στις μονες θεσεις που θελουμε οπωσδηποτε βασικους,ειναι στη θεση του επιτελικου μεσου και του αμυντικου χαφ.στις υπολοιπες δεν ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη για ετοιμους βασικοτατους παικτες.
Το ματς κυπελλου δεν το ειδα γιατι διαβαζα :!:
Καλα να παθουμε ομως.Αν οντως η ομαδα ειναι τοσο
καλη οσο θελουμε να πιστευουμε μπορει να κερδισει στην Τουμπα.
Εχει μια λογικη η μεταγραφη του Τζεμπουρ παντως.
Ο Νεμεθ δεν υπολογιζεται και Ντιογο,Ματ δεν νομιζω οτι θα ξαναγυρισουν.
Του χρονου δηλαδη θα υπαρχουν o 33 στα 34 Παντελιτς,ο Μιραλλας αν κλεισει,
ο Τζεμπουρ αν τον κρατησουμε και ο Μητρογλου.Δεν μου φαινεται δυσκολο να μεινουμε
με 2 απο αυτους του 4.Ολυμπιακος ειναι αυτος.
Για τα υπολοιπα εχουμε χρονο το καλοκαιρι να τα συζητησουμε.Επιτελικος δεν ειναι ο Σαντσες ?
Το Καλοκαίρι, θά’χει πολύ ενδιαφέρον το ρόστερ…με τόσες προσθήκες…να δούμε…πάνω απ’όλα σήμερα τι θα γίνει:):!:
αυτο το πεναλντι δινεται τωρα ή οχι?προφανως διωχνει την μπαλα αρχικα ο παικτης,αλλα μετα τον γκρεμιζει τον φουστερ.
ρε ντροπη ρε, τι εδωσε
λιγο τσιπα να πουμε
Eπειδη το βλεπω μεσω stream ηταν τοσο ψεμα οσο φανηκε ?
Τι εγινε φοβηθηκε μην τον φαει ο Μαρινακης ?!?
Το πέναλντι που πήρε ο Ολυμπιακός συγκρίνεται μόνο με του ήρωα Ρετζίλιο Βρέντε στον ΟΦΗ που είχε διώξει την μπάλα έξω από το Γεντικουλέ και του δώσανε πέναλντι…Όποιος θυμάται θα καταλάβει…
Αυριο απαιτω μαιμουδες στο εξωφυλλο του Πρωταθλητη ε :!:
Ανύπαρκτο είναι το πέναλτι, κρίμα.
Βέβαια έχει “φάει” ένα πάνω στον Τοροσίδη πιο πρίν αλλά δεν έχει να λέει…
To ζήτημα με αυτά τα πέναλντι είναι ότι δεν συγχωρούνται και ως ανθρώπινο λάθος…μερικές βούτες π.χ. είναι τέτοιο το timing τους και η ταχύτητα της φάσης που έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να λέω πέναλντι μαρς και στο ριπλέυ να βλέπω την βούτα…εδώ όταν αλλάζει τόσο έντονα η πορεία της μπάλας σε τόσο ξεκάθαρο μαρκάρισμα ε, είσαι λίγο ανίκανος αν δώσεις ποινή. Είναι ξεκάθαρο.
Δεν υπαρχει κανενα πεναλντι.
Τωρα για τον Μιραλας, πιστευω οτι χαραμιζεται εκει που παιζει οπως και στα τελευταια παιχνιδια που παιζει στα ακρα. Δεν μπορει να παιξει σε αυτη την θεση και φαινεται απο τα παρα πολλα λαθη που κανει. Πρεπει να παιζει στον αξονα κορυφη, η εστω πισω απο Παντελιτς αλλιως ας κατσει στον παγκο.
Δεν είναι ανθρώπινο λάθος, εσκεμμένα το δίνει γιατί δεν είναι σίγουρος για την προηγούμενη φάση με τον Τοροσίδη.
Εκτείθεται έτσι. Την προηγούμενη φάση δεν την είδα ειλικρινά, κάνω ζάππινγκ και με Άρη. Θα την δω και θα σου πω.
πραγματικα παντως φαινοταν πως θα ηθελε να σφυριξει ολυμπιακο απο τα πρωτα λεπτα…το πεναλτυ τελοσπαντων δεν ειναι καν αμφισβητουμενη φαση, ειναι κοροιδια σκετη
γαμηθηκε το ματς
εντιτ
ουτε στον τοροσιδη υπηρχε ρε μη λετε ο,τι ναναι
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ρε πάς καλά τι εσκεμμένο μου λές…οι παιχτές ο ένας έσπρωχνε ο τον άλλον με δουλεύεις!!!
Δηλαδή το πέναλτυ αυτό που κέρδισε ο ΠΑΟ με την Καβάλα τι είναι?
http://www.youtube.com/watch?v=i276gOQrPOA&feature=player_embedded
σιγα μωρε,τετοια πεναλντυ μπορουν να σφυριχτουν στον οποιοδηποτε…
[SPOILER][B][SIZE=“7”]OR NOT[/SIZE][/B][/SPOILER]
Φίλε μην μιλάς πολύ διότι στον Βόλο έγινε σφαγή με την ομάδα σου
Ε ναι, ποιος είπε ότι δεν εκτίθεται?
Πρώτοι εμείς το γράψαμε ότι το πέναλτυ είναι γελοίο.
Η πλάκα είναι ότι όπως γράφει ο χαλισέκο θέλει να σφυρίξει Ολυμπιακό από τα πρώτα λεπτά. Επειδή όμως θέλει να το κάνει διακριτικά, δεν δίνει το πέναλτυ στον Τοροσίδη (που για μένα είναι γιατί ο αμυντικός τον τραβάει καθαρά, αλλά δεν είναι και από αυτά που λες πέναλτυ-μαρς), μετά αγχώνεται για το κράξιμο που θα φάει από τον χοντρό (που παίζει μπάλα μόνος του στο παρασκήνιο αυτή τη στιγμή) και δίνει τη μαϊμού.
Αυτή είναι δυστυχώς η νοοτροπία του χεσμένου Έλληνα διαιτητή.
Για πες…
οταν τα λεγε ο ζηκος τον κοροιδευατε ομως και τωρα τα λετε μονοι σας:lol::lol:
και ειμαι σιγουρος οτι κατα βαθος σε χαροποιει μεσα σου που ο μαρινακης παιζει μπαλα μονος του στο παρασκηνιο…γαυρος εισαι
nikosPL@
μην κανεις quote τα τρολς…πρωταρης εισαι σε φορουμ?