ελα μωρε, φεραμε χ και τι εγινε? ο νομος του ποδοσφαιρου συνεβη, χανεις ευκαιρες για γκολ θα το φας. κλαιν. αν ειμαστε σοβαροι νικαμε στη τουμπα και ολα καλα. τωρα να καθεσαι να λες για φασεις και για καρτες που δεν δοθηκαν κατανταει πολυ κουραστικο.
κραμπσοντυ στο ραδιο τουλαχιστον που το ακουγα δεν ειπαν για προθεση, και απο οσο θυμαμαι ουτε ο μιαουλης ουτε ο λεανης ειναι ολυμπιακοι.
Σχεδόν δάκρυσα.
Ήδη τέσσερα μπάοουγκς μου έχουν απευθυνθεί με προβλητικούς χαρακτηρισμούς, τι υπέροχο βράδυ. :!:
Βαρετό.
Πάλι οι ίδιες κουβέντες μετά από κάθε ματς, ανάλογα με το αποτέλεσμα.
Πολύ κλάμα ρε φίλε…
iki hafta içinde görüşürüz …
Ε, και τι άλλο να πούμε?
Μέτριο ματς, πολύ πάθος, ο Ολυμπιακός αρκετά καλύτερος, ο ΠΑΟΚ εν τέλει ουσιαστικός, αυταααααά…
Δεν χωράει και πολλή ανάλυση δηλαδή, τις φάσεις τις κάναμε και πήγαν δοκάρια, ο ΠΑΟΚ έπαιξε κλειστά ως αναμενόταν, σε μια φάση χάσανε οι δικοί μας τον Βιειρίνια και έκανε τη ζημιά γιατί είναι παιχτάρα.
Αλλά ΑΚΟΜΑ και σήμερα οι γνωστοί γραφικοί κλαίνε για τη διαιτησία.
Είναι να μην τους πάρεις στο ψιλό?
Έδιτ: Αποπάνε αυτό το χάφτα με ιντρίγκαρε, πάω να γκουγκλάρω :!:
Έδιτ 2: Λολ, ωραίος!
ChrisP καλή χώνεψη ρε,
φαίνεται οτι σε έτσουξε
το γκολάκι, αν και δεν
πρόλαβα όλα τα ποστς
σου πριν διαγραφούνε
8O
sodomaniac?
Mαλακες, ειδα τις φασεις.
-
Τι περιμενει ο κυρ Αντωνης στο γκολ του παοκ;;;
-
Τι ζορι τραβαει ο Τοροσιδης με το κενο τερμα και δεν εχει καταφερει ΠΟΤΕ στην καριερα του να σκοραρει προ κενης εστιας;;;
:lol:
Είναι large o τοροσίδης ρε
παντως το να διαμαρτυρεσαι για τη διαιτησια σημερα, δν ειναι θεμα αμπαλοσυνης (δε γινεται να εισαι τοσο ασχετος) αλλα θεμα γουστων και συνηθειας.Ε μερικοι καθε μα καθε φορα που παιζουν με τον ολυμπιακο γουσταρουν να κλαιγονται no matter what .
το θεμα ειναι οτι οχι μονο δε μας νοιαζει πια ,αλλα το διασκεδαζουμε κιολας .keep crying
κατι αλλο,που το πε και ο aris . η εμπνευση του βαλβερδε να βαλει τον Αντωνη τερμα ηταν το λιγοτερο αστοχη.ο παοκ ειχε δυο φασεις,το κορνερ-δοκαρι και το γκολ.και στις δυο εχει ευθυνη λογω κακης αντιληψης της φασης.και η μλκ ειναι οτι αυτο μπορει να στοιχισει.ασε που αφου ηθελε να τον βαλει σωνει και καλα ας τον εβαζε σε ενα αδιαφορο ματς,ας πουμε την 27η αγωνιστικη
Δεν έχω δεί τις φάσεις παρά μόνο στο γήπεδο, αλλά ας μην τα φορτώσουμε στον Αντώνη τώρα…
Απλά δεν έπρεπε να είχε γίνει αυτή η φάση!
Για το γκολ δεν έχει καμία ευθύνη ο Νικοπολίδης.
το να καταλογιζεις ευθυνη σε ενα γκολκιπερ οτι εκανε μια λαθος εξοδο σε κορνερ,η οτι εστησε λαθος το τοιχος, η οτι περασε η μπαλα κατω απ τα ποδια του το καταλαβαινω…
αλλα στο συγκεκριμενο γκολ δεν εχει καμμια ευθυνη…απλα ο βιερινια εκανε πολυ καλο κοντρολ γιατι ειναι παικταρας και με τη φορα που ειχε δεν το εχανε με τιποτα…αλλιως ομορφα γκολ δεν θα μπαιναν ποτε…
απλως η ολη η φαση γινεται για να υποτιμηθει ο ΠΑΟΚ οτι εβαλε ενα γκολ και για αυτο φταιει ο παππους ο νικοπολιδης…
ειδικα απο ενα δημοσιογραφο στο contra που το διαβασα…
Ο αδύναμος κρίκος:
Ο 41 ετών Αντώνης Νικοπολίδης χάρισε ένα ανέλπιστο δώρο στον ΠΑΟΚ δύο μέρες μετά την ονομαστική του εορτή. Τεράστια η ευθύνη του στο 1-1.
σταυρος καραινδρος το ονομα του…
Νταξ, ρε παιδια εμενα μου φανηκε πολυς ο χρονος απο το κοντρολ του Βιερινια ως την εκτελεση.
Τωρα, μπορει να θελω να υπονομευσω την προσπαθεια του παοκ, που λεει κι ο starstruck. :lol:
δεν το γραψα για σενα…τελος παντων δεν εχει καμμια ουσια αυτο που συζηταμε…να περναει η ωρα…
να το πω αλλιως για να μην παρεξηγηθω.ειναι μια φαση που ο αντωνης πριν 5 χρονια θα τη μυριζοταν και θα εκανε πιο γρηγορη εξοδο.απλα τα αντανακλαστηκα του δν ειναι τα ιδια πια. δν ειπα οτι φταει μονο ο Αντωνης ,αλλα οτι εχει και αυτος ευθυνη(οπως και ο αμυντικος που τον εχασε)
και ελεος με τα φαντασματα που βλεπουν ορισμενοι.στο προηγουμενο μου ποστ γραφω τι παιχταρα ειναι ο βιειρινια και βαζει αυτο το γκολ απο μιση φαση . αλλωστε δε βρισκω το λογο, που να θελω να υποτιμησω τον παοκ.
To κοντρολ του φυγε λιιιγο μπροστα βασικα,γι’αυτο και αναγκαστηκε να τελειωσει τη φαση με προβολη.Ετσι πως το βλεπω εγω,υπηρχαν περιθωρια καλυτερης αντιδρασης αλλα δε θα το ριξω στον Νικοπολιδη το φταιξιμο για το γκολ,ειπαμε.
αυτο εννοω και εγω μωρε ,αλλα το τονισα γτ ουσιαστικα ηταν η μονη φαση που τον χρειαστηκαμε.αν ειχε βγαλει αλλα 5 ουτε καν θα το σκεφτομουνα να το πω.respect στον αντωνη οπως και να χει
φταιει ο νικοπολιδης στο γκολ ρε, εννοειται αυτο…δηλαδη νταξει το φαουλ γινεται απο την πλαγια γραμμη στο υψος της σεντρας , ακομα και στο κοντρολ του βιερινια φευγει η μπαλα λιγο μπροστα. εννοειται επρεπε να ειχε δει τη φαση.