Ειλικρινά ντρέπομαι απόψε.
Όχι γιατί είμαι Ολυμπιακός. Τιμή μου.
Ντρέπομαι για 100-1000-10000 ΜΑΛΑΚΕΣ που δηλώνουν Ολυμπιακοί, και επειδή τους βιάζουν καθημερινά σε προσωπικό-επαγγελματικό επίπεδο, ΠΡΕΠΕΙ να ξεσπάσουν πάνω σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές ή φιλάθλους.
Επίσης ντρέπομαι για κάποια πράγματα που διαβάζω σε φόρουμ ΡΟΚ μουσικής. Και θα παρακαλούσα ορισμένους που έχουν κάνει εξέδρα το φόρουμ
να βρίσουν τη δικιά τους μάνα πρώτα και μετά τη δικιά μου.
να προσπαθήσουν να βάλουν μέσα στο μικροσκοπικό εγκέφαλο τους την ιδέα ότι οι ΠΑΕ είναι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ HELLO? Και όσο εσείς βρίζετε σα τα ζώα (όπως και δικοί μας) αυτοί βγάζουν εκατομμύρια και τα συμφωνούν κάτω από το τραπέζι.
Διαίρει και βασίλευε, το έχω πει και σε άλλο θρεντ. Και όσο εμείς βριζόμαστε σα μαλάκες και πιθηκοειδή, αυτοί γελάνε γιατί έχουν βάλει τα πρόβατα στη στάνη για ακόμα ένα βράδυ.
Πάρτε το χαμπάρι: όσο στο ποδόσφαιρο παίζουν πολυεθνικές, χορηγοί, στοιχήματα και μεγαλοπαράγοντες, μια ζωή εδώ θα μαστε και θα σφαζόμαστε.
Κόψτε τις μαλακίες, ξαφνικά σήμερα ανακαλύψατε ότι έσπασε ο παρθενικός υμένας του αθλήματος; Ή μήπως μόνο ο Ολυμπιακός τα στήνει; Ή θα μπούμε σε λογική “εγώ έστησα μόνο 4 εσύ 5”;
Λοιπόν, ας τσακωθούμε τώρα, ας οργανώσουμε και μια δυό συναντήσεις με πεταλούδες και σουγιάδες να λύσουμε τις “διαφορές” μας και ας λέμε μετά γιατί μας γαμάνε τα ΠΣΚ και τα ΔΝΤ.
Γιατί είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ. Να γιατί. ΖΩΑ.
Ρεντ Ραμ εισαι τερααααστιο χουλιγκανι ρε, το καταλαβαμε.Δεν ειναι αναγκη να κανεις και το οργισμενο γοριλακι.
Εγω απο σημερα,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,σταματαω να ασχολουμαι.
Δεν μπορω να νιωθω οτι μαζι με τους λοιπους βαζελους/χανουμια/οποιοδηποτε,οι δικοι μου,στην τρελλα τους να κερδισουν παση θυσια μαζι με το αθλημα γαμουν κι εμενα.
Δεν ειναι αυτη η εικονα, δεν ειναι αυτα τα αισθηματα που μου δημιουργει η ιδεα του ονοματος [B]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ[/B].Και επειδη δεν ανεχομαι μετα απο δικα μας ατοπηματα να μου “τη λεει” ο καθε πικραμενος πιθηκας, κραταω τη δικη μου μονο πικρα, που επανειλημμενα με εχει κερασει κι εμενα απλοχερα ο επαγγελματικος αθλητισμος και ειδικοτερα το ποδοσφαιρο.
Βαρεθηκα τους μαϊμουδισμους (απο οποια ομαδα, σε οποιο αθλημα) ,τους γραφικους,τους τραμπουκους και καθε παρελκομενο των παιχνιδιων των λεφταδων, στη πλατη του καθε ταγμενου οπαδου αλλα και του καθε πιστου φιλαθλου.
O iron_aris κι ο καθε Αρειανος δεν ξεχναει τιποτα, σε διαβεβαιωνω.
Επειδη το ξαναειπες χωρις να μου πεις τι ακριβως ξεχναμε τελικα.
ΥΓ.: Οι παναθηναϊκοι που σημερα που σημερα αηδιασαν και εξοργιστηκαν απο τη σφαγη και τους τραμπουκισμους, ας δουν λιγακι το μπασκετ τους, δεν ειναι μακρια. Καλα το πατε, παντως, τα δυο σας. Διαλυσατε ποδοσφαιρο, μπασκετ και βολεϊ …με το καλο και τη συγχρονισμενη κολυμβηση.
Παιδιά να μην ξεχνάμε την πείνα στην Αφρική, τις εξεγέρσεις στην Αίγυπτο, το ΔΝΤ και φυσικά την εκμετάλλευση των ουρακοτάγκων στην Ταϋλάνδη. ΑΥΤΑ είναι πιο σημαντικά πράγματα να ασχολούμαστε από τη διαιτησία και να χαλάμε τις καρδιές μας για τις ομάδες, ΕΙΔΙΚΑ κάθε φορά που ευνοείται ο Ολυμπιακός.
Κέρδισε ο πύρινος λαός που σήμερα θα πάρει 4 εφημερίδες και θα πάει στο πασαλιμάνι να πιει τον καφέ του. Αφού πρώτα πανηγυρίσει τη λαμογιά θα κρατήσει την SportDay και θα το παίξει και υπεράνω. Διότι είμεθα και επιστήμονες…
Κροκοδείλια δάκρια και μνήμη χρυσοψαρου έχουμε δει πολλές φορές. Μακάρι να υπάρξουν άνθρωποι που θα ξενερώσουν με αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι να πιάσουμε τη νέα γενιά που είπε η Προεδράρα σας, που θα πηγαίνει στο σχολείο με αυτοπεποίθηση και θα κοροϊδεύει το άλλο πιτσιρίκι μέχρι να γίνει και αυτό Ολυμπιακός, μέχρι να φτιάξουμε γεννίτσαρους. Γιατί το πιτσιρίκι το νοιάζει που έχει μεγάλο σπίτι, τζιπ και λεφτά ο μπαμπάς, όχι αν τα έβγαλε κλέβοντας.
Σταματήστε να εξισώνετε και να ισοσκελίζετε πράγματα. ΟΧΙ το αν κάποιος κάνει 1 λαμογιά δεν είναι το ίδιο λαμόγιο με κάποιον που έχει κανει 1000. ΔΕΝ είμαστε όλοι το ίδιο και 100% στη μπάλα “δεν τα φάγαμε όλοι μαζί”.
Για να τελειώσω κάπου εδώ, δεν ανακαλύψαμε τίποτα χτες. Αλλά σε ένα από τα πολλά σοφά κλισέ του λαού μας λέει “η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι”.
λοιπον,αφου τα ειπαμε για τη διαιτησια,το ξυλο που επεσε και ολες τις γελοιοτητες που ακολουθησαν εγω θελω να πω 2-3 πραγματα για την ομαδα μου.
1.ΠΟΥΛΟ στον καθυστερα τον τοροσιδη που οση μπαλα ξερει,τοσο ηλιθιος βλαχομαγκας ειναι.δεν τον γουσταρω αλλο.
2.πουλο σε μπραβο,παρντο,ντουντου,για ποδοσφαιρκους λογους.
3.αν ο μαρινακης δε φυγει απο τον ολυμπιακο μας μεσα στις επομενες εβδομαδες(ξερω ουτοπικο το σεναριο,αλλα ας εχουμε και λιγο τσιπα) ή εστω να βαζει μονο τα λεφτα ως μετοχος και να μην ασχολειται καθολου με τα υπολοιπα,δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε σοβαρα.καταφερε μεσα σε 7 μηνες να γινει πιο αντιπαθητικος και απο τον πατερα.
4.πουλο και σε δηθεν ολυμπιακαρες τυπου μητροπουλου.
5.ας βγαλουν εστω μια ανακοινωση που επιτελους να αναγνωριζουν τα διαιτητικα λαθη και να καταδικαζουν τα επεισοδεια.
6.ας ψαξουμε απο τις καμερες ασφαλειας τους μπασταρδους που πηγαν να πλακωσουν σισε και λοιπους.
7.ντρεπομαι διοτι υπαρχουν ανθρωποι που επειδη υποστηριζουν την ιδια ομαδα με εμενα πρεπει να εξισωνομαι και εγω και ο καθε υγιης και λογικος οπαδος του ολυμπιακου με αυτους τους καφρους.
κανεις βεβαια στο ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ειναι αμοιρος ευθυνων για αυτα που βλεπουμε,αλλα πρεπει τουλαχιστον απο τη δικια μας μερια να αναγνωριζουμε καποια πραγματα.
για αυτο επρεπε να κερδισουμε, γιατι ειχανε κρατηση. ε ρε ξυλο που θελουν ολοι τους. δεν κοιτανε που βαριουνταν να παιξουνε μπαλα θελανε να πανε και αν γιορτασουνε μετα. εγω αυτο το παραλογο δεν το καταλαβαινω και δεν με εκφραζει φυσικα.
διωξτε παρντο, ντουντου και ουρταδο χτες… τσαμπα τους εχουμε.
Συμφωνώ σε όλα όσα λες, για τον Τοροσίδη και επαυξάνω, γιατί πραγματικά προκαλεί με την συμπεριφορά του, και δεν το κάνει για την ερυθρόλευκη ψυχή του, αλλά για την τσέπη του
…απλά θεωρώ ότι με τον Μητρόπουλο είσαι αυστηρός, έχει κάνει κυρίως ως παίκτης και άσχημα πράγματα, αλλά δεν μπορείς να τον πεις ΄΄Ολυμπιακάρα΄΄
…ο Μαρινάκης όντως ξεπέρασε τα όρια με τις δηλώσεις του, που ελπίζω, όση σημασία έχει αυτό να ανασκευάσει
…ο Βαλβέρδε ανέβηκε κιάλλο στη εκτιμησή μου μαυτά που δήλωσε, και νομίζω πως πρέπει να βγει και μια ανάλογη επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού…κάπως αργά αλλά έστω και τώρα να βγει
…εννοείτε πως αυτοί οι κάφροι και ο Νικολακόπουλος και άλλοι ομοιοί του δεν εκφράζουν όλους τους Ολυμπιακούς
:):!:
Με αφορμή το αποπάνω ποστ του queen, θέλω να παρατηρήσω το εξής: Όχι, σε καμία περίπτωση δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. O queen, ο haliseco, ο ChrisP, ο pumpkin και άλλα παιδιά απ’ το φόρουμ, το σχολιάσαμε και χτες το βράδυ αρκετοί βάζελοι, κράτησαν πολύ σωστή και τίμια στάση και μπράβο τους. Δεν έχουν σχέση τα αγνά παιδιά που αγαπούν τον Ολυμπιακό, αλλά πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο, με τους τραμπούκους του Μαρινάκη, με τα λουμπεναριά που θεώρησαν σωστό να βγάλουν πάνω στο Σισέ και σε άλλους ποδοσφαιριστές τη βρωμιά που έχει συσσωρευτεί μέσα τους επειδή κάθε μέρα η ζωή τους είναι σκατά κι αυτοί δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό, αλλά μόνο εκτώνονται στο όνομα της Θρυλάρας. Το ανησυχητικό είναι ότι με καταστάσεις όπως η χτεσινή, οι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο (και δε λέω “φίλαθλοι”, γιατί το να είσαι οπαδός από μόνο του δεν είναι κακό) σιγά σιγά απομακρύνονται και μένουν μόνο τα σκατά των “Θυρών” (7, 13, 21, δεν έχει σημασία). Τέτοιο ποδόσφαιρο φτιάχνουν, όχι μόνο τώρα βέβαια, εδώ και χρόνια, αλλά τέτοιες διαδικασίες είναι μακροχρόνιες και έχουν και “σταθμούς”. Φοβάμαι λοιπόν ότι τα χτεσινά ήταν ένας τέτοιος “σταθμός”.
Sorry αρχηγε, αλλα τα ιδια λεγανε και με το χαρτινο οταν βγηκε η αποφαση για το μηδενισμο της Καλαμαριας και 2 μηνες μετα κανανε εξαλλη φιεστα και δεν ακουστηκε κιχ εντος κι εκτος γηπεδου παρα μονο το τυπικο ‘‘αντε γεια’’.
Ο Μαρινακης ειναι κατ’εικονα και καθ’ομοιωση του μεσου γαυρου. Φωτοτυπια του.
Κι οχι, ολοι δεν ειναι ιδιοι. Στην ΑΕΚ ειμαστε κομπλεξικοι κλαψιαρηδες. οι βαζελοι ειναι αναλατοι φλωροι. Οι παοκτζηδες χαζοι ορκ. Ε στο σωματειο του Πειραια ειναι κακοι Ορκ, αυτο ειναι fact και δεν αλλαζει. Ειναι κακοι ανθρωποι ρε παιδι μου, ειναι νεοελληνες. Ας κανει μια βολτα κανεις στα φορουμ τους, δεν ειανι οτι δεν παραδεχονται τη σφαγη ή το ξυλο στους βαζελους (οπως θα καναν οι παοκς ας πουμε και θα γελουσε ο κοσμος), ειναι οτι γουσταρουν 100% περισσοτερο που κερδισαν ετσι σε σχεση με το πως θα ενιωθαν αν ειχαν κερδισει 7-0 σημερα.
Τωρα τι σχεση εχει αυτος ο αριστεριστικος αχταρμας τις πλακας για τις παε-εταιριες με τη ΡΟΚ μουσικη που δηθεν ειναι επαναστατικη και το ντερμπυ, ενας Θεος ξερει
Δε θα ταν καθόλου άσχημα… ή Καταλωνία, να βλέπουμε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια… αυτά θα ταν…
True story =Ρ
Όχι, δεν το δέχομαι. Επιμένω. Άλλο ο (ίσως και ξεροκέφαλος καμιά φορά, βλ. Τραμπάκουλας) γαύρος που όμως ξέρει ότι δεν έχει κάτι να κερδίσει από τέτοια αίσχη, κι άλλα τα ανθρωποειδή των συνδέσμων. Και εννοείται ότι δε δέχομαι τις γενικεύσεις σου.
Καλά, αν κερδίζαμε εμείς χτες δε θέλομαι ούτε να σκέφτομαι τί θα μπορούσε να έχει γίνει. Μήπως θα τον μαχαιρώνανε το Σισέ; Ίσως καλύτερα που χάσαμε.
ρε νταβιντιαν και ομως οσο και να σου φαινονται ιδιες οι περιπτωσεις δεν ειναι.καταρχας εγω προσωπικα,εχω μεγαλωσει και τρια χρονια απο τοτε και μπορω να εχω πιο αντικειμενικη κριση.
αλλα και παλι το χθεσινο ηταν αναμφισβητητα μια μεγαλη κλεψια.τοτε,οσο και αν φαινεται(και ειναι) ηθικα λαθος,εγινε κατι ‘‘νομιμο’’.αυτα που εγιναν χτες ομως δεν χωρανε αμφισβητηση.
Τωρα τι σχεση εχει αυτος ο αριστεριστικος αχταρμας τις πλακας για τις παε-εταιριες με τη ΡΟΚ μουσικη που δηθεν ειναι επαναστατικη και το ντερμπυ, ενας Θεος ξερει
Εγώ ξέρω. Λες να είμαι ο Θεός;;
"Της πλάκας" ε; Οκ. Την επόμενη φορά θα συμβουλευτώ το “Εγχειρίδιο του καλού οπαδού”, από το οποίο προφανώς αλίευσες τα γενικόλογα τύπου “κακός νεοέλληνας”, “φλώρος” κτλ για να έχω πιο ολοκληρωμένες απόψεις.
Ας κανει μια βολτα κανεις στα φορουμ τους, δεν ειανι οτι δεν παραδεχονται τη σφαγη ή το ξυλο στους βαζελους (οπως θα καναν οι παοκς ας πουμε και θα γελουσε ο κοσμος), ειναι οτι γουσταρουν 100% περισσοτερο που κερδισαν ετσι σε σχεση με το πως θα ενιωθαν αν ειχαν κερδισει 7-0 σημερα.
Αν δε κάνω λάθος ΕΣΥ κάνεις βόλτα στα φόρουμ μας. Και αυτό που γράφεις περί 7-0 προφανώς και δεν ισχύει.
Για να μιλήσουμε σοβαρά. Ακριβώς επειδή βλέπεις τα πράγματα με κίτρινα γυαλιά, έχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένα αρχέτυπα για τους γάβρους. Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι έτσι. Ο Μαρινάκης δεν αντιπροσωπεύει το μέσο γάβρο, ούτε καν τον προσεγγίζει. Τον ΚΑΦΡΟ γάβρο ναι, γιατί υπάρχουν και αυτοί. Αλλά φυσικά ούτε είναι όλοι κάφροι, ούτε η πλειοψηφία είναι κάφροι.
Φαντάζομαι ότι έχει γίνει χαμός στις πίσω σελίδες. Εγώ απλά να πω ότι ντράπηκα που είμαι Ολυμπιακός πρώτη φορά στη ζωή μου τόσο πολύ, για τα χάλια μετά την λήξη του αγώνα. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα, και του χρόνου θα φωνάζουμε που θα φάνε ξύλο οι δικοί μας στο ΟΑΚΑ.
To γκολ του Κατσουράνη έπρεπε να μετρήσει όπως το βλέπω από τις φωτογραφίες γιατί από τη νετ δεν κατάλαβα και πολλά, το πέναλντι που ζητάνε για το χέρι του Τορο, δεν είναι, αλλά δεν είναι και φαουλ. Έπρεπε να δώσει κορνερ. Το γκολ του Τζιμπουρ είναι κανονικό αλλά με μια υποψία ότι ο Παντελιτς επηρεάζει την φάση.
δεν απευθυνομαι σε κανεναν ολυμπιακο απο αυτους που ειδα οτι εκραξαν την ομαδα τους χθες (και παικτικα και οσον αφορα τον τροπο που κερδισε). απευθυνομαι σε οσους πανε το μαρινακη, σε οσους θα κανουν τα παιδια τρους ολυμπιακους για να χαιρονται οπως λεει ο πιο αισχρος προεδρος που εχω δει οσα χρονια βλεπω μπαλα, σε οσους χαρηκαν γιατι θα το ξανασηκωσουν, σε οσους ειναι (σημερα) περηφανοι που ειναι ολυμπιακοι:
πως ειναι δυνατον να υπαρχετε? δεν βαρεθηκατε αυτη την κατασταση? δεν βαρεθηκατε να φτανετε στην πηγη (μεν) μα να θελετε το σπρωξιδι για να πιειτε νετο (δε)?
εγω χθες ηθελα να κερδισει ο γαυρος για τους δικους μου λογους (αεκ ειμαι) αλλα οχι ετσι ρε παιδια. αυτο ειναι ντροπη. εμεις με το βαζελο που μπηκαν οι οπαδοι μεσα και δεν ακουμπησαν ομως αντιπαλους παικτες φαγαμε 100.000 και μια αγωνιστικη. εσεις ελπιζω να φατε τουλαχιστον τα διπλασια γιατι αλλιως θα εχει πεσει νεο “μαγειρεμα”.
και προσοχη, δεν υποστηριζω (ξερω) οτι ο χοντρος πληρωσε και πηρε το ματς. δεν λεω αυτο. μπορει και μαλακιες των γαυρων διαιτητων να ηταν ολα. ομως ηταν, και η κατασταση εχει παραγινει. δεν ειναι δυνατον φετος ο ολυμπιακος να μην εχει κερδισει ενα ντερμπι και να σηκωνει κουπα απο το φλεβαρη. αυτο ειναι κλεψια…