Ολυμπιακός

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπάρχει με τον Μανιάτη. Έλληνας είναι, θα νιώθει στα ντέρμπι, καλός παίκτης είναι, ας πουν στον Πανιώνιο “τόσα δίνουμε, σας κάνουν?”. Θα πουν όχι, θα ανεβάσουμε την προσφορά κάνα-δυο φορές και αν πάλι δεν θέλουν, στο καλό, από δω παν κι άλλοι. Δε θα σκάσουμε κιόλας. Αλλά ολόκληρο σήριαλ ο Μανιάτης, αν είναι δυνατόν!

Κανένα πρόβλημα με τον Μανιάτη…έτσι κιαλιώς πρέπει νά’ρθουν Έλληνες παίκτες…πάντως με τον Πανιώνιο δεν το βλέπω και να γίνεται εύκολα:):!:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μιλάει κανείς για αμυντικό χάφ?
Στα @@ μου προσωπικά ο Μανιάτης για αντι-γκαλίτσιος καλός είναι…
Αλλα πονάμε στα χάφ και έρχονται και ζόρικα μάτς σε κύπελλο και πρωτάθλημα…

Ελπίζω να πάρουμε κάποιον σοβαρό χαφ διότι την έχουμε βάψει ΑΣΧΗΜΑ

Αν ειναι να παρουμε Μανιατη παντως βλεπω Τοροσιδη στο κεντρο μιας
και θα εχουμε 3 και με Μοντεστο 4 για δεξι μπακ !

Καλη χρονια να εχουμε και με οσες περισσοτερες κουπες γινεται… Γουσταρα πολυ με την κληρωση του Κυπελλου, αν και ηθελα Παναθηναϊκο, στην κατασταση που ειναι τωρα θα ειχαμε πραγματικα παρτυ στα ντερμπι… Ο ΠΑΟΚ ειναι πιο επικινδυνος και απο τον Παναθηναϊκο και απο την ΑΕΚ. Καλη φαση παντως, αλλα 4 ντερμπι, δεν με χαλασε. Αντε να εξιλεωθουμε και για τα 2 χαμενα στο ΟΑΚΑ. Οσο για τις μεταγραφες απο βδομαδα περιμενουμε εξελιξεις λογικα.

Μπα από 15\1 να περιμένεις εξελίξεις:):!:

ομορφιες…

αναμενομενο.η πιο ενδεδειγμενη λυση,εστω και προσωρινη,ειναι αυτο που λεει καποιος απο κατω στα σχολια,δηλαδη να τον αφησουν στον παγκο σε 2-3 ματς και να μην παιξει καθολου,ουτως ωστε να μην θεωρει δεδομενη τη θεση του και να μην αξιωνει τοσα πολλα πιστευοντας οτι ειναι αναντικαταστατος.

Αυτοί οι μανατζαρέοι είναι για πολλές κλωτσιές. Ας τον πάρει όπως είναι και ας υπάρχει και αυτή η ρήτρα με τα 4,2 εκ. που μπορεί να δώσει όποια ομάδα τον θέλει.

Αυτό που γράφει ο σάντοουκινγκ.

Με τη ρήτρα όπως είναι και αν μας δώσει κάποιος τα 4.2 εκ το καλοκαίρι (που δεν πρόκειται) παίρνουμε καλύτερο.

επίσης αυτο το λένε και οι εφημερίδες μου την δίνει…ο μάνατζερ…
ενταξει, οι μάνατζερ πολλές φόρες κάνουν οτι θέλουν…
άλλα νομίζεται οτι ο μιραλας δεν κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση?
ακόμη και ο γκαλετι που έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο ζητάει κάτι εκατομμύρια…
αν ειναι ποτέ δυνατόν με 10 ματς που έπαιξε ο άλλος να του δώσετε τόσα λεφτά για κάθε χρόνο συμβολαίου…

ας βγει η παε να πει οτι ναι έτσι είναι ζητάει τα τριπλασια και στο επόμενο ματς θα τον ξεφωνίζει ολο το γήπεδο…και αν θέλει ας συνεχίσει να τα ζητάει…

Έτσι είναι γιατί και ο παίχτης δεν είναι άμοιρος ευθηνών από την στιγμή που αφήνει τον “υπάλληλο” του να ζητάει παπαδες.

περίμενα να το κάνεις στο θέμα για την euroleague το ποστ, αλλά έγινε…:smiley:

Εντελώς ορισμός, έχω δίπλα μου το χαρτί που είχα γράψει τότε μέ όλους τους πιθανούς ομίλους της β’ φάσης. Το μόνο που έπαιζε ήταν ποιες δύο ισπανικές θα ήταν μαζί. Δεδομένου ότι Ρεάλ και Μπάρτσα αποκλείεται να είχαν άλλη ισπανική στον όμιλο, το μόνο ζευγάρι ισπανικών που μπορούσαν να είναι μαζί χωρίς να προκύπτουν άλλες ανωμαλίες (όπως ομάδες από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο) ήταν Κάχα, Βαλένθια. Ξεκίναγες από κει, εφάρμοζες τους περιορισμούς και αυτό ήταν.

Το θέμα είναι ότι δεν σταυρώνουμε με Μπάρτσα στους 8, πιθανότατα με μία εκ των Ρεάλ και Εφές.

αυτα παθαινεις αν κρεμεσαι απο τ’αρχιδια ενος παιχτη που δεν εχεις κλεισει ακομα κ το δειχνεις τοσο πολυ…

κ στο κατω κατω αφου λετε οτι ειναι κ καλυτερος απο το σισε, πληρωστε τον… ο σισε παιρνει 2.5 το χρονο, εσεις με τοσα θα εχετε κ καλυτερο…8):wink:

Ναι αλλά απ’ του χρόνου δεν θα υπάρχει Σισέ, άρα θα του δώσουμε όσα θέλουμε :!:

http://www.youtube.com/watch?v=dWscJ8VdO7U

νταξει κανω σαν μια θεια μου, αλλα τα λεγα εγω…καλα η ρητρα αγορας με την ομαδα ειναι συγκεκριμενη, αλλα ο ορος για τα 4.2 ειναι με τον παικτη και εκει σε χτυπαει. απο τις τεραστιες βλακειες αυτου που τον εκλεισε, αλλα μαλλον δεν περιμεναν πως θα τον αγοραζαν, ηταν και επι κοκκαλη, δεν υπηρχε μαρκνακης τοτε κτλ

α ρε ντοκτορ μας ελειψες, τι λεει? αμα χασεις απο την σκοντα αυριο θα ξανακανεις ποστ στο θρεντ του ολυμπιακου, οταν παρεις πρωταθλημα στο μπασκετ?

:lol:…
θα κανω οταν κλεισουμε το μιραλας…:stuck_out_tongue: