Ολυμπιακός

Μα, καλα εισαι σοβαρος? Ειναι δυνατον να λες τετοια πραγματα?
Ο σπορκαστερ που εκανε περιγραφη ειναι υπαλληλος του Μαρινακη και παλιος γνωστος του Κοκκαλη, απλα ετυχε και μεγαλωσε Αγγλια.

ο παοκ ποιον ειχε?

πάντως ο άγγλος σπορτκάστερ πρέπει να ανήκει στην ΠΕΦΟ Μπεριμιχαμ, δεν εξηγείται αλλιώς γιατί στη φάση που ο πάντελιτς είναι στον αέρα και χτυπάει τον κοντρέρας πέφτοντας είπε πως η φάση είναι καθαρή και δεν υπάρχει τίποτα ενώ όταν ο χιλιανός πάει με κίνηση ταεκβοντο να κόψει τη μπάλα στο μιραλας είπε πως είναι τυχερος που έφτασε μέχρι εδώ έχοντας μόνο μία κίτρινη. κατά τα άλλη η μάρθα βούρτση του ποδοσφαίρου έχει και παράπονα!

Tα δηλητηριασμένα μυαλά βλέπουν ότι αυτό

έγινε κατά λάθος. #-o#-o

o παοκ ειχε τον τσουκαλα,
ο οσφπ τον νικοπολιδη

εγω πρωτη φορα τον ακουω τον κανονισμο παντως

Вие сте твърде скучно ми е приятел.

Έγραψε και ο Μογγόλος… :lol::lol:

:lol3::lol3::lol3:

καθε φορα το ιδιο πραμα ρε πουστη μου…ειτε ειμαστε μεγαλοι,μικροι,γαυροι,μπαοκ, καθομαστε και ασχολουμαστε με διαιτησια,χτυπηματα,τσιμπηματα κουνουπιων του ΠΕΚΟ σε αλανια δικα μας που μειναν ατιμωριτα και ολα αυτα για ενα πρωταθλημα πουλημενο, χωρις θεαμα,ελαχιστες συγκινησεις και αυτες μονο για καμμενα μυαλα…και σας το λεει ο παπαρδελας αυτο μεγαλοι και ωριμοι του φορουμ.αιντε συνεχιστε

Άμπαλος alert!

Συγκινητική προσπάθεια, αλλά δεν διαβάζουν γυναίκες εδώ.

σωστος ο παπαρδελας,αλλα οταν ξεκιναει μια τετοια συζητηση ειναι πολυ ευκολο να παρασυρθεις και να μπεις σε αυτην και να ξεχνας να χρησιμοποιεις ακομα και την απλη λογικη.
εντιτ:νομιζω οτι εισαι λιγο φαουλ εδω κρις π:)

Πιο βλάκας πεθαίνεις όμως…:respect:

Γεια σου ρε μάγκα του πληκτρολογίου με έβρισες, είσαι γαμάτος :!:

Ρε Crabsody, ο Παντελιτς τον βρισκει μεσα στην φαση και καθως πεφτει χωρις ΚΑΜΙΑ προθεση αφου παει να τον αποφυγει κιολας. Τι κοκκινη λες? Γιατι δεν θες να το καταλαβεις οτι δεν υπαρχει τιποτα? Ελεος πια… ανοιξε τα ματια σου και δεστο.

Πω με αποστομωσες.δε ξερω τι να πω…κανε μου αγκαλια και πεοτριψου στο μπουτι μου

O ChrisP έχει δίκιο. Είστε πολύ βαρετοί. Ο διαιτητής άφησε το σκληρό παιχνίδι. Μια χαρά ήταν. Για μένα μόνο ένα λάθος έκανε κι αυτό δίχως ουσιαστική σημασία. Απλά είχε την κλασική χαζή νοοτροπία του έλληνα διαιτητή που σταματάει συνέχεια το παιχνίδι. Με φουλ ρυθμό ο Ολυμπιακός θα είχε κάνει κι άλλα δοκάρια!

Τυχερός ο ΠΑΟΚ και αν η πρόκριση του Ολυμπιακού έρθει σε γεμάτη Τούμπα, θα είναι πολύ γλυκιά. Αν είναι κεκλεισμένων, τότε θα είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.

It’s a deal :!:

Όταν ανέβω για μάνογουορ.

Δεν το είπα για να σε βρίσω… Ούτε σκοπός μου είναι να νιώσω μάγκας… Το θέμα είναι ότι θίγεις ένα θέμα που είναι έξω από αθλητικά και που ενοχλεί πολύ κόσμο εδώ πάνω, όσο γελοίο και αν σε φαίνεται.
Το να με λες Βούλγαρο (γιατί αυτό υπονοείς όταν γράφεις στα βουλγάρικα) ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού και του αν είναι πιο γαμάτος κάποιος από τους δυο μας.
Αυτά…

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.