καταντια…τσιρκο το ματσ
Προφανως οχι για την αδικια του θεματος και τον…κατατρεγμενο φετος ΠΑΟ αλλα γιατι ηθελα να πατησω ΠΑΟ-ΑΕΚ εδω μεσα,να ρεφαρω καποια πραγματα και να το σηκωσω καβλωμενος και να χω να θυμαμαι κατι απο τη χρονια…ετσι εχω συνηθισει,ακομα και περσι.Τωρα θα χει μια γευση σα το δικο σας το περσινο.Προφανως δε θα κλαψω κιολας που θα το σηκωσουμε αλλα μα τη παναγια στο 2ο γκολ σημερα σχεδον δεν αντεδρασα.
οκ,με το δικιο σου το σιχαθηκες το ελληνικο,no prob.
αλλα το κοβεις για να βλεπεις μονο την πιο βρωμικη ομαδα ολων των εποχων(λεγε με ρεαλ)?
τι απαντηση περιμενεις?? για τον εντοι??
θες να συνεχισω κι εγω να ρωταω για παρομοιες φασεις?? πιστεψε με θα βρω πολλες παραπανω
…Αλλο να τραγουδαει ενα συνθημα οσο ειναι στην κερκιδα κι αλλο να βριζεις ενα παιχτη φατσα με φατσα.Επισης το “Γαμηστε τον πουστη τον Ολυμπιακο” δεν νομιζω οτι προσβαλλει προσωπικα κανενα παιχτη του Ολυμπιακου.Για παραδειγμα δεν ειναι το ιδιο να βριζεις μια ομαδα και το ιδιο να βριζεις την μανα καποιου παιχτη.Χωρις να λεω οτι οι παναθηναικοι ειναι διαμαντια και οτι ποτε δεν βριζουν και δεν κανουν διαφορα.Απλα ρε αδερφε στο “αθωο” μυαλουδακι μου μοιαζει λιγο περιεργο αυτοι που θα επρεπε να επιβαλλουν την ταξη και να δινουν το καλο παραδειγμα να φερονται με τετοιο τροπο.Κι απο τις δυο πλευρες.Που θα παει μικρος ειμαι ακομα.Θα παω αρκετες φορες στο γηπεδο και θα τα μαθω.
εδώ είμαι, έχω όλο το βράδυ! και πίστεψέ με, δεν είμαι το άτομο που θέλεις να ανοίξεις μαζί του κουβέντα γιά την παναθηναική εύνοια. ούτε iron_aris (δεν είναι προσωπικό το θέμα γιά να μην παρεξηγούμαι) είμαι γιά να ξεχνάω ποιοί με ρίξανε στη δεύτερη εθνική και να έρχομαι στο τόπικ και να γράφω πως θα έπρεπε να ντρέπονται οι ολυμπιακοι…
προς το παρόν όμως θέλω μία απάντηση γιά ΜΙΑ ΜΟΝΟ φάση. δεν ζητάω πολλά
οτι γινονται τα ιδια που γινονται εδω κ στην ισπανια δηλαδη??μη με τρελενεις…
για τη ρεαλ θα’χουμε να τα λεμε στο θρεντ του τσου λου κ της σιχαμενης…
ελα ρε φίλε τώρα…
ο βαρδινογιάννης δεν το είπε σε εξέδρα, το είπε σε επίσημη εκδήλωση με τις κάμερες μπροστά και ναι, είναι ο εκπρόσωπος της ομάδας και η βιτρίνα της. όπως τα χώνεις τώρα στο μαρινάκη, αν θα ήθελες να είσαι δίκαιος έπρεπε να τα χώνεις ΠΑΝΤΟΥ
#-o… ελεος
πατα στο γιουτουμπι κ θα βρεις απειρες…
το ίδιο και εσύ. τι πάει να πει αυτό? την είπες στα παιδιά που δήλωσαν πως αισθάνθηκαν άσχημα γιά το γκόλ του κατσουράνη. θα μας πείς επιτέλους πως αισθάνθηκες γιά το γκολ του εντοι ή τζάμπα πίνω?
γινονταν(οχι πλεον)αλλου ειδους πραγματα,πολυ χειροτερα απο μια κακη διατησια.αλλα οντως ανοιξη μπαινει θα εχουμε να πουμε πολλα εκει περα.
Ρε τραμπ, λάστιχο το έχεις κάνει. Αν στο μυαλό σου οι φάσεις είναι ίδιες, οι διαιτησίες συνολικά είναι ίδιες, τα πρωταθλήματα συνολικά είναι ίδια, με γεια σου με χαρά σου. Σα να προσπαθώ να πείσω ΠΑΣΟΚο γιατί το κόμμα του δεν είναι σοσιαλιστικό…
Κι απο τις δυο πλευρες εννοω Παναθηναικο και Ολυμπιακο.Δεν μιλαω για τις πλευρες του κρεβατιου που κοιμαμαι το βραδυ.
Τραμπ, ξέρεις ότι σε πάω και σε εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά το έχεις ξεσκίσει αδερφέ. Ο Mandrake έχει δίκιο.
ένα γκολ που δεν μέτρησε είναι το ίδιο πράγμα με ένα γκολ που έπρεπε να μετρήσει. δεν καταλαβαίνω γιατί η μία φάση έχει διαφορετική βαρύτητα από την άλλη? αν δεν μπορεί να απαντήσει ο λαβ, πες μας τουλάχιστον εσύ πως αισθάνθηκες που σκοραρες ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.
εσυ πως αισθανεσαι που εχεις παρει τοσα πρωταθληματα που δεν επρεπε να εχεις παρει??
εντιτ: μαλακια που απαντησα, γραψε λαθος… αντε καληνυχτα…
Για ποιο γκολ μιλας??
Τραμπ παραείσαι Ολυμπιακός μαν.
Ξέρω, μάλλον θα μου απαντήσεις κάτι σαν “και είμαι περήφανος γι’ αυτό”, αλλά για καμία ομάδα δεν αξίζει να βιάζεις τη λογική. Σκέψου το.
σοβαρά μαν, δεν βλέπω λόγο να επιχειρηματολογήσω μαζί σου για μπάλα. δεν αλλάζει ότι σε εκτιμώ, για μπάλα δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να συζητήσουμε. δεν θα σου αλλάξω εγώ το ότι τα βλέπεις όλα ίδια.
όπως αισθάνεσαι και εσύ που έχεις πάρει τόσα πρωταθλήματα που δεν έπρεπε να έχεις πάρει. φτου και το πατώ