Ολυμπιακός

Zoύγκλα ας μην μπερδεύουμε ένα βετεράνο παίχτη που έχει προσφέρει στην ομάδα αγωνιστικά και είναι και σήμερα κοντά της με χουλιγκάνους. Ο Μητρόπουλος έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, έχει ένα δικό του στυλ τσαμπουκά παίχτη που το κουβαλάει και ως βετεράνος. Ο Μητρόπουλος -αντίθετα με άλλους- είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα και έχει δουλειά να βρίσκεται στα αποδυτήρια. Όταν γίνεται μανούρα μπορεί και να επέμβει. Δεν είναι κάτι καλό να συμβαίνουν μανούρες (εντός και εκτός γηπέδων) αλλά στη μπάλα καμιά φορά συμβαίνει, τι να κάνουμε; Yπάρχει κανείς που να έχει παίξει κάποιο ομαδικό άθλημα και να μην έχει τσακωθεί ποτέ;
Όσο με ξενέρωσε το πέσιμο σε παίχτες του βάζελου από χουλιγκάνια, άλλο τόσο με ξενερώνει και η κριτική στον Μητρόπουλο λες και περιμένουμε από αυτόν συμπεριφορά… διπλωμάτη.
Όταν πάει τώρα και του τσαμπουκαλεύεται ο Νίνης που ηλικιακά θα μπορούσε να είναι γιος του, με τις πλάτες του Σισέ γιατί είναι φλωράκι, ο Τάσαρος φταίει;
Nταξ, δεν ξέρω, μπορεί για σένα να έχω και εγώ μηδενικό iq ή να τρώω παντόφλα… #-o:p
Υπάρχουν αντικειμενικές αποδείξεις πως αυτό μάλλον δεν συμβαίνει πάντως…:roll:

Σωστός, έτσι ακριβώς είναι όπως τα γράφεις…άλλο ο Τάσσος και άλλο αυτοί που μπήκαν μέσα, και ο Μαρινάκης με τις ηλίθιες δηλώσεις του:):!:

ΟΚ τότε, να τον χαίρεστε και τον “Τάσσαρό σας”.

Mule πωρωμένος γαύρος είσαι συ , για την παντόφλα δεν ξέρω δεν έχω αντικειμενικές αποδείξεις :stuck_out_tongue:

Ρε τον Μητρόπουλο σαν παίκτη τον γούσταρα . είχε πάθος και ψυχή. σαν παραγοντίσκος όμως, μου γυρίζει τα άντερα. δεν θέλω να τον βλέπω. σιγά το γαμήκουλα δλδ, γλιστράμε από το σπέρμα. σιγά…με χαλάει η αισθητική του( που δεν έχει) και δεν θέλω τέτοια άτομα να σχετίζονται με τον Ολυμπιακό. η πιο κάφρικη εκδοχή του Σάββα είναι, που επίσης δεν τον γούσταρα.

Δε λέω πως ο Νίνης, ο Λέτο ή ο Σισέ που πήγαν να κάνουν τσαμπουκάδες είναι μάγκες και σωστοί. αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα δώσω δίκια στον Μητρόπουλο που σε κάθε ματς έχει γαμήσει 150 φορές. κάτσε ρε φίλε, ώπα γαμώ το κέρατο μου δλδ :stuck_out_tongue:

Mule, γαυρος ειναι ο “Τασσαρος” αλλα δεν παυει να ειναι και να συμπεριφερεται σαν μισθοφορος - τραμπουκος. Επισης μην ξεχναμε οτι δεν δυσκολευτηκε ιδιαιτερως να φορεσει τη φανελα της ΑΕΚ αλλα και του ΠΑΟ εστω για ελαχιστο χρονικο διαστημα, κατι που δεν ειναι μεμπτο απο μονο του, αλλα οταν πουλας “Περαιωτικη μαγκια και Ολυμπιακιλικι” ειναι τραγικο

Εμενα προσωπικα μου βγαζει το προφιλ ενος αχρηστου ανθρωπου, καταλληλου μονο για αρχιτσατσος του εκαστοτε Κοκκαλη και Μαρινακη

Για τον Μαρινάκη, το στυλ του και τις δηλώσεις του τα γράφω από το καλοκαίρι μετά τον αποκλεισμό στο Ισραήλ και τα ξανάγραψα και μετά την ήττα από την αεκ…
Δυστυχώς είναι όμως και ο μόνος που έβαλε το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι όταν άλλοι “ολυμπιακάρες” σφύριζαν αμέριμνα ενώ η ομάδα “χτιζόταν” με μόνες μεταγραφές Επστάιν-Χόλεμπας… :roll:

Είναι ένας άχαρος ρόλος…
Εγώ πάντως προτιμώ να έχω τον Τάσο στα αποδυτήρια παρά κατστάσεις “βραζιλιάνικης ανεμελιάς” σαν τις περυσινές με το παρεάκι του Ζίκο και του Ντουντού…

Καλα, αυτα περι ωριμοτητας ειναι βερεσε. 2 μηνες μετα το χαρτινο κι ενας στο 20 γαυρους συνεχισε να ντρεπεται τοτε. Και φυσικα ηταν τοπικος αρχηγος οργανωμενων τους απο εποχες που η ομαδα τους περασε πετρινα χρονια, καθολου τυχαιο. Οχι ο μεσος Γαυρος που μεγαλωσε με Σωκρατη και εμαθε να γουσταρει αν κερδαει με καθε τροπο. Θα περασουν 2 μηνες και θα καει ο Πειραιας παλι κι αντε γεια.

Ηδη σαν γνησιο καρτουν χρησιμοποιησες τη βουλγαρακειο ρηση περι ‘‘νομιμου και ηθικου’’. Κλασσικος νεοελληνας της φαπας και του stage.

Διαβαστε τωρα τις δηλωσεις του παχυδερμου που εχετε για προεδρο κι αποθεωστε. Γιατι το παχυδερμο εκανε και σημερα δηλωσεις και καταφερνει να γινει ακομα πιο μαλακας απο χθες

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos_Panathinaikos/310826.html.

Δοξαστε τον κι αντε τραβηξτε στα περιπτερα να αγορασετε συλλεκτικο πρωτοσελιδο Γαυροι, Φωτος και πρωταθλητη. Γιατι εγω ειμαι κομπλεξικος και κανω γενικευσεις για το μεσο Γαυρο, αλλα Score Live και Ωρα διαβαζουν 1000 ορκ και 3000 κακομοιρηδες που ειναι πανω απο 60 χρονων, και ο γαυρος κι ο Πρωταθλητης πουλανε 25000 φυλλα την ημερα. Γιατι ο μεσος γαυρος που οοοοχι, δεν ειναι ορκ (και μαλιστα απο τους κακους), δε ντραπηκε σημερα να παει στον περιπτερα του να δωσει ενα ευρω για να διαβασει για τη μεγαλη νικη…

Και φατε στα μουτρα το γιγαντα προεδρο σας να λεει για τους παιχτες του Βαζελου που δεν τους πειραξε κανενας.

Αλλα ενταξει, τι να περιμενει κανεις στην Ελλαδα. Βγηκε την προηγουμενη βδομαδα το παχυδερμο απο το Βολο κι εβριζε τους Λαρισαιους και δε συγκινηθηκε κανενας. Κι αν στην εβδομαδιαια επισκεψη των βλαχων στο Βολο βουτηξει κανας Βολιωτης βαθυτερα στο λιμανι απ’οτι συνηθως, θα φταινε οι μονστερς. Δε θα φταιει ο καραγκιοζης που υποθαλπτει τη βια.Θα ακουμπησουν το Μαρινακη? Σε σοβαρη χωρα θα ειχες φαει μηδενισμο χθες. Εδω θα φας 2 αγωνιστικες και θα ‘‘λεει ψεμματα ο δουλος’’. 16 χρονια παιρνετε πρωταθλημα με οποιο τροπο μπορει να φανταστει κανεις, στην τελικη κερδισατε, δε μπορειτε να γινετε ανθρωποι? Ουτε στην Τουμπα ρε δε μπαινουν οι μπερδεμενοι με τις Μαλαματινες να δειρουν παιχτες.Ουτε στην Τουμπα

Μπαινει ο Τοροσιδακος στο γηπεδο και κανει τον καφροκαραγκιοζη…ο Τοροσιδακος που του μιλουσες και κοκκινιζε…που επαιζε σεντερ φορ στην ΑΠΟΞ κι απ’ολη την ακαδημια ηταν το καλυτερο παιδι…για διαμαντι τον ειχαν ολοι και δεν ηταν καν ο καλυτερος της ομαδας…με σκυμμενο το κεφαλι και δουλεια και το μακαριτη τον πατερα του απο πανω να τον τρεχει απο δω κι απο κει για να τον κανει ανθρωπο…μεχρι κι αυτον τον καταφερατε να παθει λοβοτομη. Τεσπα.
Kαταφερατε να κανετε την πιο σιχαμενη ομαδα της Ελλαδος συμπαθη εστω και για μια μερα

Ο Τασος ο Μητροπουλος ειναι γενικος αρχηγος=μπραβος αγωνιστικου χωρου, δεν πειραζει κανενα, δουλεια του ειναι να γινεται καραγκιοζης.

Το προβλημα ειναι οι δηλωσεις του παχυδερμου μεγαλομετοχου,αυτο ειναι που μας χαλαει την αισθητικη

μπραβο ρε καταφερες να βγαλεις μεσα απο μια μινι συζητηση συμπερασμα για εναν ανθρωπο,συγχαρητηρια.
οσο για το τι παιχτηκε τοτε,σαφως δεν ειμαι περηφανος,αλλα παραμενει νομιμο αυτο που εγινε.απο εκει και περα κοψε τις ηλιθιοτητες περι βουλγαρακη.
σταματα παντως τους χαρακτηρισμους γιατι δεν το εχω σε τιποτα και εγω να αρχισω να σε αποκαλω με διαφορα επιθετα.

Την αγαπάει την ομάδα, αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση. Στην ΑΕΚ πήγε όπως και ο Γεωργάτος, ως επαγγελματίας παίκτης όταν δεν μπορούσε να παίξει στον Ολυμπιακό και μάλιστα προσέφερε κιόλας, οι σωστοί ΑΕΚτζήδες θα το παραδεχτούν. Στον βάζελο, ουσιαστικά δεν έπαιξε. Πήγε γιατί δεν άντεχε να μην παίζει σε μεγάλη ομάδα (και πάλι δεν μπορούσε να παίξει στον ΟΣΦΠ), δεν ταίριαξαν τα χνώτα τους και έφυγε γρήγορα.

Πρέπει να τον κρίνεις με τα δεδομένα του χώρου του που λέγεται “Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο” και όχι με αυτά της γενικότερης κοινωνίας. Και εγώ πιθανότατα ούτε δουλειά ούτε παρέα θα έκανα μαζί του. Στα αποδυτήρια του θρύλου όμως δεν με ενοχλεί, για την ακρίβεια πιστεύω πως μάλλον έχει θέση.

Davidian 21 εγώ θα ήμουν κάπως πιό μαζεμένος στην κριτική μου για τον Μαρινάκη [B]αν η ομάδα μου του χρώσταγε τα όποια έσοδα είχε φέτος από την συμμετοχή της στο Europa League[/B].
Να τελειώνουμε με το off topic λοιπόν.

Oι νομιμοι χαρακτηρισμοι ειναι και ηθικοι.

ο Βουλγαρακης αγορι μου ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα που ειπες εσυ. Αντιμετωπισε το ή πες ειπα μαλακια. Η κατσε βρισε.

οταν λεω καλα κανει εννοω για το συμφερον της ομαδας του…εννοειτε πως δεν τα επικροτω…

απο τη στιγμη ομως που τον παιρνει σε μια χωρα οπως η ελλαδα να τα κανει…τοτε καλα κανει…και ειδικα απο τη στιγμη που τους οπαδους του ολυμπιακου δεν τους πειραζει…

αυτος βγαζει τα χρηματα του και οτι αλλο χρειαζεται…οι οπαδοι του ολυμπιακου χαιρονται με τα πρωταθλημα εστω κι αν ειναι με σκανδαλωδη διαιτησια…(εδω πανηγυρισαν τιτλο στα χαρτια)…και ολα πανε ρολοι…

κατι αντιστοιχο γινοταν και επι καπετανιου με παναθηναικο…και επι κοκκαλη παλι με ολυμπιακο…

δεν το ειχα ακουσει καν.αλλα εγω σου ειπα απλα να μην συγκρινεις δυο διαφορετικες καταστασεις.οσο για το ηθικο της υποθεσης,η ολη αυτη ιστορια ξεκινησε απο τους αεκτζηδες και την ηθικη πρωταθλητρια.
εν τω μεταξυ εχω βαρεθει να απολογουμαι επειδη ειμαι ολυμπιακος και να πρεπει να δειξω οτι δεν ειμαι και εγω καφρος ή μαλακας ή δεξιος ή δεν ξερω και εγω τι.
και επιτελους ας καταλαβουν ολοι πως δεν βρισκομαστε σε οπαδικο ή αθλητικο φορουμ.

Ε, ναι, ο Θρυλος των γηπεδων δεν εχει παιξει ποτε σε αλλη εδρα εκτος απο το Καραισκακι σε ευρωπαικο ματς. Ή ελληνικο. Παντα τον οδηγουσε ο πυρινος του κοσμος στο Καραισκακι. Και φυσικα, καταπληκτικο το επιχειρημα. Σχετικοτατο. Την επομενη φορα να γραψεις και για τα 100χιλιαρικα του πριμ της νικης που θα πανε στο Ιδρυμα

Και πραγματι, οφτοπικ οι δηλωσεις του μεγαλομετοχου της Νο1 ελληνικης ομαδας και προεδρου της Σουπερ Λιγκας μετα απ’ολα αυτα τα σκηνικα. Λοβοτομημενοι σε τετοιο βαθμο που δε μπορειτε να κατανοησετε οτι το διακυβευμα του χθεσινου ματς δεν ειναι το γκολ-οφσαιντ του δυσλεκτικου, αλλα ακριβως η μαλακοειδης συμπεριφορα ολου αυτου του συρφετου που κινει τα νηματα στην ομαδα σας εδω και 20(?) χρονια

Σορυ αλλά τι γυρεύει ένας άνθρωπος που ζει στους (προς το παρον)-27 βαθμούς από τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ? Έλα μας κουράσατε, την κλάψα σας στις ομαδούλες σας…

Αργησε καποιος να το γραψει και ειχα ανησυχησει. Και 30 να γινουν οι ποντοι, ο ‘‘μικροτσουτσουνισμος’’ ως κινητηρια δυναμη της μαλακοειδους συμπεριφορας παραμενει φαινομενο προς ψυχοσυναισθηματικη εξεταση. Το εβαλα και σε εισαγωγικα, ψαξου λιγο γιατι μετα απο τζουφιο γαμησι στη γαζελα ειχες την αναγκη να τους πλακωσεις στο ξυλο και μετα να δωσεις και ρεσιταλ καθυστερησης

Παρε μια τζουρα απο το παχυδερμο σου και γουσταρε τωρα

''Σε ερώτηση για τα σφυρίγματα του διαιτητή Καλόπουλου το “αφεντικό” του Ολυμπιακού δήλωσε: "Οι αποφάσεις του κ. Καλόπουλου μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις αισθανόμαστε αδικημένοι από τα σφυρίγματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και επεισόδια. Εννοώ ότι είδαμε κι εμείς πολλές ανάποδες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο.

Για του γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε υπάρχουν διάφορες απόψεις. Μπορεί να τος δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό.’’

Θρυλε μονο εσυ

ε γιατι στο κατω κατω σε ενα πρωταθλημα καφριλας που νικητης ειναι αυτος που εχει τον πιο καφρο προεδρο με τα περισσοτερα “αρχιδια” αυτο μετραει!

το θέμα στην ελλάδα είναι οτι οι μεγαλοπαράγοντες( τύπου μαρινακη και πατέρα) θεωρούν οτι εφόσον βάλουν λεφτά σε μια ομάδα θα πρέπει να αποδώσει 100% η επένδυση τους και θα κάνουν οτι περνάει από το χέρι τους για να αποδώσει η επένδυση.

το θέμα είναι οτι στο ποδόσφαιρο τις ομάδες δεν τις κάνουν πάντα τα λεφτά.δεν είναι απαραίτητο οτι αν βάλεις λεφτά θα πάρεις και πρωτάθλημα.ο μαρινάκης όμως θέλει να γίνεται έτσι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

στον παο δεν επαιξε οχι γτ ταιριαζαν τα χνωτα τους αλλα γτ οι οπαδοι καναν χαλασμο σε ενα ματς κυπελου με τον βαρδινογιαννη για να μην παιξει ποτε στην ομαδα αυτος ο ανθρωπος… επαιξε μολισ ενα ημιχρονο με ολο το γηπεδο να τον βριζει και ζητησε ο ιδιος αλλαγη… οπως επισης κι οταν ηταν στην αεκ κανεις δεν ξεχναει το τεραστιο πανο σε πολλα παιχνιδια της αεκ “μητροπουλε μισθοφορε και π… γιε”

αντε γτ καποια πραγματα που γραφουν δεν ξεγραφουν οσουσ ψευτοτσαμπουκαδεσ και ολυμπιακοφροσυνη κι αν πουλαει ο ¨Τασσαρος" σε παικτεσ και διαιτητες…