Που θα δουμε το ματς γαμω το conn-X τους γαμω! [-X
Και την ώρα τους γαμώ :!
Δηλαδή πόσο μαλάκες, βάλτε το ένα ματς Τρίτη και το άλλο Τετάρτη.
Στον Ναο live:D
“Τελος στα ονειρα που εκαναν στον Πειραια,παμε ρε Τζιμπριλαρε!”:lol2:
καλα οταν ανακοινωθει ο μιραλας (αν γινει αυτο…) θα δεις που θα γραφουν οι δικες μας το αναποδο…
Όποιος έχει λογ/σμο σε betfair, θα το έχει (μάλλον) live streaming.
^^ ωπ ωραιος
θα χει και αλλα links μωρε για streaming θα τη βρουμε τη λυση .
ο χολεμπας λεει στο match programme πως εχει ξεκινησει τις διαδικασιες για να παρει ελληνικη υπηκοοτητα και πως θα ηθελε να παιξει στην εθνικη ελλαδος.υπαρχει καμια τετοια πιθανοτητα για παικτη που ειναι ηδη 26 χρονων?
Γιατί να μην υπάρχει?
Έχει ελληνικές ρίζες και δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη εθνική.
σωστα,δεν ξερω αν ειχε παιξει σε ελπιδων της γερμανιας ομως.σαν επιλογη παντως μια χαρα ειναι,καλυτερος απο τον πουθενα τον σπυροπουλο.
Δεν έχει παίξει ούτε σε ελπίδες σύμφωνα με Wikipedia.
Νικοπολίδης σήμερα. Για να δούμε…
Γαμώ τον γαμημένο proxy της wind και γαμω τον πουτάνας γιό (καρκίνο στο σόι του) που έβαλε το ματς στις 6 ώρα μεσοβδόμαδα :!:
οποιος θελει λινκ pm me.
η μετάδοση στα αγγλικά είναι απόλαυση.
kostas tsAlkIas
tosoridis
Πάμε μωρη ομαδάρα!
πάντως καλό θα ήταν να ακούνε και οι φίλοι μας οι παοκτζήδες τι λένε και οι ξένοι (βλέπε ξένος σπορτκάστερ) γιά να μην νομίζουν πως έχουν αδικηθεί κιόλας. είναι κρίμα που μιά ομάδα σαν τον παοκ πάει να κάνει μπάχαλο το ματς (και κυρίως τη ρεβανς) με κοκκορομαχίες και τσιρίδες εντυπώσεων.
αυτο ακριβως ηθελα να γραψω…γενικα παντως πολλη κλωτσια ρε παιδι μου και απο τους 2
τσαλκιας ,τοσοριδης, σαλπιttztztidis
edit
απολαυστικη η περιγραφη οντως, μακαρι ολα ετσι να τα εβλεπα
εγω μεχρι να βρω μεταδοση απο ελλαδα,το εβλεπα στα αραβικα.επικη μεταδοση!
οσο για οτν αγωνα,μπαλα δεν μπορει να παιχτει,αλλα τεραστιας σημασιας το γκολ του μοντεστο.by the way,πολυ τον ειχαμε αδικησει στην αρχη.
η δικια μου στα Αραβικα ειναι απειρως καλυτερη
επεσε ξυλικι στη φυσουνα :!:
ο Ηavelde γτ αποβληθηκε ?