Ολυμπιακός

Δεν είναι ένα γκολ. Εϊναι ένα που δε μέτρησε, ένα που μέτρησε κακώς και ένα πέναλτι. Είναι μία διαιτησία που σφύριζε παραπάνω από έδρα και έδινε φάσεις ανάποδα που εξελίχθηκαν μπορστά στα μάτια της. Αν δεν τα είδες αυτά δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Λάθη έχουν γίνει και στο παρελθόν και θα ξαναγίνουν και στο μέλλον υπέρ και των δύο ομάδων. Τέτοιες διαιτησίες όμως είναι πάντα κόκκινες. Όλη η Ελλάδα το είδε, αλλά είναι επειδή είναι αντιολυμπιακοί και σας μισούν. Κάτι σαν το Σιωνισμό που απιελεί την Ελλάδα ένα πράγμα…

ρε παιδιά ήμαρτον, μου λέτε πως τα βλέπω εγώ κόκκινα και αγνοείτε το γεγονός πως μπορεί να τα βλέπετε εσείς πράσινα! δηλαδή οπαδοί την λένε σε οπαδό έχοντας μάλιστα την ψευδαίσθηση πως συστηματικά αδικούνται την ώρα που ο άλλος συστηματικά ευνοείται. και αυτό γιά κάποιο λόγο πρέπει να είναι η αλήθεια!

Προφανώς δε σου λέει τίποτα το γεγονός ότι εκτός από μας που “τα βλέπουμε πράσινα” την ίδια γνώμη έχουν και οπαδοί της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Άρη, ακόμα και του Ολυμπιακού Βόλου! Τα παιδιά έχουν δίκιο, μάλλον δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε περαιτέρω, γιατί σε τυφλώνει ο οπαδισμός σου. Καληνύχτα μαν.

Σήμερα είδες κάτι διαφορετικό από αυτό που λέμε το 90% όσων είδαν το παιχνίδι;

σήμερα είδα τον ολυμπιακό να ευνοείται σε μία φάση. πάμε παρακάτω

μόλις διάβασα δηλώσεις μαρινάκη και ομολογώ ότι δεν περίμενα να μου λείψει ο κόκκαλης.

τα χάπια μου και ύπνο γρήγορα!

και στις 3 φασεις (τις οποιες βαζω μονο αυτες και οχι τα φαλτσοσφυριγματα) ειναι καταφανες ποιος ευνοειται… μου ναι παντελως αδιαφορος ο παο και ειμαι οπαδος του βολου και συμπαθω πολυ απο μικρος την αεκ… αρα πιο νιουτραλ αποψη δεν θα μπορουσα να εχω… δεν ειναι θεμα αποψη πρασινα η κοκκινα ειναι οτι μας βγηκαν τα ματια μας σημερα

ανυπομονω να ακουσω ποινη για τα επεισοδια.

Κάτι παράγοντες σαν τον Μαρινάκη και τον Πατέρα έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Α και πραγματικά, περισσότερο με πείραξε το γκολ οφσάηντ ότι μπήκε από τον Τζιμπούρ, που τον θεωρώ σαν άνθρωπο σκουπίδι.

Αλλη μια αποδειξη σημερα γιατι ο ολυμπιακος ειναι η πιο σιχαμενη ομαδα της χωρας.

Πες τα ρε φιλε.
Αντι να δουν τι πραγματικα φταιει και τους μισει ολη η Ελλαδα, εχουν την ψευδαισθηση οτι αυτο συμβαινει γιατι ειναι η ‘‘μεγαλυτερη’’ ομαδα και αρα ‘‘λογικα’’ ολοι οι υπολοιποι ειναι αντι-ολυμπιακοι.
Τιποτα περισσοτερο απο νταβατζηδες και καρκινος του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Αηδια.

αν θες να το πάμε στην πολιτική, η αναλογία είναι πασόκ- νδ. εσείς είστε η ΝΔ και σας έχουμε από κάτω πολλά χρόνια :p. επίσης και σεις μεσα στην βρώμα είστε, απλά σε αυτήν την χρονική περίοδο ο Βαρδινοκάβουρας δεν ασχολείται πολύ . έχει δουλειές με το μέγκα, το σταρ , τα πετρέλαια, τα ντιλια κλπ. Μην τρελαινόμαστε τώρα…

Τουλάχιστον Κόκκαλης Βαρδινογιάννης είχαν ένα στάτους βρε αδερφέ. Σε έκλεβαν αλλά είχαν έναν τρόπο να μην φαίνονται τόσο πολύ… Αυτοί έχουν καταφέρει να τα κάνουν διαλύσουν όλα μέσα σε 1-2 χρόνια και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα…
Το έγραψα και αλλού… τα πρωταθλήματα ΟΜΠΑΚΟΥ - MΠΑΘAΝΑΪΚΟΥ είναι σαν τα δώρα του Αι Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε, αλλα ξέρετε ότι τα έχει πάρει ο μπαμπάς…
Καληνύχτα μας…

Λοιπόν η στάση των μη ολυμπιακών εδώ, είναι “βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6”. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχουμε ,σε όποιον δεν αρέσει η φάση να το δηλώσει και να συζητήσουμε ό,τι γουστάρετε. Αλλιώς ας μην το παίζουμε παρθένες, είναι αστείο ρε παίδες.

Ανακαλύψαμε [B]σήμερα [/B]την αηδία του ελληνικού ποδοσφαίρου. ανακαλύψαμε σήμερα ότι οι διαιτητές επηρεάζονται, ότι αλλοιώνονται αποτελέσματα, ότι οι οπαδοί είναι κάφροι, ότι οι παράγοντες και οι δημοσιογράφοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά κλπ. δε κόβουμε το δούλεμα μεταξύ μας τουλάχιστον?

Ούτε επί κόκκαλη αυτά.

Λοιπόν πάμε.
[SIZE=6][COLOR=DarkGreen]ΜΕ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΕΝΑΝ Π…Α,
ΣΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ,
Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ Μ…Α
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ Γ…Ε ΚΑΙ ΞΕΣΚ…ΤΑΝΕ
ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ
Σ’ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΣΑΣ ΤΑ [COLOR=Red]ΠΡΟΒΑΤΑ[/COLOR]…[/COLOR][/SIZE][SIZE=7][COLOR=DarkGreen]
[/COLOR][/SIZE]

ε είστε απάλευτοι :stuck_out_tongue:

στο 92 και πρωτάθλημα ξανά σε 10 χρόνια και άντε γεια :lol:

[SIZE=7][COLOR=DarkGreen]ΜΕ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΕΝΑΝ Π…Α,
ΣΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ,
Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ Μ…Α
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
[/COLOR][/SIZE]

Η τρούμπα να ξέρεις δεν είναι όπως παλιά πάντως :stuck_out_tongue:

απλα σημερα εφτασε στο αποκορυφωμα του! η καφριλα σε ολο της το μεγαλειο. οχι μονο απο μαρινακη αλλα και απο οπαδους!
δεν βρισκω παραξενο να βγει ο μαρινακης αυριο και να πει "ναι ηταν στημενο και τι θα μου κανετε? μπορω και θα το κανω"
παρ’ολα αυτα θελω να πω μπραβο σε αρκετους οπαδους του ολυμπιακου που δεν αναλωθηκαν σε πειραγματα και μαλακιες του στυλ “τον ηπιατε” κλπ κλπ, καθως και στους οπαδους του παναθηναικου που πηγαν να υποδεχτουν την αποστολη της ομαδας παρα την ηττα!

Σεβασμός σε μία από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Ελλάδος.