Ολυμπιακός

Πριμ 400.000 ευρώ
19 | 2 | 2011 23:01 - Ποδόσφαιρο

Ο Θρύλος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ στον Ναό και η διοίκηση έκανε γνωστό πως οι παίκτες θα πάρουν πριμ της τάξεως των 400 χιλιάδων ευρώ. Τα 100 θα πάνε σε Ίδρυμα. Νωρίτερα, ο κ. Μαρινάκης επισκέφτηκε και τα αποδυτήρια.

Ο κ. Μαρινάκης δεν είχε κάνει γνωστό κάποιο πριμ πριν την έναρξη του αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά φυσικά οι παίκτες μας δεν είχαν αυτό στο νου ως κίνητρο. Κίνητρο είχαν να κερδίσουν, να ευχαριστήσουν τον κόσμο και τα κατάφεραν, μετά το 2-1.

Λίγο μετά τη νίκη, έγινε γνωστό πως οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα πάρουν το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ ως πριμ, με τα 100 από αυτά να πηγαίνουν σε Ίδρυμα, κάτι που δείχνει πως εκτός από νικητής, ο Θρύλος και συνεπώς η διοίκησή του, σκέφτονται και τους συνανθρώπους τους.

από το gavros.gr

Όμορφος κόσμος το πρωί :stuck_out_tongue:

Ενταση μεταξύ παικτών του Παναθηναϊκού και του Τάσου Μητρόπουλου επικράτησε κατά την αναχώρηση του πούλμαν των πράσινων από το Καραϊσκάκης.

Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του στελέχους του Ολυμπιακού, ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (Τζόρβας, Καραγκούνης) που είχαν επιβιβαστεί ήδη στο πούλμαν άρχισαν να χτυπούν τα τζάμια και να χειροκροτούν ειρωνικά.

Ο Μητρόπουλος αντέδρασε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά πριν συμβούν τα χειρότερα τον συγκράτησε ο Δημήτρης Γόντικας.

Νωρίτερα, υπήρξε ένταση και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, μερίδα παικτών του Παναθηναϊκού μπήκε με απειλητικές διαθέσεις στα αποδυτήρια και προσπάθησε να εισβάλει σε αυτά του Ολυμπιακού χτυπώντας τοίχους και πόρτες. Ουδείς παίκτης των Πειραιωτών βγήκε έξω, αντίθετα με τον μεγαλομέτοχο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του και με τον κάθε άλλο παρά κομψό τρόπο φώναζε: “Σας γ@μήσ@με!”

από contra.gr

τραγικές καταστάσεις

ρε ειλικρινα εχω ξενερωσει πολυ σημερα γενικοτερα με την ομαδα.ξερω οτι εχουν γινει παρομοια και οτι θα γινουν και στο μελλον και απο τις δυο ομαδες και οτι εχουν υπαρξει αντιστοιχες διαιτησιες και απο τις δυο πλευρες.το γκολ του τζιμπουρ το ψιλοπανυγηρισα αλλα μετα που ειδα καθαρα τη φαση στο γκολ του κατσουρανη τα πηρα.

απλα επειδη μου αρεσει οτι καταφερνω εγω ή αντιστοιχα η ομαδα που υποστηριζω,να το κερδιζω δικαια και για αυτο τωρα εχει κλονιστει σε εναν βαθμο η αγαπη μου για τον θρυλο.

δηλωσεις μαρινακη ξερασμα ειλικρινα,ειδικα με τη γενικοτερη σταση του.

:lol:… ελεος ρε… λυπησου μας…

ολοι οι γαυροι σημερα ξενερωσατε, σας πιστευω…#-o

πολύ υπερβολή ρε παιδιά, είπαμε δεν είναι ανάγκη να το πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. στη θέση αυτή που είναι σήμερα οι φίλοι μας οι παναθηναικοί ούτε θυμάμαι πόσες φορές έχουμε υπάρξει εμείς. το να ξεχνάς δεν είναι καλό πράγμα, ούτε και το να θυμάσαι επιλεκτικά. ρόδα είναι και γυρίζει. μήπως θυμάται κανένας φίλος μας παναθηναικός τι έλεγε όταν ο εντόι σκόραρε από μπαλιά εκτός της γραμμής του άουτ? ντρεπότανε κανείς τότε ή όχι? ο επόπτης είχε δόλο? μην τρελαθούμε τελείως. άλλο ένα επεισόδιο σε ένα έργο που θα συνεχίζεται γιά πολλά χρόνια. σήμερα είσαι εσύ, αύριο είμαι εγώ. αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι οι εξωαγωνιστικές μάπες και οι τσαμπουκάδες, οι κάγκουρες που βαράνε παίκτες αλλά και οι παίκτες που το παίζουν τραμπούκοι. εκεί πάσχει πρωτίστως το άθλημα…

Δεν ξενερώσαμε καθόλου, απλά γράφουμε για κάτι που δεν μας άρεσε και είναι η απόδοση της ομάδας μας αλλά και το γεγονός ότι δεν αξίζαμε την νίκη και βάση του γκολ που ακυρώθηκε…ο τίτλος όμως και το +7 αποκτήθηκαν δικαιότατα όπως και ο επερχόμενος τίτλος:):!:

φιξδ.

Ναι,στη πραγματικοτητα το πανηγυρισαμε οσο τιποτα απλα γραφουμε στο φορουμ οτι ξενερωσαμε για να κερδισουμε την εκτιμηση του ΝΤΟΚΤΟΡ ΛΑΒ και λοιπων βαζελων,γιατι μας νοιαζει πολυ.

dr.love για να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας…δώσε μου μια απάντηση σε αυτό…όταν είχατε βάλει γκολ στο καραισκάκη με τον Νντόι μετά από τη πάσα του σαλπιγγίδη που είχε βγει εκτός γηπέδου ξενέρωσες? Ο Καλόπουλος διαιτητής και τότε…

Οκ μαζί σου το +4…απλά εννοούσα το +7 πριν το παιχνίδι:):!:

αν λες αληθεια οτι ξενερωνεις με κατι τετοια να αλλαξεις ομαδα… ποτε δεν ειναι αργα

dr.love άσε τον καρσιλαμά και δώσε μια απάντηση. σε ρώτησα κατι και εγώ και ο τραμπάκουλας( την ίδια φάση θυμηθήκαμε :p).

ελα τωρα ρε δοκτωρα,τα ιδια εχουν γινει και απο τις δυο πλευρες.εδω ο σισε και ο λετο περιμεναν τον τοροσιδη για να τον πλακωσουν.

και αληθεια σου λεω,τωρα που ειδα τις φασεις καθαρα και εμαθα για το ντου στους παικτες του βαζελου,ξενερωσα.αλλα βασικα χεστηκα αν με πιστευεις,δε θα κατσω να απολογουμαι.

και αν θελετε να διαφερετε απο τα καθε ειδους ζωα που υποστηριζουν ολες τις ομαδες,ας προσεχετε(και ας προσεχουμε),ολοι τις συμπεριφορες μας και να μην προκαλουμε και εμεις(δεν το λεω για εσενα τωρα,γενικα μιλαω)

Πως ζητας απο τους φιλαθλους του Ολυμπιακου να ειναι ευπρεπεις οταν Μαρινακης και ειδικα ο Μητροπουλος βριζουν τους παιχτες του Παναθηναικου…Δηλαδη οταν ο ιδιος ο προεδρος της ομαδας βριζει τους αντιπαλους παιχτες λογικο ειναι να μπουν μεσα και οι φιλαθλοι.
Επισης αν εγιναν ολα αυτα μετα απο νικη του Ολυμπιακου πραγματικα δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν εχανε ο Ολυμπιακος.

μηχανικέ κανίβαλε έχω ένα και για σένα
πώς αισθάνεσαι όταν ο πρόεδρος μιάς ομάδας τραγουδάει “γαμήστε τον πούστη τον ολυμπιακο”?

βασικα εγω σημερα κοβω τη σουπερλιγκ κ γενικα το ελληνικο…
σιχαθηκα…

οσο για τον προεδρο σας, αυτος σας αξιζει αυτον εχετε… δηλωσε οτι επρεπε να ερθει 5-1… το χειροτερο απ’ολα ειναι οτι τα πιστευει… ειλικρινα το πιστευω…

σε παρακαλω να μην αποκαλεις προεδρο το καθε γατακι…

Dr. (Strange)love or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb :hippy:

Αυτοί που μπήκαν, όπως και ο Νικολακόπουλος με αυτά που έγραψε είναι απαράδεκτοι…ο Μαρινάκης πάντα κόντραρε τον π.α.ο. με τις δηλώσεις του αλλά τώρα ξέφυγε, μπορεί απ’την ένταση του αγώνα, κιελπίζω να το διορθώσει αύριο που θάναι πιο ψύχραιμος…ο Τάσσος είναι ένας αυθεντικός τύπος ππου δεν σηκώνει τσαμπουκάδες και πολλές φορές παραφέρεται…αυτό σαν παίκτη ειδικά τού’χε στοιχίσει:):!:

σόρυ, εγώ τον βαρδινογιάννη γιά πρόεδρο του παναθηναικού επι σειρά ετών τον ήξερα…
τέσπα απάντηση δεν πήραμε αλλά ακόμα σε αγαπάμε :smiley: