στο 91 πηδάει ένας επιθετικός της αεκ(σκοκο?) στην πλάτη ενός της κερκυρας…και χωρίς επαφή, πέφτοντας, ουρλιάζει…:lol: άρα ήθελε πέναλτι…άρα…? κάρτα…άμα είναι κανένας ηρακλης/λαρισα/και κάτι τέτοιο, αμέσως φεύγουν οι καταραμένες οι κάρτες…(οχι οτι δεν είναι…)
*και επειδή μου άρεσε ο [B]τεοντοσιτς [/B]απο τότε που ήρθε ελλαδα…[B]1/9 τριποντά[/B]…(δεν έχω εικονα, αλλά είμαι σιγουρος οτι όλα τα σουτ είναι χωρίς ισορροπία…)
ο φουστερ οσκαρ τιμιοτητας: την ωρα που αλλοι ειτε δεν βρισκονταν στο γηπεδο η παιζαν μονο για τον εαυτο τους και την εξεδρα, ετρεχε , μαρκαρε, κυνηγουσε χαμενες μπαλες και γενικα ο μονος που επαιζε με ψυχη.
εντιτ
ο ποτουριδης ειναι πολυ καλο σεντερ μπακ, αλλα πρεπει να βαλει τουλαχιστον 5 κιλα σε μυες
Όντως καλύτερος ο Φουστέρ απόψε…αλλά πρέπει να βελτιωθούμε για σερί νίκες μέχρι τον βάζελο
Στο μπάσκετ να μας πήγε, πάλι καλά που ο Σπανούλης έβαλε 30
Άντε άρχισαν τα Ελληνόπουλα νά’ρχονται…καλή αρχή ο Μανιάτης
:):!:
Μολις γυρισα απο το γηπεδο. Δεν ηταν καλη η ομαδα σημερα, χαλι για την ακριβεια στο μεγαλυτερο διαστημα. Μου αρεσε ο Ποτουριδης, παιζει με σιγουρια παρα την ηλικια του και δεν κανει λαθη. Επισης θετικοι, φιλοτιμοι και παλευαν ο Ιμπαγασα, ο Μιραλας και ο Φουστερ. Για μια ακομα φορα χαλι μαυρο ο Ρομενταλ, κακος και ο Ριερα, αθλιος ο Γιαννακης ο Παπαδοπουλος. Δεν εκμεταλλευτηκε ουτε αυτη την ευκαιρια και καθε φορα ειναι σκετη απογοητευση. Και επειδη δεν ειχαμε αλλο αμυντικο χαφ, εβαλε τον Χολεμπας και επαιξε ο Ραουλ Μπραβο αμυντικο χαφ απο το 75’ και μετα. Απορω πως γινεται να παιζει στον Ολυμπιακο ο Γιαννακης, δεν μπορει το παιδι. Οσο για το πεναλτι που ζητησε ο Ηρακλης, αστειο, δεν υπηρχε απολυτως τιποτα. Τραγικη και για γελια και η ανακοινωση που εβγαλαν μετα… Σιγουρα η πιο ωραια φαση του αγωνα η γκολαρα του Παντελιτς, το καρφωσε παλι το γκολακι του… Τουλαχιστον παρα την εμφανιση πηραμε την νικη και προχωραμε.
Εγώ ρε παιδιά που ήμουν στο γήπεδο δεν μπορώ να καταλάβω όλους όσους λένε για κακή εμφάνιση του Ρομενταλ. Μια χαρά θετικός ήταν και προερχόταν και από τραυματισμό. Από την άλλη ο Ριερα ήταν όντως κακός. Για τον Φουστερ τα έλεγα από την αρχή και μου αρέσει που σιγά σιγά δικαιώνομαι. Γκολάρα ο Πάντελιτς, ο Μιραλας ήταν πολύ καλός σε σημεία αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να κρατάει τόσο πολύ την μπάλα.
Ίσως η χειρότερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος ο Ολυμπιακός, δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε 2 πάσες στη σειρά. Στη Β’ Εθνική και γρήγορα, εκεί που θά πρεπε να ναι από φέτος άλλωστε.
Η διαφορά του Φουστέρ από τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ότι κατάφερε να μη χάσει σίγουρο γκολ αυτή τη φορά. Κατά τ’ άλλα το ότι τρέχει και μαρκάρει το ξέραμε. Ο Ρόμενταλ ήταν μέτριος, ο Ριέρα το ίδιο. Δεν ήταν κακοί όμως, έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος επηρεάζεται εύκολα. Και Γ. Παπ. σχετικά καλός ήταν σήμερα. Αυτός που ήταν κακός ήταν ο Μιραλάς και ο Ζαϊρι δεν έδωσε τίποτα όσο έπαιξε. Γκολάρα από Πάντελιτς!
Crimson, εσύ που λες ότι αν ήταν παίκτης μεγάλης ομάδας δεν θα έδινε την 2η κάρτα κτλ κτλ, θύμισέ μου γιατί δεν έπαιζε σήμερα ο Μέλμπεργκ.
Για το Γιαννακη νομιζω και εγω πως αποδεικνυεται πως δν κανει το παιδι.Ουτε εμενα μου αρεσε σημερα και γενικα φαινεται λιγος αν και εχει παρει πολλες ευκαιριες κατα καιρους
κατα τα αλλα ,παιχτουρα Φουστερ παντα ([B]ΔΕΝ[/B]) σε πιστευα !!8) Πολυ καλος σημερα και γενικα δειχνει ανεβασμενος.Οπερ σημαινει οτι θα τον φαμε στη μαπα μεχρι το τελος (και μπορει και να μας αρεσει εντελει :p)
Επειδη εχουν περασει και 5 μηνες ειμαι σιγουρος πλεον πως ο Ριερα που θυμομουν απ την Εσπανιολ (κυριως) ειχε στοιχεια που πλεον δν υπαρχουν (ταχυτητα,εκρηξη,γρηγορη πρωτη αντιδραση) και δν νομιζω πως ειναι πια θεμα φορμαρισματος…Ας περιμενουμε ακομα λιγο αλλα…πολυ φοβαμαι πως…μαπα το καρπουζι [-X
Πιστευω ολο και πιο πολυ πλεον οτι ο Ποτουριδης θα ειναι ο στοπερ που θα στηριχθει (με τον καιρο) τα επομενα χρονια ο θρυλος.πολυ - πολυ καλος ο μικρος
Για τη διαιτησια αυτο που εχω να πω ειναι δν εχουμε αναγκη κανενα χεσμενο Κωνσταντινεα να μας δινει ολα τα “μικρα” σφυριγματα για να μας πρηζουν τα φρυδια μετα οι οπαδοι της μαρθας βουρτση.ακομα και την καρτα στον δυτη το σουλτανι μπορουσε να τη χαρισει εκει
για τις μεταγραφες ολο αυτον τον καιρο πραγματικα απορουσα για τον ντορο που εγινε με τον Μανιατη !ενας απλα καλος παιχτης ειναι και μαλιστα 23 χρονων.καλως ηρθε αλλα οκ nough sd .Ο κιουμορτζι μου φαινεται θα ναι πιο χρησιμη μεταγραφη (για φετος τουλαχιστον).
επισης ακουω οτι παμε να παρουμε το Χαβιτο και πραγματικα δε μπορω να καταλαβω το γτ :-k τι να το κανουμε το σαπακι ??αν θελουν να παρουν εναν μικρο για μπροστα ας παρουν τον Γεωργιαδη του πανσεραικου ,που δειχνει να το ξερει το τοπι και ειναι και μικρος και ελληνας.ουτε ο βελλιος με πειθει εμενα αλλα τουλαχιστον ειναι 18.Καλα για τον Μονιακη γελανε και τα τσιμεντα …[-X .Τελος,ναι ολοι εχουμε εκνευριστει με Μιραλας και τα λεγαμε μερικοι ολον τον καιρο οτι κατι βρωμαει,αλλα πραγματικα ας βρεθει μια λυση να μεινει αυτη η παιχτουρα για χρονια :!:
Και για μένα ο Ρόμενταλ δεν ήταν κακός χθες, δεν μας τρέλανε βαίβαια, αλλά είχε αρκετή διάθεση, και νομίζω βοήθησε…ο Γ. Παδόπουλος έκανε αυτό που μπορεί…Πάντελιτς, Ρόμενταλ, θέλουν 90λεπτα στα πόδια τους και θα βρουν τον καλό τους εαυτό:):!:
Γενικά διαφωνώ με το κράξιμο που τρώει, αλλά γι αυτό φταίει ότι ο πολύς κόσμος δεν τον ήξερε σα παίκτη (τις πραγματικές δυνατότητές του εννοώ) απλά ήξερε ότι ήταν από τους καλύτερους της Εσπανιόλ του Βαλβέρδε.
Ο Ριέρα έχει έρθει από περίπου 1,5 χρόνο αγωνιστικής απραξίας στη Λιβερπουλ, είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχει ρυθμό για όλη τη φετινή σεζόν. Ουσιαστικά ποτέ δεν υπήρξε ταχύς (όπως ο Λέτο ή ο Γκαλέτι ας ας πούμε), απλώς είχε διασκελισμό και καλό έλεγχο της μπάλας. Βάλε και ότι η σωματοδομή του δεν βοηθάει στα άθλια ελληνικά γήπεδα (πλην Καραϊσκάκη και ενός-δυο ακόμα) και ότι τον ντουμπλάρουν δυο παίκτες μίνιμουμ σε κάθε φάση και εξηγείται εύκολα η μέτρια χρονιά που κάνει μέχρι τώρα, στην οποία όμως έχει 4 γκολ (χωρίς πέναλτι) και και 5 ασίστ (πρώτος στο πρωτάθλημα).
Του χρόνου με το Τσάμπιονς Λιγκ περιμένουμε πολύ καλύτερα πράγματα και τέλος πάντων, αριστερό χαφ ψάχναμε, τον πληρώσαμε, τον πήραμε, ας τον αφήσουμε να παίξει τώρα.
Έχει τρομερά στοιχεία και κυρίως εξαιρετική ψυχραιμία για την ηλικία του, αλλά όπως είπε και ο χαλισέκος πρέπει να δέσει το σώμα του.
Όχι να μην τη χαρίσει. Και σε κανέναν δύτη να μην τη χαρίζουν.
Συμφωνώ σε όλα πλην Βέλλιου, τον θεωρώ καλό παίκτη. Αλλά από τη στιγμή που έχουμε στην ομάδα έναν άλλο φορ 2-3 χρόνια μεγαλύτερο (Μήτρογλου) ήδη έτοιμο για ενδεκάδα, απορώ πραγματικά γιατί να διώξουμε τον έτοιμο και να πάρουμε το ταλέντο.
Όντως πήρε ανύπαρκτη 2η κίτρινη και αποβλήθηκε στην Τρίπολη και όντως τις περισσότερες φορές την πληρώνουν οι μικρές ομάδες και όχι το ΠΟΚ αλλά τις [U]περισσότερες[/U]. Όχι πάντα όπως αφήνεις να εννοηθεί στο ποστ σου.
@ κρισπ ,φυσικα και δν τον κραζω (και μακαρι ολοι οι παιχτες που δν πιανουν, να βαζουν 5 γκολ - 5 ασσιστ) αλλα ρε πουστη ειναι η μεταγραφη που περιμεναμε - θελαμε (εγω τουλαχιστον) το κατι παραπανω .και δν γκρινιαζω επειδη δεν εχει κανει το κατι παραπανω ακομα , αλλα επειδη δε δειχνει οτι μπορει να το κανει …
υ.γ. Μιλησα για τον Ριερα της εσπανιολ γτ τον θυμαμαι απο τα ματς του ουεφα και ο ανθρωπος ειχε βγαλει ματια.φυσικα και δν ειναι κανας γρηγορος παιχτης αλλα ειχε αυτο το προσον με το διασκελισμο - εκτοπισμα που πες και συ και τα εξαφανιζε τα μπακ.επιμενω πως καποια στοιχεια τα χει χασει, και αυτο που εχει χασει πιο πολυ ειναι η πρωτη γρηγορη αντιδραση-κινηση μολις παρει τη μπαλα.
Μακαρι να διαψευτω , να βγαλει ματια και να κανω κωλοτουμπα