Το ματς χάθηκε λόγω Βαλβέρδε και αυτή είναι η αλήθεια…
Τωρα αυτό που λέτε με τον τερματοφύλακα…ο Πάρντο μπορεί να την προλάβαινε,αλλά σίγουρα ευθύνη για το γκολ δεν φέρει ο Αντώνης(πιο πολύ φταίει η άμυνα…)
Το ματς χάθηκε λόγω Βαλβέρδε και αυτή είναι η αλήθεια…
Τωρα αυτό που λέτε με τον τερματοφύλακα…ο Πάρντο μπορεί να την προλάβαινε,αλλά σίγουρα ευθύνη για το γκολ δεν φέρει ο Αντώνης(πιο πολύ φταίει η άμυνα…)
300 οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν αεροδρόμιο για να πανηγυρίσουν που δεν έχασαν στον πρώτο ματς του κυπέλλου!!! Μας τιμάει η χαρά τους και ο σεβασμός προς εμάς, αλλά μήπως υπερβάλλουν; Δεν έχουν και τόση στέρηση από χαρές φέτος…
Ξιδάκι :lol:
πω πω χαρα για μια ισοπαλια σε ενα ματς κυπελου με 4 δοκαρια και ενα αχαστο του μιραλλας
που να προκρινοταν και ο παοκ κιολας!
αυτη η photo ειναι απο το 3-0 φετος αν δν απατωμαι…καλη επιλογη :thumbup:
Eστω και λίγο καθυστερημένα: gazzeta, kati_magiko, sportdog και Leoforos ανηκουν στον ιδιο. Το contra οχι. Ανηκει σε αυτον που εχει το sport24.
Ποτέ δεν είναι καθυστερημένα σε αυτά τα θέματα. Πολλά ευχαριστώ!
XAXAAXXAXAXAX
Έχουν πλάκα τα παοκάκια που πραγματικά μου ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ για άλλη μια φορά πόσο μικρή ομάδα είναι και πόσο γελοίοι είναι οι οπαδοί τους…
Είμαι Ολυμπιακός αλλά εντάξει δεν θα πανυγύριζα έτσι ένα 1-1 μέσα στην τούμπα…
Αν ήταν μάγκες ας βάζανε 2 γκολάκια…αλλά βέβαια τι να μας πούνε…
Για να τους δείξω στους μπαοκτζήδες τι έγινε τελευταία φορά που παίξαμε στην γεμάτη τούμπα τους σε αγώνα πέρυσι
Στο γκολ έχει μεγάλη ευθύνη και ο Νικοπολίδης 40 μέτρα μπαλιά είναι, θα έπρεπε να βγει να τον καταπιεί. Λάθος συννεόνοηση μάλλον. Αλλά ακόμα και χθές έδειξε την κλάση του σε εκείνο το απευθείας κορνερ που σχεδον την βγάζει από μέσα.
Το λάθος του Ερνέστο είναι η αλλαγή του Ριερα με τον Χολεμπας, έπρεπε να βάλει Ζαιρι, φτάσαμε Γενάρη και ακόμα να δούμε ένα ΚΑΛΟ παιχνίδι από Ριερα, Ρομενταλ…
ενταξει να τα ριχνουμε στο νικοπολιδη ειναι και λιγο λαθος. πιο πολυ φταιει ο βαλβερδε που τον εβαλε. απο σεπτεμβρη ειχε να παιξει. λογικο να μην ειναι σε φουλ κατασταση. αυτο ηταν το λαθος.
Έχω την εντύπωση πως Νικοπολίδης και Χολέμπας θα έπαιζαν ό,τι κι αν γινόταν στο ματς, γιατί έτσι είχε αποφασίσει ο Βαλβέρδε για το rotation εδώ και πολύ καιρό. Και δε τον κακίζω. Το rotation έχει τα αρνητικά του, αλλά έχει και τα θετικά του όσον αφορά τη συντήρηση μιας ομάδας και για αυτό οι Ισπανοί προπονητές δεν κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά το rotation. Η ισοπαλία σίγουρα δεν ήρθε εξαιτίας αυτών των 2. Απλά μπήκε από το πουθενά αυτό το γκολ. Κι εγώ πιστεύω πως ο Πάρντο θα είχε βγει νωρίτερα και πως ο Χολέμπας είναι αισθητικό έκτρωμα στα χαφ, αλλά με τόσες φάσεις για γκολ, αλλού πρέπει να ψαχτούμε.
Είναι το τρίτο ντέρμπι που παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο και δεν κερδίσαμε. Καλό θα είναι να σοβαρευτούμε κάποια στιγμή και να τελειώνουμε το ματς όταν έχουμε τις ευκαιρίες.
Νομίζω επίσης ότι πρέπει να ψαχτούμε και στην άμυνα λίγο.
Τώρα εγώ να πω την αμαρτία πως πιστεύω πως ο Φούστερ έλειψε και με Φούστερ μέσα τα χαφ του ΠΑΟΚ δε θα είχαν πάρει ανάσα;
Δεν έκαναν ζημιά τα χαφ του ΠΑΟΚ όμως.
Συγκεκριμένα ήθελα να πω ότι ο Αβραάμ χάνει πολλές φορές τον παίκτη του και Μέλμπεργκ βασικός για του χρόνου δεν…
με αγαπη
? «?Εγιναν μαλ?ίες σε αυτό το ματς. Εγώ λέω και τα καλά, λέω και τα κακά. Στο προηγούμενο ματς με τις Σέρρες είπα ότι μου άρεσαν οι αλλαγές του Βαλβέρδε, μου άρεσε που πέταξε αμέσως μετά το 1-2 έξω τον Ποτουρίδη και έβαλε τον Αβραάμ, όπως και το ότι πέταξε έξω τον Γκαλίτσιο και έβαλε τον Ρόμενταλ να παίρνει όλη την πλευρά. Τα είπα και είπα μπράβο.
? Όμως τώρα με τον ΠΑΟΚ τι έκανε; Κερδίζεις 1-0, έχεις ρεβάνς μετά στην Τούμπα και βάζεις στη θέση του Ριέρα τον Χολέμπας; Δηλαδή από τον έναν ανύπαρκτο, πας στον άλλο!
? Τι είσαι και βάζεις έξω αριστερά τον Χολέμπας, η? Κωλοπετινίτσα είσαι; Ολυμπιακός είσαι και παίζεις στο Καραϊσκάκη με πτέρυγα Ραούλ Μπράβο- Χολέμπας; Έχοντας έξω τον Ζαϊρί;
? Μόλις μπήκε ο Ζαϊρί στα τελευταία λεπτά, έκανε προσωπικές ενέργειες και παραλίγο να μας ξελασπώσει. Γιατί τον αδικείς μόνιμα τον Ζαϊρί; Όχι Χολέμπας ρε! Άσ? τον? Χολέμπα? γαμώ την πανακόλα μου! Με τον? Χολέμπα θα πλευροκοπήσεις; Και από ποιον θα είχες πρόβλημα, από τον Σνάουτσνερ; Αφού είναι το πιο αμυντικογενές μπακ στο πρωτάθλημα ο Σνάουτσνερ! Αν βγει ποτέ πάνω από τη σέντρα, θα τον πιάσει ο? μπόγιας! Θα του πει «έλα εδώ εσύ, έχεις περάσει ποτέ τη σέντρα; Όχι. Και πας να το κάνεις μέσα στο Καραϊσκάκη; Πάμε στο? τμήμα»!
? Πού είναι αυτοί οι δύο με τα ψευδώνυμα, οι κολλητοί του Ριέρα, που με έβρισαν εδώ τις προάλλες. Στημένοι πρέπει να ήταν. Εγώ ό,τι βλέπω λέω. Ποιος Ριέρα λέμε! Μακάρι να παίξει μπάλα. Όχι μόνο λόγια. Δεν παίζει μπάλα.
? Για τον Μιραλάς πόσες φορές έχω πει, μην τον αλλάζεις από τη θέση που έχει κάνει πάταγο, του κόβεις τα πόδια, δεν το βλέπεις; Άσε τον μπροστά φουνταριστό, βάλε και τον Πάντελιτς μαζί άμα θες, αλλά παίξε 4-4-2. Μην χαραμίζεις τον Μιραλάς για το σύστημά σου επειδή δεν ξεκολλάς από αυτό. Με τον Πάντελιτς μόνο του μπροστά και με τον Μιραλάς τόσο πίσω, δεν είχες την κόντρα. Αιφνιδιασμό δεν είχες.
? Για πλάκα ο Τσιρίλο με τον Κοντρέρας έπαιζαν μόνο του τον Πάντελιτς. Για πλάκα. Ενώ με τον Μιραλάς θα είχαν πρόβλημα διότι δεν τον φτάνουν στην ταχύτητα. Και αφού έχεις ανύπαρκτους τους ακραίους σου, γύρνα τους τουλάχιστον πιο πίσω να βοηθάνε, να δυναμώσεις ανασταλτικά τα χαφ σου, αφού θα έχεις δύο κυνηγούς.
? Στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ έγινε σοβαρή γκέλα διάταξης. Πόσο ψηλά ήταν στημένη η άμυνα και τι χώρο αφήσανε πίσω. Ο δε Νικοπολίδης άργησε πολύ, άφησε τον Βιερίνια να κάνει το κοντρόλ με άνεση, πού είναι τα χρόνια που έβγαινε σίφουνας ο Νικοπολίδης και καθάριζε? Κομπίνα τους έκανε ο πονηρός ο Τσιρίλο.
? Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που μας έχει συνηθίσει να παίζει γρήγορα. Στο κέντρο του γηπέδου ο Ιμπαγάσα υπερέβαλε εαυτό, έκανε τον οργανωτή, έκανε και τον κόφτη, τη βγάζει με υπερένταση. Ο Μοντέστο καλός ήταν, είχα πει από νωρίς ότι δεν είναι κακός παίκτης όταν τον έβριζαν, αλλά επιμένω ότι έχεις πρόβλημα στα χαφ με αυτούς, είναι μπαλώματα.
? Λένε για τρομερή εμφάνιση Μοντέστο, αλλά εγώ άλλον είδα στο κέντρο να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση. Να σας πω ποιον; Τον Γκαρσία! Τους έπαιζε μόνος του. Ποιος Τσουκαλάς, μεγάλη η απώλεια του Βιτόλο. Μόνος του έπαιζε ο Γκαρσία κι έκανε τα πάντα. Κάτι τράκους, κάτι πρεσαρίσματα, προσπαθούσε να κάνει και παιχνίδι.
? Κάναμε ήρωα τον ΠΑΟΚ που ήταν προβληματικός. Ο Φωτάκης ούτε να πλευροκοπήσει, ούτε να κόψει μπορούσε. Ο Ίβιτς δεν έχει ταχύτητα. Πήγε να παίξει ο ΠΑΟΚ τον Σαλπιγγίδη με μακρινές μπαλιές αλλά ο Αβραάμ τον προλάβαινε.
? Εγκλημάτησε ο Χάβος που έβαλε τον καλύτερό του παίκτη να αναλώνεται, να βγάζει τα συκώτια του να μαρκάρει τον Τοροσίδη! Ρε π? χαραμίζεις έτσι τον Βιερίνια; Βάλε τον Φωτάκη να μαρκάρει τον Τοροσίδη και άλλαξέ τον πλευρά με τον Βιερίνια. Βάλε τον Βιερίνια από τη δεξιά πλευρά να κλίνει προς τα μέσα να αναστατώνει τον Ολυμπιακό μαζί με τον Σαλπιγγίδη. Ή βάλε τον Σακελλαρίου να φυλάει τον Τοροσίδη και βάλε τον Βιερίνια από τη δεξιά πλευρά, φέρε τον Φωτάκη δίπλα στον Γκαρσία αντί του Τσουκαλά.
? Στη ρεβάνς θα είναι ζόρικα τα πράγματα αν έχει ο ΠΑΟΚ κόσμο. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, μπορεί να πάει εκεί και να κερδίσει.
? Υ.Γ.: Όταν ο Αλέφαντος λέει από νωρίς αυτόν τον προπονητή του Παναθηναϊκού «νέο Ζίκο», ενώ για τον Χιμένεθ της ΑΕΚ λέει καλά λόγια, να τον ακούτε?
:lol::lol:
[SPOILER]Ήθελα να βάλω
κανά σόντο style
σε σπόιλερ αλλά
λέω άσε θα το
καταλάβει μόνος
του[/SPOILER]
Όντως, κάνουν στα δύσκολα παιχνίδια, λάθη που στηχίζουν:):!:
:lol::lol::lol:
Επώδες…
ετσι!!!καλα σας παστελωσε ο βιερινια!!!:lol3::lol3::lol3::lol3: