Ολυμπιακός

μέσα στην χαζομάρα μου με τα καφριλικια ξέχασα να πω για το μαρκάρισμα του μιραλας…

θα πω μόνο για τις φάσεις που τον είχε ο μικρός(Κωλοβετσιος )…τα πήγε καταπληκτικά…!
δεν το περίμενα με τίποτα… χωρίς να φάει τις τρίπλες που δοκίμαζε ο μιραλας, και τι φορές που περνούσε την μπάλα ή έκανε μπλοκ αουτ ή δεν ακολουθούσε τον παίχτη όπως κάνουν πολύ…μπραβο του.

*και για να δικαιολογήσω οτι γράφω εδώ και όχι στην αελαρα(εκτός οτι μπερδεύτηκα:-s) θα πω οτι αν έπαιζε λίγο κάθετα με τον μιραλας και όχι πλάγια θα είχε αλλο ματς ο ολυμπιακός…το έσωσα? :stuck_out_tongue:

Για μένα ναι. Έτσι απαιτούσα κι από τον Μποντίρογκα κάποτε.

Όσο εσείς ασχολείστε ακόμα με Μιραλλάδες και Ιμπαγάσες και λοιπούς μισθοφόρους, πέρασα να πω ότι οι απλήρωτοι εδώ και κάνα χρόνο παίκτες του πόλο ξανακάνανε ναυάγιο το (υποτιθέμενο φαβορί φέτος) βαζελάκι.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί Ολυμπιακοί.

+10000000
:slight_smile:

Ρε ντουντς το μπαοκ το δειχνει ο αντεννα αντι για το κονεχ, πως κ ετσι; λετε να δειξει και μας;

πώς σου ήρθε αυτό?

Ακερον, τελικα αντεννα γιουροπ το δειχνει

Αυτό ακριβώς…μπράβο στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ…και από δω και πέρα…λύση στο πρόβλημα :):!:

παει ο μητρογλου οπως γραφεται σε πολλα σαιτ. τον δινουν στον πανιωνιο, μαλλον δανεικο οχι με μεταγραφη ευτυχως. αμα γυρισει και ο παπαρας ο ντιογκο την κατσαμε.

βασικα κατσε να κλεισουν το μιραλλας, γιατι ολο θα μεινει και θα μεινει διαβαζω, αλλα 2 μηνες τωρα τιποτα δεν εχει γινει

εμενα κατι μου βρωμαει με τον ορο για τα 4,2 μυρια που θα μπορει να δωσει οποιαδηποτε ομαδα το καλοκαιρι και να τον αγορασει…

Αυτό το γήπεδο του Αστέρα θα το φτιάξουνε ποτέ?
Είναι σταθερά από τα χειρότερα στην κατηγορία.

Είδα το χτεσινό γκολ και παραλίγο να του φύγει το κοντρόλ του Ιμπαγάσα επειδή η μπάλα χοροπήδησε σε λακούβα.

Όχι τιποτ’ άλλο, ο ίδιος ο Αστέρας πλήττεται γιατί έχει τεχνίτες ποδοσφαιριστές μπροστά, με τον ΠΑΟ ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές χάλασε η επίθεσή τους επειδή χοροπήδαγε η μπάλα.

@ haiseco ,εγω το χω πει επανειλλημενως οτι ανησυχω για την υποθεση παραμονης του Μιραλας.Και μενα κατι δε μ αρεσει στην ολη ιστορια και θα ειναι εγκλημα να χασουμε αυτον τον παιχταρα αναλογικα με την τιμη που ναι να τον παρουμε

επισης, λεγεται οτι ο Βαλβερδε ζηταει εναν ακομα φορ τυπου Μιραλας.αυτο σημαινει οτι το χαρτι Νεμεθ καιγεται,δν τον υπολογιζει και εγω ρωταω > γτ πηγαν και σκασανε φραγκα το καλοκαιρι να τον αγορασουν ?τσαμπα λεφτα,τεσπα

+1.000.000.000

Tα έχω ξαναγράψει και εγώ για την ομάδα πόλο παλιότερα, κυρίως με αφορμή τη συμπεριφορά απέναντι στον Χατζηθεοδώρου. Αυτή η ομάδα μας έχει φέρει τις μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις στο παρελθόν, και την έχουν καταντήσει να αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης.
Και στο Καραϊσκάκη δεν έχει ακουστεί ένα σύνθημα… [-X

Πολλέ ςοι χαμένες ευκαιρίες χθες…τουλάχιστον το παλέψαμε μέχρι τέλους…και δικαιωθήκαμε:):!:

Έφτασαν στα όρια τους οι πολίστες του Ολυμπιακού και αφού εξάντλησαν κάθε ικμάδα υπομονής και αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού, απέστειλαν [B]εξώδικο[/B] στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, προκειμένου να διασφαλίσουν τα οφειλόμενα σε αυτούς χρήματα. Αγωγές και από τους Γιώργο Αφρουδάκη και Σλόμπονταν Νίκιτς.

Πού πας ρε Ντούντα με ομάδα δεύτερη σε μ.ο. λαθών στην Ευρωλίγκα?

Και συ πού πας ρε Μίλος με 10 τρίποντα σε κάθε παιχνίδι.
Άντε σοβαρέψου και κάνε κάνα μπάσιμο :!:

Δεν βλέπεται το μπάσκετ φέτος… [-X

• Συμφωνω και με τους δυο πιο πανω…ας κανουμε κανα βουντου τωρα να μην πεσουμε με Μπαρτσα (που ειναι πολλες οι πιθανοτητες) γτ δν μας βλεπω να φτανουμε F4…

• Χθες μας εσωσαν τα rebound και κατι κουλα 3ποντα που δν αφηνανε τη διαφορα να κλεισει…Αθλια αμυνα και γενικα μια μελαγχολια…

• Απλα φετος εχεις Ντουντα και οχι Δρακουμελ και ετσι μεχρι το Μαρτη που αρχιζουν τα δυσκολα θα υπαρχει η ελπιδα οτι η ομαδα θα βελτιωνεται συνεχως.

-Για Μιλος ,κρισπ τα λεμε απο την αρχη της χρονιας…και επειδη δν προκειται να του αλλαξει μυαλα κανεις,ας ελπισουμε τουλαχιστον οταν πρεπει να ειναι on fire :p8)

Βάσει βαθμολογιών των ομίλων, κάνω μια πρόβλεψη ότι ο όμιλος θα είναι με Φενέρ, Ζαλγκίρις, Βαλένθια.

Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα είναι ήδη στρωμένη.
Ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο δηλαδή.

Χτες βγήκαν πολλά ελεύθερα τρίποντα και γενικά βγαίνουν φέτος.

Απλά αφενός λείπει το φυσικό ταλέντο (flair όπως το λένε έξω) αν εξαιρέσουμε Μίλος, Σπανούλη και Μπουρούση και αφετέρου τα γκαρντ κάνουν πάρα πολλά λάθη.

Όσο για τον Τεόντοσιτς, εγώ είμαι υπέρ του να σουτάρει ο παίκτης που το έχει το τρίποντο. Αλλά όχι απ’ όπου νάναι και όπως νάναι. Και επίσης ο Μίλος έχει και το μπάσιμο, γι αυτό ο Ίβκοβιτς πρέπει να του πει να το κάνει περισσότερο.

Δν ξερω πως τους εβγαλες τους ομιλους και μακαρι να παει ετσι ο δικος μας…το κλειδι για να παμε φαιναλ φορ ειναι να χουμε το πλεονεκτημα εδρας στους 8,αρα δε θελουμε Μπαρτσα για ευνοητους λογους(μν ξεχναμε που γινεται και το F4)…Στην ερα παντως χτες λεγανε οτι ο Ολυμπιακος εχει πολλες πιθανοτητες να πεσει με Μπαρτσα.

-μαζι σου για Μιλος ,απλα τα 8 απ τα 10 τριποντα που σουταρει σε καθε ματς ειναι με παιχτη κρεμασμενο πανω του.Ας του βγαζουν ενα συστημα τουλαχιστον να κανει ελευθερα σουτ.

-επισης συμφωνω οτι η ομαδα ξερει τι θελει στο γηπεδο ,αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι ακομα δν εχει βρει με ποιους παιχτες θα το κανει.η τραπουλα ανακατευεται συνεχως και γι αυτο ελπιζω σε βελτιωση.

-Για ερασιτεχνη που τα λεγατε,ριχτε μια ματια στην συνεντευξη του θεοδωρακακη στο ρεντ πλανετ http://www.redplanet.gr/sports/o-lewnidas-theodwrakakhs-sto-redplanet-gr.730284.html .Λεει πολλα για το τι γινοταν και τι γινεται τωρα…εγω παντως ολα τα χρονια ελεγα οτι επειδη προκειται για ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ειναι μεγιστο λαθος να σπαταλας τα οποια εσοδα χεις (συν τις δωρεες) για να ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ (ξενους κυριως)παιχτες,μονο και μονο επειδη λεγεσαι Ολυμπιακος και αυτοσκοπος σου ειναι να κανεις πρωταθλητισμο.Φυσικα δε λεω να παιζουμε μονο με παιχτες απο τις ακαδημιες ,απλα το μεγαλυτερο λαθος για μενα ειναι η διαχειριση που γινοταν στα χρηματα.Γιατι χρηματα στον ερασιτεχνη εχουν πεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.