Θα κλάψω
έλα εντάξει βαρεθηκα. είμαι πολύ χαρούμενος για να με ενδιαφέρει αν σε πείσω. με βολεύει η κατάσταση (ενώ δεν παίζω στοίχημα γενικά) να τα παίρνω έτσι χοντρά
Ε ναι στο τελευταίο ερώτημα που είναι και το πλέον κρίσιμο, βαρέθηκες. ε σόρυ αλλα το επιχείρημα σου είναι ότι " έχει αθηναικές πινακίδες"…
Πω, άντε να περάσει και η Τετάρτη, να προκριθεί ο ΠΑΟΚ μπας και σταματήσει η ιντερνετική μαλακία.
εμενα αυτο που μου τη δινει ειναι οτι εδω μπαινουν μερικοι αντι-ολυμπιακοι και μπαινουν καθαρα για να προκαλεσουν λεγοντας ευχαριστω…
- ρε παιδια αμα ηταν ο ολυμπιακος να πληρωνει ολους τους διαιτητες και να κανει δωρα σε ολα τα παραρτηματα τοτε ο μαρινακης γιατι εδωσε τοσα λεφτα για μεταγραφες. θα μπορουσε με τα λεφτα για τον ριερα να στηνει 5 χρονια το πρωταθλημα και να επαιρνε και 3-4 παικτακια
2)ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ σε αυτο θρεντ αμα πιστευετε οτι ο ολυμπιακος ειναι σαπιο-ομαδα και δεν σας ενδιαφερει το αγωνιστικο κομματι
3)καντε ενα θρεντ με τιτλο :’‘ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ’’ και πηγαινετε εκει να ξεθυμανεται ολοι.
4)βεβαια και εμεις οι ολυμπιακοι φταιμε που καθομαστε καθε φορα και παιζουμε το παιχνιδακι και προσπαθουμε να απανταμε λογικα(συμπεραλαβανομενου και του εαυτου μου)
Υ.Γ. δεν ξερω αμα λεω ακυριλες αλλα εγω γενικα αυτο θελω να πω σχετικα με την κατασταση που επικρατει κατα του ολυμπιακου φετος
επισης για το αγωνιστικο κομματι θελω και εγψ να προσθεσω οτι εμεινα ικανοποιημενος απο τον μιραλας…ετρεξε,εβγαλε πασες και γενικα ταλαιπωρησε την αμυνα του βολου…
Το κανε για την καύλα του και τα πήρε πίσω ετσι και αλλιως από τις φανέλες και τα διαρκείας
Ναι έβγαλε 16 μύρια από φανέλες και διαρκείας του τεράστιου ονόματος Ριέρα. Τι σας ποτίζουν στο βορρά ρε?
Πηρε πισω 10.000.000 (μαζι με το συμβολαιο του παιχτη) απο τις φανελες του Ριερα και απο τον κοσμο που επελεξε να παρει διαρκειας λογω αυτης της μεταγραφης (δηλαδη ατομα που διαφορετικα δε θα 'χαν διαρκειας στο Καραϊσκακη);;; 8O
Μαλακες, δυο βδομαδες τωρα, εχετε ξεφυγει.
λιγο δυσκολο μου φαινεται απο φανελες και διαρκειας ενος χρονου να βγαλει καποιος 20 εκατομυρια ευρω+…
Ναι ξερεις εσυ και δν ξερει ο Aionios που εχει μαγνητοσκοπημενες συνομιλιες του Αθανασιου ΔΙακου να στηνει με τον Ομερ Βρυωνη τη μαχη της Αλαμανας .Αε παενε ρε :!:
A.Ευκολάκι.ΝΑ πω να πω;Ακολουθεί συνταγή Κόκκαλεξ.
Βαζελό troll είναι αργά πέσε για ύπνο…
και πρόσεχε στα όνειρα σου έρχεται ο Σωκράτης σαν άλλος sandman
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ναι μέχρι το επόμενο ερώτημα το τελευταίο είναι το πιο κρίσιμο… Επειδή όμως παπαριές (για πινακίδες κτλ) δεν μπορώ να διαβάζω, επανέρχομαι: Ο Παναθηναικός που θα γίνονταν οι βαθμοί 4. Σε κάλυψα; Ή μήπως έχεις πιο “κρίσιμο” ερώτημα;
Θα σταματήσεις να ποστάρεις;
Kαι εσένα τι σε νοιάζει η διαφορά του βάζελου, ο… Βόκολος είσαι; :lol::lol:
Μόνο όταν πεθάνεις.
Και αν είναι ο Highlander? :-k
τι έγινε? έχασα επεισόδια?
πάλι κλέψαμε το πρωτάθλημα από τον τίμιο παοκ???
Then, there can be only one.
Φίλοι παοκτσήδες το νέο κατεστημένο του Μαρινάκη φταίει που είστε στο -17! Με τις υγείες σας!
Το θέμα είναι ότι ο crabsoby πιστεύει ότι ο πάο πάει για πρωτάθλημα. Ούτε ο Σισέ δεν το πιστεύει βέβαια, αλλά οκ