δυστυχως δεν θα τους κανουνε τιποτα. βλεπεις και αν τους πιανανε παλι ελευθερους θα τους αφηνανε μετα.
θα πάνε μέσα μερικοί, αυτό είναι σίγουρο και αυτό χρειάζεται.
Πολύ σίγουρο σε βλέπω Τραμπ.
manson σε χανω… τι θες να πεις?
Μπράβο στον μαρινάκη που υποθάλπει τον τσουκαλά και τα ζωάδια…Να μαζευτούν να συζητήσουν για την βία στο γήπεδο. άντε γαμίδια πια με τους άχρηστους…
Nαι, αλλα παραμενει οφ σαιντ…
Δεν είναι προφανής η ειρωνία;
κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι σίγουρος αφού αυτοί που δείρανε τον ευθυμιάδη και ρίχνανε σφαλιάρες με ονοματεπώνυμο δεν πάθανε και τίποτα αλλά γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει μιά ευαισθησία των οργάνων (και καλά κάνει και υπάρχει) και κόσμος έχει πάει μέσα, άσχετα αν δεν το μαθαίνουμε
και αυτο που με πειραζει περισσοτερο απο ολα ειναι πως δεν εχουν ρε γαμωτο τη στοιχειωδη τιμη να πουν κερδισαμε αδικα…
τελοσπαντων μακαρι να φαει ποινη πολλες αγωνιστικες κεκλεισμενων για τις τραγικοτητες στο τελος
Τι περιμένε αλήθεια; Δείτε εδώ άρθρο αθλητικού συντάκτη… βιάστηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε να το ανεβάσει να το δουν όλοι. http://www.sport-fm.gr/article/459838 απλά διαβάστε τις έγραψε ο άνθρωπος. Ούτε μισή λέξη για τον αγώνα. Τώρα αυτό το πουστράκι που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος θα τιμωρηθεί; όχι βέβαια.
ειναι [B]πολυ μεγαλη[/B] [U]η ντροπη[/U].
Γιατί να τιμωρηθεί ρε, τη δουλειά του κάνει.
Τέτοιους “δημοσιογράφους” τους συντηρούν τα χιλιάδες ζώα που παίρνουν κάθε μέρα “Γαύρο”, αλλά και οι “αντικειμενικοί” κύριοι του sport-fm βεβαίως βεβαίως.
Ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης αναλύει για λογαριασμό του Contra.gr τις (τρεις) επίμαχες φάσεις του ντέρμπι.
- Στην φάση του 44ου λεπτού η μπάλα από το κεφάλι του Τοροσίδη πάει στο -απλωμένο- χέρι του και ο διαιτητής κρίνει ότι δεν υπήρχε πρόθεση, η οποία πρωτίστως τιμωρείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Εχω σοβαρές επιφυλάξεις για την απόφασή του. Και πολύ περισσότερο για το σφύριγμά του για επιθετικό φάουλ στον Νίνη. Δεν θα τον κατηγορούσα, σε καμία περίπτωση, αν αντί για όλα αυτά σφύριζε πέναλτι.
- Στην φάση του γκολ του Κατσουράνη δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ. Ο σκόρερ καλύπτεται από τουλάχιστον δυο -ενδεχομένως και τρεις- παίκτες του Ολυμπιακού. Όφειλε ο βοηθός να μη σηκώσει τη σημαία, παρασύροντας με την υπόδειξή του τον διαιτητή.
- Τέλος, στην φάση του 91ου λεπτού, ο Τζιμπούρ φαίνεται να δέχεται την κεφαλιά ? πάσα του συμπαίκτη του ευρισκόμενος στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο του Παναθηναϊκού, αν και δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο. Σχετικά με την εμπλοκή του Πάντελιτς, ο κανονισμός είναι μάλλον σαφής: αν δεν συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στην φάση, το γκολ είναι έγκυρο. Αν, εν προκειμένω, ο Πάντελιτς αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του χωρίς παράλληλα να εμποδίζει το οπτικό πεδίο ή τον ίδιο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καλώς μέτρησε το γκολ. Εχω τις επιφυλάξεις μου για την θέση του επιθετικού του Ολυμπιακού χωρίς, πάντως, να μπορώ να είμαι κατηγορηματικός.
@γράκχο
για να λέμε και του στραβού το δίκιο όλες οι ομάδες έχουν έναν τουλάχιστον νικολακόπουλο.
Καλά πέναλντι στη φάση του Τοροσίδη δεν υπάρχει, ας μην τρελαθούμε…Για το γκολ του Κατσουράνη φαινόταν και χωρίς ριπλέι. και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ανθρώπινου λάθους στο συγκεκριμένο. ήθελε και το έδωσε ο επόπτης…
Σαν ουδετερος θα πω κατι:Oλυμπιακοι,γελαει ο κοσμος!
Εγώ σοβαρά τώρα τα έχω πάρει με αυτόν τον απίστευτο μαλάκα που μετά από τέτοια επεισόδια πάει και ανεβάζει αυτό το έκτρωμα. Το βάζω και φώτο.
Ο τύπος δεν είναι πάει καλά, κοινός τραμπούκος μιλάμε και σαιτ σαν το spor fm του δίνουν και βήμα.
αφου ο σπορφμ τον πληρωνει και θελει να λεγετε εγκυρο ραδιοφωνο μπραβο τους
Αυτο που με τρελαινει δεν ειναι τοσο τι λεει (οι γνωστες παπαριες για τα προβατα) αλλα το ότι βιάστηκε να το βάλει λιγο μετα από ΑΥΤΑ τα επεισόδια.
ενα γλυωδες ανθρωπακι ειναι.