Ολυμπιακός

Εντάξει τα είπες, καταλάβαμε πόσο σε πειράζει ο Ολυμπιακός, εμένα προσωπικά η γνώμη σου μου είναι αδιάφορη, είπα πιο πριν τι πιστεύω για τις φάσεις και φυσικά ότι δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που έγινε στο τέλος.

Δεν ήταν παιχνίδι Κυπέλλου, ένα φιλικό με τον Απολλωνα ή με τον Εθνικό ήταν στην Αλεξάνδρας… Αν θυμάμαι καλα… Και δεν ξαναφορεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού απο τότε, είχε απλά αυτή την μία συμμετοχή…

μετα ομως φιλοι του ολυμπιακου μην καθεστε και λετε οτι οι αλλοι οπαδοι των ομαδων μισουν τον ολυμπιακο κ.λ.π επειδη ειναι φοβερος και οτι η μιση ελλαδα ειναι αντιολυμπιακοι και κατι τετοια…

αυτο και να συμβαινει ο λογος δεν ειναι ουτε γιατι ο ολυμπιακος εχει φοβερη ομαδα και ζηλευουν,η φοβερο λαο,η φοβερο σημα,η πολυ ομορφο χρωμα κ.λ.π…

συμβαινει για γεγονοτα σαν τα χθεσινα…οποτε μην μιλατε καλυτερα…

μπορει κι ο παναθηναικος να ειναι το ιδιο βρωμερη ομαδα αλλα η λαιλαπα κοκκαλη ειχε μεγαλη διαρκεια…

οι ποιο νεοι οπαδοι δεν εχουν πολλες μνημες απο τα οργια που γινονταν παλαιοτερα και υπερ του παναθηναικου…οποτε ολη η αντιδραση παει προς τον ολυμπιακοι…

και γω εχτες ειδα το δευτερο ημιχρονο ημουν ουδετερος αλλα ρε σεις μολις ακυρωσε το γκολ εβαλα τα γελια…στο ιδιο εργο θεατες τοσα χρονια…

http://www.soccerplus.gr/vipiece/9281

πάνε πούλα καμια ιδεολογία στα πολιτικά. μπορεί να έχεις αρκετό χρόνο και ευτυχώς εκεί δεν διαβάζω καν τι γράφεται. φιλικά. :slight_smile:

Βρέθηκα στα αποδυτήρια και δεν έχει να πει κανείς τίποτα. Για τα όσα ειπώθηκαν μετά δεν έχω δει κάποιο περιστατικό που να χτυπάνε οπαδοί του Ολυμπιακού παίκτες του Παναθηναϊκού.

Bαγγελης Μαρινακης.

Yπαρχουν δημοσιογραφοι τους που λενε ακομα για το οφσαιντ οτι ‘‘δε μπορει να βαλει κανεις το χερι του στη φωτια’’.

Αντρες, μαγκες, ντρομπροι Πειραιωτες. Παλιας κοπης.

Καποτε ομαδα του φτωχου λιμενεργατη.Μεχρι που ηρθε το δολαριο.

Είπα να μην ασχοληθώ άλλο ούτε με το χτεσινό ματς ούτε και με τη συνέχεια της ομάδας και του πρωταθλήματος.

Αηδίασα με το κραυγαλέο στήσιμο του ΠΑΟ όσο και με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μου. Δεν το χαίρομαι πια, πώς το λένε…

Αλλά η υποκρισία και η επιλεκτική μνήμη αρκετών εδώ μέσα ξεπερνάει κάθε όριο ανθρώπινου κόμπλεξ. Γυμνοσάλιαγκες που θυμήθηκαν να έρθουν και να γράψουν για τους γαύρους που χαίρονται με τέτοιες νίκες και διάφορα τέτοια όμορφα. Μπράβο μας ομαδοποιήσατε σε ένα φόρουμ, απέκτησε η ζωή σας νόημα. Άλλωστε αυτά που έγιναν χτες ήταν ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ!

• Το 2002 στη Λεωφόρο κανείς δεν χτύπησε παίκτες του Ολυμπιακού.
  • Στη Νέα Φιλαδέλφεια ποτέ δεν ακούστηκαν ούτε έγιναν χυδαιότητες εναντίον του Μπάγεβιτς.
  • Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν διέλυσαν το “Ιεράπετρα”.
  • Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν έχουν μπουκάρει ποτέ στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν σε αντιπάλους.
  • Στη Λαυρίου οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε ανυπεράσπιστους περαστικούς που έτυχε να φοράνε πράσινα διακριτικά.
  • Οι οπαδοί του Άρη δεν διέκοψαν ποτέ τον αγώνα με τον Ηρακλή το 2005.
  • Ο Μπλιώνας πέθανε από βαθειά γηρατειά και όχι από φωτοβολίδα.

Πού ήταν οι τωρινοί αγανακτισμένοι οπαδοί του ΠΑΟ πέρσι στον 3ο τελικό του μπάσκετ? Εκεί που τα αίσχη της διαιτησίας οδήγησαν στη νίκη της ομάδας τους την οποία και πανηγύρισαν δεόντως για τα “αρχίδια που έδειξαν τα πράσινα παλικάρια”. Πού ήταν ένας να γράψει φέτος ότι αηδίασε με το πέναλτυ στο Χαριλάου? Εκει δεν ασχολούμαστε με διαιτησία, είναι κουραστικό, ας μιλήσουμε για μπάλα μωρε…

Πού ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ που χαχάνιζαν με τις δηλώσεις Αδαμίδη για τις καθυστερήσεις στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός να χαχανίσουν με τη σειρά τους στο ΑΕΚ-ΠΑΟ του κυπέλλου? Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ να δηλώσουν τον αποτροπιασμό τους για το κυνήγι στους παίκτες του Ολυμπιακού πέρσι? Μόνο τον παπαρδέλα θυμάμαι και προς τιμήν του και κακώς που σε ανάλογο ποστ του τον είχα ειρωνευτεί βλακωδώς. Του Πανιωνίου για τα ξηλωμένα δοκάρια στη Νέα Σμύρνη ώστε να μην παίξει εκεί η ΑΕΚ?

Όλοι θυμούνται να καταδικάσουν ΜΟΝΟ όταν αδικείται η ομάδα τους, τότε και μόνο τότε είναι όλα σάπια, όταν αδικεί εκείνη ή όταν αδικείται κάποιος άλλος “μιλάμε για μπάλα παιδιά, αμάν με το παρασκήνιο”. Τέτοιοι είμαστε οι Ολυμπιακοί, τέτοιοι είσαστε και οι υπόλοιποι. Όλοι για τον πούτσο είμαστε, αλλά πιο πολύ είναι όσοι περιμένουν τέτοια γεγονότα για να βγουν από την τρύπα τους και να υποβιβάσουν άκριτα μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων (με τεράστιες διαφορές στο εσωτερικό τους) τοποθετώντας αυτόματα τον εαυτό τους σε ανώτερο επίπεδο μπας και αποκτήσει νόημα η μίζερη ζωή τους.

Πάμε λοιπόν ας σχολιάσουμε ΜΟΝΟ τα χτεσινά πρωτοφανή γεγονότα:

Το ματς διαιτητικά ήταν εμφανώς στημένο. Αηδία οι δηλώσεις Μαρινάκη και φυλακή στους πίθηκους που μπούκαραν στο γήπεδο για να χτυπήσουν τους παίκτες του ΠΑΟ. Ειλικρινά είμαι μαζί τους, ένιωσα πραγματικά πολύ άσχημα και για τον (υπερπαίκτη) Σισέ και για όλους. Δεν χαίρομαι πια, δεν το διασκεδάζω να βλέπω τον Ολυμπιακό.

Τα παραπάνω δεν είρωνικά στο ελάχιστο αν και δεν μπορώ να πείσω κάποιον γι αυτό.

Κάντε σαν να μην είδατε αυτό το ποστ, γράψτε για τους γαύρους που “έτσι γουστάρουν να νικάνε οι νεοέλληνες κλασικοί μαλάκες κάγκουρες” (εσείς είστε ευρωπαίοι προηγμένοι) και αν τύχει ποτέ (λέμε τώρα) η ομάδα σας να είναι η ευνοημένη σε κάποιο ματς ή οι οπαδοί της να προκαλέσουν επεισόδια, “ώχου μωρέ, ας μιλήσουμε λίγο και για μπάλα”.

μ’αρεσει που ολοι οι μη ολυμπιακοι που γραφετε εδω μεσα, τα λετε με μια υπονοια οτι μας αρεσε οτι εγινε ή οτι το επφημουμε. και μιλατε και για δηομοσιογραφους και παλιας κοπης κτλ και μαλακιες για δολαρια. εγω δεν θυμαμαι ποτε προσωπικα να θεωρω οτι τη γνωμη μου την εκφραζει ο καθε νικολακοπουλος ή κυριος προεδρος. τωρα εσας γιατι σας καρφωνεται οτι οσοι ειμαστε εδω στο φορυμ ταυτιζοματσε με δαυτους πραγματικα εχει καταντησει κουραστικο. καληνυχτα.

TIMIA post κ από τους 2 σας παιδια, και σας τιμούν

προφανώς το στήσιμο δεν το κάνει ο σαμις κ ο κρισπ. δυστυχώς όμως, ο μπιμπικος7 αύριο-μεθαύριο θα ξαναγράφει για τα 80 πρωταθληματα του γαυρου. θα ξαναψαχνει στο λεξικο την λεξη παραγκα, μιας κ δεν την ξερει. θα λεει οτι “τι έγινε στη ριζουπολη, σιγα”. ε αυτα προξενουν εντάσεις. κ γενικεύσεις, γιατι προφανώς κανείς μας δεν θυμάται τι ειπαν ολοι οι υπολοιποι σε ολες τις υπολοιπες φασεις. κ παρακολουθώντας το φορουμ εχω την εντυπωση οτι ολοι μας χρεωνόμαστε τα ποστ των μικρότερων κ πιο “θερμοκέφαλων”. γιατι σε ενα χαμο με ποστ, ποιος να θυμαται τι εγραψε κ ποιος.

πάντως ενα πράγμα θα ξαναγραψω για την μεγάλη οργη των μη-ολυμπιακών: πριονοκορδέλα όπως χθες, οπαδός του ολυμπιακού κατά της ομάδας του, από το 96 κ μετα που θυμαμαι εγω, ΔΕΝ εχει δει. εχει δει μικροπραγματα, εχει δει λαθη διαιτητων, την ΞΕΝΕΡΑ του να σε γδερνουν δεν την εχει βιώσει. γιαυτο καθε φορα απορείτε γιατι ο ενας ή ο άλλος βγαίνουν εκτός εαυτού.

respect πάντως. να μην χασουμε κ το μυαλο μας τέτοιες μερες, κριμα ειναι

Kαγκουρες γαυροι, μονο ετσι σας αρεσει να νικατε…

ΕΝΤΙΤ: Επίσης, να πουμε ότι οτι κάποιοι γαβροι αυτου εδώ του φορουμ, μιλώντας για τα παραρτηματα του Μαρινάκη στο φετινό πρωτάθλημα έλεγαν: “καπως πρεπει να προστατεψει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επενδυση του. Που ειναι το κακο”; Ενώ όταν πριν από τρια χρονια ο Ολυμπιακός εκλεβε στα χαρτια ενα πρωτάθλημα (γιατι σας αρεσει, δεν σας αρεσει εκεινο το πρωτάθλημα το εκλεψε και μάλιστα στα χαρτια, ουτε καν στο γηπεδο) κάποιοι άλλοι γαυροι αυτου εδω του φορουμ έλεγαν: “Και τι να κάνει ο Κόκκαλης; Να πετάξει τα εκατομμύρια του champions league στα σκουπίδια; Καλα εκανε και το εκλεψε στα χαρτια”. Αντίθετα, ο αεκτζής που γραφει αυτο το ποστ, την μοναδική περιοδο που η ομάδα του ευνοουταν σκανδαλοδώς και ο ίδιος βρισκόταν στο φορουμ (και μιλάω για την χρονιά της τελευταίας επιστροφής του Μπάγεβιτς όταν στο πρωτάθλημα μας εβαλε η διαιτησια με το ζορι στα πλέι οφ και μας έστειλε επίσης με το ζόρι στον τελικό του κυπέλλου) έκραζε σε κάθε ευκαιρία αυτό που εκεινη την στιγμή πίστευε πως πάει να γίνει η ΑΕΚ. Ετσι, για να μην ξεχνιομαστε με ποστ ατυχων συμψηφισμών…

Monte πιστεύω πως είτε λίγο είτε πολύ και οι δύο ομάδες έχουν ευνοηθεί σε διάφορα χρονικά σημεία,μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.
Άντε και σίγουρα δεν έχουμε δει "πριονοκορδέλα"εμείς οι Ολυμπιακοί,αλλά ας κάτσουμε μία φορά και ας προσπαθήσουμε να τα δούμε και από μία αθλητική σκοπιά τα πράγματα.Καθώς μετά τα χθεσινά,έχουν βγει όλοι και έχουν βγάλει τους Ολυμπιακούς παλιανθρώπους,λες και μεγαλώσαμε όλοι στην Τρούμπα με τους ρεμπέτες και τους αλήτες προπολεμικά,με τα μπουρδέλα μεταπολεμικά,και κουβαλάμε και κάνα σουγιά πάνω μας.
Δεν πολύ ασχολούμαι με ποδόσφαιρο πλέον,είναι αλήθεια,αλλά δεν μπορώ να βλέπω παντού πράσινες παρθένες να εκπλήσσονται.Και αυτό που δεν αντέχω είναι το ότι κάτι τέτοιες στιγμές όλοι αυτοί που δεν γουστάρουν τους γαύρους βγαίνουν και μιλάνε για “ψεύτικη αυτοκρατορία” “διορισμένους” κτλ.Λες και δεν έπαιζε καν μπάλα ο Ολυμπιακός απλά τα έπαιρνε όλα αυτά τα χρόνια και όλοι οι άλλοι πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι.

Τέλος πάντων τα γράφει αυτά ένας άνθρωπος που όταν ο Πηλοίδης του είπε πως “Ναι το φάουλ στον Πεν ήταν,δεν το έδωσα λόγω non-call” και "Είμαι Παναθηναϊκός"
συνέχισε να γκρινιάζει για τον Παπαμακάριο που έχασε το ριμπάουντ και για τον Άκερ.
Να τα δούμε και λίγο αθλητικά τα πράγματα λέω εγώ μπας και ξεκολλήσουμε από γαύρους,βαζέλες και φαντάσματα

Τελοσπαντων, τοσο ξενερωμα δεν εχω ξανανιωσει. Εχω δει ομαδες μου να χανουν αλλα περαν της στεναχωριας της στιγμης, δεν με πηρε ποτε απο κατω γιατι η ηττα ειναι απολυτα φυσιολογικη, ειναι μεσα στο παιχνιδι. Αυτο που εγινε χθες δεν ειναι φυσιολογικο. Εγω, τουλαχιστον για φετος, μακαρι και για παραπανω, δεν ξανασχολουμαι. Μου αρεσει παρα πολυ το αθλημα σαν αθλημα που αυτα δεν μπορω να τα βλεπω και επειδη εχω μια παραξενη αντιληψη περι τιμης που βλεποντας δηλωσεις, πρωτοσελιδα και πανηγυρια τοσο ξεδιαντροπα μου ερχεται εμετος. Και σας τα λεει αυτα καποιος που παιζοντας στο εφηβικο (ξερω καμια συγκριση) εγινε το κοκκινο πανι για ολη την ομαδα του, επειδη σε πεναλτυ που μου εδωσε ρεφερι, πηγα και του ειπα δεν ηταν.

Ότι καταφέραμε 22 αγωνιστικές, να είμαστε το φαβορί για τον τίτλο δικαιότατα, γκρεμίστικε χθες
…άρα τα γλέντια ήταν τουλάχιστον άκομψα και προκλητικά
…και άλλες σερί 7 νίκες να κάνουμε όλοι θα θυμόμαστε τα χθεσινά, πράγμα απόλυτα λογικό, αλλά και άδικο για τον Βαλβέρδε και την ομάδα του και ότι είχαν καταφέρει μέχρι προχθές…εξαιρείται ο Τοροσίδης, που και νάθελα δεν μπορώ να τον δικαιολογίσω με τίποτα
…τον θέλει η Μάντζεστερ Σίτυ, διαβάζω…ας πάει να κάνει τον νταή στο τοπικό ντέρμπι με την Γιουνάηντετ
:):!:

Μωρέ εσείς καλά τα λέτε εδώ μέσα ειδικά ο Haliseco και κανένας δύο ακόμη άλλα το γεγονός ότι πολλοί γνωστοί χθες (και μιλάω για μορφωμένους ανθρώπους με τα πολυτεχνεία τους και τα πτυχία τους κλπ παπαρίες και όχι για χουλιγκάνια) δήλωναν την μεγάλη τους αγάπη στον πρόεδρο με τα μεγάλα @@ κλπ όμορφα λογικό να έχουμε φλιπάρει και ας ακούγονται σωστές απόψεις εδώ. Και να πω την αλήθεια μπάλα βλέπω περίπου από τα 6-7 και γήπεδο πήγαινα από μικρός αλλά τόσο κραυγαλέα και στα ίσια σφαγή δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή δεν χωράει το μυαλό μου πως κάποιος μπορεί να θεωρήσει αμφισβητούμενη φάση το γκολ…

Προσωπικά αποφάσισα ότι θα ξαναδώ μπαλίτσα άμα αυτό που λένε οι δικοί μας να παίζουν με τα μικρά γίνει. Αλλά και οι δικοί μας σίγα μην το κάνουμε τα ίδια σκατά. Του χρόνου με το καλό Λονδίνο τουλάχιστον θα βλέπω κανονική μπαλίτσα οπότε παρηγορούμαι. Βέβαια θα μου πεις όλα τα χαμε η ποδοσφαιρική παιδεία μας μάρανε…

Κανενας ολυμπιακος στο φορουμ δεν εχει γραψει οτι το χαρηκε το χθεσινο, οποτε ξεκολλατε ολοι με τις γενικευσεις και βγαλτε αλλου το κομπλεξ σας…

[B][SIZE=“3”]ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ…[/SIZE][/B]

Απο εκει και περα ξεχασατε οι βαζελοι τον Μπουμπλη, τα λουλουδια, το γκολ του Εντοι, το πεναλτι στον Φουστερ στο ΟΑΚΑ? Ή τον αξεχαστο καπετανιο του ελληνικου ποδοσφαιρου? Και πολλα αλλα, βαριεμαι να γραψω.

Οσο για τους οπαδους της ΑΕΚ, παιδες μην ξεχνατε κατι. Θα επρεπε να ειχατε πεσει Γ’ Εθνικη πριν καποια χρονια απο τα χρεη και “καθαρισαν” κατι αρθρα 44 κτλ…

Οποτε κραχτε μια, δυο, τρεις αλλα μην ξεχνατε ή εχετε επιλεκτικη μνημη.

Και κατι ακομα, το πρωταθλημα με την υποθεση Βαλνερ ηταν πεντακαθαρο, υπηρχε δεδικασμενο για την αντικανονικη συμμετοχη, ξερετε τι ειναι αυτο? Ουτε αυτο που εγινε τοτε γουσταρα, αλλα ο νομος αυτο ελεγε.

Ε τώρα γίνεσαι απλά άδικος.

Σέβομαι απόλυτα το ποστ του ΚρισΠ. Απλά ένας σωστός οπαδός του Ολυμπιακού πρέπει να καταλάβει και την πίκρα των οπαδών άλλων ομάδων που έχουν δει τις ομάδες τους να έχουν σφαχτεί σε ματς με τον Ολυμπιακό, και χωρίς να είναι πωρωμένοι αντιολυμπιακοί. Απλά κάποια πράγματα παραείναι κραυγαλέα για να τα παραβλέψει κανείς…

Στο ίδιο πράγμα αναφερόμαστε, με άλλα λόγια και από άλλη οπτική γωνία.

Πολύ καλό ποστ έστω και αν εγώ δεν θα γράψω σε αυτή τη φάση για “κραυγαλαίο στήσιμο” αλλά απλά για αδικία, που δεν την είχαμε καν ανάγκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα…

Το πως νιώθουμε εμείς όμως, το τι μας ξενερώνει και τι μας φτιάχνει είναι δικό μας θέμα και ο μόνος χώρος που πρέπει να συζητηθεί είναι εσωτερικά.
Ας πάρει όποιος θέλει στην ΠΑΕ να πεί τη γνώμη του, ας τα γράψει με mail.
Εγώ τη γνώμη μου με τον Κάρβου, τον Κρισπ, τον Σάμη, τον Γιάννη…, τον Τραμπάκουλα κλπ. να τη μοιραστώ χωρίς φιοριτούρες…
Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τη γκρίνια μου και για τον Μαρινάκη, και τον Κομινάκη (καλά αυτά τα έχω γράψει και εδώ) αλλά και για τους οργανωμένους και την “ελληνοσερβική φιλία” (για να το πώ κομψά… :roll:) με τους Delije και πολλά άλλα.
Αλλά δεν πρόκειται να βγώ να ζητήσω συγνώμη από κανένα μη-ολυμπιακό για τίποτα. Για τον απλό λόγο πως ακόμα οι άλλοι μας χρωστάνε, εμείς δεν χρωστάμε σε κανένα τίποτα!

Δε μένει κάτι να πούμε πλέον, μέχρι να υπάρξει πραγματική προσπάθεια εξυγίανσης, η παρακολούθηση του εκτρώματος που λέγεται και … Σούπερ Λίγκα (ουάου!) είναι χάσιμο χρόνου. Μετά από όσα έγιναν και χθες, για όσους θέλουν να βλέπουν τουλάχιστον τις ομάδες που υποστηρίζουν από πιτσιρίκια να παίζουν μπάλα, χάθηκε και η ελάχιστη αξία.

Διπλά τίμιο το ποστ του ΚρισΠ, δεδομένης της αγάπης του για τον Ολυμπιακό, για να θυμηθούμε και τα πεπραγμένα με το ξύλο στον Ευθυμιάδη, τον Βάλνερ, τη Λαυρίου κλπ. - ότι η σήψη σε όλα τα επίπεδα εν τέλει κρατάει εδώ και χρόνια.

Όποιος αγαπάει το άθλημα, πέρα από την οπαδική ταυτότητα που θέλουμε δε θέλουμε, κουβαλάμε εδώ και χρόνια, ας σκεφτεί αν αξίζει το χρόνο του αυτό το θέατρο. To δικό μου χρόνο πάντως με τίποτα. Κι όχι επειδή είμαι κουλτουριάρης και γουστάρω να βλέπω μόνο Πρέμιερσιπ ή κάτι τέτοιο αλλά γιατί η όποια υποτιθέμενη διασκέδαση καταλήγει όχι απλά να γίνεται ξενέρα αλλά αηδία.

Σκεφτείτε το.