Ολυμπιακός

καλα εγω θυμαμαι και αλλες φασεις, γενικοτερα η διαιτησια ηταν αλλα ντι αλλων. θυμαμαι προβολη του αβρααμ στον νινη που τον βρισκει (νομιζω -ασχημα κιολας) και δεν εδωσε καν φαουλ.

Νομίζω ότι πέρα από αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα και για αυτό παίρνει το πρωταθλημα, ας μην γίνουμε και μηδενιστές.

νομιζω πως ο ολυμπιακος φετος εκμεταλευτηκε παρα πολυ καλα το ονομα και τη “δυναμη” του με ολους τους μικρους παιρνοντας σχεδον μονο νικες, ειχε και πολυ τυχη βεβαια καθως οι τοσες νικες με 1-0 θελουν και πολλη τυχη μερικες φορες αλλα στα ντερμπι απετυχε παταγωδως. στην ευρωπη με το καλημερα, στο κυπελλο με το που βρηκε δυνατη ομαδα (ΠΑΟΚ) και στο πρωταθλημα εχει 1/3 νικες στα ντερμπι οπου θα επρεπε να εχει 0. δεν ξερω και ουτε παω τα βαζελια για να θελω να ειναι αυτοι πρωταθλητες φετος αλλα δεν μου αρεσει κιολας η ομαδα που θα παρει το πρωταθλημα να εχει δειξει τοσο φρικτες επιδωσεις στα δυσκολα ματς.

ναι ναι συνολικα ειμαστε καλυτεροι. και? ΧΕΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οταν δεν μπορουμε να το δειξουμε εκει που πρεπει. οταν προηγουμαστε σε ντερμπυ ακι δεν μπορουμε να τα παρουμε στην τελικη. χιλιες φορες να χαναμε χτες. με +4 και παλι θα το παιρναμε, αλλα τωρα το μονο που εισπρατεις ειναι οτι μονο ετσι τα παιρνεις. χεστηκανε και για τη σταθεροτητα σου και για την ποιοτητα της ομαδας και των παιχτων σου.

μα καλα αυτο καταλαβες? εννοειται οτι εισαι ο πιο σταθερος. εγω ειπα 2 πραγματα: 1.οτι ειναι μαλακια τη στιγμη της κρισης να γινεται το “τσαφ” και να εχεις το σπρωξιμο και 2.οτι φετος ο ολυμπιακος στα μεγαλα ματς ειναι μια ξενερα χωρις τσαγανο και χωρις τιποτα. αντικειμενικα στη μετα-τζορτζεβιτς εποχη η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη…

ρε πουστη μου σου χαλανε και το χαβαλε. οκ ντερμοπυ ειναι εχασες και να εχει το σωστο πειραγμα στη δουλεια την επομενη. τωρα σε κοιταει ο αλλος και βλεπει τον μαρινακη στο προσωπο σου ή τον τρυφωνα και θελει να σ’ανοιξει το κεφαλι.

εγω δεν ειμαι βαζελος, το ξαναλεω αλλα πες μου ειλικρινα ειναι δυνατον να σκεφτεσαι να κανεις καζουρα σε καποιον νικωντας τον ΕΤΣΙ? να που καταντησαμε…

μα αυτο λεω σου χαλαει την καζουρα. γιατι και να χασω δεν θα ειχα προβλημα να την δεχτω. θα του ελεγα ενα απο κατω εισαι παλι και θα ξεκινουσε κλαψα για παρτηματα… και τωρα εχουν να σου πετανε αυτο και να διαγραφουν τα παντα, και καλα κανουν γιατι μην γελιομαστε και μεις το ιδιο θα καναμε.

κυριοι δυστυχως επτωχευσαμεν… (σε μυαλο φυσικα αφου ζωγραφιζει ο μαρινακης)

http://kontra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos_Panathinaikos/310826.html

δυστυχως ζουμε την ελλαδα του γαυρου και της πρασινης… οπως και στην πολιτικη το πασοκ με τη νδ.
αντε γεια…

Το χθεσινο χαλασε ολη τη χρονια δυστυχως του Ολυμπιακου, διοτι και και να χαναμε το πρωταθλημα θα το ΠΑΙΡΝΑΜΕ… τωρα παλι θα το παρουμε, αλλα κανεις σοβαρος οπαδος του Ολυμπιακου δεν θα το ευχαριστηθει

ΥΓ Και οποιος πει τπτ για τα boldαρισμενα, θα ακουσει τους μεγεμελεδες του, οπως ο καθυστερημενος βαζελος χθες. Αν ο Μαρινακης ειναι γκανγκστερ και σερνει μαζι του τους αληταραδες της Θυρας 7 και μερικους αμυαλους, οι υπολοιποι Ολυμπιακοι δεν φταιμε να ακουμε αρχιδιες “για το ηθος σας, που φαινεται απο την ομαδα που υποστηριζετε”

έχεις σοβαρό πρόβλημα ρε. έχεις εμμονή. τσέκαρε το . κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους με βάση τι ομάδα υποστηρίζουν??? υπάρχει [B]μέσος γαύρος[/B]??? για όνομα του ozzy ρε άνθρωπε, για όνομα…τα ίδια γράφει και ο kingdiamond_13…

Καλά εσύ πάρε ένα άντε γεια, καλά σας έκανε ο τρομοκράτης και σας πόνεσε στο 92 και καλά σας έκανε και ο Καλόπουλος που σας ακύρωσε το γκολ. έτσι για να σε πονάει. Φιλιά :slight_smile:

Μια ακόμα μικρή παρέμβαση εδώ. Ο Μητρόπουλος για πολλά χρόνια ήταν μέρος του σώματος της ελληνικής αστυνομίας από όπου έπαιρνε και μισθό κανονικά (και τώρα σύνταξη) άσχετα αν δεν πάτησε το πόδι παρά μόνο τους χορούς που διοργάνωναν. Αυτά.

Όχι δεν είμαι αντι-Ολυμπιακός όσο και αν το πιστεύουν οι πιο πολλοί. Αλλεργία στους μαλάκες έχω. :stuck_out_tongue:

Mech στο άρθρο που πόσταρες γράφει

“[B]Από έναν νέο άνθρωπο περιμέναμε [/B]πάθος, ένταση, επενδύσεις, καθαρά χέρια. Σήμερα είναι το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή. Αρκετούς τέτοιους είχαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε κι άλλους, «δυνατότερους», που θα υπενθυμίζουν τους νόμους της ζούγκλας.”
.

από τον κουμπάρο της Ντόρας ,εφοπλιστη και μέτοχο του ΣΚΑΙ περίμενε καθαρά χέρια? είναι ή ηλίθιος( αν ήξερε) ή άσχετος( δεν ενημερώνεται). Εκτός αυτού έχω εκνευριστεί με τους δημοσιογράφους που πάνε να βγάλουν την ουρά τους απέξω . τόσα χρόνια στην καφρίλα επένδυαν. με τους νικολακόπουλους, τους γκόντζους, τους βασιλάρες και πάει λέγοντας. Ανταγωνισμό καφρίλας, πικαρίσματος και υπερβολής δε θέλανε? [B]ε ας τη λουστούνε τώρα.[/B] Είναι συνυπεύθυνοι γιατί το μόνο που θέλανε είναι να πουλήσουν φύλλα. Τώρα οι καταδίκες της βίας από αυτούς μου φαίνονται υποκριτικές και γελοίες.

Dead ο μητρόπουλος είναι ντροπή για τον Ολυμπιακό. αν αντιπροσωπεύει κάποιους, είναι κάτι γαύροι σαν τον χάρο της 7 ( που στηρίζει ΛΑΟΣ) με μηδενικό iq. Και είμαι σίγουρος ότι έχουν και [B]ένα κοινό χαρακτηριστικό [/B]η πλειοψηφία αυτών που γουστάρουν Τάσο Μητρόπουλο( και τους ανάλογους τάσους κάθε ομάδας). Στο σπίτι μιζέρια και στη δουλειά παντόφλα και τουμπέκα…

Ρε φιλε εγω δεν ξερω το απλυτα του Μαρινακη,ουτε με ποιον ειναι κουμπαρος και με ποιον ειναι κουνιαδος.Απο οποιον αναλαμβανει την προεδρια της καθε ομαδας περιμενεις “καθαρα χερια”.Οσο σε αυτο για τους δημοσιογραφους που λες συμφωνω απολυτα.

σε μια χωρα που βουλευτες και υπουργοι παιρνουν μιζες κλεβουν απο δω κι απο κει κι οχι μονο βγαινουν λαδι αλλα επανακλεγοντε κι ολας εχουν το θρασος να βγαινουν και να λενε οτι ολοι μαζι τα φαγαμε,ειναι λαθος να κατακρινω τον μαρινακη σε κατι τοσο ασημαντο οσο ειναι το ποδοσφαιρο,επειδη εκλεψε σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα η σε να πρωταθλημα…

απλα ο ανθρωπος εχει θρασος και καλα κανει σε μια χωρα οπως η ελλαδα που ολα ειναι μπουρδελο…θα ηταν εκτος τοπου και χρονου να εβγαινε και να ελεγε ηθικολογιες και παπαριες…

Προσωπικά χέστηκα για τον αγώνα αν έκλεψε κάποιος και πως. Δεν με νοιάζει αν ηταν οφσαιντ το γκολ του Κατσουρανη η έκανε χερι ο Τοροσιδης. Με νοιάζει πως μετά τον αγώνα έπεσε το ξύλο της αρκούδας και ο Μαρινάκης βγαίνει και λέει για ηθος των οπαδών την ώρα μάλιστα που και ο ίδιος κάθεται και βρίζει τους παίκτες του ΠΑΟ.

Καθαρά χέρια, όταν παίζονται τόσα φράγκα να μην περιμένεις. όχι τίποτα άλλο θα απογοητευτείς. Παλιότερα θυμάμαι που ο πατέρας ενός κολλητού μου , έλεγε ότι δεν βλέπει ολυμπιακό γιατί δεν γουστάρει τη μπάλα που παίζει και γιατί δεν γούσταρε τον Κόκκαλη. Μου φαινόταν περίεργο. Όσο μεγαλώνω τον καταλαβαίνω, δυστυχώς…

Η μεγαλη μαλακια ειναι οτι αν δεν ηταν η διαιτησια και οντως χαναμε παλι θα παιρναμε πρωταθλημα κ δε θα μας την ελεγε κ κανενας

το οτι συμβαινουν αυτα δεν σημαινει οτι πρεπει να τα επικροτουμε η να τα αποδεχομαστε. αντιθετως πρεπει να ξυπναμε και να ζηταμε κατι καλυτερο. επιπλεον το ποδοσφαιρο δυστυχως δεν ειναι ασημαντο (αν και θα επρεπε). ανθρωποι πλουτιζουν και αλλοι πανε φυλακη απο αυτο. τα οικονομικα συμφεροντα ειναι τεραστια για να λεμε οτι το ποδοσφαιρο ειναι ασημαντο.

και το χειροτερο ειναι το τελευταιο που λες: τι θα πει καλα κανει? επειδη ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ οπως ολοι και εκμεταλευεται καλα τους ΜΑΛΑΚΕΣ ολους κανει καλα? ευχομαι να μην εκμεταλευτεις και εσυ τους μαλακες γυρω σου στη ζωη και τη δουλεια σου σαν καλος μαρινακης…