοφορια…ε του πουστη ενα 30% τα πιστευει αυτα που γραφουν

εντιτ
και να εισαι σιγουρος πως αν τελευταια αγωνιστικη δεν εχουμε πεσει και θελουμε τριποντο, το διπλο στο καραικακη θα γινει, την εχουμε ξαναδει την ιστορια

ρε συ δουλευόμαστε??

τον πιέζει με σφαλιάρα στα μούτρα ενω είναι πιο κοντός απο αυτόν που μπήκε μέσα??!!
ολόκληρο σώμα και τον ΠΙΕΣΕ#-o στο κεφάλι??

με την νοβα που κόλλησες?? :-k απλά ο κάθε αγώνας βιντεοσκοπείτε και απο τοπικά κανάλια…απλά εκείνα δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν κάμερα…και έτσι όλο το σκηνικό είναι ευθεία ζουμαρισμένο…και όχι να αλλάζει κάμερα καθε 2-3 δεύτερα…

*τελοςπαντων…σας κάνουμε πόλεμο, έχουμε προβοκάτορες(που αμα του πεις του βλάκα μέτρα απο το 10 εως το1 ένα ανάποδα θα πάθει εγκεφαλικό), και τα κάνουμε όλα αυτά για να … κερδίσουμε…ΤΙ!!!

συγγνώμη για την αδικία…

[B][I]καλα (πηγε) να τον κανει ο ιμπαγασα τον καθυστερημενο, ουτε επρεπε να ειναι εκει, ουτε επρεπε να παει να παρει μπαλες…αν μπορουσα να τον πιασω θα τον λιανιζα στο ξυλο[/I][/B]

όπως ολοι…εγω απλά λέω για τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει ο ποδοσφαιριστής…

επίσης άλλο να σε λένε τυρί στην πλάκα και να σε φωνάζουν έτσι και άλλο όταν μαλώνεις για κάτι…

κριμσον σταματα για το θεο ε, αδικαιολογητος ο τυπος, αμαν με τον καθε καθυστερα…ο τυπος βρηκε φανελακι ‘tv crew’ μονο και μονο για να κανει το κομματι του…μακαρι να ηταν εκει κανας μελμπεργκ και οχι ο ιμπαγασα

ΠΩ ρε μαλακα…