άιντε.!! σιγά μην προσπαθώ να δικαιολογήσω τον βλάκα που τα έκανε ολα πουτάνα…
και εγω να ήμουν εκεί το ίδιο θα έκανα(θα έδερνα τον βλάκα εννοώ…)…εγώ λέω για τον ΠΟΔΟΦΑΙΡΙΣΤΗ.!
ο βλάκας είναι πάντα βλάκας…(ακόμη και μετά το ξύλο πάλι βλάκας θα έμενε…)
ΠΩΩΩ ρε crimson ,μιλαμε για ζαλη απο το πουθενα τωρα!!!
[B]καλα εκανε και πηγε και του την πατησε ο ιμπαγασα!!![/B]μπηκε ενα ραντομ τυπακι μες στο γηπεδο να την πεσει σε συμπαιχτη του και αυτος πηγε να τον υποστηριξει.ΤΕΛΟΣ!!!
[B]ναι,με το γραμμα του κανονισμου ο ιμπα επρεπε να παρει κοκκινη[/B].εσυ ομως αισθανεσαι αδικημενος γι αυτο το πραγμα τωρα?Μιλα για το πεναλτυ που χεις χιλια δικαια.βρηκαμε παπα θα θαψουμε 5-6 !!ΕΛΕΟΣ
1)και εγω είπα οτι καλά έκανε και του την “πάτησε”
2)που είδες να πω ότι αδικήθηκα?? εγω λεω οτι οπως το εχει κάνει ο ιγγλεσιας(κωλόπαιδο) και φερτσερ ας αποβαλλόταν και μια φορά απο άλλη ομάδα παιχτης…
χαχαχαα…οκ…φτάνει…αλλά θα μου δώσετε τον μητρογλου?? χθες υπήρξε επαφή με άνθρωπο του ολυμπιακού και ταυτόχρονη τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιο τον παίχτη …(αυτό με τον παίχτη σήμερα το άκουσα στα εισιτήρια)
αλλά ο ολυμπιακός ειπε πως θα πρέπει να περιμένει η λαρισα καθώς προορίζεται για αντάλλαγμα…:?
*οχι οτι με την τρελά που τον δέρνει αυτόν θα καταφέρουμε κάτι αλλά έτσι για να λέμε…
Γενικα το ολο σκηνικο με τον Ιμπαγασα και τον οπαδο ηταν περα για περα γελοιο, τι σκατα πως μπορεσε και μπηκε αυτος μεσα? Καλα του εκανε ο Ιμπαγασα κατα την γνωμη μου και αυτο θα εκαναν οι περισσοτεροι στην θεση του. Δεν μπορει ο καθε καθυστερημενος να μπαινει στο γηπεδο και να γαμαει το παιχνιδι. Και καλα εκανε ο διαιτητης και δεν του εδωσε καρτα, ουτε εγω θα εδινα.
Επισης θελω να πω οτι ο crimson_Idol ειναι απο τους τυπους που προσπαθουν παντα να μιλανε αντικειμενικα και με κοσμιο τροπο και βρισκω υπερβολικο τον τροπο απαντησης του megatherion. Δεν θα τσακωνομαστε και με τους λιγους που μιλανε σωστα, ελεος ρε. Εδω υπαρχει ο King Diamond 13…
δεν τρέχει τίποτα…μια χαρά είναι ο megatherion…
εγω το εχω ξαναπεί…δεν τα εχω με τις άλλες ομάδες…απλά οι αποβολές, πέναλτι, γκολ οφσάιντ πέφτουν βροχή και μου έχει ανεβεί το αίμα στο κεφάλι…
μια χαρά είναι όλα.
αυτα τα λίγα είναι τα στάνταρ λάθη(και δεν δέχονται αμφισβήτηση) που έχουν γίνει και έχουν στερήσει απο την λαρισα τη δυνατότητα να διεκδικήσει την σωτηρία…γιατί από μπάλα δεν μπορεί να φταίει ο διαιτητής…
[SPOILER]
1 καθαρό γκολ Βενετίδη ακυρώθηκε ΑΕΛ -ΚΑΒΑΛΑ
2 Πεναλτυ στον Blazek δε δώθηκε Ηρακλης - ΑΕΛ
3 Γκολ οφσαιντ Πανσερραικου μέτρησε Πανσερραικος-ΑΕΛ
4 καθαρό γκολ Metin ακυρώθηκε Oλυμπιακος Βόλου - ΑΕΛ
5 Ανύπαρκτο οφσαιντ στο Βενετίδη ανακόπτει τετ α τετ (simic την πάσα γκολ) ΑΕΛ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
6 Καθαρό πέναλτυ πάνω στον Νταμπίζα δε σφυρίζεται ΑΕΛ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
7 Χέρι του Βιτόλο καθαρό πέναλτυ δε δίνεται ΑΕΛ -ΠΑΟΚ
8 Πρώτο γκολ της ΑΕΚ οφσαιντ ο Λυμπερόπουλος επηρεάζει τη φάση δε δίνεται ΑΕΚ - ΑΕΛ
9 Τρίτο γκολ της ΑΕΚ οφσαιντ ο παίχτης δε δίνεται ΑΕΚ - ΑΕΛ
10 Πέναλτυ στο Metin δε δίνεται ΑΕΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ[/SPOILER]
1oν ευχαριστώ για το λινκ νωρίτερα. 10 μέρες δίχως Ολυμπιακό είναι το μεγαλύτερο που έχω περάσει και τώρα που είδα τις φάσεις, σταμάτησα να τρέμω.
Αξίζουν:
1-2 αγωνιστικές σε Ιμπαγάσα (δεν είναι δουλειά του και ο άλλος δεν χτύπησε κανέναν)
1 αγωνιστική σε Τοροσίδη (διακομώδηση του αθλήματος αλλά στο Ελλάντα μας φαίνεται φυσιολογικό να βλέπουμε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να κάνει το νεκρό από χιονόμπαλα που έσκασε σε μια μπάλα που κρατούσε)
3-4 αγωνιστικές σε ΑΕΛ (αλλά αφού εδώ ο ΠΑΟ τη γλιτώνει, δε θέλω να την φάει η ΑΕΛ για τον ομολογουμένως αστείο χιονοπόλεμο)
[B]να πάρουν επιτέλους τη σφυρίχτρα από τον Σπάθα [/B](αλλά αφού τώρα χαρίζουν πέναλτι στον Μαρινάκη κι όχι στον Ολυμπιακό, τώρα δε γκρινιάζει ο χοντρός…)
Να βρεθεί ποιος είναι αυτός που φροντίζει να πέσει η Λάρισσα κατηγορία και να του κόψουν τον κώλο.
Τα υπόλοιπα, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Διαφωνώ κάθετα με όποιον δε βλέπει α) πέναλτι, β) κόκκινη σε Ιμπαγάσα, γ) -και κυριότερον- παύση Σπάθα από τους πίνακες που το πήρε το μύνημα για τα κόζια μετά το ματς με τον Άρη
Μαζί σου για το θέμα του Τοροσίδη…όντως γελίος…αλλά κόκκινη στον Ιμπαγάσα:?..και το πέναλντι έπρεπε να το δώσει…και στάνταρ κάποιοι που τους ενόχλησε ότι η Λάρισα πάει μπροστά, με γήπεδο, μεταγραφές, άσχετα αν δεν της βγήκαν, και θέλουν να την ρίξουν…όπως πρόπερσι καλά και ντε έπρεπε να πέσει ο Πανσεραικός…και το κατάφεραν:):!:
κόκκινη όπως την είχε πάρει ο Μπαστία. Δεν είναι δουλειά του ποδοσφαιριστή να απαντάει στις προκλήσεις. Ό,τι κι αν είπε στον Τοροσίδη ο άλλος, δε τον άγγιξε καν. Τιμωρία στην ΑΕΛ που μπήκε μέσα στο γήπεδο ο ηλίθιος και τιμωρία στον Ιμπαγάσα γιατί δεν είναι δουλειά του να βαράει θεατές.
πάντως εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα με τιμωρία τις έδρας της αελαρας…
μακάρι μπας και μάθουν τίποτα…(αν και τα ζώα ειναι λίγο δύσκολο να εκπαιδευτούν)
*αν και κάλεσαν σε απολογία την παε βάση 5-6 άρθρων(:p) δεν πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί…ασε που αν τιμωρηθεί βλέπω τον κάθε βλάκα να ξεφεύγει…(μπεεεε)
και αυτό με τις αποστολές , υπάρχει ποστ μου απο πέρυσι που λέει οτι θα έχουν πρόβλημα…και πρέπει να λυθεί τώρα…!! δεν γίνεται να χαρακτηρίζεται μια πόλη απο 5 βλάκες
16.000 άτομα και απο 5 άτομα σταματάνε τα ματς(και στην χειρότερη στιγμή#-o), χάνεται ο ρυθμός, μας βγάζουν τα κανάλια…έλεος δηλαδή…
Συμφωνω για τον θεατρινισμο του Τοροσιδη και για το πεναλτυ που αδικως δεν δοθηκε στην Λαρισα. Για την εδρα οπως ειπες, εδω δεν τιμωρηθηκε ο Παναθηναικος… Για κοκκινη στον Ιμπαγασα ομως διαφωνω, πρεπει δηλαδη να καθονται οι ποδοσφαιριστες να ανεχονται τον καθε καθυστερημενο?