το μονο πιθανο ειναι πως εδωσε οφσαιντ το σισε με το που γινεται το χτυπημα
από το στοπ καρέ φαίνεται πως καλύπτεται από 3. εγώ μαζί σας είμαι, και από 11 καλύπτεται και ο επόπτης το κάνει επίτηδες διότι είναι μέλος της πεφο σίφνου και κάθε πρωί στον καφέ διαβάζει πρωταθλητή. το θέμα είναι τι ζητάει ο παο από ένα μάτς που το έχασε στα επόμενα 20 λεπτά?
αν έδωσε οφσάιντ τον σισέ τότε πρέπει να διαγραφεί από τους πίνακες της ΕΠΟ χθές.
Έλα ρε Τραμπ, μας δουλεύεις τώρα ας πούμε.
μην το ψαχνεις ειδε χτυπημα και σισε οφσαιντ. απλα τραγικος και παλι
η αλήθεια είναι πως προσπαθώ (αποτυχημένα) να μπώ στο τριπάκι της κλασσικής παναθηναικής λογικής
το γκόλ έπρεπε να μετρήσει φυσικά
βαριεμαι να γραψω πολλα ,[B]ξενερα[/B] και τπτ αλλο.
Ειμαστε η καλυτερη ομαδα ολη τη χρονια και καταφερανε να τα κανουνε πουτανα ολα με αυτο το αστειο οφσαιτ .
Μεγαλη ξεφτιλα το ντου στο τελος και οι ψιλες που φαγανε καποιοι του παο .
Μαρινάκης: «Σήμερα κερδίσαμε 2-1 αντί για 5-1»
ΚΛΑΙΩ.
ε καλα οτι να’ναι κι αυτος. αντι να ζητησει να ξαναγινει το ματς να μην μλαει κανεις. εκει φαινεται οτι εχεις αυγα.
Έχεις δει πολλούς εφοπλιστάδες να έχουν αυγά;
Εξι παίκτες… Ειναι και ο Ντουντου. Ειμαι μεγάλο ταλεντο, ισχυει… Εχεις δει πολλους που να εχουν ματια;;; 8O
Ατυχησες μαλλον και το γκολ του Ολυμπιακου ειναι οφ σαιντ.
Ο κανονικος κανονισμος. Ναι, και ο Παρντο μετραει.
ρε σεις να μιλήσουμε και γιά μπάλα λίγο?
προσωπική άποψη είναι πως αφού δεν μπόρεσε ο ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο παο δεν κατέβηκε στο πρώτο ημίχρονο και συνεπως δεν πήγε στοα αποδυτήρια με ένα 2-0 συνέπεια της συντριπτικής υπεροχής, τότε ήταν σίγουρο πως το ματς θα γινόταν ρουλέτα. ειδικά όταν ο πάο μπαίνει στο δεύτερο αποφάσισμένος επιτέλους να παίξει τη χρονιά στο γήπεδο και ο πάρντο κάνει δώρο ένα τέτοιο γκολ. γενικά ο πάρντο πρέπει να φύγει και να πάρει και το ράντο μαζί του δίοτι φοβάμαι πως ο δεύτερος κάνει μεγαλύτερο κακό στην ομάδα απότι ο πρώτος.
Ελεεινή δήλωση σε άλλα επίπεδα… Ούτε καν στου Τσουκαλά!
Bέβαια τώρα που κρίθηκε και το πρωτάθλημα θα πέσει και μια παραδειγματική “τιμωρία” για τα μάτια του κόσμου και όλα μέλι γάλα.
ρε συ μάνσον νομίζω πως καταλαβαίνω την πίκρα σου αλλά δεν την παλεύεις κάστανο. μόνο εσύ θα μπορούσες να μιλήσεις και γιά το δεύτερο γκολ την ώρα που ούτε οι παναθηναικοί δεν μιλάνε! χαίρομαι πάντως που έχεις το θάρρος της γνώμης σου και δεν φοβάσαι να γίνεσαι ρόμπα. πάνε τώρα κλάψε σε κανένα λαγούμι
ενταξει κατι τετοια βλεπουν και δεν θα ξαναρθουν ποτε τετοιοι παιχτες στην ελλαδα.
τα λεγαμε ρε πουστη μου, μετα το ματς αρσεναλ-μπαρτσελονα θα δουμε το “ντερμπυ” της ελλαδιτσας. αντε ρε γιδια που σας φταιει ο σισε.
Όντως γελειότητες…ο Σισέ την δουλειά του κάνει και έχει δεθεί με τον π.α.ο., και καλά κάνει…αυτά μας ντροπιάζουν:):!:
φώτος υπάρχουν, ας τους τιμωρήσουνε τους κάγκουρες να τελειώνουμε
Μια σφαιρα στο κεφαλι ολων αυτων των πουστρακιων…λοβοτομημενοι κρετινοι.