Ολυμπιακός

ακούστε τον πρόεδρό σας.

και σε συνδυασμό με τον καταπτυστο που αναφέρατε παραπάνω, να ψάξουμε μετά ποιός φταίει για τη βια.

Τό΄γραψα απ’την πρώτη στιγμή…ο π.α.ο.αδικήθηκε στο γκολ του Κατσουράνη, αλλά όλοι εσείς οι αντικειμενικοί, αν αυτές οι αποφάσεις ήταν υπέρ του π.α.ο. δεν θα είχατε ασχοληθεί…τώρα όπως και μετά από κάθε αμφισβητούμενη φάση βγάζετε τον ανιολυμπιακισμό σας:):!:

Stef,ειλικρινα σε θεωρω απο τους πολυ σωστους εδω μεσα,αλλα εδω εισαι φαουλ!Ο ΠΑΟ αδικηθηκε καταφορα!Εσυ αν ησουν στη θεση του ΠΑΟ δεν θα αισθανοσουν αδικημενος
?

Εννοείτε ότι αδικήθηκε…και θά’μου έξαλλος…απλά όταν ευνοείτε ο π.α.ο. ή αδικήτε ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει τέτοια ευαισθησία…πάντως απόψε ο π.α.ο. δικαιούτε για να φωνάζει και για διαιτησία, αλλά και για κανιβαλισμούς μετά το τέλος του αγώνα:):!:

Ρε συ Stef,ειλικρινα ζω κι αναπνεω για να δω επιτελους τον ΟΣΦΠ να αδικειται καποια στιγμη,γιατι σε 32 χρονια ζωης δεν το εχω δει αυτο το πραγμα!
Εγω σαν τριτος χαιρομαι που ειμαι απ’εξω απο αυτην την αηδια,αλλα ρε φιλε το δικιο ειναι δικιο πως να το κανουμε?

Ξενερα σημερα γιατι ενω νικησαμε η διαιτησια οντως αδικησε τον Παναθηναϊκο. Το γκολ επρεπε να μετρησει κανονικα. Απο εκει και περα πεναλτι εννοειται οτι δεν υπαρχει γιατι εχει κανει φαουλ ο Νινης στον Τοροσιδη και το γκολ του Τζιμπουρ ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ.

Οι δηλωσεις του κ. Γοντικα (ποιου?) ειναι γελοιες γιατι δεν μπορεις να λες επρεπε να νικησουμε 2-1. Δηλαδη ο συγκεκριμενος κυριος διαβαζει το μελλον? Γιατι εγω λεω οτι θα νικαγαμε 3-2 μετα με 2 γκολ του Μπραβο…

Να βρουν αυτους τους γκαου καφρους που μπηκαν μεσα μετα τον αγωνα και να μην ξαναπατησουν γηπεδο… Αν οχι οι αρχες οι ιδιοι οι οπαδοι του Ολυμπιακου, μονο κακο κανουν στην ομαδα. Και με τις μαλακιες στο τελος και με τα καπνογονα και τις διακοπες στο ματς… [B][SIZE=“3”]ΖΩΑ[/SIZE][/B]…

ρε συ τζιόπα ήμαρτον δηλαδή

είσαι πιο υπερβολικός και από τον crabs τώρα :stuck_out_tongue:

Αngus,μιλας σωστα!Ξερεις ποιο ειναι το γελοιο του πραγματος?Οτι αυριο ολοι αυτοι οι καφροδημοσιογραφοι και των δυο θα μιλανε για καφρους και για αλητες και θα κανουν μαθημα ηθικης!Ποιοι ,οι ηθικοι αυτουργοι!

Κοίτα απ’το 84 μέχρι το 96 μας είχαν αλλάξει τον αδόξαστο στη αδικία μέσα κιέξω απ’τον αγωνιστικό χώρο…αυτό δεν το ζει καμιά ομάδα σήμερα…φυσικά τώρα όταν ευνοείτε ο Ολυμπιακός δεν με κάνει περήφανο, και βλέπεις ότι κανείς μας απόψε δεν πανυγυρίζει ένα βαίβαιο τίτλο, που όπως και να το κάνουμε τον κατακτάμε δίκαια…μου φαίνονται πολύ υπεβολικά αυτά με την δήθεν συνεχιζόμενη εύνοια του Ολυμπιακού:):!:

Γιατι,ρε φιλαρακι?Ενταξει μια αποψη λεω!Πως να το κανουμς σημερα ο ΠΑΟ αδικηθηκε και μεταξυ μας δεν ηταν η πρωτη φορα!
Αλλα δεν θα μαλωσω κ για τον ΠΑΟ τωρα.Απλα μια αποψη λεω!

Δηλωσεις Μαρινάκη… [-X[-X[-X[-X

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα κέρδισε. Είδαμε φάσεις, γκολ και όταν τέλειωσε το παιχνίδι εγώ κατέβηκα να συγχαρώ τους παίκτες. Γι’ αυτούς που λένε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπέφεραν μετά το τέλος του αγώνα, εγώ δεν είδα τον κύριο Σισέ να υποφέρει. Είδα τον κύριο Σισέ να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Με τις φούστες του και τις μπλούζες του μπορεί αν θέλει να αποχωρήσει.

Πήραμε μία πεντακάθαρη νίκη. Έπρεπε από το πρώτο ημίχρονο να προηγούμαστε με 3-0 και το ματς έληξε 2-1. Σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού χάρηκα πολύ αυτή τη νίκη, γιατί είναι ωραίο να κερδίζεις στο 92’. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για μια ομάδα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό.

Και στο “Καραϊσκάκης” και στην επαρχία οι οπαδοί μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λογικό είναι για μια ομάδα που είναι 10 βαθμούς μπροστά να μπουν και πέντε φίλαθλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν.

Όταν μια ομάδα αξίζει να είναι πρωταθλήτρια, πρέπει να λέμε και καμιά καλή κουβέντα και να μην ψάχνουμε δικαιολογίες. Τα παιδιά των Ολυμπιακών και αυτοπεποίθηση έχουν και χαρούμενα μπορούν να πηγαίνουν κάθε Δευτέρα στο σχολείο. Όσα πιο πολλά παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί, τόσο πιο χαρούμενα θα είναι".

και βέβαια άποψή σου είναι αφού εσύ την εκφράζεις απλά η γενίκευσή σου είναι χαοτική και απλά αποδεικνύει πως γενικά δεν παρακολουθείς Ολυμπιακό Πειραιώς ή μάλλον διαλέγεις τι θα κρατήσεις από αυτά που βλέπεις. τέσπα αισθάνομαι πάλι κάπως όταν εξηγώ τα αυτονόητα

To χειρότερο είναι ότι και του χρόνου εδώ θα είμαστε να συζητάμε τα ίδια πάλι…

Υπομονή το 2012 τελειώνουν όλα :stuck_out_tongue:
Ο Μαρινάκης είναι ο εργοδότης του Παπαχελλά, του Πορτοσάλτε και του Παπαδημητρίου. Οπότε οι δηλώσεις του είναι αναμενόμενες…

χωρις να εχω διαβασει ακομα τι εχει ειπωθει για τον αγωνα.στο α’ ημιχρονο ημασταν πολυ καλυτεροι,δεν υπηρχε παο στο γηπεδο.στο β’ ξεκινησαμε τραγικα,ο βαλβερδε εχει ευθυνη για την οπισθοχωρηση της ομαδας και τις λαθος αλλαγες του.τυχερο παντως το γκολ του παο.στη συνεχεια ημασταν κακιστοι,το γκολ του παο ηταν καθαρο(μεγαλη ευθυνη και στις δυο φασεις εχει ο παρντο),αλλα γενικοτερα δεν υπηρξε αλλοι φαση η οποια να εδειχνε καθαρη ευνοια(αφηστε που αυτο ειναι ευθυνη βοηθου).το δευτερο γκολ ειναι καθαρο το δικο μας,αλλα γενικοτερα με απογοητευσε η ομαδα.
περισσοτερο χαλαστηκα ομως με τους καφρους μας μετα τον αγωνα και τις μαλακιες που εκαναν.ας φαμε 4 αγωνιστικες τωρα να ισιωσουν.
η ερμηνεια του λετο στην κοκκινη ειναι εξαιρετικη.
αυτα μεσα σε ακρες,εγω παντως ξενερωσα πολυ σημερα και δεν γουσταρω να κερδιζω ετσι.

όταν ο πρόεδρος της παε ολυμπιακός ουσιαστικά επαινεί τους οπαδούς του ολυμπιακού για την συμπεριφορά τους μέσα στο “καραισκάκης” τότε τί άλλο να σχολιάσουμε…

Πείτε με γραφικό και ηλιθιο αλλά εγώ έστειλα e-mail διαμαρτυριας στον sport- fm για άρθρο (ο βουδας να το κανει) του Νικολακοπουλου

info@sport-fm.gr.

Και το ξαναλέω δεν ειναι αυτά που γράφει είναι πως μετά από τέτοια λυπηρά επεισόδια ο άνθρωπος τρέχει στην κυριολεξία να βγει να πικάρει τους οπαδούς του ΠΑΟ. Εγώ κάτι ανάλογο δεν θυμαμαι.Όχι κείμενο πικαρίσματος, απο αυτά γίνεται χαμός αλλά μετά από κάτι τέτοιο να βγεις όπως όπως να γράψεις την μαλακία σου;; ε όχι ρε πούστη ούτε τα προσχήματα.

Ξεκόλλα ρε μη τσαντίζεσαι με τους πανηλίθιους. αυτοί ιντριγκάρουν καικ πικάρουν για να πουλήσουν φύλλα και να ανεβάσουν τα χιτ. Αυτή είναι η δουλειά τους…Μην μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι δεν έχει νόημα.

Στην Καθημερινή μπήκε πριν δυό χρόνια περίπου αν δεν κάνω λάθος, με τα πλοία ασχολείται κατά βάση ο άνθρωπος, ιδεολογική ταύτιση με τους προαναφερόμενους έχει σίγουρα ο Αλαφούζος, αν και δεν αποκλείεται και ο Μαρινάκης.

Ο Μαρινάκης επίσης είναι κουμπάρος της Ντόρας και αυτός που δάνεισε στον Πατέρα το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να έρθει ο Σισέ στην Ελλάδα. Θα του το δανείσει και για να φύγει μήπως;

Είναι γαύρος από κούνια - ο πατέρας του ήταν παλιά στον ερασιτέχνη-, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Οπαδιλίκι πούλησαν πολλοί για να κερδίσουν σε κοινωνική αποδοχή. π.χ. ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος (απόγονος της γνωστής Ολυμπιακής οικογένειας) φέρει ως τιμή και καμάρι την καταγωγή του, ο Μαντούβαλος, ο Μιχαλολιάκος, ο Γιακουμάτος (για να πούμε μόνο δεξιούς).