Με υποθέσεις τους έβγαλα τους ομίλους, είναι πολύ πιθανό να πέφτω έξω.
Απλά επειδή υπάρχουν 5 ισπανικές ομάδες και είναι βέβαιο ότι κάποιος όμιλος θα έχει δύο, υπέθεσα πως στην ULEB προτιμούν Ρεάλ και Μπάρτσα να μην έχουν άλλη ισπανική και κάπως έτσι πήγε.
Απο κει και πέρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν θέλουμε Μπαρτσελόνα στον όμιλο, αλλά όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο μετά τις γιορτές. Τότε ξεκινάει η Ευρωλίγκα.
Aπό την μία με χαλάει που δεν θα έχουμε το ΣΕΦ, είναι τόσο ιστορικό αυτό το γήπεδο που είναι αμαρτία να μείνει άδειο. Από την άλλη το γήπεδο του Ελληνικού είναι μια χαρά και σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να χτιστεί καινούριο, ειδικά αυτές τις εποχές.
Κι εγώ θεωρώ, από τη μία πλευρά ότι το ΣΕΦ είναι η φυσική έδρα της ομάδας, αλλά αυτό πρέπει να πάρει ένα τέλος. Είμαστε έρμαια στις ορέξεις πολλών. Της ΓΓΑ, των υπαλλήλων του, των περαστικών. Όλων. Δεν υπάρχουν επίσης και άμεσες εικόνες επιτυχιών, που να συνδέουν τον νεότερο κόσμο της ομάδας με αυτό. Αφήστε εμάς που μεγαλώσαμε, σαρώνοντας τα πάντα για 5-6 χρόνια. Πέρασαν αυτά. Και όσο και αν δεν μου αρέσει σαν Πειραιώτη το σκηνικό της απομάκρυνσης από το Φάληρο, ομολογώ ότι το Ελληνικό είναι μια καλή λύση. Και το ενδεχόμενο της μακροχρόνιας συμφωνίας, αν είναι αλήθεια και τελικά επιτευχθεί, αποδεικνύει περίτρανα το εννδιαφέρον και το κόλλημα των Αγγελόπουλων με το μπάσκετ.
Γιατί, του Μήτρογλου πόσο χρόνο πιστεύετε ότι θα του πάρει μέχρι να τεθεί εκτός και από την επόμενη ομάδα του? Εδώ στον Ολυμπιακό σκόραρα στην Ευρώπη και αντι να πάρει την μπάλα και να την πάει στη σέντρα το μόνο που τον ένοιαξε ήταν να την πει στον προπονητή του.
Διαφωνω!Θεωρω οτι οπου κ να παει θα σκιστει να παιξει μπαλα για να αποδειξει στον Βαλβερδε οτι αξιζει να τον καλεσει πισω στον Oλυμπιακο.
Εδω στο φιλικο με τους ΡοναλντοΖιντανηδες εβαλε δυο γκολακια κι ετρεχε λες κι ο Ολυμπιακος επαιζε στον Τελικο του Champions League!
μαλακισμενο ειναι…νομιζει οτι ειναι ηδη φτασμενος.
καλα του κανουν,μπας και βαλει μυαλο…αλλα δε το βλεπω.
ειναι κατι σαν νομος του Μερφυ αυτη η κατασταση.
Σκατά έχει στην κεφάλα του ο Μήτρογλου αλλά χίλιες φορές αυτός παρά το παλτό ο Ντιόγο. Ρε Ερνέστο καλός χρυσός αλλά σε αυτό το θέμα μου τα χαλάς.
Και επιτέλους ας κλείσει το θέμα του Μιραλάς!!!
μου θυμιζει κατι απο ΠΑΛΙΑ η φαση με τον Μιραλλας.
απο εκεινες τις περιπτωσεις που ο παιχτης “εβγαζε ματια”, τρεχαμε (ή λεγαμε οτι τρεχαμε) να τον κλεισουμε…σιγα-σιγα ο παιχτης εχανε το momentum/φορμαρισμα του και τελικα κατεληγε η κατασταση να γινεται “γαργαρα”.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι προτιμω καγκουρα απο τον Ντιογκο.
Εννοειται οτι γουσταρουμε Μητρογλου αντι του Ντιογο.
Και καποια στιγμη πρεπει να ελληνοποιηθει το ροστερ γιατι σε 2-3 χρονια θα
πρεπει να εχουμε 6(?) ελληνες στην εντεκαδα…
Νομιζω πως ναι.
σπρωχνει καγκουρα για να γυρισει το Ντιογο και να κυνηγησει τον Φορτουνη τον οποιο τον εχει ζητησει η Γιουβε…
τελικα δεν ειναι σκεπτικος οταν τον βλεπω να “κολλαει” στα κοντινα που δειχνουν τα καναλια απο τον παγκο.
μαλλον νεκρα διαστηματα ειναι.