Ολυμπιακός

και μετά έχουμε άδικο.

ρε άνθρωπε γιατί ρε γαμώτο; να έλεγα πως δεν σε έχω γνωρίσει και πως δεν είσαι μια χαρά γαμώ τα κουλ παιδιά…

οχι ρε εννοω οσοι δεν ειναι, δεν το εννοω οπως το λες. θα ελεγα αντιολυμπιακοι τοτε. και πιο συγκεκριμενα για αυτους που τα χωνουν λες και μεις δημιουργησαμε το ολο θεμα ή μας εκφραζουν καποιοι δημοσιογραφοι.

Tιμιο ποστ Chrisp παραπανω. Ειπε τα πραγματα οπως ακριβως ειναι. Απο εκει και περα, δε ξερω γιατι παραξανευει καποιον το ολο περιστατικο. Πλεον στα παρασκηνια και μετα την φυγή του κολλητού Νικου Πατέρα, ο Μαρινάκης ειναι ο απολυτος κυριαρχος. Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη… και προφανως θα διασφαλισει το προσωπικο του συμφερον και μονο με καθε μεσο. Για το παιχνίδι μιλαμε για στησιμο καραμπινατο. Και σιγά το νεο, λες και δε στηνονται παιχνιδια στο Ελλάντα. Παντως μην παραξενευθει κανεις αν σε επομενο δωθει στον Βαζελο αβαβα πεναλτυ… :wink:

Εγω παντος με αυτα ολα που βλεπω εχω να πω ενα πραμα.Χοντρε να κατσεις να δεις με τον Τσουκαλα τα λοιπα ματς γιατι σαν αυτον εισαι οσο θα υπαρχεις στον οσφπ εγω δεν ξανασχολουμαι θα βλεπω μονο Τσου-λου και γιουροπα και αυτο δεν σημαινει οτι δινω δικιο στον παναθηναικο η οτι τον λυπαμαι γιατι και αυτος ειναι τα ιδια και χειροτερα.Το θεμα ειναι οτι εμενα μ νοιαζει το ποδοσφαιρο και μονο και αφου χθες μ το κλεψατε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Υ.Γ Ειχα μια ελπιδα εως τωρα οτι απο τοτε που εφυγε ο κοκκαλης θα μπει καποιος να αλλαξει καποια πραματα αλλα τι λεω στην ελλαδα ζουμε στην Γ… Ελλαδα.
Οσο περναει ο καιρος ολο και ποιο πολλυ ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας!

απαντηση στο μεγαλο ποστ του CrisP. (απαντηση με αφορμη αυτα που λες οχι ενα προς ενα σε αυτα που λες).

κατ αρχην σημερα ειναι η πρωτη φορα οσο καιρο μπαινω στο ροκινγκ που σκεφτηκα εστω να ανοιξω το τοπικ του ολυμπιακου, ποσο μαλλον να μιλησω (αυτο για να μην ειπωθει -που ειπωθηκε οτι ολοι μπαινουμε εδω για να κραξουμε και το εχουμε κανει 2η φυση μας) και οταν το εκανα δεν το εκανα τοσο για να κραξω τον διαιτητη αλλα τον προεδρο σας.

δυστυχως ξερω πολλους ολυμπιακους γυρω μου και οι πιο πολλοι τυχαινει να ανηκουν στον “Μεσο Ορο” που αναφερθηκε νωριτερα. ανθρωποι που δεν ξερουν να χανουν, ανθρωποι που αν χασει ο γαυρος θα ειναι κοσμοιστορικο γεγονος. σιγα μωρη μπαρτσα! ανθρωποι που εγιναν ολυμπιακοι για να ειναι ευτυχισμενοι (οπως ειπε και ο πιο αηδιαστικος προεδρος που εχω δει ποτε μου) κλπ κλπ. ειλικρινα χαιρομαι που μαζι με εσενα ειδα αρκετους “γαυρους” (ελπιζω να μην πειραζει που σας λεω ετσι και εσεις βαζελια κ χανουμια μας λετε μεταξυ σας) εδω μεσα να μιλανε σωστα και να αηδιαζουν με τον μαρινακη (κυριως). βλεποντας στη ΝΕΤ σημερα τις δηλωσεις του επεσα ακομη πιο πολυ απο τα συννεφα (τις ειχα διαβασει αλλα το να τον βλεπω να τα λεει με αδιστακτο υφος ειναι ανεφ προηγουμενου).

στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου εχουν γινει παρα πολλα. θυμαμαι λοιπον σκηνικα και για τους 3 (ΠΟΚ). ασχημα, αιματηρα σκηνικα εκτος γηπεδου μα και πολυ ασχημα εντος γηπεδου. εγω χθες δεν φρικαρα με τα επεισοδια η με τη διαιτησια αλλα με τον κυνισμο. εχω δει και ζησει και εγω σαν αεκ φρικτες διαιτησιες σε ντερμπι και ισως και χειροτερες (δημητροπουλος, ποντικης, βασαρρας με βαζελο και αλλοι -και παρα πολλες περσι και φετος με μικρους). ομως τετοιος κυνισμος?

πλεον, αντικειμενικα, εσεις οι γαυροι εχετε παρει τοσα πρωταθληματα και βαρεθηκατε οσο περναει ο καιρος παντα κατι να γινεται και να σας το χαλαει. (ειλικρινα τα λεω αυτα). ειναι λογικο! καντε κατι λοιπον και εσεις οι ιδιοι γιατι το παιδοβουβαλο θα κανει και αλλες καφριλες και μετα θα ξενερωσετε με την ιδια σας την ομαδα (που θα κερδιζει κιολας). δηλαδη αν συνεχιστει αυτο σε 10 χρονια θα υπαρχουν μονο γαυροι στην ελλαδα. ε, στο τελος μετα τα απειρα εκατομυρια που εχει κερδισει ο ολυμπιακος απο τσουλου κλπ και εχουν χασει οι αλλοι θα αρχισετε να κανετε και πορειες στην ευρωπη. τι να πω. ξυπνηστε παιδια!

εγω δεν ηρθα εδω να πω σε κανεναν ολυμπιακο οτι “τα παιρνεις πετσινα”. δεν εχει νοημα. και πετσινα εχετε παρει και κανονικα. αλλα αυτο δυστυχως περασε. ηρθα να πω αφου ειδα 2-3-5-10 ατομα να σκεφτονται πιο σωστα απο πολλους γυρω μου (μας) να ξυπνησετε και να κανετε κατι οι ιδιοι. θα μου πειτε: “μαλακας εισαι? σιγα μην κανουμε κατι για να ριξουμε το θρυλο απο την κορυφη!”. ε οσοι το πειτε αυτο, δεν μιλαω σε σας!

-οσο για τον φιλο που λεει για αρθρο 44 κατι θυμαμαι και εγω για χρεη του ολυμπιακου που διαγραφηκαν παλια… ε?
-επισης θυμαμαι οτι ο γαυρος εκανε γηπεδο για ολυμπιακους 2004 τσαμπα με εξοδα του κρατους και εμεις και τα βαζελια μειναμε με το πουλι στο χερι και επι πολλα χρονια δεν εχουμε εδρα.
-οσο για τον βαλνερ υπαρχει δεδικασμενο. δεν ειμαι σιγουρος για το ποιο ειναι αυτο αλλα δεν μου φαινεται λογικο η παρανομη παρουσια παικτη να σημαινει κατοχυρωση του ματς στα χαρτια. ισως αλλες ποινες.
-δεδικασμενο υπαρχει και για την εισοδο στους αγωνιστικους χωρους. εμεις φαγαμε 100.000 και 1 αγωνιστικη χωρις καν να διαμαρτυρηθει ο παο. να δω τωρα που θα διαμαρτυρηθει για σας που την πεσατε και σε παικτες. θα φατε πολυ παραπανω???

-δεδικασμενο υπαρχει και για την εισοδο στους αγωνιστικους χωρους. εμεις φαγαμε 100.000 και 1 αγωνιστικη χωρις καν να διαμαρτυρηθει ο παο. να δω τωρα που θα διαμαρτυρηθει για σας που την πεσατε και σε παικτες. θα φατε πολυ παραπανω???

Ειλικρινά εύχομαι να φάμε αφαίρεση τριών βαθμών και όλα τα παιχνίδια στο καραισκάκη κεκλεισμένων, συν πρόστιμο βέβαια, μήπως παιχτεί το πρωτάθλημα στα ίσα και βγάλουμε για λίγο από το μυαλό μας τα όσα έγιναν.

Χέστηκα για το πρωτάθλημα. Να φύγει η σαβούρα από την ομάδα μου θέλω.

πραγματικα σου μιλαω ρε φιλε βλεπεις που εχουμε καταντησει? να λες εσυ -επειδη εχεις χορτασει- οτι χεστηκες για το πρωταθλημα. εγω ομως και οι βαζελοι και ακομη και ο παοκ περσι δεν χεστηκαμε. και γι αυτο καθε φορα ξεσπαθωνουμε και ακομη και οταν κερδιζετε δικαια (γιατι φυσικα και εχετε παρει πρωταθληματα με την αξια σας-αλλο που δεν δημιουργησατε ομαδα με την αξια σας). μην το παρεξηγειτε λοιπον και με καθε ευκαιρια οπως η χθεσινη σκεφτειτε πως εχει εξελιχθει η κατασταση που καποτε ξεκινησε σαν 1-2 συνιθισμενα στημενα πρωταθληματα και πλεον εχει κουρασει μεχρι και εσας…

Επικροτώντας το μεγάλο ποστ του ChrisP έχω να πω τα εξής:

Ο υγιής οπαδός του Ολυμπιακού ΔΕΝ χαίρεται με τον τρόπο που κερδίσαμε εχθές. Προτιμώ να χάσω το πρωτάθλημα από το να κερδίσω με αυτόν τον τρόπο. Από εκεί και πέρα όμως, ακόμα και να χάναμε, πάλι δικό μας ήταν, ένας λόγος παραπάνω να μην μας πρήζετε με την ομολογουμένη αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά όχι και πρωταθλήματος, και από την άλλη για να μην το στήσουμε. Απλά ο Μαρινάκης, ως γνήσιος κρητικός μητσοτακικός λεβεντομαλάκας, έπρεπε στον πρώτο του χρόνο να αποδείξει ότι είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού σε όλα τα επίπεδα. Σιχαίνομαι τους απανταχού ‘προεδρικούς’, είτε με τον κόκαλη, είτε με τον μαρινάκη, είτε με τον βαρδινογιάννη κι όλα τα λαμόγια που αγοράζουν μια ομάδα για να κερδίζουν σε κοινωνική αποδοχή, ενώ κατά τ’ άλλα μας πίνουνε το αίμα. Αν κάποιος θέλει να είναι οπαδός για λόγους εντοπιότητας ή 'ιδεολογίας΄(ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στον επαγγελματικό αθλητισμό) τουλάχιστον ας σκέφτεται για ποιον σκοτώνεται, τσακώνεται, παίζει ξύλο κλπ.

Όσο για τους αναθαρρήσαντες αντιολυμπιακούς υποσστηρικτές των δύο μεγάλων ομάδων της Αθήνας, έχετε δίκιο να κράζετε τα όσα έγιναν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου εχθές. Έχετε δίκιο να μιλάτε για ‘επταετία του λιμανιού’ κλπ. Απλά θυμηθείτε όταν οι ομάδες σας είχαν ισχυρούς προέδρους τι κάνανε. Τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα.

Προφανώς προτιμάμε τις ‘αντρίκιες’ νίκες, όπως στον τελικό κυπέλλου το 98 2-0 τον Παο με 10 παίχτες από το 35 λόγω δίκαιης αποβολής του Αμανατίδη ή το 4-3 με την Αεκ το 2003-4 (αν κάνω λάθος διορθώστε, βαριέμαι να διασταυρώσω) προτελευταία αγωνιστική στο Οακα ενώ είχαν προηγηθεί με ψιλοπέτσινο πέναλτι. Κι αν δεν τα καταφέρνουμε, τότε μαγκιά σας να μας κερδίσετε. Αλλά μην το παίζετε και ηθικοί, είναι τουλάχιστον αστείο, όσο οι δηλώσεις του προέδρου μας.

Γενικά το ελληνικό πρωτάθλημα καθορίζεται από εξωαγωνιστικούς παράγοντες πολύ περισσότερο από άλλα, γεγονός που το καθιστά τραγέλαφο και αντικείμενο παρεΐστικου χαβαλέ. Οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις Λάρισας - Βόλου π.χ. είναι για κορνίζα. Είναι τραγικό να το παίρνει κανείς στα σοβαρά με τη μορφή που έχει σήμερα.

πραγματικα σου μιλαω ρε φιλε βλεπεις που εχουμε καταντησει? να λες εσυ -επειδη εχεις χορτασει- οτι χεστηκες για το πρωταθλημα. εγω ομως και οι βαζελοι και ακομη και ο παοκ περσι δεν χεστηκαμε. και γι αυτο καθε φορα ξεσπαθωνουμε και ακομη και οταν κερδιζετε δικαια (γιατι φυσικα και εχετε παρει πρωταθληματα με την αξια σας-αλλο που δεν δημιουργησατε ομαδα με την αξια σας). μην το παρεξηγειτε λοιπον και με καθε ευκαιρια οπως η χθεσινη σκεφτειτε πως εχει εξελιχθει η κατασταση που καποτε ξεκινησε σαν 1-2 συνιθισμενα στημενα πρωταθληματα και πλεον εχει κουρασει μεχρι και εσας…

Δε λέω χέστηκα επειδή έχω πάθει υπερκούπωση. Λέω χέστηκα γιατί πλέον το πρωτάθλημα αυτό έχει αμαυρωθεί για τα καλά. Πιο πολύ κακό θα μου κάνει αν το πάρω έτσι, παρά αν το πάρω με -3 βαθμούς. Και στη τελική ναί, καλύτερα να το χάσω.
Πάντως έχεις ένα point, αλλά για το πρωτάθλημα ποτέ δε μπορείς να είσαι αδιάφορος, ειδικά όταν οδηγεί στο ΤσουΛου. Και πίστεψε με, και εμένα αλλά και τους περισσότερους φιλάθλους της ομάδας τους ενδιαφέρει πολύ περισσότερο μια καλή πορεία εκεί.

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Το γήπεδο φτιάχτηκε σε μία έκταση που ανήκε στο κράτος (την Ολυμπιακή Επιτροπή για την ακρίβεια) και μας παραχωρήθηκε για 50 χρόνια, αλλά κατασκευάστηκε με τραπεζικό δανεισμό για τον οποίο ο Ολυμπιακός (η “Καραϊσκάκης Α.Ε.”) πληρώνει ακόμα δόσεις αποπληρωμής.

Και εγώ το εύχομαι! Να τους το πάρουμε χωρίς αυτούς τους 3 βαθμούς, να το βουλώσουν όλοι!

Ρε μην πας τόσο μακριά: Δεν έχει πάρει ο βάζελος παιχνίδια με διαιτησία φέτος στον πρώτο γύρο, από την πρώτη αγωνιστική κιόλας; Mην τρελαθούμε…

ρε συ mule ας τα επαιρνε αυτα τα ματς που λες στην αρχη, τι παει να πει αυτο. εδω πηραμε εμεις το προχτεσινο ετσι. οχι ρε συ, καθαρα και οχι ετσι. ανδ εν μπορουν οι δικοι μας να κερδισουν ας χασουν. χιλιες φορες να χαναμε προχτες. ειμαι στη δουλεια και ουτε καζουρα δεν μπορει να γινει. μου το στερησαν κι αυτο. ακομα κι αν χαναμε ξερεις καλα τι θα τους λεγαμε. παλι στο -4 εισαι, και δικο μου ειναι και ας μην ειχες το νικολακη το καλοκαιρι να προπονει την ομαδα. τωρα ομως ολοι ειναι εναντιον σου και λογικο να ειναι.

@ Deadmeat:

Προφανώς δεν αναφερόμουν σε σένα, έκανες από τα καλύτερα ποστ εδώ μέσα.
Κακώς ίσως δεν το διευκρίνησα.

Στα περισσότερα που αναφέρεις έχει δίκιο, μόνο πού τι ακριβώς πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε? Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο fat boy? Αν είναι να παρατήσω τη δουλειά μου, προτιμώ να το κάνω για πιο σοβαρό λόγο απ’ τη μπάλα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην ασχολούμαι, αλλά κι αυτό δεν είναι “τιμωρία”. Για την πάρτη μου το κάνω, γιατί δεν το χαίρομαι πια…

Ψ. Η παράνομη συμμετοχή παίκτη όντως είναι μηδενισμός, το είχε πάθει και ο ΠΑΟΚ σε προκριματικά τσάμπιονς λιγκ το 2004.

Κακώς. Τώρα είναι που μόνο καζούρα μπορείς να κάνεις. Αυτές τις τελευταίες 48 ώρες το iq του Έλληνα έπεσε στο 10% και αν το πάρεις στα σοβαρά, ζήτω που καήκαμε.

Εγώ ως οπαδός της “ομάδας της πουστιάς”, θέλω να ζητήσω από τους φίλους βάζελους και τον Σισέ να φερθούν αντρίκια και να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Του χρόνου δε τους θέλουμε και δε τους θέλουμε και τις επόμενες αγωνιστικές. Αναβάθμιση του πρωταθλήματος θα είναι αν δεν υπάρχει ένας από τους 2 μεγάλους. Θα απογοητευτώ πολύ αν όλες αυτές οι δηλώσεις έγιναν για να στρουθοκαμηλίσουν. Ελπίζω αυτοί να φερθούν αντρίκια και να μας διδάξουν ήθος.

Κατά τα άλλα, τα 1500 άτομα έξω από την ΕΡΤ, γιατί δεν έδειξε ένα ρηπλέι (που δε χρειαζόταν κι όλας :lol:), είναι από τα πλέον ηλίθια πράγματα που έχω ακούσει το τελευταίο μήνα :lol::lol::lol:

Ευχαριστώ αυτούς τους 1500 οπαδούς του ΠΑΟ, που ανάμεσα στα εμετικά μπλουζάκια, στα ζώα στις φυσούνες, τους βλάκες που ρίχνουν βόμβες σε σπίτι ποδοσφαιριστή και της χαζομάρας που κυρίευσε το 1/3 του πληθυσμού της Ελλάδας, μου απέδειξαν πως η βλακεία μερικές φορές μπορεί να γίνει και διασκεδαστική.

ερωτηση.

Ο Μαρινακης,ηταν κλασμενος στη συνεντευξη μετα τον αγωνα?
:-k

ChrisP αμα πεταξουμε καμια 4αρα σε καμια αεκ να περιμενω σχολιασμο;

Μπα.

δεν ξερω ρε παιδια τι να κανετε ισως ειναι μαλακια αυτο που ειπα να κανετε κατι: εχω παθει λιγο ταρακουλο με οσα βλεπω τον τελυταιο καιρο ειδικα πο τον μαρινακη που δεν δειχνει να ειναι περαστικος απο το ποδοσφαιρο αλλα να θελει να κατσει και να αυγατισει ακομη πιο πολυ την κοιλια και την τσεπη του. δυστυχως ισως δεν μπορειτε να κανετε κατι. και εσυ και αλλοι πολλοι να μην πατε στο γηπεδο θα πανε τα πιτσιρικια που θα καυλωνουν με τη υπερομαδα που θα νομιζουν οτι εχουν…

@mulder, ειπες: [B]Και πίστεψε με, και εμένα αλλά και τους περισσότερους φιλάθλους της ομάδας τους ενδιαφέρει πολύ περισσότερο μια καλή πορεία εκεί.[/B]. και παλι στα ιδια ειμαστε. ακριβως τα αντιθετα αισθηματα. εχω που δεν εχω δει πρωταθλημα προτιμω 5 χρονια να αποκλειομαι στην ευρωπη και να το σηκωσω -δικαια και καλα- ενω εσυ το αντιθετο γιατι χωρις πλακα αν το καλοσκεφτειτε εχετε συνηθισει!

@Mule: φιλε νομιζω οτι τουλαχιστον ενα καποιο (μεγαλο) μερος των εξοδων του γηπεδου τα εδωσε το κρατος. τα αλλα ισως τα πηρατε δανειο δεν ξερω πως παει αλλα ξερω -γιατι ακουγεται παρα ολυ- οτι εσκασε λεφτα και το κρατος.

@eNick: φιλε εγω προσωπικα (που μιλησα στην προκειμενη) βλεπω μπαλα περιπου 13-14 χρονια και ετσι εχω την ατυχια να εχω πεσει στην “κυριαρχια” του ολυμπικου. σαν εμενα ειναι πολλοι μα ειναι και πολλοι αλλοι πιο μεγαλοι που απο οτι παιρνω πρεφα δεν λενε τα ιδια. εχουν μια επιγνωση παραπανω. επιπλεον τοση μαζεμενη Χουντα για τοσα πολλα χρονια (15) και με τοση σημασια (τωρα πια τα εσοδα απο το τσουλου πχ καθοριζουν παρα πολλα που αυτο παλια δεν συνεβαινε) νομιζω δεν εχει υπαρξει ποτε.

φιλε η λογικη λεει -αν και δεν το πιστευω γιατι η αεκ ειναι χωμα και σκατα αυτη τη στιγμη- οτι εχεις εξασφαλισει τον τιτλο και η αεκ καιγεται για βαθμους αρα μην εισαι σιγουρος για 4αρα η νικη…

Ειπα να πω κανα ξυπνιτζιδικο μπας και δωσω πασα για ατακα στον κρισπ (αλλα ειναι οντως ξενερωμενος τελικα) απο που προκυπτει οτι ειμαι και “σιγουρος” για 4αρα η νικη;… Ο Πιτ Παπαδακος ειμαι;

Oταν λεμε ποσο υποκριτες ειναι οι τυποι που γραφουν για τη δηθεν γαυροστεναχωρια για τα προχθεσινα.

Ακριβως η ιδια πορεια και 3 χρονια πριν… και τοτε αντιδρασατε και κραζατε αλλα στη φιεστα ολοι μαζι μια αγκαλια…και μετα στην Εθνικη οδο οι κακομοιρηδες στο Λεβεντη και στα διοδια να προσπαθουν να δικαιολογηθουν ‘‘δεν πηγα να πανηγυρισω ρε παιδια, ειχα ελευθερο χρονο και ηθελα να παω στο γηπεδο’’.

Δεν ειδα επικληση νομου το 2005 μετα τα επεισοδεια της Νεας Σμυρνης. Τοτε τα ματς κρινονταν μεσα στους αγωνιστικους χωρους, βλεπεις