Τιμωρια και αφαιρεση βαθμων τωρα. Σκανδαλο, αισχος…
Όποιος πει τίποτα για εύνοια στον Ο.Σ.Φ.Π. και επικαλεστεί αυτό το βίντεο πραγματικά κρέμασμα για δυσφήμιση της ανθρώπινης λογικής.
Μετά την νίκη κατά τας κακιάς “παράγκας” του ΠΑΟ, τα γαυράκια γύρισαν στην κλασική αντι μη μου άπτου συμπεριφορά που τους καθιέρωσε σαν τη πιο μισητή φοραδ, εε, ομάδα στην Ελλάδα.Πάλι καλά γιατί ένα χρόνο μας τα είχαν ζαλίσει πραγματικά.
Δε λέω για το βίντεο,έχουμε δει και χειρότερα.
Α και μην ξεχνιόμαστε, δεν το πέρνουν φέτος το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ τους το δει.
ΓΤΠ.
ο ΠΑΟ τους το δει
Μας το δει :?:
Ρε βαζελακια μην ειστε ζουλιαρηδες, δε φταιμε εμεις που δε βρισκεται ενας προκομενος να σας κουμανταρει μπας και γινετε ομαδα. Κατι ακουσα για Λιανα ομως…
εγώ πάντως δεν το ποσταρα σαν απόδειξη εύνοιας αλλά σαν αστείο…
που όπως και να το κάνουμε είναι…
ασχετα οτι ειναι ηλιθιο και μονο που χει γινει αναφορα παντου.ειστε σιγουροι οτι λεει ετσι ???
το να λεει " παμε με το σφυριγμα μου " δν το βλεπετε πιθανο ? :-k
τεσπα,ετσι θα παει μεχρι το τελος.κλασσικη τακτικη : οταν πεταει το πρωταθλημα απο το δεκεμβρη ,βγαινουν τα φαντασματα 8)
Κλαίω…παρατηρήσεις τους έκανε…στο τέλος του το λέει προφανώς για να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις…αθλητικό πνεύμα λέγεται…
Οι οποίες παρατηρήσεις έγιναν γιατί πάλι τσαμπουκαλεύτηκε βλακωδώς ο Τοροσίδης.
Δεν ξέρω αν το έδειξαν στην tv, απαράδεκτος άλλη μία φορά.
Εχει παρεξηγησει την εννοια “αρχηγος” κι αυτος μου φαινεται
Ρε στα @@ μας για το “πάμε παιχταρά μου”. Εδώ έχουμε δει τέταρτους να πανηγυρίζουν γκολ , επόπτες να κάνουν “αχχ” που το έχασε ο γαυροπαίχτης.
Γενικά στις φάσεις που είδα, δεν βοηθά γαύρο αλλά γενικά το λέω οτι ηρέμησαν τα παιδιά γιατί πέρσι είχαν αδικηθεί(σνιφ) και φέτος όλα καλά.
Μας ειχαν ακυρωσει 3-4 γκολακια και μας ειχαν φαει κανα 2 πεναλτυ αλλα παρ ολα αυτα δεν ειπαμε ποτε οτι η ομαδα μας περυσι δεν ηταν τριμπουρδελο. Φετος ειναι η δικη σας. (Μαλλον ετσι θα παραμεινει ομως) Δατς λαηφ. Καντε και κανα ευχελαιο μη σας φυγει η μαυρη ξανθομαλλουσα.
Ενώ πέρσι ο παο το πήρε με το σπαθί του και την μπαλάρα που έπαιξε. ε ρε κουτόχορτο!
ΡΕ φιλε εχουν κανα 8-10 χρονια να δουν μπαλα απο την ομαδα τους ασ’τους να κανουν και αυτοι αυτο που ξερουν καλυτερα(κλαψα γκρινια μιζερια κλπ).Εδω αυτοι ειναι χωρισμενοι σε ποσα στρατοπεδα σε μας δεν θα κανουν κριτικη?
Εγω ενα ξερω πηραν ενα πρωταθλημα και δεν θα πω ουτε καθαρο ουτε βρωμικο δεν ειμαι παραξενος,το σιγουρο ειναι οτι εμεις δεν το αξιζαμε. ΠΗΡΑΝ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΡΑΖΑΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΤΥΛ ΚΟΚΚΑΛΗ(ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΙΖΟΥΝ8O!)
Δηλαδη ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν!
Αντε ξαναγυριστε στο μπασκετ παρτε και κανα ευρωπαικο ακομα και κανα νταμπλ μπας και ησυχασουμε απο σας στην μπαλα γιατι εκει ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!
Μπράβο πιάσατε το νόημα!
Οι τύποι ακόμα νομίζουν ότι τους έκλεψε το πρωτάθλημα ο ΔούροςΟ Δούρος που μέτρησε το πρώτο γκολ αφού στανταρ πέρασε η μπάλα τη γραμμή.Ο Δούρος που είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Πανιώνιου πριν.
Και αυτό το νομίζουν ΟΛΟΙ οι Γαύροι.Δεν έχω δει εδώ μέσα έναν να πει οτι το πρωτάθλημα τότε δεν τους το έκλεψαν.
Οπότε το να συζητάς με τέτοια μυαλά (στο ποδόσφαιρο γιατί σαν παιδιά μπορεί είναι μια χαρά) είναι γα γέλια.
Καλά για Κόκκαλη και βλακείες δες πόσοι θέλαν παράγκα πρώτα.Εδώ ρε 50-50 σας παίζαν πέρσι και κάνατε σαν παρλιακά.
Για μπάσκετ δε μπορώ να πω γιατί το έχω αφοδευμένο.Μόνο όταν γελάμε στο τέλος με την κλάψα σας γράφω.Ας πει άλλος.
Το πρωτάθλημα εκείνο χάθηκε απ’τις βλακείες του Κόκκαλη με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών που είχαν ξεκινήσει απ’την προηγούμενη χρονιά, αλλά και απ’το γεγονός ότι ο π.α.ο. από παντού παιρνούσε υπερβολικά άνετα γιατί δεν τον κόντραρε κανείς, κάτι που δεν συνέβηκε πέρσι:):!:
Το πρωτάθλημα τότε ΔΕΝ μας το έκλεψαν :!:
Το πήρε δίκαια ο ΠΑΟ.
Σειρά σου τώρα.
Καλα φιλε λοκο αν περυσι μας επαιξαν 50-50 τοτε αναιρεις ολα αυτα που λες τοσο καιρο και ολοι οι ομοιδεατες σου.Αντε να δεχθω οτι μας σφυριζαν 50-50 εμας περυσι εσας μπορεις να μου πεις ποσο?Η μηπως αρκει να σφυριζουν τον οσφπ και μονο 50-50?
Εγω εχω παραδεχθει οτι ο ολυμπιακος εχει παρει σφυριγματα και ως ενα σημειο ηταν λογικα.Καποια στιγμη το θεμα το ξεφτυλισαν με την διατησια και δικαια διαμαρτυροταν Καποιες ομαδες, οχι ολες !
Αλλα το να ακους τωρα παναθηναικους να κλαιγονται για το στραγαλι ειναι τουλαχιστον τραγικο
Αλλα το ποιο τραγικο ειναι να μας το παιζουν κιολας και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν8O
Να δω ποτε ενας παναθηναικος θα δεχθει καποια στιγμη οτι η ομαδα του δεν ειναι αγγελικο σωματειο το οποιο παλευει για την εξυγιανση του ελληνικου ποδοσφαιρου ΕΝΑΝ ΘΕΛΩ οχι πολλουςΕΝΑΝ
τουλαχιστον εγω σαν ολυμπιακος βλεπω τα ασχημα σφυριγματα και τα καταρκρινω και ξενερωνω αλλα εσεις νομιζετε οτι ευνοια και παναθηναικος δεν πανε μαζι ερε ΤΡΕΛΑ[-X:p
Y.ΓΤο πρωταθλημα περσι εμεις δικαια δεν το πηραμε εσεις για ρωτηστε τα παοκια!Η μαλλον καλυτερα τους αριανους
Πήραμε το πουλέν μου…το Χαβιτουλίνι…εμένα μαρέσει πολύ αυτό:):!:
Καλά για το ΑΡΗ-ΠΑΟΚ γελάω.Δεν έχω πει τίποτα ακόμα αλλά ας πούμε τα βασικά.
Όταν το σκορ είναι 2-0 και αποβάλεις απο την τελειωμένη-χεσμένη εκείνη ημέρα ομάδα του ΠΑΟΚ παίχτη δεν τους αδικείς απλά τους δίνεις άλλοθι.Οπότε δεν έχει νοήμα να ασχοληθώ άλλο φίλος.
Chrip οκ και εσείς πήρατε 4-5 κανονικά πρωταθλήματα.οκ;
Και πέρσι, για να ηρεμήσετε, μας έπαιξαν 50-50;60-40;70-30;Πάντως 90-10 που έπαιζαν τον γαύρο δεν.Βασικά πες μου έναν εδώ μέσα(οκ εκτός απο τον γραφικό) που είναι ΠΑΟ και θέλει να τον παίζουν 70-30;Αλλά πέρσι εσείς με 50-50 κλαίγατε.Γιατί είστε γαύροι.Γιατί θέλετε το 90-10.Κάνω λάθος;Για πολλά χρόνια φίλοι μου γαύροι δεν παραδέχονταν ότι τους βοηθά η διαιτησία.Υπάρχουν και ακόμα γαύροι που δεν δέχονται την παράγκα.Πραγματικά πάτε youtoυμπι και δείτε κανένα βιντεάκι και μετά κάντε σύγκριση με τη περσινη “παράγκα”.
Εντωμεταξύ η Τίποτα-squad πάλι μαμάει σήμερα.Θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο PC.
Υ.Γ. Φέτος 50-50 είναι η διαιτησία ως τώρα.Αν ο Γαριδάκης αρχίσει απο του χρόνου τα 90-10 θα είματε γραφικοί όλοι οι μη Ολυμπιακοί πάλι;Θα το δούμε.