Ο Μοντεστο στα 2 τελευταια ματς και στο κυπελλο στην Τριπολη που εχει παιξει αμυντικο χαφ, ειναι με διαφορα καλυτερος απο Ουρταδο και Ντουντου. Μεγαλη μαλακια του Βαλβερδε αν δεν συνεχιζει να τον βαζει σε αυτη την θεση…
Τα είπατε όλα όμορφα και ωραία! Στο τέλος ακούστηκε και το “Ερνέεεεεστο Βαλβέεεεερδε” ή είναι ιδέα μου?
Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα μετά το 1-2 και δεν πανικοβλήθηκε. Ο μικρός ήταν καλός και ατύχησε που δεν σκόραρε.
Να προσέξει μόνο ο Μπράβο, γιατί στη θέση του δεύτερου γκολ των Σερρών έχασε όχι μόνο τον αντίπαλο, αλλά και τον εαυτό του τον ίδιο.
Καλά, ας είχαμε κι εμείς διαιτητές να μας αφήνουν να παίζουμε δίχως αντίπαλους τερματοφύλακες και θα το είχαμε πάρει και μαθηματικώς τώρα…
Έτσι ακριβώς…βρήκε την θέση του…αλλά να τον τσεκάρουμε και στα πιο δύσκολα, και γιατί όχι νά΄ναι αυτός ο εκλεκτός:):!:
Από τώρα ρε συ;
Kρατήσου ως την Τετάρτη και κλαίς τότε!
Τοροσίδης κόβει Βιειρίνια -> ανάποδο πλάγιο
Σαλπιγγίδης ανατρέπεται από μπανανόφλουδα -> δεν δίνεται πέναλτυ
Γκαρσία διαμαρτύρεται για το πέναλτυ -> 1η κίτρινη
Μιραλάς (που έχει ίωση) φτερνίζεται προς το μέρος του Γκαρσία -> δεν αποβάλλεται
Γκαρσία κλωτσάει Μιραλάς -> 2η κίτρινη, αποβολή
Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός :!:
Το πήραμε και το βόλει, μέσα στην έδρα του π.α.ο.
…μια χαρά αυτό το σ\κ:):!:
Πολυ γελιο χθες με το πεναλτι που δωθηκε στον Παναθηναϊκο. Και μετα τολμανε και μιλανε για διαιτησια. Οσο για την εισβολη του Γιωργου Βαρδινογιαννη στο μπουθ του σχολιαστη του ματς, τι να πει κανεις? Θυμιζει αλλες “ωραιες” εποχες για το ελληνικο ποδοσφαιρο… Θελω να δω αν θα τιμωρηθει ο Παναθηναϊκος για αυτο το συμβαν. Δηλαδη να μπαινει μεσα και να σταματαει την μεταδοση με το ετσι θελω, επειδη ο σχολιαστης ειπε οτι δεν υπηρχε πεναλτι, που οντως δεν υπηρχε? Τι να εκανε, να επαιρνε αδεια απο τον Βαρδινογιαννη για το αν του επιτρεπει να πει τι ειδε? Καραγκιοζηδες ολκης, μην ξαναμιλησετε για τιποτα, ειδαμε ποιοι εισαστε, οχι οτι ειχαμε ξεχασει βεβαια… Και μετα σας πειραζαν τα “κοτες” και “πελατες” του Κοκκαλη… Τετοιους τραμπουκισμους δεν εχουμε κανει ποτε… Ανυπομονω να δω τι θα ειπωθει για αυτο που εγινε.
Και για να μην ξεχνιομαστε, πελατες και στο βολευ… Μια χαρα, θα χορτασουν παλι φετος… Τζουριτς φοβερος σε ενα ακομα ντερμπι.
Ρε άνγκους πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό, ΟΚ πήρε ένα ντεμί πέναλτυ. Και? Το πρωτάθλημα με λίγη (ελάχιστη σοβαρότητα) είναι δικό μας, πάμε απευθείας ομίλους και απογειωνόμαστε. Αν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τους πολυμετοχικούς.
Όσο για την εισβολή του καπετάνιου, εμένα με συγκίνησε και μου θύμισε καλτ εποχές αλλά χωρίς πιστόλι δε λέει.
Εγω πραγματικα χεστηκα για τους αλλους και κοιταω τι κανουμε εμεις. Αλλα οταν μας πρηζουν καθε φορα με την διαιτησια και βλεπω να παιρνουν τετοια πεναλτι δεν το αντεχω… Οσο για τον καπετανιο και εμενα μου θυμισε πολλα και περιμενω να δω τοποθετηση της ΠΑΕ.
Τι σου θύμισε δηλαδή?
Τότε είχε δύναμη, τώρα είναι ένας γραφικός μουστακαλής, θα πέθαινα να βρεθώ σε παρέα μαζί του καλοκαίρι με ρακές και τσίπουρα να μας λέει ιστορίες από τα παλιά.
Και σιγά που μας πρήζουν φέτος, οι μόνοι που δεν παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής είναι η Πράσινη και ο κράμπσοντι.
Χωρίς μπιστόλα δεν είναι ντου και δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά μεγαλειώδη σκηνικά. Δεν είναι ο καπετάνιος που αγαπήσαμε αυτός. Άντε για καμιά μαούνα στο Ρήνο με αμμοχάλικο…
angus7pl σιγα τα αυγα για το πέναλτι…και της καβαλας αυτο που κέρδισε αν ήθελε δεν το έδινε…
Τώρα για το κύπελο, πιστεύω ότι πρέπει να τελειώσει μεθαύριο, και για μένα είναι θετικό ότι παίζουμε πρώτα εδώ, γιατί μπορούμε με εμφανίσεις σαν του προχθεσινού β’ ημιχρόνου να πάρουμε την πρόκριση:):!:
Διαφωνω… σε διπλους αγωνες ειναι παντα καλυτερα για μενα να παιζεις τον επαναληπτικο στην εδρα σου ξεροντας τι εχει γινει στο πρωτο ματς…
για γελια και μονο… βρηκαμε το νεο Λεμενς και τρεχουμε μην χασουμε το κελεπουρι…
μα είναι δυνατόν?
ξερω γω ρε συ! ελεος να δινουμε συνταξη στον καθε πιρκαμενο. οπως με κοβατς, λεμενς, μπουτινα… τι ειναι αυτα τα ταγαρια ρε γμτ…
παίρνει ο ράντος τίποτα μίζες?