Ειναι πολυ πιθανον να παιρνει…
[SPOILER]Ημαρτον ρε, ποιος Βαγεχο? #-o [/SPOILER]
Ειναι πολυ πιθανον να παιρνει…
[SPOILER]Ημαρτον ρε, ποιος Βαγεχο? #-o [/SPOILER]
μονο ετσι εξηγειται…
Ξέπλυμα χρειάζεται η ομάδα
Αν ισχύει, τότε νομίζω πως είναι εμφανές πως ο Πάρντο θα είναι βασικός και του χρόνου.
Καλά κάτσε να φάει καμιά μούφα γκολ φέτος σε κανά σημαντικό παιχνίδι και το βλέπουμε. Θα πάρουμε τον Λέμαν
Για τον Χαβιτο που θεωρειται κλεισμενος για το καλοκαιρι ποια ειναι η γνωμη σας? Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι παμε να τον κλεισουμε απο την στιγμη που σε αυτη την θεση εχουμε Ρομενταλ, Ζαιρι και μπορει να παιξει και ο Φετφα. Ποτε δεν μου γεμισε το ματι ο Χαβιτο, πιστευω οτι του λειπει η ουσια, συν το οτι δεν εχει το ευκολο γκολ…
contra, gazzeta, kati_magiko, sportdog και ένα άλλο φιλοπαναθηναϊκό site, ανήκουν στο ίδιο άτομο; Ποιος είναι;
Κουιζάκι?
απορία περισσότερο. Βλέπω πολλά κοινά και μου είχαν πει ποιοι είναι από πίσω, αλλά το έχω ήδη ξεχάσει (δε θυμάμαι επίσης αν και το contra είναι μέσα)
Από? πλάκα ξεκίνησε και κάποιοι που ειδικεύονται στην αντιγραφή, έσπευσαν να το κάνουν θέμα. Πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται λέει για τον Βαγιέχο, τον τερματοφύλακα της Καβάλας! Ποιον; Αυτόν που έπαιξε φέτος δύο φορές στο πρωτάθλημα.
Δείτε και τι σου είναι η σύμπτωση, έτσι; Η πρώτη, στον αγώνα Καβάλα-Παναθηναϊκός 2-2. Και η δεύτερη; Ένα γύρο μετά, στο Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2. Δηλαδή με απλή λογική κύριοι, πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός θα στραφεί ως λύση -έστω και εναλλακτική- σε έναν 35χρονο τερματοφύλακα με εμπειρία στον? Παναθηναϊκό; Συγνώμη, γράψτε λάθος, στην Καβάλα εννοούσαμε.
Το όνομα του Βαγιέχο ακούστηκε στο περιθώριο του δείπνου της διοίκησης του Ολυμπιακού στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Καλά λόγια ακούστηκαν, ναι! Εξαρτάται πως τα εισπράττει ο κάθε εγκέφαλος φυσικά. Από αλλού ξεκίνησε η? πλάκα, αλλά ορισμένοι την “έφαγαν”, γιατί έτσι έχουν μάθει. Από νωρίς και με αντιγραφές!
Τώρα εμείς που ακόμη τον περιμένουμε να πέσει σε αυτό το έξοχο πλασέ του Κατσουράνη, είναι άλλη υπόθεση. Να είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά μακριά από εμάς και αγαπημένοι. Ας πάει στον Παναθηναϊκό, εκεί που έχουν και καλή γνώμη γι’ αυτόν?
Έχω μπερδευτεί. Το gavros.gr δεν είναι το ίδιο με την εφημερίδα Γαύρος, όπου το ρεπορτάζ το κάνει ο Νικολακόπουλος; wtf? :?
δικος τους δημοσιογραφος ειναι ο νικολακοπουλος που το γραφει αυτο σημερα… χαχαχαχα
Κάρβου γιατί ρε φίλε μπερδεύεσαι? Η συνέπεια και η λογική δεν είναι απαραίτητα στην δημοσιογραφία :lol:
Και στην τελική ο Νικολακόπουλος είναι ό,τι γουστάρει κάνει και το έχει κερδίσει με το σπαθί του
Πλάκα έκανε ο Νικολακόπουλος, εδώ γράφει ότι εντυπωσίασε με την ελαστικότητά του.
Με το χιούμορ του Νικολακόπουλου πάντα είχα ένα θέμα
Εγώ πάλι, με το ποδοσφαιρικό του μάτι είχα πάντα ένα θέμα, οπότε δε μου έκανε εντύπωση που έγραφε κάτι τέτοιο :lol:
Κι εγώ…δεν είναι το δυνατό σημείο του:):!:
Ποιο είναι το δυνατό σημείο του, το θεληματικό πηγούνι?
:lol:
Σοβαρά: Πως πάντα έχει άκρες στα αποδυτήρια του Ρέντη. Αλλά δεν είναι και όλα όσα γράφει αλήθεια γιατί παίζει και αυτός τα παιχνιδάκια του.
Οσοι ακουσατε σημερα Νικολακο στους καρπετοπανουτσους,το πιασατε το υπονοουμενο οτι ο stelios κελαηδουσε απο τα αποδυτηρεια?
Δεν μπορουσε να τα μαζεψει ο Κωστης μετα!Του ξεφυγε του Πανουτσου!!!
Γνωστά είναι αυτά. Και ο Στέλιος και ο κουμπάρος του ο Αμανατίδης ήταν “δημοσιογραφικοί”.
Για αυτό και ο Στέλιος όποτε ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα, σχεδόν αρθρογραφούσε μέσω του Φωτός με δηλώσεις που αποδίδονταν στο “στενό περιβάλλον του παίκτη”