Ολυμπιακός

στην αρχή και εγώ το έβλεπα στα τα αραβικά αλλά μετά το πεντάλεπτο άλλαξε. ήταν τρελό καλτιλίκι βέβαια :lol:

σεμινάριο, πως μπορείς να παίζεις μόνος σου σε ένα ματς και να τρως γκολ

με το που ανοιξα το λινκ του κουιν φαγαμε το γκολ…#-o

xaxa ωραιοι…

δοκάρια μετράει κανείς? :stuck_out_tongue:

Τέσσερα:):!:

Μου αρέσει που ψάχνατε κι αν έχει συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές της Γερμανίας ο Χολέμπας!! :lol:

χαχαχ νταξει καιρο ειχε να του γινει τετοιο ματς του ολυμπιακου…

οκ, ήταν ένα από “αυτά” τα ματς. το καλό είναι πως σώθηκε το απόθεμα κωλοφαρδίας του παοκ, αυτά δεν γίνονται και δεύτερη φορά

ημαρτον σημερα!ανυπαρκτος σχεδον ο παοκ,αλλα πηρε την ισοπαλια και τωρα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.αν παιξουμε παντως οπως και σημερα,πιστευω οτι θα περασουμε.

Άντε και μια ισοπαλία…δεν είναι καλό αποτέλεσμα, δυσκολεύει η πρόκριση, αλλά πιστεύω ότι καλύτερα που ήρθε τώρα αυτό το αποτέλεσμα παρά σε παιχνίδι πρωταθλήματος:):!:

• κριμα γτ ημασταν καλοι σημερα …τετοιο ταμπουρι ουτε η κερκυρα δν επαιξε στο καραισκακη και ουσιαστικα παοκ δν υπηρχε.

• εχει ομως ΕΝΑΝ και μοναδικο παιχταρα που μας εκανε τη ζημια, ενω σε ολο το ματς ηταν εξαφανισμενος.

• ΠΟΛΥ καλος για μια ακομα φορα ο Μοντεστο.επισης εμενα μου αρεσε και ο Ριερα και αν δν υπηρχε προβλημα τραυματισμου θεωρω λαθος την αλλαγη του (τοσο νωρις).Ο (love or hate) ζαιρι μολις μπηκε μοιραζε εμετους και μαλλον επρεπε να χε μπει νωριτερα αφου τα μπακ του παοκ τα χαν φτυσει.

• επισης βλεπω στα τελευταια γενικα ματς λιγο πεσμενο τον Μιραλας και ισως να τον εχει επηρεασει και ολο αυτο το θεμα της αγορας.

τεσπα, η διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων εμενα μου φαινεται μεγαλη αλλα λογω τουμπας τα πραγματα θα ναι πολυ - πολυ δυσκολα.αλλωστε παμε να παιξουμε ενα ειδος παιχνιδιου που “αγαπαει” ο παοκ,δλδ να κρατησει το 0 …

δεν ηταν ευρωπαικο ματς ρε συ, κυπελο ηταν…

Δεν βάζω σε δεύτερη μοίρα το κύπελο, απλά στο πρωτάθλημα ένα τέτοιο απτέλεσμα θα σήμαινε και απώλεια βαθμών…στο κύπελο υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι, ας παίξουν καλά και θα ας προκριθούν:):!:

Ωραία, απέκτησε νόημα η ρεβάνς στο κωλοχανίο των πουθενάδων. :smiley:

Παλιά κάποιος μας έδειξε την φανέλα του…ακόμα κλαίει:):!:

ακόμα εδώ είσαι? στο αεροδρόμιο γρήγορα!

Αεροδρόμιο σε 2 βδομάδες για υποδοχή…:wink:

Σιγά ρε την μπαλάρα που είδαμε από τον ολυμπιακό στο 1ο ημίχρονο… 2 φάσεις ο ΠΑΟΚ, μια ο Ολυμπιακός… Όντως πουθενάδες…!! Στο δεύτερο ήσασταν όντως καλύτεροι…
Και επίσης όση τύχη είχαμε τόση διαιτησία είχατε…

Και φυσικά αν χτυπούσαμε εμείς διαιτητή θα είχαμε πάλι δηλώσεις και άρθρα για την ζούγκλα της τούμπας και τους μαμελούκους που ζουν εκεί στον βορρά… Στον νότο τουμπεκί όμως…
Τα λέμε σε 2 βδομάδες μπιτσιζ!!

Τρία πέναλτι και 5 γκολ σας έκλεψε ο αλήτης :!: