Ολυμπιακός

ήθελε να παίξει σε μεγάλη ομάδα. κακό είναι και αυτό? :stuck_out_tongue:

ντάξει, εγώ σαν παίχτη τον πάω, αλλά απορώ… για πλάγιο τον πήρανε? εδώ δε μπορεί να χωρέσει επιτυχώς μιραλάς και πάντελιτς στο ίδιο σχήμα, θα χει κι άλλον να ρχεται από πίσω?

Κακομοίρη Νέμεθ…:):!:

Έλα ρε Τζιμπούρ παιχτούρα! :lol:

Καλά τόχουμε χάσει τελείως, έχουμε φορτώσει ειδικά από μέση και μπροστά με ένα σωρό παίκτες και έχουμε και 12 δανεικούς. Μαλακιζόμαστε χοντρά εκτός κι αν το καλοκαίρι γίνει γερό ξεκαθάρισμα.

Δεν ξέρω, αλλά δύσκολα μου κάνει ότι όλα αυτά γίνονται βάση κάποιου σχεδίου:):!:

βρωμαει πολυ αυτη η μεταγραφη. μαλλον σαν να στραβωνουν και καλα προς την μερια του μιραλας (που ζηταει 2 εκ το χρονο) ειναι και θελουν να εχουν και καλα εναλλακτικη αν φυγει αυτος το καλοκαιρι.

μανσον εσυ πως εξηγεις οτι τον αφησατε ελευθερο?? καλα ειναι να λες οτι ειχε βρει εμας και θα ερχοταν, αλλα δεν μπορεις παρα να ριξεις την μεγαλη ευθυνη στην αεκ που τον αφησε ελευθερο.

Αυτό φοβάμαι και εγώ…

Καλά αν αφήσουν τον Μιραλάς να χαθεί θα γίνει της πουτάνας!
Άσε που φοβάμαι μήπως κάνουν οι βάζελοι καμία κίνηση α λα Λέτο…

[B]Τερματοφύλακες:[/B] Πάρντο, Νικοπολίδης, Μέγιερι. Ο Πάρντο προορίζεται για βασικός, ο Αντώναρος κρεμάει γάντια, άρα θέλουμε παίκτη ισάξιο του Πάρντο για να υπάρχει ανταγωνισμός. Κωσταντόπουλος ftw :!:

[B]Δεξιά μπακ:[/B] Τοροσίδης, Μανιάτης, Γκαλιτσιος ενώ μπορεί στην ανάγκη να παίξει και ο Μοντεστό. Είμαστε κομπλέ. Γκαλίτσιο :bye:

[B]Αριστερά μπακ:[/B] Μπράβο, Χολέμπας. Θα έλεγα ότι είμαστε ΟΚ αλλά ο Μπράβο άρχισε πάλι τις μέτριες εμφανίσεις. Υπάρχει και ο δανεικός Λεονάρντο.

[B]Στόπερ:[/B] Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Ποτουρίδης, Μοντεστό. Παίκτη βασικό αντί για Μέλμπεργκ ASAP, αν μπορούμε να κάνουμε κάνα κόλπο γκρόσο με Παπασταθό θα είναι όλα τα λεφτά.

[B]Αμυντικά χαφ:[/B] Ντουντού, Ουρτάδο, Μοντεστό. Κόντρα στην πλειοψηφία λέω ότι είμαστε ΟΚ. Υπάρχει και ο Κατσικογιάννης ως δανεικός.

[B]Επιτελικά χαφ:[/B] Ιμπαγάσα, Γ. Παπαδόπουλος. Ο ΙΜπαγάσα είναι ο καλύτερος παίκτης μας φέτος. Δυστυχώς είναι 34 στα 35 και δυστυχώς ο Γ. Παπ. αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι ανίκανος για ολυμπιακό. Παίκτη βασικό οπωσδήποτε.

[B]Δεξιά εξτρέμ:[/B] Ρόμενταλ, Φέτφα ενώ είναι κλεισμένος και ο Χαβίτο που δεν καταλαβαίνω τι ρόλο θα βαράει. Μια χαρά πάντως.

[B]Αριστερά εξτρέμ:[/B] Ριέρα, Ζαϊρί και υπάρχει και ο δανεικός Επστάην που βγάζει μάτια. Υπερκομπλέ.

[B]Περιφερειακοί φορ:[/B] Φουστέρ, Νέμεθ, στην ανάγκη Μιραλάς και Φέτφα. Όλα καλά και εδώ.

[B]Σέντερ φορ:[/B] Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζιμπούρ. Ανάλογα τις εξελίξεις, ένας απ’ τους τρεις δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Θέλουμε πίσω κάγκουρα, δεν θέλουμε σαπιο-Ντιόγο.

Μην ξεχνάς και το στόπερ που έχουμε στον Πανσεραϊκό. Το καλοκαίρι θα έρθει κι αυτός, από ότι έχω διαβάσει κάνει κι αυτός καλές εμφανίσεις

Δίκιο έχεις, αλλά θέλουμε και έναν σαν τον Μέλμπεργκ του 2009.

Πώς σας φάνηκε η μεταγραφή του τρομοκράτη?
Νομίζω ότι επιτέλους πήραμε ένα καλό γκολτζή που τόσο έλειπε η ομάδα
Είναι καλός σεντέρ φόρ και σίγουρα είναι καλύτερος απο το κρεάς τον μήτρογλου(καλύτερα να μείνει μια και καλή στον Πανιώνιο)

Ο καγκουρας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γυρισει το καλοκαιρι… ειναι λατρεια.

Πρώτα θα φύγουν οι υπόλοιποι και μετά ο Κάγκουρας. Μην αγχώνεστε. Ο Μαρινάκης δεν είναι τρελός που είπε πως του χρόνου θα έχουμε 6 Έλληνες στην 11άδα. Αν θυμάμαι καλά η ΟΥΕΦΑ το επιβάλλει από του παραχρόνου, άρα ο Μήτρογλου είναι για εμάς πολύ πιο πολύτιμος από Πάντελιτς και Τζιμπούρ. Τζάμπα κάνει νομίζετε το παιδομάζωμα ο Μαρινάκης κι έχει γεμίσει όλη την Ελλάδα με δανεικούς;

Παίδες εμένα δε μου αρέσει η μεταγραφή του Τζιμπούρ και δεν ξέρω τι ρόλο βαράει. Εκτός από το ότι είναι ασταθέστατος παίχτης, το κυριότερο είναι ότι μπορεί να σου κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο για πλάκα. Δεύτερο Καστίγιο μου φαίνεται κουβαλήσαμε.

Και αν κανει μπουρδελο τα αποδυτηρια κοταει να τον διωξει ο Μαρινακης στα καπακια

Πάντως αν πήγαινε πχ στον Άρη, θα υποβιβάζονταν.
Ραφίκ και Νέρι στην ίδια ομάδα;

Οπως και να χει ο Τζεμπούρ ένας μαλάκας και μισός είναι, υπερταλαντούχος αλλά με πολλά ψυχολογικά προβλήματα.
Θα’ταν ωραίο να σταματούσε την μπάλα, ας ελπίσουμε να γίνει στο μέλλον σύντομα.

Έλα μην σκας που δεν ήρθε σε σας, ο άνθρωπος είπε ότι ήθελε να πάει σε μεγάλη ομάδα, αν ήθελε μικρομεσαία καθόταν και στην αεκ.

Στον βάζελο;
Δεν θα τον ήθελα τον Τζιμπούρ με τίποτε.
Είναι χαρισματικότατος παίκτης, αλλά τα μυαλά του είναι για τον μπούτσο.
Η συμπεριφορά του στην ΑΕΚ ήταν ελεεινή, αν είσαι άντρας τηρείς τον λόγο σου και υπογράφεις σε συμβόλαιο την συμφωνία που συμφώνησες.
Ο τύπος δεν έχει ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας.
Καλά θα μου πεις, τι ασχολείσαι.
Τα γκολ του σε νοιάζουν, λογικό.
Απλά είναι μαλάκας.

Δεν διαφωνώ ότι είναι προβληματικός χαρακτήρας αλλά στον Ολυμπιακό οι συνθήκες πιστεύω πως είναι διαφορετικές. Ίσως να είναι αλλιώς σε μας. Πάντως είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα οπότε λογικά θα βοηθήσει.

η αγαπημενη μανατζερ ασχολια :stuck_out_tongue:

το προβλημα του ολυμπιακου στην αμυνα ειναι τερματοφυλακας που να μπορει να μιλαει στην αμυνα ,να κανει εξοδους και να ξερει μπαλα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αριστερο μπακ. στοπερ απλα θελει παικτη για δινει ανασες στο μελμπεργκ του χρονου (που ειτε ο μοντεστο ειτε ο ποτουριδης αν δουλεψει στο σωμα του απο τωρα και ολο το καλοκαιρι, ειτε ο παπαζογλου μπορουν να δωσουν).

οπωσδηποτε παικτης…κατσικογιαννης δεν νομιζω ουτε στον οφη να παιζει βασικος. ντουντου πλεον δεν νομιζω να ξαναπαιξει μπαλα και ουρταδο ειναι κακος παικτης απλα. εμενα ο μοντεστο μου φαινεται μια χαρα παικτης, απλα το ρισκαρεις για του χρονου να πας με βασικο αμυντικο χαφ, ενα 32αρη γαλλο ‘στοπερ’?

συμφωνω απολυτα, μην πω πως τα περισσοτερα λεφτα εκει πρεπει να τα ριξει

ρομενταλ διωξιμο το καλοκαιρι, δεν κανει ρε παιδι μου, να παει στην κοπεγχαγη στο σολμπακεν να παιζει με τον ετερο 34χρονο δανο 200αρη τον γκρονγκιερ και να παρουν το ουεφα :stuck_out_tongue:
φετφατζιδης θελει (πολλη) δουλεια, χαβιτο ουτε γω καταλαβαινω τι ρολο βαραει, λογικα τον πηρε για βασικο, με γεια σας :stuck_out_tongue:
εγω θα επαιρνα επειγοντως βασικο δεξι εξτρεμ με χαρακτηριστικα γκαλετι (τελειωματα, διεισδυσεις). παντως ο καταλληλοτερος αυτη τη στιγμη ειναι ο ζαιρι.

εδω οταν εχει πληρωσει τη λιβερπουλ για ριερα, τον βαζεις και του χρονου και λες και ενα τραγουδι. ο επσταην δεν κανει για τον ιδιο λογο που δεν κανει ο ρομενταλ δεξια. μπακ απ μπορει να παιξει και ο ζαιρι εδω οκ. παιζει και ο μιραλας εδω. παντως αποψη μου, πως και μιραλας και ζαιρι την παιζουν καλυτερα απο τον ανευρο ριερα τη θεση.

α και αν μεινει ο ζαιρι. που δεν το βλεπω.

φουστερ τον θελει ο βαλβερδε και σκαστε ολοι σας (:p), τον νεμεθ δεν τον θυμαμαι ουτε στην αεκ, οποτε δεν ξερω (αν και αυτος λεει πως ειναι σεντερ φορ), φετφατζιδης αυτο που ειπα και πριν (δουλεια), μιραλλας χαραμιζεται εκει.
αντε εδω επειδη εχει πολλους παικτες που μπορουν να παιξουν τη θεση, ας πουμε δεν θελει παικτη.

μιραλας βασικος, εκει πρεπει να παιζει τερμα και τελειωσε. και τελειωματα εχει και γρηγορος ειναι και χαρισματικη τεχνικη. παντελιτς ειναι ο,τι πρεπει για αλλαγη σε ματς που δενμπαινειμεσαηπουταναημπαλα.
ο βαλβερδες θελει εναν επιθετικο στο σχημα, οποτε θες τρεις στο ροστερ. εχεις δανεικους ματ (που λογικα χαιρεταει), ντιογο χαμενο στις ζουγκλες της βραζιλιας, μητρογλου (που ειναι καλος μεν, αλλα γκρινιαζει) και νεμεθ. και παιρνεις τζιμπουρ. δεν λεω καλος παικτης ο τζιμπουρ, αλλα για το γιατι τον πηραν μπορω να σκεφτω μονο την πιεση προς το μανατζερ μιραλας (που κακα τα ψεματα απο οκτωβριο τον κλεινει, πλεον εχει φτασει η προθεσμια και ακομα τιποτα, οποτε προφανως δεν παει καλα η υποθεση), ειτε για να εχει εναν τριτο επιθετικο που να μη μιλαει, γιατι αν μιλησει εφυγε. και νταξει δεν μπορω να σκεφτω τον τζιμπουρ να μην μιλαει. παντως με αυτη τη μεταγραφη καιγεται αμεσα ο νεμεθ και εμμεσα ο μητρογλου.
συνολικα εχει 7 επιθετικους :!::!:

οποτε εγω με σειρα προτεραιοτητας: 1) επιτελικος 2) τερμα 3)δεξι εξτρεμ 4) αριστερο μπακ 5) αμυντικο χαφ. ολοι για βασικοι εννοειται. δεν ειναι και λιγα.

γενικα παντως δεν βγαζω νοημα απο το τι θελει να κανει ο μαρινακης και με τους νεους που παιρνει. απο τη μια λες ο προπονητης εχει και τα κλειδια και εχεις το βαλβερδε να λεει μικρο και ισορροπημενο ροστερ και απο την αλλη τον γεμιζει με μετριους παικτες.
τι να πω.