Ολυμπιακός

αφου εχεις σισσε-πετροπουλο ρε, τι να τον κανεις? για 3ο επιθετικο? :stuck_out_tongue:

οντοπικ τωρα, θα ειναι τεραστιο λαθος αν ο μαρινακης υποπεσει στα κολπα του μανατζερ…νταξει καλος παικτης αλλα εχει κανει 15 ματς ολα και ολα και ποια ομαδα παγκοσμιως θα του δωσει εστω πανω απο 1.5 μυριο για μισο γυρο η ακομα και ολοκληρου καλου πρωταθληματος

Αυτό ακριβώς…μανατεράδικα κόλπα…σαν κιαυτά που μας έχουν κάψει στο παρελθόν:):!:

Μαλακας ο μανατζερ, αλλα εννοειται οτι φταιει και ο παικτης… Μην κοροιδευομαστε και αυτος θελει τα πολλα λεφτα… Δεν πρεπει να τον χασουμε, αλλα οχι να μας κανουν και ο,τι θελουν. Στην τελικη ας τον παρει και με την ρητρα.

Πάγκο σε όλον τον δεύτερο γύρο και πίσω στη Σεντ Ετιέν να παίζει μία στις δεκαπέντε και να μη δει ποτέ Τσάμπιονς Λιγκ το κωλοπαίδι.

γεια σου ρε Τακη!!! :lol::lol:

Αυριό το ματσάκι πιστεύω 1 αν και έχουμε πολλές απουσίες…
Πιστεύω ότι βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο

Ποτουρίδης βασικός ισχυεί???

Ναι Ποτου βασικός, έγινε μαλακία με Μοντεστό και Μελμπεργκ, δεν έπρεπε να τους δηλώσει και τους 2. Τέσπα, θέλω να δω στο κέντρο τι θα βάλει σήμερα…

Τι χαλι ειναι αυτο στο μπασκετ παλι…

γαμησε τα!

χωμα η ομαδα,αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιον ακριβως λογο διαμαρτυρονται στον ηρακλη.

Συμφωνώ με τον queen η ομάδα δεν βλέπεται…ο Ηρακλής παίζει αρκετά καλύτερα αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει καλή ανάπτυξη!!!

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=83377

:? τι τον θελουμε αυτον?

για να τον βάλετε απο αριστερά που γελάει ο κόσμος…

αριστερα? νομιζα δεξια παιζει αυτος μωρε. και στο ρεπορταζ λεει για τη δουλεια του ιμπαγασα…

βρε το ξέρω…απλά κοροϊδεύω την κατάσταση του ριερα.:stuck_out_tongue:

edit: μόλις έκανε μια καλή ενέργεια…χαχαχ

Ρε τι ειναι αυτα,εχω βαρεθει τη ζωη μου…δεν βλεπεται το ματς.
Ριερα-Ρομενταλ δεν τραβανε με την καμια,ανυπαρκτοι (παλι).

Μόλις έβγαλε Ριέρα…έξυπνη κίνηση απο τον Βαλβέρδε…
Καλά ο Σουλτάνι ζήλεψε την χάρη του Καραγκούνη επική βουτιά λέμε…

αληθεια τι βουτα εκαμε εκει αυτος. ο αλλος ουτε ποδι απλωνει.

ο άλλος επέλεξε να πέσει αντί να σουτάρει από την μικρή περιοχη…τι να λέμε τώρα…
(αν ήταν μεγάλη ομάδα πάντως δεν θα έπαιρνε δεύτερη κίτρινη για κάρτα…οχι οτι αυτή δεν είναι, αλλά άμα ήταν άλλος…:roll: όπως ο παίχτης της αεκ σήμερα που επεσε φωνάζοντας σήμερα στο αεκ-κερκυρα στο 92)

*γκολακι ο παντελιτς…!

ποια φαση λες? δεν θυμαμαι. πηραμε μεγαλο χ παντως. :smiley: